Connectify verbindt bewoners met hun familie

Tellie - IPTV op maat van jouw organisatie

Tellie verandert elk scherm in een slimme televisie met tal van mogelijkheden voor de gebruiker: van digitaal televisiekijken tot het delen van praktische informatie of zelfs communiceren met vrienden en familie. Een slim beeldscherm volledig op maat van de gebruiker: met IPTV van Connectify kan het allemaal!

Tellie
Tellie - Cpnnectify

Interactieve digitale televisie

Interactieve digitale televisie

Tellie

Entertainment à la carte

Met Tellie IPTV kijk je televisie waar en wanneer je maar wil, met de hoogste kwaliteit en een groot aanbod aan zenders. Dankzij terugkijk-TV en de mogelijkheid om favoriete programma’s op te nemen ben je niet langer afhankelijk van het vaste uitzendschema van de zenders. Zo hoeft niemand zijn favoriete programma’s nog te missen.

Dankzij de vereenvoudigde TV-gids heb je een handig overzicht van alle beschikbare zenders en programma’s. Onze uniek ontworpen interface is eenvoudig en intuïtief in gebruik voor jong en oud. Bovendien kan je het zenderaanbod volledig personaliseren zodat het perfect afgestemd is op de gebruiker. Of je nu een filmfan bent, een sportfanaat of liever naar soaps kijkt, er is voor ieder wat wils dankzij de smart tv.

Dynamische communicatie

Tellie tovert elk televisiescherm om tot een interactief beeldscherm zodat de gebruiker - naast televisiekijken - op elk moment van de dag de mogelijkheid heeft om snel en eenvoudig in contact te staan met vrienden en familieleden. Met één druk op de knop kan men videobellen naar iedereen in de buitenwereld met de Tellie Family App. Ook het versturen en ontvangen van foto’s en berichtjes gaat even makkelijk.

Dankzij Tellie is het eveneens mogelijk om live gebeurtenissen te streamen rechtstreeks naar het televisiescherm van de gebruiker. Je hoeft nooit meer iets te missen: vanuit het comfort van je kamer bekijk je een concert, toneelvoorstelling, misviering, of andere evenementen. Tellie bezorgt je een live beleving vanop de eerste rij!

Gepersonaliseerde boodschappen op maat

Tellie maakt van elk scherm ook een informatief beeldscherm. Je communiceert al jouw interne en externe communicatie naar de juiste personen op het juiste moment. Gedaan met het handmatig uitprinten en ophangen van papieren en affiches: je verspreidt belangrijke en praktische informatie snel en eenvoudig naar elk gewenst scherm zodat de juiste boodschap terechtkomt bij de juiste personen.

Met Tellie communiceer je op elk moment een aangepaste boodschap:

  • Het weekmenu
  • Belangrijke informatie
  • Lokale nieuwsfeed of weerberichten
  • Geheugensteuntje: herinner mensen aan de activiteiten van de dag
  • Evenementen aankondigen

Dit wordt ook wel digital signage genoemd, en het is een uitstekende oplossing voor een groot aantal communicatieproblemen die op dit moment te veel tijd en personeel vragen. Als kers op de taart is onze digital signage software visueel hoogstaand en makkelijk in gebruik, zodat iedereen in jouw organisatie er vlot en snel mee overweg kan.

Waarom kiezen voor Tellie?

IPTV voor woonzorg centra

Waarom kiezen voor Tellie?

1. Maximaal comfort voor elke gebruiker

Als organisatie wil je dat elke gast/bewoner/klant zich 100% thuis voelt. Dankzij alle interactieve functies die Tellie de gebruiker aanbiedt, kan er worden gezorgd voor een maximaal comfort en thuisgevoel. Zo kan ook eenzaamheid in woonzorgcentra worden tegengegaan.

Tellie is een totaaloplossing voor elke sector waar televisies niet weg te denken zijn, zoals woonzorgcentra, hotels, ziekenhuizen… Naast televisiekijken is het op elk moment van de dag mogelijk om op eenvoudige wijze te videobellen met familieleden en vrienden!

2. Totaaloplossing voor al jouw interne en externe communicatie

Tellie is dé tool voor al jouw interne en externe communicatie. Dankzij de slimme digital signage-functies communiceer je met één druk op de knop naar zowel gasten, bewoners, patiënten en/ of medewerkers. Communiceren was nog nooit zo eenvoudig!

3. Verlicht de werklast van je werknemers

Tellie

3. Verlicht de werklast van je werknemers

Tellie verlicht de werklast van je werknemers aanzienlijk. Jouw personeel hoeft geen kostbare tijd meer te verspillen aan ouderwetse communicatiemethodes, zodat ze efficiënter werken en er heel wat kosten worden bespaard.

4. Totaaloplosing op maat

Connectify is een vaste Telenet Business partner en zorgt in samenwerking met Telenet voor een professionele oplossing op maat van jouw organisatie. Kortom, we zijn jouw partner voor IPTV in België

Van installatie en configuratie tot het voorzien van extra hardware of trainingen op maat: bij Connectify kan je rekenen op één vaste expert en partner voor al jouw IT-services.

Connectify, jouw Telenet Business partner

Als vaste Telenet Business partner kunnen we bij Connectify professionele expertise op maat verlenen voor jouw organisatie. We zoeken graag samen met jou naar een volledige oplossing die de televisie-ervaring voor al jouw gasten naar een hoger niveau tilt. Bovendien biedt Connectify een gratis, vrijblijvende demo aan zodat je alle mogelijkheden van Tellie zelf kan ervaren. Contacteer ons voor meer informatie.

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Stel hier je vraag, wij behandelen deze zo snel mogelijk.