News

Nieuwe collega bij Connectify #oneteamonegoal

Interview met onze nieuwkomer

Sinds vorige maand hebben we bij Connectify er een nieuwe collega bij. Vanaf nu kan je bij Lies Wautelet terecht voor alles wat telecom betreft. Lies neemt de functie Sales Operatoren in.

Ik kwam bij Connectify terecht via de Partner Awards van Telenet Business. Connectify staat op nummer 1 onder meer door hun geweldig teamwerk en daar wilde ik deel van uitmaken. Ik zag dat er een vacature voor Sales Telenet Business op de website stond en twijfelde geen moment om mijn CV en motivatiebrief in te dienen. Enkele dagen later mocht ik al op een eerste gesprek.

Waarom koos je voor Connectify, wat heeft jou overtuigd en wat is je eerste ervaring?
Ik heb gekozen voor Connectify voor de vrijheid en het vertrouwen dat de firma zijn medewerkers heeft. De ‘one team, one goal’ mentaliteit spreekt mij enorm aan. Iedereen staat dagelijks klaar om de collega’s te helpen waar nodig. Dat maakte Connectify dan ook Best Business Partner van Telenet Business.

Werken bij Connectify is alles wat ik dacht dat het ging zijn. Ik word heel goed begeleid door mijn collega Debbie (Sales Telenet Business). Wanneer ik vragen heb, kan ik bij haar terecht maar voor de rest krijg ik veel vrijheid om mezelf te ontplooien. Op deze manier zie ik een langdurige en mooie samenwerking.

Wat houdt je functie precies in als Sales Operatoren?
Het is mijn job om de bedrijven (groot of klein) te ondersteunen in alles wat hun telecom betreft. De telecommarkt verandert enorm snel. Nieuwe technologiën, nieuwe aansluitmogelijkheden en variërende promoties kunnen ervoor zorgen dat een bedrijf kosten kan besparen en efficiënter kan werken. Het is de bedoeling dat de bedrijven zich kunnen focussen op hun core business en het gedeelte telecom volledig aan ons kunnen toevertrouwen. Klanten kunnen bij mij terecht voor een volledige analyse van hun vaste lijn, internet en mobiele telefonie. Daarnaast kan men uiteraard ook bij mij terecht voor de service na verkoop, én dit steeds met een glimlach!

En hoe ben je als persoon? Hobby's?
Naast mama van twee zoontjes ben ik een echte carrièrevrouw. Mijn werk is mijn uitlaatklep. Ik ben een sociaal iemand die graag luistert en raad geeft. Zowel op werkvlak als privé. Tenslotte vind ik humor heel belangrijk. Af en toe eens het leven niet te serieus nemen.
Ik heb twee grote hobby’s. Paardrijden en turnen. Ik heb een eigen paard genaamd Livius. Mijn vrije tijd gaat dus voornamelijk naar het verzorgen en dressuur rijden met mijn paard. Turnen beoefen ik enkel nog op de trampoline in de tuin.


Contactgegevens van Lies

Lies Wautelet - Sales Operatoren
lies@connectify.be
+32 487 80 64 51