Connectify verbindt bewoners met hun familie

IPTV - Slimme schermbeleving op maat van jouw zaak

Met Tellie IPTV kan je televisiekijken waar en wanneer je maar wil, met het grootste zenderaanbod en in de hoogste kwaliteit. Bovendien biedt IPTV enorm veel mogelijkheden voor jouw zaak. IPTV brengt in jouw hotel, winkel, restaurant … waar dan ook, een breed aanbod van zenders en programma’s die je kan bekijken of herbekijken. Of wat dacht je van gepersonaliseerde boodschappen zoals weerberichten of weekmenu’s? De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook zin om jouw displays te upgraden? Kies dan voor Connectify.

IPTV
Pixee-hospitality_IPTV_Low-1920w

Alle voordelen van Tellie IPTV op ‘n rijtje:

 • Interactieve televisie: ongelimiteerd televisiekijken

 • Digital signage-functies: gepersonaliseerde boodschappen op elk gewenst scherm

 • Eenvoudig beeldbellen met de Tellie Family applicatie

 • Een maximaal thuisgevoel voor klanten/bezoekers/bewoners/…

 • Draagt bij tot de uitstraling van je zaak

 • Bespaart je personeel heel wat tijd

 • Technische bijstand: één ervaren partner voor alles

Wat is Tellie IPTV?

Hospitality TV - Hotel

Wat is Tellie IPTV?

Met IPTV of Internet Protocol TeleVision kan je televisiekijken via internet, in plaats van via kabel of satelliet. Dat is het mooie aan IPTV: het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding, onze software doet de rest. Bovendien biedt Tellie tal van extra handige functies, zoals eenvoudig beeldbellen en gepersonaliseerde boodschappen.

TV on demand - interactieve tv

Bovendien maakt IPTV van elk scherm ook een interactieve tv. Dat wil zeggen dat je niet langer afhankelijk bent van het vaste uitzendschema van de verschillende zenders. Dankzij interactieve tv bekijk je alle programma’s waar je maar wil, wanneer je maar wil. Zo hoef je nooit meer je favoriete programma’s te missen. 

Dit soort TV-on-demand is een ideale oplossing voor alle sectoren waar klanten en bezoekers gebruik maken van televisies: hotels, woonzorgcentra, ziekenhuizen, assistentiewoningen, kantoren, vakantiecentra... IPTV biedt klanten en bezoekers extra comfort en verbetert op die manier de customer experience.

Eenvoudig beeldbellen

Met Tellie biedt Connectify bovendien nog een andere unieke functie aan: eenvoudig beeldbellen naar vrienden en familie! De gebruiker neemt eenvoudig contact op met vrienden en familie, die de bijhorende Tellie Family applicatie hebben geïnstalleerd op hun smartphone of tablet.

Dit is een bijzonder handige functie in bijvoorbeeld woonzorgcentra, waar bewoners niet altijd over de juiste tools of technologische kennis beschikken om contact op te nemen met familie en vrienden. Maar ook in hotels en businesses uit andere sectoren kunnen gebruikers uiteraard gebruik maken van Tellie Family!

Gepersonaliseerde boodschappen

IPTV

Gepersonaliseerde boodschappen

Naast televisiekijken kan Tellie IPTV ook worden gebruikt om gepersonaliseerde boodschappen te tonen aan klanten en bezoekers. Deze boodschappen kunnen aangepast worden aan elke organisatie in elke sector. Bovendien breng je zo de juiste boodschap naar de juiste persoon op het juiste moment, want je kan alles tot op de minuut op voorhand inplannen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 • Bezoekers verwelkomen
 • Nieuwe producten en diensten promoten
 • Nieuwsfeed of weerberichten weergeven
 • Media afspelen
 • Evenementen aankondigen
 • Bezoekers de weg wijzen
 • Sociale media promoten
 • ...

Bezoek de Connectify innovation rooms

Wil je een kijkje nemen en al onze mogelijkheden met eigen ogen kunnen waarnemen? Boek dan nu je afspraak, door je e-mail hieronder in te geven. Wij nemen dan verder contact met je op.

Waarom kiezen voor IPTV?

IPTV

Waarom kiezen voor Tellie IPTV?

 1. Thuisgevoel voor klanten en bezoekers

Televisiecomfort creëert een thuisgevoel voor klanten en bezoekers. Mensen kijken televisie, waar ze ook zijn. Met interactieve IPTV brengen we een breed en ongelimiteerd aanbod van favoriete zenders en kan je programma’s opzoeken, herbekijken of opnemen. Op die manier bied je klanten en bezoekers dezelfde ervaring als thuis.

 1. Tellie draagt bij tot de omgeving en uitstraling van je zaak

Televisieschermen dragen ook bij tot de omgeving en uitstraling van jouw zaak. Een digitaal scherm met dynamische content oogt veel mooier dan flyers of affiches. Onze schermen zijn ook volledig personaliseerbaar. Zo heb je de mogelijkheid om zelf een ontwerp en lay-out te creëren. en zo je huisstijl volledig te integreren in de content die je communiceert.

 1. Tellie bespaart je heel wat tijd (en geld)

IPTV bespaart je ten slotte heel wat tijd en geld. Op vlak van communicatie bespaar je jezelf namelijk heel wat moeite. Gedaan met affiches ophangen, flyers uitdelen of papieren uitprinten. Doordat je de content heel makkelijk op voorhand kan plannen en alles digitaal verloopt, kan je in de toekomst onnodige taken voor je personeel beperken. Daardoor bespaar je tegelijk ook op financieel vlak.

Hoe werkt IPTV?

IPTV

Hoe werkt IPTV?

IPTV of Internet Protocol TeleVision betekent dat je televisie kan kijken via internet, in plaats van via kabels of traditionele satelliet. Een tv-signaal wordt eerst omgezet naar een compact digitaal signaal en dan via internet verstuurd. Met behulp van een provider zoals Connectify kan je meteen beginnen streamen.

Voordelen van Tellie IPTV

IPTV

Multifunctioneel: digital signage en eenvoudig beeldbellen

Digital signage

Onze Smart TV is ook multifunctioneel: naast televisiekijken, is IPTV ook een complete oplossing voor al je interne en externe communicatie. Je tovert het scherm met één druk op de knop om tot een professioneel digital signage scherm. Je boodschap kan eenvoudig gewijzigd worden naargelang tijd, plaats of zelfs de personen die je wil bereiken. Weekmenu’s, activiteiten of andere belangrijke informatie communiceer je met één druk op de knop naar de juiste personen.

Eenvoudig beeldbellen

Met Tellie hebben gebruikers zelfs de mogelijkheid om te beeldbellen met vrienden of familie! Dit is een uitstekende oplossing voor bijvoorbeeld woonzorgcentra, waar ouderen vaak vereenzamen omdat ze niet de juiste communicatietools hebben om hun naasten te bereiken. Met Tellie nemen ze met één druk op de afstandsbediening meteen contact op met vrienden of familie om bij te praten.

Ongelimiteerd tv-kijken

Met IPTV kan je ongelimiteerd tv-kijken. Je bekijkt wat je wil, wanneer je maar wil. De seizoensfinale van je favoriete programma gemist? Geen probleem. Met één druk op de knop kijk je eenvoudig terug. En wie geen zin heeft in commerciële zenders heeft dankzij Video On Demand (VOD) toegang tot een enorm groot aanbod aan films en series.

Eenvoudige installatie en technische bijstand achteraf

IPTV valt heel eenvoudig te installeren. Gedaan met muren openbreken om kabels te trekken: wij installeren onze Tellie software snel en eenvoudig op elk toestel. 

Bij Connectify kiezen we steevast voor innovatie en de nieuwste technologieën. Niet alleen op het vlak van software, maar ook hardware. Connectify biedt een all-in formule aan met zowel de Tellie IPTV-software als kwalitatieve schermen met ultieme beeldkwaliteit. In alle maten en gewichten, volgens jouw budget.

Bovendien kunnen we dankzij de System-On-Chip technologie elk scherm in jouw organisatie vanop afstand beheren en zo technische bijstand te verlenen. Zo hoeft jouw technische dienst geen kostbare tijd te spenderen aan het beheer en onderhoud van de schermen!

Geniet van de voordelen van Tellie IPTV in jouw sector!

Bedrijven en organisaties uit verschillende sectoren kunnen genieten van de voordelen van Tellie IPTV. Met Tellie geven we namelijk jouw bewoners/gasten/bezoekers/… een excellente televisie-ervaring, verlichten we het werk van jouw personeel en proberen we de kosten voor jouw organisatie zo laag mogelijk te houden!

Ontdek hier de voordelen van IPTV van Tellie voor jouw sector:

Tellie in de zorgsector

Meer en meer woonzorgcentra kiezen voor Tellie als allround televisie-oplossing. Met Tellie kunnen ze bewoners namelijk een maximaal comfort bieden én wordt het werk van het zorgpersoneel aanzienlijk verlicht!

Tellie IPTV voor de zorg biedt voordelen voor: 

De bewoner

Dankzij Tellie kan je bewoners een maximaal thuisgevoel garanderen. Met Tellie kunnen bewoners namelijk genieten van interactieve televisie-functies, zoals TV-On-Demand, terug- en vooruitspoelen, opnemen en live pauzeren… net zoals ze gewoon zijn van thuis! Zelfs streamingdiensten als Streamz of Netflix zijn toegankelijk met Tellie IPTV.

Daarenboven gaat Tellie ook eenzaamheid in woonzorgcentra tegen. Zeker sinds de coronacrisis voelen bewoners van woonzorgcentra zich vaker eenzaam. Omdat ze niet over de juiste tools of over de nodige technologische kennis beschikken, is het ook niet altijd mogelijk voor hen om bijvoorbeeld te videobellen met vrienden of familie. Daar brengt Tellie verandering in: met Tellie heeft de bewoner de mogelijkheid om eenvoudig te beeldbellen met vrienden of familie, met slechts één druk op de knop!

Meer weten over beeldbellen voor ouderen via tv?

Zorgpersoneel

Maar ook zorgpersoneel kan genieten van de voordelen van Tellie IPTV! Dankzij de handige digital signage-functies van Tellie is het voor zorgpersoneel veel eenvoudiger om elke boodschap naar iedere bewoner in het woonzorgcentrum te verspreiden.

Zorgpersoneel hoeft zich niet langer bezig te houden met het handmatig opstellen en uitprinten van affiches, maar delen met één druk op de knop het weekmenu, de activiteiten van de dag, wie er jarig is vandaag… noem maar op! Dankzij Tellie wordt elk televisiescherm een communicatiemiddel tussen zorgverlener en bewoner.

Technische dienst

Tot slot kan ook de technische dienst van het woonzorgcentrum de vruchten plukken van Tellie IPTV. Dankzij de System-On-Chip technologie, waarbij we de software rechtstreeks op elk televisiescherm kunnen installeren, kunnen we de schermen eenvoudig van op afstand bedienen en monitoren. Zelfs het toevoegen van nieuwe schermen is mogelijk vanop afstand. Zo hoeft je technische dienst zich geen zorgen te maken over het beheer en onderhoud van de schermen!

Meer weten over Tellie IPTV voor de zorgsector?

Tellie in de hospitality sector

Ook heel wat hotels maken al gebruik van Tellie IPTV. Tellie is een veelzijdige IPTV-software, die zowel kan dienen voor televisiekijken als voor communicatiedoeleinden. Dat al deze functies geïntegreerd zijn in één overzichtelijk systeem, maakt van Tellie een handige tool voor hotels en andere hospitality businesses.

Voordelen van Tellie IPTV in de hospitality sector:

 • TV en Video-On-Demand voor al jouw gasten

 • Verkoop extra diensten zoals room service, massage, delayed checkout… 

 • Bezorg gasten een wauw-gevoel dankzij de gepersonaliseerde boodschappen die op hun televisiescherm in de kamer verschijnen

 • Informeer gasten over unieke diensten en to do’s in de buurt

 • Ontlast de receptie en het personeel

Meer weten over Tellie IPTV voor de hospitality sector?

Wat heb je nodig voor IPTV?

Wat heb je nodig voor IPTV?

Wat heb je nodig om televisie te kunnen kijken via IPTV? Het antwoord op die vraag is heel simpel: een internetverbinding en een erkende IPTV-provider, zoals Connectify. Geen gedoe meer met kabels of andere hardware: onze Tellie IPTV software is eenvoudig en intuïtief in gebruik en maakt tv-kijken aangenamer dan ooit tevoren.

Bovendien is het aanbod aan zenders en content ongelimiteerd, doordat het signaal via internet wordt verstuurd naar jouw IPTV ontvanger.

Kabels IT systeem

Vaste Telenet Business partner

Wie een kwaliteitsvolle IPTV-installatie wil inrichten in zijn zaak, heeft nood aan een betrouwbare partner met verstand van zaken. Als vaste Telenet Business partner kunnen we je bij Connectify steeds de beste kwaliteit garanderen. Onze know-how, gecombineerd met de producten en diensten van Telenet, is een gouden combinatie! Dat maakt Connectify de ideale partner om slimme en interactieve schermbeleving te introduceren in jouw zaak.

Is IPTV legaal?

Er bestaan twee varianten van IPTV: 

Ofwel neem je een abonnement bij een erkende IPTV-aanbieder zoals Connectify, die auteursrechten betaalt voor alles wat je bekijkt en zich moet houden aan Belgische en Europese wetgeving. Op deze manier is IPTV volledig legaal en een uitstekende televisie-oplossing voor bedrijven en particulieren.

Je kan ook online IPTV-boxen kopen van niet-erkende aanbieders. Deze boxen zijn echter wél illegaal en bovendien erg gevaarlijk en onveilig. Met de installatie van zo’n box geef je de verkoper namelijk volledige toegang tot jouw internetverbinding thuis en is het mogelijk dat er illegale activiteiten worden uitgevoerd op jouw internetverbinding. 

IPTV-abonnementen in België zijn dus volkomen legaal en veilig, zolang je een abonnement afsluit bij een erkende IPTV-aanbieder.

Tellie IPTV-abonnement van Connectify

IPTV

Tellie IPTV-abonnement van Connectify

Waarom kiezen voor een Tellie IPTV-abonnement van Connectify? 

 • Bij Connectify vinden we het uiterst belangrijk om expertise te verlenen op maat. We kijken samen met jou wat de beste oplossingen zijn voor jouw zaak. 
 • We sturen niet alleen het centraal systeem aan, maar ook elk televisiescherm individueel. Op die manier kunnen we ook vanop afstand gemakkelijk technische bijstand verlenen wanneer dat nodig zou zijn.
 • Met de ‘System-On-Chip’-toepassing wordt onze software op elk toestel apart geïnstalleerd voor een gepersonaliseerde aansturing. 100% op maat van de gebruiker. Tot op de toetsen van de afstandsbediening toe! 
 • Met Digital Signage van Tellie haal je high-end technologie in huis. Creatief design komt niet alleen haarscherp in beeld, het is ook een krachtige manier om jouw boodschap over te brengen. Ons grafisch team ondersteunt je graag met sterke beelden voor maximaal effect. Ben je een creatieve doe-het-zelver? Ga met de editor eenvoudig zelf aan de slag.

Connectify, jouw IPTV provider

Ook zin om jouw displays te upgraden? Bij Connectify hebben we tal van IPTV-experts die klaarstaan om advies te geven en je te helpen bij jouw zoektocht naar de perfecte televisie-oplossing. Connectify biedt IPTV abonnementen aan tegen aantrekkelijke prijzen. Bovendien bieden wij een gratis, vrijblijvende demo aan. Aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie.


Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

  Telefoonnummer *

  E-mail *

  Bericht