News

Onbeperkt mobiele data

Het eerste VOLLEDIG ONBEPERKTE mobiele abonnement

Bestaande residentiële klanten van BASE die nu een bundel hebben hoeven zich geen zorgen meer te maken over hun mobiele dataverbruik: zij worden overgezet naar het nieuwe abonnement en kunnen voortaan dus onbeperkt downloaden en surfen terwijl ze minder betalen.

BASE past een fair use policy toe waardoor het mogelijk is om de snelheid van de internetverbinding te verlagen wanneer het datavolume meer dan 25 GB per maand bedraagt in België. Het doel is om frauduleus gebruik van de onbeperkte abonnementen te voorkomen. Boven deze limiet kunnen abonnees nog steeds mobiel internetten, maar wordt hun verbindingssnelheid beperkt tot 512 kbps. Deze snelheid blijft ruim voldoende, met name om vlot te surfen, e-mails te lezen, sociale media te gebruiken en de meeste YouTube-video’s te bekijken.

Meer weten hierover? Onze experts helpen u graag.
Stuur gerust een mailtje naar info@connectify.be of bel 050 666 555


Een geavanceerd netwerk

Om het groeiende verbruik van mobiel internet bij te houden, heeft Telenet sinds de overname van BASE in 2016 fors geïnvesteerd in de verbetering van het netwerk. Vrijwel alle masten zijn uitgerust met de modernste technologieën om een geavanceerd 4G-netwerk aan te bieden, terwijl er meer dan 400 nieuwe masten zijn geïnstalleerd om het netwerk te verdichten en voor de best mogelijke dekking te zorgen, zowel in de steden als in de minder dichtbevolkte gebieden. In totaal gaat het om een investering van € 250 miljoen.

En Telenet/BASE is niet van plan om te stoppen nu het zo goed op weg is: de investeringen gaan door met als ambitie om tegen 2021 nog eens zo’n 600 nieuwe masten te bouwen. De klanten kunnen daarom ook de komende jaren rekenen op Telenet/BASE voor een snel en betrouwbaar mobiel netwerk

Lees het volledige artikel hier.