Connectify verbindt bedrijven met de cloud

IT-services op maat van jouw organisatie

Door de toenemende digitalisering is het voor bedrijven belangrijker dan ooit om op elk moment van de dag online te zijn. Heeft jouw organisatie een stabiele en snelle internetverbinding nodig? Wil je graag je IT-omgeving upgraden of overweeg je een migratie naar de cloud? Of misschien wil je weten hoe kwalitatief jouw huidige infrastructuur is?

De IT-experts van Connectify staan voor je klaar en helpen je graag een eerste stap zetten naar een meer betrouwbaar en performant netwerk. Indien gewenst zorgen we voor een volledige infrastructuur, IT-beheer, cybersecurity, cloud diensten… Onze experts in IT-services zoeken samen met jou naar een betaalbare netwerkoplossing op maat van jouw bedrijf!

IT-services - Connectify

Internetverbinding in samenwerking met Telenet

IT-services

Internetverbinding in samenwerking met Telenet

In samenwerking met Telenet biedt Connectify jouw organisatie de snelste weg naar bekabeld en draadloos internet. Van coax tot fiber, 4/5G en failover verbindingen: met onze know-how en in-house Telenet-afdeling kunnen we de meest complexe aansluitingen aan en realiseren we voor jou een internetverbinding op maat.

IT-infrastructuur

IT-services

IT-infrastructuur

Connectify kan voor jou een volledige IT-infrastructuur verzorgen, zowel op het vlak van hardware als software. Wij zorgen voor een waterdicht, snel en veilig netwerk waar je op kan rekenen. 

Onze experts voeren eerst een WiFi- en netwerkaudit uit van jouw bestaande netwerkinfrastructuur en bekijken wat gedaan kan worden om jouw specifieke situatie te verbeteren. Op basis van die pijnpunten kunnen we samen een plan opstellen, op maat van jouw bedrijf. 

IT-beheer

IT-beheer

Wanneer je investeert in een nieuwe IT-infrastructuur vraagt dat ook om een goed beheer ervan. Je kan je niet veroorloven dat er iets misloopt, waardoor het handig is om jouw netwerkbeheer over te laten aan een expert. Connectify onderhoudt en beheert jouw volledige infrastructuur, zowel hardware als software. Op deze manier hou jij meer tijd over voor jouw core business en hoef je je over je netwerk geen zorgen te maken.

Natuurlijk kan je altijd terecht bij onze helpdesk voor technische bijstand of vragen. Onze IT-experts staan elke dag voor je klaar met hun advies en kennis.

Kabels IT systeem

Cloud diensten

Wil je met je organisatie overstappen naar de cloud, maar weet je niet goed waar te beginnen? De experts van onze Managed Cloud Services kunnen al jouw vragen over de virtualisatie van jouw servers of netwerkinfrastructuur in de cloud beantwoorden. 

Wij helpen het ideale scenario voor jouw organisatie mee uit te denken, gebaseerd op jouw processen, software en bestaande hardware. Daarnaast regelen we de migratie en het onderhoud van jouw volledige server.

Dedicated server hosting

In plaats van een eigen dure server aan te schaffen heb je ook de mogelijkheid om een dedicated server van Connectify te huren. Zo’n dedicated server is volledig privé en wordt niet gedeeld met andere partijen, waardoor bedrijven kunnen genieten van de volledige performance. Bovendien gebeurt het onderhoud van de server volledig door ons, wat het een veilige en goedkope oplossing maakt.

Enkele voordelen van dedicated servers op een rijtje:

Geen zorgen

Wanneer je kiest voor een dedicated server heb jij alleen toegang tot de volledige server en alle functies ervan. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over andere personen die inzicht zouden kunnen krijgen in jouw data of diensten.

Betere prestaties

Net omdat enkel jouw bedrijf de server gebruikt zorgt dat voor betere prestaties. Je hoeft geen ruimte te delen met iemand anders die opslagruimte en bandbreedte in beslag neemt.

Volledig op maat

Een dedicated server kan volledig aan jouw noden worden aangepast. Je kiest zelf alle specificaties (CPU, RAM, schijfruimte…) zodat jouw nieuwe server aan al je behoeften voldoet.

Goedkoop

Als bedrijfsleider heb je niet veel tijd om je bezig te houden met het beheer van je server. Een dedicated server is een goedkope manier om te genieten van alle voordelen van een server, zonder dat je moet investeren in een volledig nieuwe infrastructuur en het beheer ervan.

Server colocatie

Daarnaast heb je bij Connectify ook de mogelijkheid om aan server colocatie te doen. Je plaatst jouw eigen server dan bij ons in het datacenter en hebt zelf volledige controle over de hardware, software en het besturingssysteem.

Gratis opleiding voor jouw medewerkers

Connectify biedt complete IT-services aan voor jouw onderneming. Daarbij hoort uiteraard een gratis opleiding voor jouw medewerkers, zodat zij bij eventuele problemen snel en efficiënt kunnen optreden.

Kies voor Connectify voor al jouw IT-oplossingen

Het uitbesteden van jouw IT-beheer is een slimme beslissing voor elke zelfstandig ondernemer of werkgever. Onze jarenlange werkervaring en expertise maakt Connectify de uitstekende partner voor al jouw IT-uitdagingen. Samen creëren we een veilige en efficiënte IT-omgeving voor jou en jouw collega’s. Ook zin om je netwerk te upgraden? Connectify helpt je graag!

    Telefoonnummer *

    E-mail *

    Bericht