Mathieu - Connectify

Welkom Mathieu!

Sinds juni is Mathieu Aras een sterke schakel in ons operationeel team, hij vervult de functie System Engineer. Mathieu heeft reeds meer dan 10 jaar ervaring in de sector en heeft een brede kennis van ICT-oplossingen.

Mathieu aan het woord:

Ik was op zoek naar een job met meer uitdaging betreffende het 3CX-telefoonsysteem. Connectify heeft een team in huis met een brede kennis waarvan je kan leren. Mensen die bereidt zijn je te helpen en te ondersteunen waar nodig. Voor mij was dat een overtuigende factor.

Ik ondersteun en installeer 3CX-telefooncentrales en help klanten met hun vragen en noden op vlak van ICT. Ondertussen ben ik iets meer dan een maand in dienst. Mijn eerste werkervaring: Een modern bedrijf met heel veel potentieel en een no-nonsense mentaliteit.

Vertel ons wat meer over jezelf

Ik woon in Roeselare en heb twee kindjes van 8 en 4 jaar.
Mijn vrije tijd vul ik voornamelijk met mijn hobby fotografie en voetbal, al 20 jaar ben ik die-hard fan van mijn favoriete voetbalploeg. Daarnaast zet ik mij ook in voor VZW Voor Kinderen, een vereniging die zich inzet voor zieke kinderen.