Industrial display LCD: een ware upgrade voor jouw industrieel bedrijf!

Effectief communiceren met de werknemers binnen je bedrijf, dat doe je tegenwoordig het best met digitale displays. Kwalitatieve en hoogtechnologische industrial monitors, die je plaatst waar je maar wil, zijn hiervoor dé oplossing. Met de industrial monitors van Connectify geniet je van de allerbeste hardware, die je bij ons ook kan combineren met de meest recente digital signage-software.

Industrial display LCD
Industrial display LCD

Voordelen van LCD-monitors binnen industriële bedrijven

Industrial display LCD

Voordelen van LCD-monitors binnen industriële bedrijven

In elk bedrijf en in elke organisatie is duidelijke interne communicatie van essentieel belang om alles in goede banen te doen verlopen. Zeker in de industriële sector, waar werknemers werken met allerlei soorten producten en gereedschap, is communicatie erg belangrijk; zelfs kleine miscommunicaties kunnen voor grote problemen zorgen in zulke sectoren.

Om deze reden is een industrial LCD monitor met digital signage technologies dé oplossing voor het vereenvoudigen en versterken van de interne communicatie binnen je bedrijf. Met digital signage features zorgen industrial monitors voor meer veiligheid in je nijverheidsonderneming, wat voor je werknemers een verademing zal zijn. Daarnaast bespaar je heel wat tijd (en dus ook geld), doordat je je niet meer bezig moet houden met het aankondigen van de taakverdeling en de veiligheidsinformatie. Zet alle informatie van de dag eenvoudigweg op de industrial monitors verspreid door je gebouw, en hou zo iedereen op de hoogte!

De Pixee industrial monitor van Connectify, beschikbaar in verschillende formaten, is hét product dat je nodig hebt om al je communicatie samen te voegen in één overzichtelijk systeem. Met Pixee combineer je de beste LCD technologies met oneindig veel mogelijkheden qua dynamische content, templates, en de allerbeste hardware. Ons stainless steel frame, hoogkwalitatieve panel mount en sunlight readable LCD panel zal jou en de werknemers in je fabriek niet teleurstellen!

Digital signage for industrial companies

Industrial display LCD

Digital signage for industrial companies

Wat is digital signage?

Digital signage (of letterlijk: “digitale bewegwijzering”) is een tool die wordt ingezet via digitale schermen doorheen je zaak of organisatie, om mensen allerlei soorten informatie en boodschappen mee te geven. Dit kunnen reclameboodschappen zijn, maar ook aankondigingen van evenementen, nieuwsfeeds, veiligheidsvoorschriften, enzovoort. Met digital signage verspreid je eender welke content, waar en wanneer je maar wil.

Ontdek hier meer over digital signage.

Flexibiliteit

Het grootste voordeel van digital signage LCD monitors is de flexibiliteit die ze met zich meebrengen, zeker in de industriesector. In tegenstelling tot traditionele vormen waarop belangrijke informatie vaak verspreid wordt , zoals affiches en posters, hang je met digital signage niet voor een lange tijd vast aan één boodschap. Je past je content aan op basis van plaats, tijd en zelfs doelgroep! Op die manier kan je altijd uitstekend inspelen op de huidige shift, zodat de juiste mensen steeds op de hoogte zijn van de juiste informatie.

Mogelijkheden van je digital signage industrial monitor

Industrial display LCD

Mogelijkheden van je digital signage industrial monitor

Voor de interne communicatie van je fabriek zijn digital signage LCD monitors een uitstekende oplossing. Je geeft eenvoudig belangrijke of meer spontane informatie mee met de werknemers in je fabrieksgebouw, zodat ze steeds op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, van de stand van zaken, de meest actuele veiligheidsinformatie of van nieuws binnen het bedrijf.

Hier een aantal voorbeelden van hoe je digital signage industrial LCD monitors kan inzetten voor de interne communicatie met de werknemers in je gebouw:

Werknemers up-to-date houden

Met een digital signage LCD monitor houd je je werknemers steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen je bedrijf. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om een stand van zaken van een bepaald product development weer te geven, de cijfers van de dag, en andere belangrijke visuele data. Op die manier blijven je werknemers in het gebouw tijdens hun shift steeds op de hoogte en hebben ze een goed overzicht op alles wat er op dat moment intern aan de gang is.

Om die reden zijn LCD monitors ook een uitstekende oplossing om verschillende teams binnen je bedrijf op de hoogte te houden van elkaars agenda en vooruitgang. Zeker wanneer de teams afhankelijk zijn van elkaar is dat enorm voordelig. Zo hoeven teamleiders niet steeds heen en weer te lopen, aangezien jij als manager vanuit je eigen kantoor informatie kan delen op de LCD monitors.

Spontaan en nuttig nieuws meedelen

Daarnaast kan je ook iets meer spontane en luchtige boodschappen meedelen, en ander intern nieuws meegeven, zoals wie er bijvoorbeeld jarig is, een voorstelling van een nieuwe collega, een herinnering om je lunch te bestellen, enzovoort.

Een LCD monitor is een uitstekende tool om al je interne communicatie onder te brengen in één overzichtelijk systeem. Je verspreidt snel en efficiënt nuttige informatie naar al je werknemers, en dat vanuit één centrale, duidelijke software.

Bezoekers verwelkomen en de weg wijzen met de Pixee Onthaalkiosk

Met de Pixee Onthaalkiosk verwelkom je gasten en bezoekers zonder tussenkomst van een receptionist. In industriële bedrijven, waar vaak geen receptionist aanwezig is, kan dit erg nuttig zijn. De onthaalkiosk wordt volledig verbonden met je bestaande netwerk, waardoor de gast moeiteloos de weg naar zijn contactpersoon vindt!

De bezoeker meldt zich eenvoudig aan met de QR-code, die hij scant op zijn of haar smartphone. Daarna krijg jij, of een andere contactpersoon, meteen een melding op de smartphone, tablet of PC, zodat je op de hoogte bent dat je gast aangekomen is en je hem kan onthalen.

Meer weten over de Pixee Onthaalkiosk?

Veiligheidsinformatie weergeven

Het weergeven van veiligheidsinformatie is ook een extreem belangrijke functie in industriële bedrijven en fabrieken. Hier moet je je namelijk steeds aan strikte veiligheidsvoorschriften houden. Met een industrial LCD monitor om elke hoek blijven de werknemers in je fabrieksgebouw steeds op de hoogte van deze voorschriften. Met onze Pixee digital signage software geïnstalleerd op de industrial LCD monitors plan je eenvoudig alle veiligheidsvoorschriften in, zodat de juiste informatie wordt weergegeven tijdens de juiste shift en aan de juiste werknemers op de juiste locatie.

Industrial LCD monitors with Pixee, a digital signage software

Industrial display LCD

Industrial LCD monitors with Pixee, a digital signage software

Met het Pixee digital signage platform van Telenet in je fabrieksgebouw heb je de allerbeste en meest gebruiksvriendelijke software op de markt tot je beschikking. Pixee staat je toe om in een handomdraai belangrijke informatie te delen of in te plannen voor de toekomst, zonder dat je er enige programmeerkennis voor nodig hebt!

Stabiele en sterke hardware en software

De Pixee software is een uitstekend systeem dat niet alleen intuïtief in gebruik is, maar ook enorm stabiel is. De software is er uiteraard op voorzien om verschillende LCD monitors tegelijk te supporten, zelfs als die zich in filialen op andere locaties bevinden, of verspreid doorheen grote fabrieksgebouwen. Daarnaast zijn onze monitors ook immens sterk en kwalitatief; met ons stainless steel open frame, een hoogkwalitatieve stainless steel mount, sunlight readable en resistive touch screens, en de allerbeste UHD specifications, zullen de monitors levenslang meegaan.

Ontdek hier meer over digital signage hardware en software.

Pixee is eenvoudig in gebruik

Pixee is enorm eenvoudig in gebruik, voor jong en oud. Al je werknemers kunnen de software gemakkelijk bedienen, zelfs wanneer ze niet goed overweg kunnen met technologie. Telenet heeft de software op een intuïtieve manier ontworpen, zodat het voor iedereen gemakkelijk in gebruik is. Daardoor hoef je ook geen extra personeel in te zetten voor het verspreiden van alle veiligheidsinformatie; je doet het eenvoudig zelf vanuit je kantoor, of vanuit je luie zetel thuis!

System-On-Chip

Onze Pixee software werkt op basis van de System-On-Chip technologie, waarbij we alle software informatie rechtstreeks installeren op de LCD monitors. Op die manier bespaar je heel wat kosten! Omdat traditionele monitors vaak gebruik maken van externe players, verbruiken die heel wat meer energie. Met onze technologie bespaar je deze energie, en dus ook heel wat geld!

Technische bijstand achteraf

Connectify kan dankzij de System-On-Chip technologie de schermen eenvoudig beheren en monitoren vanop afstand. Wanneer een monitor of meerdere monitors geen verbinding meer hebben met je netwerk, krijgen we meteen een melding, zodat we snel kunnen opsporen vanwaar het probleem precies komt en een oplossing kunnen bieden.

100% op maat van jouw fabriek

Connectify zorgt steeds voor een oplossing die volledig past bij jouw industriegebouw. Je maakt zelf de keuze of je voor een all-in formule gaat (met hardware en software inbegrepen), voor welke grootte van monitors je kiest en hoeveel monitors je wil laten installeren. We zorgen steeds voor de beste allround oplossing, 100% op maat van jouw bedrijf!

Connectify is een vaste Telenet Business partner

Telenet Business Partner

Connectify is een vaste Telenet Business partner

Connectify is sinds enkele jaren een vaste Telenet Business partner. Hierdoor kunnen we jouw fabriek steeds verzekeren van de beste service en kwaliteit. Onze gecombineerde expertises vormen een ultieme match om jouw organisatie digital signage solutions op maat aan te bieden, die je verzekeren van ultieme veiligheid in jouw gebouw!

Connectify, jouw partner voor duurzame LCD monitors

Zin gekregen om jouw je fabriek een digitale upgrade te geven en de interne communicatie naar een hoger niveau te tillen? Jouw LCD monitors zullen gegarandeerd zorgen voor een verademing voor je personeel, en zullen hun werk heel wat vergemakkelijken! De digital signage specialisten van Connectify staan met veel plezier voor je klaar om de beste signage-oplossing voor jouw fabrieksgebouw te vinden. Uiteraard biedt Connectify als IT-specialist ook tal van andere oplossingen aan, zoals IT-services, IT-support, communicatie en connectiviteit, en camerabeveiliging; allemaal diensten die erg nuttig kunnen zijn in de industriële sector.

Wil je graag alle voordelen van onze industrial LCD monitors zelf eens ervaren? Kom dan langs in onze innovation rooms te Beernem, die volledig zijn uitgerust met het Pixee signage-systeem en onze duurzame LCD monitors. Interesse? Neem dan snel contact met ons op en geniet van een gratis demo!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht