Digitale televisie: verrassend voordelig

Analoge televisie is tegenwoordig achterhaald. Wie wil genieten van alle voordelen van moderne televisies en technologie, stapt over naar digitale televisie! In elke sector en voor elke onderneming of organisatie heeft overstappen naar digitaal TV kijken, zoals met Tellie IPTV, heel wat baat. 

Met Tellie IPTV van Connectify maak je het voor je gasten en bezoekers mogelijk om te kijken wat ze willen, wanneer ze willen. Dit doen ze in een betere beeldkwaliteit, een oneindig groot digitaal aanbod aan zenders en een sneller TV signaal. Met onze software tover je je analoge TV toestel om in een moderne smart TV met een digitaal signaal! Lees hier meer over de mogelijkheden van Tellie IPTV voor jouw organisatie.
Overschakelen naar digitale tv
Overschakelen naar digitale tv

Wat is IPTV?

Hospitality tv

Wat is IPTV?

IPTV maakt van elk televisietoestel met een analoog signaal een volledig nieuwe televisie, namelijk een smart TV met oneindig veel unieke functies! IPTV staat voor Internet Protocol Television, wat inhoudt dat je TV-signaal nu via het internet verloopt. 

Deze Signaal Switch brengt heel wat voordelen en functies met zich mee. Zo kunnen je gasten en bezoekers nu onbeperkt TV kijken via digitale kabeltelevisie en kan jij met digital signage-tools communiceren met je personeel en klanten. Bovendien heb je nu ook een interactieve TV tot je beschikking, waardoor je kan terugspoelen, pauzeren en opnemen. Alles is mogelijk, dus!

Een nieuwe televisie kopen is met Tellie IPTV ook helemaal niet nodig We werken namelijk met de System-On-Chip technologie. Dat betekent dat we alle Tellie-software op een kleine chip geïnstalleerd hebben, die eenvoudigweg in je oudere televisie geplaatst wordt. Op die manier wordt je analoge signaal in een handomdraai geconverteerd tot een digitaal signaal. Mocht je een nieuwe TV nodig hebben, dan is het bij Connectify natuurlijk altijd mogelijk om er op maat van jouw noden aan te schaffen. 

In elke sector

Overschakelen naar digitale tv

In elke sector

Tellie biedt in elke sector waar mensen veel tijd besteden heel wat voordelen. Denk maar aan sommige cafés en restaurants, waar men vaak samen naar een voetbalmatch kijkt. In hotels en ook in de zorgsector is televisie kunnen kijken cruciaal, maar tegenwoordig loopt het televisiesignaal in de meeste hotelkamers en woonzorgcentra nog vaak analoog.

Meer weten over een signaal switch en digitaal TV kijken in jouw specifieke organisatie? Klik hieronder op de juiste sector, en Connectify helpt jou met het overschakelen.

Voordelen van Tellie

TV en Video on demand, en interactieve tv

Tellie IPTV zorgt ervoor dat je gasten en bewoners niet langer afhankelijk zijn van het vaste uitzendschema. Dankzij interactieve TV bekijk je alle series en films waar je maar wil, wanneer je maar wil. Zo hoeven je gasten nooit meer hun favoriete programma’s te missen!

TV en Video on demand is ideaal voor sectoren waar vaak televisies ingezet worden: hotels, woonzorgcentra, ziekenhuizen, assistentiewoningen, kantoren, vakantiecentra, enzovoort. Door Tellie IPTV genieten klanten en bezoekers van extra comfort in de beste digitale beeldkwaliteit, en verbetert op die manier de customer experience!

Eenvoudig beeldbellen

Connectify biedt met Tellie bovendien nog een andere unieke functie aan: gemakkelijk beeldbellen met vrienden en familie! Op een heel intuïtieve manier neemt de gebruiker contact op met vrienden en familie, die de bijhorende Tellie Family App geïnstalleerd hebben op hun smartphone of tablet.

In woonzorgcentra kan deze functie een grote opluchting zijn voor veel ouderen, die vaak moeilijkheden hebben met nieuwe technologie. Met eenvoudig beeldbellen tot hun beschikking houden bewoners gemakkelijk contact met hun kleinkinderen. Uiteraard kunnen ook hotels en andere organisaties perfect gebruik maken van de Tellie Family App!

Content verspreiden via digital signage

Met Tellie IPTV krijg je ook meteen de mogelijkheid om gebruik te maken van digital signage, en dus gepersonaliseerde boodschappen te versturen naar je klanten en bezoekers. Deze boodschappen kies jij zelf, en pas je aan aan het moment, de locatie en je doelpubliek. Met digital signage zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos! 

Hier een aantal voorbeelden van wat voor boodschappen je kan verspreiden met Tellie: 

 • Bezoekers verwelkomen en informeren met de Pixee onthaal- en informatiekiosk

 • Nieuwe producten en diensten promoten

 • Nieuwsfeed of weerberichten weergeven

 • Muziek afspelen

 • Evenementen en exposities aankondigen

 • Bezoekers de weg wijzen

 • Sociale media promoten

Ontdek hier meer over digital signage.

Van analoog naar digitaal

Overschakelen naar digitale tv

Van analoog naar digitaal

Vraag je je af hoe je precies van een toestel met analoge aansluiting kan overstappen naar digitale TV? Hoe dat allemaal in zijn werk gaat, lees je hier.

Heb je een analoge TV?

Ten eerste is het natuurlijk van belang dat je checkt of je op dit moment effectief beschikt over een analoog TV signaal. Loopt er, behalve je stroomkabel, een kabel rechtstreeks van je toestel naar de wandcontactdoos in je muur? En heb je geen decoder? Dan heb jij een analoge TV. 

Overschakelen van een analoge TV naar digitale TV

Om over te schakelen naar digitale TV met het vereiste compacte signaal, heb je een decoder nodig. Deze decoder is natuurlijk inbegrepen bij de Tellie IPTV software, en geeft je de mogelijkheid om programma’s op te nemen op de harde schijf. Als je nog een analoge televisie hebt met een SCART-aansluiting, dan kan je bij sommige decoders ook een SCART-kabel gebruiken. SCART kabels worden tegenwoordig wel minder gebruikt, omdat HDMI populairder is. 

Specificaties van digitale TV

Connectify levert Telenet TV, waardoor je digitale TV heel wat zenders tot beschikking heeft. Met de nieuwe TV-box van Telenet heb je toegang tot deze zenders via de cloud. De digibox en digicorder worden tegenwoordig ook niet meer gebruikt. Als je een nieuwe televisie zou aankopen, zal je waarschijnlijk via een digitale tuner en smartcard van Telenet toegang hebben tot de kanalen. Maar uiteraard zorgt Connectify ervoor dat jij de beste IPTV ontvangt op maat van jouw bedrijf en budget, zodat je je geen zorgen hoeft maken over technische zaken!

Connectify: een vaste Telenet Business Partner

Telenet Business Partner

Connectify: een vaste Telenet Business Partner

Als vaste Telenet Business partner garandeert Connectify jouw organisatie steeds de beste kwaliteit. Wie dus wil investeren in een kwaliteitsvolle installatie van je TV-box en een betrouwbare provider, moet bij Telenet en Connectify zijn! Connectify en Telenet zijn professionele partners met kennis van zaken, die jouw schermbeleving naar een nieuw niveau zullen tillen.

De combinatie van onze expertise samen met de kwalitatieve producten en diensten van Telenet vormen de beste IT-oplossing voor wie wil genieten van de voordelen van IPTV. Dat alles maakt de combinatie van Connectify en Telenet de beste aanbieder voor interactieve IPTV.

Connectify, jouw IPTV-expert

Zin gekregen om de analoge TV binnen jouw organisatie een upgrade te geven met IPTV? En ook zin om je TV toestel te upgraden? 

Connectify staat voor je klaar, en helpt je graag met de zoektocht naar de beste allroundoplossing op maat van jouw onderneming. Ons team bestaat uit de beste IPTV-experts. Dagelijks staan we voor je klaar voor professioneel advies over IPTV en internet. Daarbovenop bieden we een gratis, vrijblijvende demo aan! Kom ook eens langs in onze innovation rooms te Beernem, die volledig zijn uitgerust met onze Tellie IPTV hardware en software. Aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht