INOFEC GROEIT 20% NA VERHUIS

Inofec Tielt Business Fibernet

Inofec, het bedrijf van ondernemer Marc Speeckaert, groeide op minder dan 20 jaar uit tot een vaste waarde in de verkoop van kantoormeubelen. Sinds de verhuis naar een indrukwekkend industrieel pand in Tielt gaat het nog sneller. IT-partner Connectify zorgde voor één van de belangrijkste elementen in de succesvolle verhuis: stabiel internet- en telefoonverkeer. “Het is ongelooflijk”, lacht Marc Speeckaert (59) aan de telefoon. De CEO van Inofec is de afgelopen 2,5 jaar intensief bezig geweest met de verhuis van kantoren, showroom, magazijn en logistiek centrum naar de gloednieuwe locatie in Tielt.

“We hebben zwaar geïnvesteerd in het nieuwe pand en zijn heel blij met de moderne showroom van 3.500 m²”, zegt hij. “Het is dan ook fantastisch dat deze inspanningen zich meteen vertalen in groei. Onze omzet steeg met 20% tijdens de eerste vijf maanden na de verhuis. Dit hadden we niet durven dromen.”

Internet en telefoon updaten

De grootste uitdaging de afgelopen jaren was afdeling per afdeling verhuizen en toch blijven verder werken. “We mochten geen enkele klant en bestelling missen. Daarenboven wilden we onze service verlenen zoals altijd, in ons kantoor, magazijn én onze online shop!”

De nieuwe locatie bood meteen ook de mogelijkheid om internet, telefoonverkeer en veiligheid te upgraden. “Ik wil in het hele gerenoveerde gebouw een goed bereik, zodat iedereen probleemloos communiceert met elkaar.

Bovendien willen we onze klanten 24/7 bedienen via onze online shop en een hoogkwalitatieve persoonlijke dienstverlening garanderen. Ook tijdens de verhuis.”

Marc zocht hiervoor een - geknipte - partner. “IT-specialist Connectify was al een tijdje klant bij ons. Nu konden wij een beroep doen op hun ervaring met grote bedrijfsprojecten. Het bleek de juiste keuze, want deze Telenet Business-partner gaf ons een vijfsterrenbehandeling.”