De beste IPTV in België met Telenet en Connectify

Als jarenlange Telenet Business Partner biedt Connectify jouw onderneming de beste interactieve tv en digitale tv op maat met onze Tellie-software. Met de gecombineerde expertises van Connectify en Telenet maakt Tellie het voor jouw klanten en bezoekers mogelijk om onbeperkt televisie te kijken, waar en wanneer ze maar willen en met een groot aanbod aan zenders. Tv on demand, video on demand, je registreren voor streamingdiensten, terugkijken, gepersonaliseerde boodschappen weergeven… dat is allemaal mogelijk via IPTV van Tellie!

Ook zin om de televisie-ervaring in jouw onderneming een upgrade te geven? Lees verder!

iptv belgië telenet
iptv belgië telenet

Tellie maakt van elk televisietoestel een smart-tv

iptv belgië telenet

Tellie maakt van elk televisietoestel een smart-tv

Wil je jouw klassieke tv-scherm in je onderneming omtoveren in een digitale tv? Tellie IPTV maakt het mogelijk! Lees hier meer over hoe IPTV werkt, en hoe Telenet en Connectify jouw onderneming naar een hoger niveau tillen via IPTV. Digitale televisie was nog nooit zo gemakkelijk!

Tellie IPTV maakt van elke tv in jouw onderneming een smart-tv met heel wat unieke functies en mogelijkheden. IPTV staat voor Internet Protocol Television, wat betekent dat je dus je tv-signaal ontvangt via het internet. Dat brengt heel wat voordelen en handige functies met zich mee voor de gebruiker: van onbeperkt tv-kijken tot interne en externe communicatie in jouw organisatie: alles is mogelijk met de interactieve tv-software van Tellie!

Wat is dat, IPTV?

iptv belgië telenet

Wat is dat, IPTV? 

Via IPTV bekijk je wat je wil, wanneer je maar wil. Je bent niet langer afhankelijk van het uitzendschema van  tv-zenders en hoeft dus ook nooit meer jouw favoriete tv-programma’s te missen. Met Tellie digitale televisie spoel je door, neem je op of kijk je terug. Dat alles voor alle  favoriete tv-kanalen én via het internet.

Lees hier meer over de beste oplossing voor televisiekijken via het internet!

1.

Terugkijken

De seizoensfinale van je lievelingsserie gemist? Geen probleem! Met de terugkijkfunctie van jouw Telenet televisie kan je elke uitzending eenvoudig herbekijken, Zo hoef je nooit meer iets  te missen!

2.

Live pauzeren 

Even pauze? Dankzij Tellie interactieve IPTVkan je live programma’s pauzeren op elk moment en kijk je later meteen verder, gewoon wanneer het jou uitkomt. Met Telenet als provider mis je dus geen enkel moment van je favoriete programma.

3.

Video on demand

Wil je liever even Netflix and chill? Omdat je via IPTV gebruikmaakt van het internet, is het ook mogelijk om gebruik te maken van streamingdiensten zoals Netflix en Yelo! Bingewatchen was nog nooit zo makkelijk.

4.

Tv on demand

Geen zin om te kijken naar de programma’s die vandaag worden uitgezonden? Met Tellie bekijk je op elk moment programma’s, films en series, los van het uitzendschema van de zender. Tellie maakt televisiekijken flexibeler dan ooit tevoren!

5.

Blijf kijken op verschillende apparaten

Met de app van Telenet is het ook mogelijk om via je gsm of tablet naar jouw favoriete films en series te blijven kijken. Of je nu Apple of Android gebruikt,, download gewoon de app en blijf kijken!

Interactieve tv is een uitstekende oplossing voor bedrijven en organisaties uit elke sector. Gasten, bezoekers of bewoners hebben steeds drukkere agenda’s, die het niet toelaten om televisie te kijken op eender welk moment. Soms worden programma’s zelfs veel te laat op de avond uitgezonden, wat moeilijk is voor bijvoorbeeld oudere mensen in woonzorgcentra. Een flexibele televisie-oplossing als Tellie biedt antwoord op al deze problemen!

Hoe werkt IPTV?

Hoe werkt IPTV?

Met Tellie interactieve tv maak je, in tegenstelling tot analoge televisie, gebruik van het internet om televisie te kijken. Dat heet IPTV of Internet Protocol TeleVision. Via IPTV wordt het mogelijk om te genieten van allerlei fijne functies zoals pauzeren, terugkijken en tv on demand. Het enige wat je nodig hebt voor online tv-kijken is een internetverbinding, onze Tellie-software doet de rest.iptv belgië telenet

Video on demand en tv on demand

iptv belgië telenet

Video on demand en tv on demand

Video on demand en tv on demand zijn de perfecte oplossingen voor elke sector waar mensen veel gebruik maken van televisies: rusthuizen, hotels, assistentiewoningen, kantoren, vakantiecentra… Interactieve tv geeft bezoekers, bewoners of patiënten extra comfort. Op die manier voelen ze zich volledig thuis. 

Daarbij houdt tv on demand via IPTV natuurlijk in dat je zelf kan kiezen naar welk programma je kijkt; zo heb je geen last meer van reclame, en kunnen bezoekers zelf bepalen naar welke kanalen of programma's ze willen kijken. Je bent zo niet meer afhankelijk van wat er op dat moment op televisie of op alle aparte kanalen te zien is. Kijk je liever naar je favoriete series en films via Netflix, Yelo of een andere aanbieder? Dat is ook mogelijk via IPTV!

Bovendien geeft de knappe en gebruiksvriendelijke interface een professionele eerste indruk aan iedereen die een blik werpt op het heldere scherm! Genieten van tv waar en wanneer je maar wilt; nog nooit was het zo eenvoudig.  

Connectify is een vaste Telenet Business Partner

Connectify is een vaste Telenet Business Partner

Als je als onderneming wil investeren in een kwalitatieve installatie van je tv-box, en je tv-ervaring wil krijgen van een betrouwbare provider, dan heb je nood aan een professionele partner met kennis van zaken. Als vaste Telenet Business partner garandeert Connectify jouw organisatie steeds de beste kwaliteit.

De combinatie van onze expertise en de kwalitatieve producten en diensten van Telenet vormen de beste oplossing voor wie wil genieten van de voordelen van IPTV. Dat alles maakt de combinatie van Connectify en Telenet de beste aanbieder voor interactieve IPTV.

Telenet Business Partner

Het Tellie IPTV-abonnement

Het Tellie IPTV-abonnement is dé oplossing voor elke organisatie die de schermbelevenis voor bezoekers of gasten een stevige upgrade wil geven. Als abonnee van onze IPTV-technologie geniet je van content op alle beschikbare tv-kanalen, de hoogste kwaliteit en tal van extra handige functies! 

Expertise op maat

Ons team van professionals bekijkt samen met jouw onderneming wat de beste allroundoplossing is, en gaat dan meteen aan de slag! Als vaste Telenet Business partner kunnen we bij Connectify jouw onderneming de beste expertise op maat van jouw zaak verzekeren.

Technische bijstand

Je kan uiteraard elke dag rekenen op technische bijstand van onze professionals. Wij kunnen het centrale systeem vanuit ons kantoor in het oog houden en zelfs elk scherm apart bedienen. Als er technische problemen optreden, kunnen we daardoor erg snel en efficiënt naar een passende oplossing zoeken, zodat jouw team geen kostbare tijd verliest.

Maak je daarnaast ook geen zorgen over je data, want bij Connectify zitten de beste experts in cybersecurity, die altijd voor je zullen klaarstaan!

Gepersonaliseerde software op maat

Wanneer je kiest voor Tellie IPTV, kies je voor een 100% gepersonaliseerde software, volledig op maat van jouw onderneming en zelfs van elke aparte gebruiker! We kunnen dankzij de ‘System-On-Chip’-software de precieze werking van elk tv-scherm aanpassen, zodat jouw IPTV-installatie aan al je noden voldoet. Tot de knoppen van de afstandsbediening toe!

Bovendien is het dankzij onze gebruiksvriendelijke en intuïtieve software zelfs mogelijk om jouw huisstijl volledig te integreren in de IPTV-software. Jouw logo, bedrijfsnaam, slogan, banner… kunnen allemaal geïntegreerd worden in het systeem en de interface. Zo maak je een goede eerste indruk op elke nieuwe klant of bezoeker!

High-end IPTV-technologie

Met Tellie IPTV haal je high-end technologie in huis. Of het nu gaat over hardware of software, als provider bieden we bij Connectify keer op keer de allerbeste kwaliteit van decoders en andere hardware en software aan. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw onderneming!

Jouw logo en huisstijl komen haarscherp in beeld, alsook alle films en series die de gebruiker bekijkt op onze schermen. Ook de Tellie IPTV-software is uitermate gebruiksvriendelijk en laat je toe om eenvoudig zelf alles te besturen.

Connectify, jouw IPTV-expert

Zin om de televisie-ervaring binnen jouw organisatie een upgrade te geven met IPTV? 

Connectify helpt je graag met de zoektocht naar de beste allroundoplossing, op maat van jouw onderneming of organisatie! Ons team bestaat uit dé beste IPTV-experts, die altijd voor je zullen klaarstaan om professioneel advies over internet en IPTV te verlenen. Daarbovenop bieden we een gratis, vrijblijvende demo aan, en kan je zelfs eens komen 

proeven van onze IPTV-oplossing in onze innovation rooms! Aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht