News

Connectiviteit in uw onderneming

Ondernemingen zijn meer en meer verbonden

We integreren almaar vaker geconnecteerde systemen vooral omdat het ons dagelijkse werking vergemakkelijkt en ons flink wat geld kan besparen. Intelligente alarmsystemen op camera's en toegangscontrole of videoschermen die we vanop afstand bedienen met onze smartphone, het zijn maar enkele mogelijkheden. Vele van deze technologische snufjes trekken ons IT-budget naar omlaag. Mensen hiervan op de hoogte brengen is dan ook onze missie.

Men blijft verder digitaliseren. Het idee dat al wat met connectiviteit in een onderneming te maken heeft te duur en te ingewikkeld is, lijkt stilaan weg te ebben. Mensen zijn ook steeds meer bereid om connectiviteit zelf in huis te halen, waarom dan niet in uw onderneming? Een representatief onderzoek* in het kader van BATIBOUW laat zien dat we almaar meer bereid zijn een investering te doen in home connectivity (67%).

Connectiviteit te duur of te ingewikkeld?

Hoewel deze termen lang voor velen een ver-van-mijn-bed-show waren, waait de wind tegenwoordig uit een andere hoek.
Meer dan de helft van de bedrijven wilt investeren in connectiviteit. De andere helft linkt het woord nog steeds aan te ingewikkelde systemen.

Systemen die niet met elkaar verbonden zijn, veroorzaken handmatige processen, dubbele invoer en rapporten die compleet achterhaald blijken. Het gevolg: een enorm verlies aan productiviteit.
Breng alle processen, tools en applicaties samen en integreer ze met elkaar. Want zo kunt u zich focussen op wat er het meest toe doet: uw bedrijfsactiviteit.

Oplossingen die uw onderneming verder helpen.

 1. Hoe persoonlijk is het niet als uw klant binnenkomt in uw onderneming en er op een scherm bijvoorbeeld 'Welkom Bart' verschijnt of hun bedrijfsnaam.
  Met Digital Signage geeft u uw klant onmiddellijk een warm gevoel én vertrouwen. Men weet niet alleen dat u hen verwachtende was maar ook dat u er moeite voor gedaan hebt.
   
 2. Geen heen en weer geloop meer van uw kantoor naar het kantoor van uw collega's om iets te overleggen.
  Een fysieke telefooncentrale is met onze VoIP-telefonie (telefonie via internet) niet meer nodig. Het maakt niet uit van waar u wilt bellen: op kantoor, thuis of op reis, zolang er internetverbinding is, kan u bellen met uw Belgische vaste telefoonnummer.
   
 3. Samen met u zorgen we voor een IT-systeem dat altijd up & running is. Data moet altijd en overal beschikbaar zijn. Een performante, veilige én toegankelijke opslag van uw data is hiervoor cruciaal. Wij schatten uw server-behoeftes in en zorgen voor een maximale uptime en beschikbaarheid van uw data. Dit kan bij u ter plaatse (on premise) of in de cloud.
   
 4. Uw onderneming onder een betrouwbare beveiliging met slimme beveiligingscamera's.
  Naast een beveiligingssysteem kan ook toegangscontrole bijdragen aan een beveiligde onderneming. Afhankelijk van uw noden biedt Connectify verschillende oplossingen aan.

Met Connectify, is uw success een stap dichterbij!


Vraag het onze experts!
Wij maken een screening van uw onderneming volledig gratis en vrijblijvend.
Daarna weet u precies wat u nodig heeft en hoe het uw onderneming kan vooruithelpen.