Connectify verbindt bedrijven met hun klanten

Tellie interactieve tv

Met interactieve tv van Tellie bepaal je zelf op elk moment wat je wil kijken, met het grootste aanbod aan tv-zenders en in de hoogste kwaliteit. Bovendien biedt Tellie IPTV enkele unieke interactieve functies, die je televisiescherm omtoveren tot een uitstekend communicatiemiddel! Ook zin om de televisie-ervaring binnen jouw organisatie een upgrade te geven met IPTV? Connectify kan jou helpen!

Interactieve tv
Interactieve tv - Connectify

Wat is dat, interactieve tv?

Interactieve tv

Wat is dat, interactieve tv?

Met Tellie interactieve tv bekijk je wat je wil, wanneer je maar wil. Je bent niet langer afhankelijk van het uitzendschema van de zenders en hoeft dus ook nooit meer jouw favoriete tv-programma’s te missen. Met Tellie digitale televisie spoel je door, neem je op of kijk je terug, en dat allemaal met een vereenvoudigde interface!

 • Live pauzeren: nood aan een quick break? Dankzij Tellie interactieve tv kan je live programma’s pauzeren op elk moment en kijk je later meteen verder, wanneer het jou uitkomt. 
 • Terugkijken: de seizoensfinale van jouw favoriete programma gemist? Of het begin gemist? Geen probleem! Met de terugkijkfunctie van jouw Tellie interactieve tv kan je elke uitzending of gemiste programma’s eenvoudig herbekijken, zodat je nooit meer iets hoeft te missen!
 • TV-On-Demand: geen zin om te kijken naar de programma’s die die dag worden uitgezonden? Met Tellie bekijk je op elk moment programma’s, films en series, los van het uitzendschema van de zender. Tellie maakt televisie kijken flexibeler dan ooit tevoren! 

Interactieve tv is een uitstekende oplossing voor bedrijven en organisaties uit elke sector. Gasten, bezoekers of bewoners hebben steeds drukkere agenda’s, die het niet toelaten om televisie te kijken op eender welk moment. Of soms worden programma’s veel te laat op de avond uitgezonden, wat moeilijk is voor bijvoorbeeld oudere mensen in woonzorgcentra. Een flexibele televisie-oplossing als Tellie biedt antwoord op al deze problemen! 

Hoe werkt interactieve tv?

IPTV - Connectify

Hoe werkt interactieve tv?

Met Tellie interactieve tv maak je, in tegenstelling tot analoge televisie, gebruik van het internet om televisie te kijken. Dit heet IPTV of Internet Protocol TeleVision, en maakt het mogelijk om te genieten van flexibele functies als pauzeren, terugkijken en TV-On-Demand. Het enige wat je nodig hebt voor online tv-kijken is een internetverbinding, onze Tellie-software doet de rest.

TV-On-Demand is een ideale oplossing voor elke sector waar mensen veel gebruik maken van televisies, zoals rusthuizen, hotels, assistentiewoningen, kantoren, vakantiecentra… Interactieve tv geeft bezoekers, bewoners of patiënten een extra comfort en thuisgevoel.

Daarbij betekent TV-On-Demand natuurlijk dat je zelf kan kiezen naar welk programma er wordt gekeken; zo heb je zelfs geen last meer van reclame, en kunnen bezoekers zelf bepalen waarnaar ze willen kijken. Je bent namelijk niet meer afhankelijk van wat er op dat moment op televisie te zien is. Bovendien geeft de knappe interface een professionele eerste indruk aan iedereen die een blik werpt op het scherm!

Tellie IPTV-abonnement van Connectify

Interactieve tv

Tv-kijken met Tellie interactieve televisie

Tellie is het beste interactieve tv-platform voor tal van redenen. Niet alleen maakt onze software van elke tv een smart tv, Tellie brengt tal van andere handige functies met zich mee die de televisie-ervaring in jouw organisatie naar een hoger niveau tillen!

Tellie maakt elk scherm:

1. Entertainend

Met Tellie kijk je televisie wanneer je maar wil. De interactieve tv-ontvanger zorgt ervoor dat al jouw favoriete programma’s altijd beschikbaar zijn, zelfs wanneer je een uitzending gemist hebt. Je bent dus niet langer afhankelijk van de vaste tv-gids van de zenders, die programma’s soms erg laat op de avond uitzenden. 

Tellie is daarom een uitstekende oplossing voor bijvoorbeeld hotels, waar gasten vaak drukke agenda’s hebben en weinig tijd over hebben om live tv te kijken. Maar ook in woonzorgcentra, waar inwoners soms moeite hebben om laat op te blijven, is terugkijktelevisie een erg praktische oplossing. En mochten de bewoners zich eens een hele dag vervelen, dan is Tellie ook de oplossing; met IPTV kan je namelijk ongelimiteerd televisie kijken, met toegang tot immens veel zenders.

2. Interactief: blijf in contact met familie en vrienden

Naast televisiekijken, biedt Tellie ook de mogelijkheid om contact op te nemen met vrienden en familie die de Tellie Family Smart tv-app hebben geïnstalleerd op hun smartphone of tablet. Met één druk op de knop van de afstandsbediening, dus zonder de hulp van een zorgverlener, kan je eenvoudig contact opnemen met de buitenwereld, en dat allemaal vanaf jouw televisiescherm! Ook het versturen en ontvangen van foto’s met leuke bijschriften gaat even gemakkelijk. Dit is een uitstekende oplossing voor inwoners van woonzorgcentra, die – zeker tijdens de uitbraak van Covid-19 – hun familie en vrienden minder vaak zien.

Het is zelfs mogelijk om live gebeurtenissen te streamen, rechtstreeks naar de kamer van de bezoeker/bewoner/patiënt/… Zo hoeft die persoon nooit nog iets te missen, zelfs wanneer het fysiek niet mogelijk zou zijn om aan de activiteit deel te nemen. Vanuit het comfort van de eigen kamer kijkt de bewoner  live naar een concert, misviering, toneelvoorstelling of andere evenementen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Tellie bezorgt iedereen een live beleving, vanop de eerste rij!

Ontdek alle functies van Tellie:

3. Informatief

Met Tellie komt ook een handige digital signage-tool, die je toelaat gepersonaliseerde boodschappen te sturen naar de juiste personen, op het juiste moment. Tellie maakt van elk scherm een informatief beeldscherm, dat op ieder moment nuttige en praktische informatie kan weergeven. Vanuit één centraal systeem verspreid je weekmenu’s, veiligheidsinformatie, lokale nieuwsfeed en weerberichten, de activiteiten van de dag… Noem maar op! 

Gedaan met tijdrovende taken, zoals het handmatig uitknippen van papieren en affiches: in een handomdraai verstuur je elke gewenste boodschap naar ieder scherm. Bovendien is de Tellie digital signage-software eenvoudig in gebruik, zodat iedereen binnen jouw organisatie er volledig gebruik van kan maken.

Het Tellie interactieve tv-abonnement

Het Tellie interactieve tv-abonnement is dé oplossing voor elke organisatie die de schermbelevenis voor bezoekers of gasten een stevige upgrade wil geven. Onze interactieve tv-ontvangers zijn van de hoogste kwaliteit en bieden tal van extra handige functies, zoals de mogelijkheid om contact op te nemen met vrienden en familie of de handige digital signage-functies.

Vaste Telenet Business partner

Wie wil investeren in een kwalitatieve interactieve tv-installatie in zijn organisatie, heeft nood aan een professionele partner met kennis van zaken. Als vaste Telenet Business partner kan Connectify jouw organisatie steeds de beste kwaliteit garanderen. De combinatie van onze know-how en de kwalitatieve producten en diensten van Telenet zijn een winnende combinatie. Al deze zaken maken van Connectify de ideale partner voor IPTV in België.

Connectify, jouw interactieve tv-specialist

Zin om de televisie-ervaring binnen jouw organisatie een upgrade te geven? Connectify helpt je graag met de zoektocht naar de beste allround-oplossing, op maat van jouw organisatie. Ons team bestaat uit tal van IPTV-experts, die altijd klaarstaan om professioneel advies over internet en tv te verlenen. Bovendien bieden we een gratis, vrijblijvende demo aan. Aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie in onderstaand contactformulier.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht