Connectify verbindt bedrijven met hun klanten

IPTV kopen? Ontdek Tellie, het IPTV-platform met tal van extra functies

Eenmaal je de gemakken van IPTV ontdekt hebt, is er geen weg meer terug. Met Tellie IPTV België ontvang je bovendien tal van extra handige functies. Naast televisiekijken, laat Tellie je ook toe om gepersonaliseerde boodschappen te versturen en zelfs te beeldbellen! Deze interactieve functies zorgen voor de beste televisie-ervaring voor de gebruiker. In dit artikel van Connectify ontdek je alle voordelen van IPTV van Tellie.

IPTV kopen
IPTV kopen

IPTV, meer dan gewoon tv-kijken

IPTV kopen

IPTV, meer dan gewoon tv-kijken

De televisie heeft vaak een centrale plaats in een huishouden, maar ook in organisaties en bedrijven. Denk maar aan woonzorgcentra of hotels. Daarom zijn er de laatste jaren heel wat innovaties op de markt gekomen die de kijkervaring positief beïnvloeden en tal van extra, handige en interactieve functies met zich meebrengen.

IPTV is zo één van die geniale innovaties die niet meer weg te denken is. Het tv-signaal komt, zoals de naam al doet vermoeden, via een internetverbinding. Wij hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat een tv-signaal via internet voor eindeloos veel mogelijkheden zorgt!

Wat heb je nodig om je tv om te toveren in een Smart TV?

Om ook te kunnen genieten van de IPTV-ervaring heb je twee zaken nodig: een goede IPTV-software en uiteraard een stabiele internetverbinding.

IPTV-software

Net zoals digitale televisie een digibox of tv-ontvanger heeft, heb je voor IPTV een IPTV-software nodig. Zo is er de Tellie IPTV-software, die elke televisie in een oogopslag omtovert in een Smart TV met tal van handige functies.

Tellie is niet alleen eenvoudig in gebruik, maar bespaart jouw organisatie ook nog eens heel wat kosten! In tegenstelling tot andere IPTV-oplossingen, waarbij de software gekoppeld wordt via een externe player, wordt Tellie rechtstreeks op het scherm geïnstalleerd. Een externe player verbruikt heel wat extra elektriciteit, met Tellie heb je die kosten dus niet.

Internetverbinding

Internet Protocol TeleVision vereist natuurlijk een stabiele en goede internetconnectie. In het geval van een internetstoring valt dan ook je televisieavond in het water. Heb je toch internetproblemen, dan staan de IT-experts van Connectify voor je klaar!

Ben jij ook op zoek naar IPTV?

Ben je ook al eindeloos op zoek naar de beste provider voor IPTV? Je zoektocht stopt hier, want met Connectify kan je gerust zijn! Vraag hieronder voor meer informatie.

 • Reeds 30+ Vlaamse bedrijven verder geholpen
IPTV kopen

Wat zijn de voordelen van IPTV?

IPTV kopen

Wat zijn de voordelen van IPTV?

Het wereldwijde web heeft in enkele jaren tijd ons leven drastisch veranderd. Tegenwoordig bevinden zich onder onze vingertoppen eindeloos veel mogelijkheden. Tellie IPTV zorgt voor extra toepassingen die het leven leuker en efficiënter maken!

1.

TV-On-Demand

Met IPTV geniet je van een eindeloze TV- en Video-On-Demand. Terug- en vooruitspoelen, live pauzeren of opnemen: je bekijkt je favoriete programma’s op eender welk moment van de dag. Zo hoef je nooit meer een aflevering te missen en kan je op je gemak de opname herbekijken, wanneer jij er tijd voor hebt.

Maak je liever gebruik van streamingdiensten zoals Streamz of Netflix? Ook dat is mogelijk met IPTV van Tellie. Je bekijkt je favoriete films en series met een druk op de knop!
2.

Ruime keuze in providers

Door de snelle opkomst van IPTV zijn er heel wat providers die een IPTV-pakket aanbieden. Afhankelijk van jouw noden kun je de provider kiezen die bij je past. Vaak moet je dan de installatie, de configuratie en het abonnement zelf regelen. Bij Connectify is dat gelukkig anders! Wij zorgen voor de oplossing die het best aansluit op jouw noden en wensen.

Connectify stelt voor: Tellie!

Connectify stelt voor: Tellie!

Voor de beste IPTV-ervaring kiest Connectify resoluut voor Tellie, een besturingssysteem van Telenet dat van elke televisie een slimme IPTV maakt. Ontdek hieronder wat Tellie de beste IPTV-software maakt!

IPTV kopen

Tellie, de beste IPTV

Eenvoudige interface

Gebruiksvriendelijkheid was bij Telenet hét sleutelwoord tijdens het ontwerpen van Tellie IPTV. Naast een simpele tv-gids en een heldere interface, is ook de afstandsbediening vereenvoudigd. Op die manier vindt iedereen, jong én oud, makkelijk de weg naar favoriete zenders en streaming platformen.

Gepersonaliseerd

Voor maximaal gebruikscomfort is het mogelijk om Tellie te personaliseren. Elke gebruiker kan een lijst van favoriete zenders samenstellen. Hierdoor wordt ‘zappen’ een werkwoord in de voltooid verleden tijd. Tv-kijken ging nog nooit zo vlot!

Interactief en multifunctioneel

Mensen activeren is wat Tellie één van de beste IPTV-softwares maakt. Nu tv via een internetverbinding de kamer binnenkomt, is het ook mogelijk om de televisie als communicatieplatform te gebruiken. Met Tellie hou je makkelijk contact met vrienden en familie door foto’s te delen, berichten te sturen en te videobellen

Daarnaast wordt Tellie ook gebruikt voor zowel interne als externe communicatie. Om die reden wordt Tellie vaak ingezet in de zorgsector en de hospitality sector. Je verspreidt makkelijk belangrijke boodschappen naar alle schermen in je bedrijf of organisatie, waardoor iedereen steeds op de hoogte blijft van belangrijke zaken!

Kwalitatief aanbod

Connectify zou Connectify niet zijn als het niet voor de allerbeste kwaliteit zou gaan. Met behulp van Tellie ervaar jij je favoriete series in full HD. IPTV kopen bij Connectify betekent een interactief totaalpakket met producten van het hoogste niveau. Bij ons mag je uitgaan van de beste service!

Zij kozen al voor Tellie!

Astoria De Haan

Hotel Astoria

Ook in hotels is Tellie een meerwaarde, zoals in Hotel Astoria in De Haan. Na een volledige renovatie zocht zaakvoerder Colin Dearman naar een snelle totaaloplossing die zowel voor IPTV in alle kamers, VoIP-telefonie, Telenet Connectiviteit en camerabewaking kon zorgen. Zij vonden hun antwoord bij Connectify. Lees zijn ervaring hier!

“De Tellie-schermen maken een eerste professionele indruk op elke gast die in ons hotel verblijft. Dankzij de gebruiksvriendelijke Tellie-software kunnen we planmatig nuttige of belangrijke informatie meegeven aan elke gast, op eender welk moment. Dat vereenvoudigt de communicatie met onze gasten aanzienlijk en bespaart ons ook heel wat tijd.” - Colin Dearman, zaakvoerder Hotel Astoria.
Digital signage specialist - Connectify

WZC De Gerstjens

Woonzorgcentrum De Gerstjens wil haar bewoners zoveel mogelijk thuis doen voelen. Tellie was daarom de perfecte keuze om de huiselijke sfeer compleet te maken.

“Het volledige televisieaanbod kan worden aangepast aan de wensen van de gebruiker. Bovendien gebruiken we ook de digital signage-functies, zoals bijvoorbeeld het infokanaal, waar onze bewoners het menu van die dag kunnen zien of waar we algemene boodschappen kunnen versturen, zoals wanneer iemand jarig is.” - Mathieu De Wulf, directeur van WZC De Gerstjens.

Televisiekijken was nog nooit zo makkelijk!

De all-in service van Connectify

Als Telenet Business Partner zorgt Connectify voor het volledige IPTV-pakket. Geen gedoe met abonnementen of installatie, want wij zorgen voor alles: installatie, configuratie, hardware en zelfs training van personeel. Zelfs na de verkoop staan wij voor jou klaar. Dankzij onze System-On-Chip technologie kunnen wij vanop afstand technische bijstand verlenen of advies op maat geven. IPTV installeren zonder zorgen doe je met Connectify!

Ontdek zelf de mogelijkheden

Het complete IPTV-pakket zelf ervaren? Dat kan! Vraag gratis een vrijblijvende demo aan of kom langs in onze innovation rooms. Als de totaaloplossing van Connectify jou overtuigd heeft, neem dan contact met ons op! Via het e-mailadres info@connectify.be kan jij je plannen met ons delen en een gratis offerte aanvragen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht