Connectify verbindt bedrijven met hun klanten

Verhoog je guest experience met TV hospitality

De beste oplossing om je klanten persoonlijk te verwelkomen en hen ook nog eens de mogelijkheid te bieden om digitale televisie te kijken op jouw hotelkamer, dat is Tellie IPTV! Met Tellie kijken je gasten wat ze willen, wanneer ze willen. Naast dit alles biedt Tellie ook nog tal van andere handige communicatiefuncties. Ontdek hier alle voordelen van hospitality TV bij Connectify!

TV hospitality
TV hospitality

Hospitality TV

Hospitality smart tv

Hospitality TV

Wat is hospitality TV nu precies, vraag je je misschien af? Hospitality TV houdt in dat je verspreid doorheen je hotel tv toestellen zet, die je gasten verwelkomen en entertainen. Dat kan in de lobby en doorheen de gangen, maar natuurlijk zullen je gasten het meest genieten van een digitale televisie op de hotelkamer! Met dé hospitality televisie oplossing Tellie IPTV kan je je gasten verzekeren van een aangenaam verblijf in jouw hotel. 

Met zulke hospitality TV’s in je hotel heb je natuurlijk heel wat verschillende mogelijkheden: toon je gasten bij aankomst gepersonaliseerde boodschappen, vertel ze waar ze ‘s ochtends kunnen ontbijten, welke hospitality services je aanbiedt, en welke bezienswaardigheden of musea in de buurt de moeite waard zijn! Zo geef je gemakkelijk belangrijke hotelinformatie mee.

Met een digitale televisie op de hotelkamer heb je bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om een bericht te sturen naar bepaalde gasten, zonder hen daarbij direct te moeten storen. Je stuurt eenvoudigweg een boodschap naar de juiste klant, zodat ze meteen op de hoogte zijn!

De belangrijkste functionaliteit van een digitale televisie op je kamer? Naar je favoriete films en series kijken, natuurlijk! Met Tellie IPTV kijken je gasten naar wat ze willen, wanneer ze willen. Niet alleen traditionele televisie is mogelijk, maar ook TV- en Video On Demand via 

een draadloos netwerk. Dit doen je gasten met een professionele TV; de beste beeldkwaliteit, en ook nog eens geluid van de beste kwaliteit. De beste oplossing is dus hospitality TV! 

Benieuwd naar de voordelen van hospitality TV? Lees vlug verder!

Wat is IPTV?

TV hospitality

Wat is IPTV? 

IPTV, dat staat voor Internet Protocol TeleVision, wat betekent dat je televisie kijkt via het internet. Samen met de oneindig veel unieke functies die IPTV biedt, zorgt dit ervoor dat je nu kan genieten van een smart-TV op hotel. Voor je gasten brengt dat heel wat voordelen met zich mee, maar ook voor je personeel: interne en externe communicatie worden nu een eitje!

Om hotels de allerbeste service en kwaliteit te bieden, staken Connectify en Telenet de koppen bij elkaar, en ontwierpen we de beste IPTV-software voor hotels. In een handomdraai toveren we je traditionele TV toestellen om in hospitality TV’s die je gasten een indrukwekkende guest experience zullen bieden, en het werk van je personeel zullen vergemakkelijken.


Benieuwd naar de voordelen van onze Tellie Hospitality TV software? Ontdek ze hier!

1. Overzichtelijke Electronic Program Guide (EPG)

Tellie is gemaakt met jonge en oude gebruikers in het achterhoofd. Om deze reden ontwierpen we een eenvoudige interface, die intuïtief en easy-to-use is voor iedereen. Ook de TV-gids, of de Electronic Program Guide (EPG) heeft geen geheimen. Elke gast kan dus genieten van de handige functies die Tellie hen aanbiedt!

2. Interactieve digitale televisie

Met Tellie genieten jouw gasten van interactieve en professionele TV die hun verwachtingen zal overtreffen! De interactieve functies zoals terug- en vooruitspoelen, live pauzeren, opnemen, TV- en Video On Demand en online streaming zullen je gasten van hun sokken blazen, en dat op verschillende apparaten doorheen je hotel! Zelfs naar hun favoriete YouTuber kijken vanuit hun bed is mogelijk. Met zo’n comfort til je de guest experience naar een nieuw niveau.

Wat is interactieve televisie?

3. Digital signage- applicaties

Tellie komt ook met tal van handige digital signage applicaties en functies, waardoor je met je hotel TV meer kan dan alleen TV kijken. Met enkele drukken op de knop stuur je gepersonaliseerde boodschappen naar de juiste gast in de juiste kamer, geef je toeristen mee welke activiteiten er in de buurt georganiseerd worden, en deel je het menu van de dag. Al je producten en diensten zet je met Tellie in de kijker!

Je personeel zal ook geen kostbare tijd verliezen aan het besturen van je digital signage. Onze digital signage software is intuïtief en eenvoudig in gebruik, waardoor je eigenlijk maar één persoon nodig hebt die de juiste berichten uitstuurt. Je kan zelfs vragen om een integratie met je huidige boekingssoftware, de technologie in jouw hotel één geheel wordt. Zo laat je de juiste gast bijvoorbeeld weten wanneer hij of zij kan komen uitchecken, en dat allemaal via de smart TV op hun kamer! 

Tellie is dus dé totaaloplossing voor hospitality TV in jouw hotel.

Meer weten over digital signage?

4. Eenvoudige installatie en monitoring

Tellie werkt niet met de verouderde Set Top Box technologie, waarbij je televisie verbonden wordt met een externe bron. Zo’n aansluiting is niet alleen gedateerd, maar ook minder efficiënt. Onze software wordt via de System-On-Chip technologie rechtstreeks op je TV toestellen geïnstalleerd; alle Tellie-informatie staat op een microchip gepland, die gewoon in je hotel TV gezet wordt. Een ingebouwde ontvanger, dus! Zo heb je ook geen extra kabels nodig, en is het een stuk makkelijker om onze software op meerdere televisies in je hotel te zetten.

Dankzij onze System-On-Chip technologie kunnen we de televisies in je hotel ook vanop afstand bedienen. Wanneer bijvoorbeeld de verbinding wegvalt of de hardware eventjes niet naar behoren werkt, zijn we hier meteen van op de hoogte en bieden we bijstand met de expertise van ons IT-team!

Voordelen van Tellie Hotel TV

Benieuwd naar de voordelen van Tellie Hospitality TV? Lees verder!

Ongelimiteerd TV-kijken

Het belangrijkste voordeel van een goede televisie op je kamer, dat is eens goed kunnen relaxen na een drukke dag! Met een televisie op de kamer kijken je gasten naar hun favoriete zenders, series en films, vanuit het comfort van hun hotelkamer. Zo creëer je een echt thuisgevoel, zodat je gasten zich kunnen herladen voor de volgende drukke dag in een nieuwe stad of nieuw land!

Tegenwoordig zijn streamingplatforms dé manier om mee te zijn met je favoriete series. Met Tellie IPTV hebben alle TV’s in je hotel toegang tot streamingplatformen zoals Netflix en Streamz, zodat je gasten zelfs op de televisies in je lobby achterovergeleund entertained kunnen worden! Dit natuurlijk in full HD beeldkwaliteit.

Smart TV-functies

Zoals we al zeiden tover je met Tellie IPTV je televisies om tot smart TV’s met oneindig veel functies! Muziek luisteren, video’s bekijken op YouTube of de beste restaurants in de buurt opzoeken. De mogelijkheden zijn eindeloos! Zo’n krachtig televisiescherm op de kamer van je gasten brengt de guest experience naar een new level.

TV en Video on Demand

Met Tellie ben je eindelijk niet meer verplicht om te zappen door de zenders, op zoek naar een leuk programma. Tellie Televisie biedt je de mogelijkheid om programma’s op te nemen, terug te kijken, en te kiezen uit een oneindig groot aanbod TV shows en series! Je gasten hoeven zich dus geen zorgen te maken als ze de seizoensfinale van hun favoriete serie hebben gemist, want met Tellie TV’s in hun hotel kijken ze die gemakkelijk wanneer ze willen. Elke film en elke serie, wat je ook wenst, Met Tellie Hotel TV is het mogelijk!

Tellie Televisie: een allround product

Met Tellie doe je meer dan enkel televisie kijken. Je producten en diensten promoten, hotelinformatie delen, en gepersonaliseerde boodschappen uitsturen. Alles is mogelijk.

Op de TV toestellen in je lobby kan je bijvoorbeeld ‘s ochtends aangeven waar het ontbijt geserveerd wordt, en op de kamers van gasten die net hun laatste nacht hebben gehad, deel je mee waar ze zich kunnen komen uitchecken. In het restaurant van je gebouw toon je de lokale televisiezenders tijdens het ontbijt, en geef je ook meteen mee welke musea in de buurt gratis te bezoeken zijn. Door deze informatie mee te geven toon je dat je het belangrijk vindt dat je gasten zich goed voelen op hun vakantie!

Hardware en software: kwaliteit en all-in!

In the hospitality industry is je hardware en software regelmatig upgraden cruciaal. Zo blijven je producten en diensten namelijk altijd up-to-date, waardoor je de beste service kan blijven aanbieden. Bij Connectify bieden we een all-in formule aan, met zowel de meest recente IPTV-software als TV’s met de beste hardware op de markt. Ook bieden we displays in verschillende vormen en formaten, zodat aan al je wensen kan worden voldaan.

Je kan er ook voor kiezen om enkel over te schakelen naar de software of de hardware, zodat jij de perfecte IPTV-toepassing krijgt op maat van jouw hotel. Connectify biedt een product dat past binnen jouw onderneming en jouw budget!

IPTV is goedkoper dan gewone televisie

Nu je op de hoogte bent van alle vormen van entertainment en mogelijkheden die IPTV biedt, vraag je je misschien af wat er op het prijskaartje staat. Wel, ons Tellie product is een pak goedkoper dan een gewoon TV toestel! Bij ons ontvang je een uitgestrekt aanbod aan kanalen en verschillende opties voor je displays, en dat voor een lagere prijs dan traditionele televisie. Voordelig voor jou en voor je gasten, dus!

Tellie TV voor Hospitality: een totaaloplossing

Tellie TV voor Hospitality: een totaaloplossing

Met de Tellie IPTV software van Connectify komt de administratie, interne en externe communicatie, en het beheer van boekingen samen in één overzichtelijk systeem. Zelfs communiceren met hotels op andere locaties is mogelijk door de aansluiting op je huidige administratiesysteem. Omdat er ook een volledige integratie is met elk toestel in je hotel, kan je steeds de juiste boodschap versturen naar de juiste gast. Met een Tellie toestel in elke kamer loopt informatie meegeven met je gasten van een leien dakje!

TV hospitality

Hotel Astoria ging je voor

Astoria De Haan

Hotel Astoria ging je voor 

Connectify heeft al heel wat ervaring met het plaatsen van de Tellie IPTV hardware en software op hotels. Hotel Astoria in De Haan is één van deze hotels waar we ons product al hebben mogen installeren. Hotel Astoria was op zoek naar één vaste partner voor al hun IT-zaken voor bij de renovatie van hun hotel. Met Connectify vonden ze die betrouwbare partner!

We boden Hotel Astoria een totale IT-oplossing op korte termijn. In ongeveer twee weken installeerden we al het nodige: IPTV in alle kamers, VoIP-telefonie, Telenet Connectiviteit en camerabewaking. Dankzij Connectify kan Hotel Astoria steeds voldoen aan de wensen van hun klanten! 

We installeerden snel en eenvoudig de beste schermbeleving in elke kamer in het hotel, steeds met de beste expertise. Nu maakt Astoria dagelijks een professionele indruk op elke gast, en bieden ze hun gasten het neusje van de zalm op vlak van televisie en communicatie! Lees hier het volledige interview met Hotel Astoria, of bekijk het hieronder.

“Tellie vereenvoudigt de communicatie met onze gasten aanzienlijk en bespaart ons ook heel wat tijd.” - Colin Dearman

Connectify is een Telenet Business partner

Connectify is een Telenet Business partner

Connectify werkt nauw samen met Telenet, de beste aanbieder van telefonie en TV in België. We zijn dan ook een vaste Telenet Business Partner. Door onze samenwerking kunnen we steeds de beste producten en diensten aanbieden voor jouw hotel. Zelfs in het buitenland bieden we onze diensten aan. Ons product is het resultaat van een match tussen de beste IT-experts in de industrie, waardoor we je verwachtingen vast en zeker zullen overtreffen.

We bieden niet alleen IPTV aan voor hotels, maar ook voor heel wat andere sectoren hebben we specialisten die klaar staan voor je! Lees hier meer over de voordelen van Tellie IPTV voor ziekenhuizen en zorginstellingen, zodat ook jij je patiënt de beste schermbeleving kan aanbieden.

Telenet Business Partner

Enter your text here...

Klaar om je guest experience te upgraden?

Heeft Tellie IPTV je overtuigd om over te schakelen naar de beste vorm van hospitality TV? Onze IT-experts staan voor je klaar om, samen met jou, de beste deal te vinden voor jou specifiek. We doen alles op maat van jouw onderneming, zodat je gegarandeerd zal genieten van onze technologie. Verder bieden we ook heel wat andere IT-services aan, zoals camerabeveiligingVoIP-telefonie en onderhoud

Wist je dat je ook de mogelijkheid hebt om onze Tellie IPTV eens in actie te zien? Breng een bezoekje aan onze innovation rooms te Beernem. We zijn volledig uitgerust met het de Tellie hardware en software, zodat je kan zien hoe alles precies in zijn werk gaat. Onze experts tonen je met veel plezier wat Tellie voor jou kan betekenen! Aarzel niet en contacteer ons voor een gratis demo.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht