LG Hospitality tv: smart-TV op de hotelkamer

Vakantiegangers na een lange dag de mogelijkheid bieden om televisie te kijken op hun hotelkamer, dat is een must. Met Hospitality TV van Connectify bied je je gasten steeds de allerbeste televisie-ervaring aan, waar of wanneer dan ook. Na een dag vol bezienswaardigheden en wandelingen kijken je gasten hun favoriete programma’s en films, en hoeven ze zich dus geen zorgen te maken om een gemiste aflevering! Met Tellie IPTV op onze LG-schermen til je de guest experience naar een hoger niveau. Upgrade je hotel met de hospitality TV-oplossing van Connectify!

LG hospitality TV
LG hospitality TV

Wat is Hospitality TV?

Vraag je je af wat hospitality TV nu precies inhoudt? Ontdek het hier!

Hospitality TV: een complete oplossing voor jouw hotel

LG hospitality TV

Wat is Hospitality TV?

Vraag je je af wat hospitality TV nu precies inhoudt? Ontdek het hier!

Hospitality TV: een complete oplossing voor jouw hotel

Met Hospitality TV bied je je gasten een complete televisie-ervaring, gewoon in de hotelkamer. Zo kunnen al je gasten steeds genieten van een aangenaam verblijf, op verschillende manieren! Toon je gasten bij aankomst een gepersonaliseerde boodschap, geef ze mee wanneer het ontbijt geserveerd wordt, en wat voor leuks er in de buurt te doen is. Ook deel je meteen belangrijke hotelinformatie mee wanneer het nodig is. Op deze manier zet je jezelf als hotel in de kijker!

Eindeloze mogelijkheiden

LG hospitality TV

Eindeloze mogelijkheiden

Het belangrijkste aan zo’n televisiescherm op hotel is natuurlijk dat je gasten kunnen genieten van al hun favoriete programma's en -films, of dat ze kunnen zappen door de lokale kanalen van je streek. Dit doen ze met onze LG-schermen van de beste beeldkwaliteit, die eenvoudig te bedienen zijn. Voor jonge én oudere gasten zijn onze LG-schermen met Tellie IPTV software erg gemakkelijk in gebruik, door het intuïtieve design. Met oneindig veel features en mogelijkheden biedt Hotel TV je een hoogtechnologische upgrade, waar jij en je gasten gegarandeerd van zullen genieten!

Voordelen van Hospitality TV

Zin gekregen om van Hospitality TV te proeven, maar benieuwd naar de voordelen van onze Hotel TV-oplossing? Lees dan verder!

Ongelimiteerd kijken met TV- en Video on Demand

Met een digitale televisie op de hotelkamer kunnen je gasten na een drukke dag vol bezienswaardigheden goed uitrusten voor de volgende dag. Dat is zelfs geen luxe, want het creëert een echt thuisgevoel dat onmisbaar is wanneer je op hotel verblijft. Met Tellie IPTV kunnen je gasten zich herladen voor de volgende drukke dag, en bied jij ze de beste hotelervaring op de markt!

Door het oneindig grote aanbod aan films en series die Tellie biedt, genieten je gasten dus van TV- en Video On Demand. Wat ze ook willen kijken, met Tellie is het mogelijk. Met onze LG Hospitality schermen kijken ze ook in de allerbeste schermkwaliteit, in UHD (Ultra High Definition). Want alleen de beste pro tv is goed genoeg voor jouw hotel!

Smart TV-functies

Bovendien kunnen je gasten ook genieten van oneindige smart-TV features: YouTube-video’s kijken, surfen via Internet Explorer, en nog veel meer. Met onze LG Hospitality TV ligt niets buiten handbereik, en zal je de verwachtingen van je gasten vast en zeker overtreffen!

Eenvoudige installatie

De Tellie IPTV-software werkt eenvoudigweg via de System-On-Chip technologie: alle informatie en software staat geïnstalleerd op onze Pixee-chips, die in je tv-toestellen geplaatst worden. In één-twee-drie heb je dus je traditionele tv omgetoverd in een echte Smart Hospitality TV!

We plaatsen onze Tellie software dus snel en eenvoudig op de tv-toestellen die jij verkiest: je eigen display, of één van onze gespecialiseerde Hospitality TV’s van LG. Met onze software heb je ook geen extra kabels nodig, aangezien de verbinding via je bestaande wifi-netwerk zal verlopen. De installatie zal hierdoor nog vlotter verlopen, en het eindproduct ziet er dan ook netter uit!

Hardware en software op maat

All-in
Bij Connectify bieden we standaard hardware en software op maat van jouw hotel: alleen zo til je namelijk al je diensten tegelijkertijd naar een hoger niveau. We bieden een all-in formule aan, met zo zowel de recentste IPTV-software als een LG UHD display met de beste hardware op de markt. Met deze formule ontvang je de beste UHD beeldkwaliteit van LG, in combinatie met onze intuïtieve en gebruiksvriendelijke Tellie IPTV-software.


Enkel hardware of enkel software
Daarnaast kan je ook kiezen voor enkel hardware of enkel software, en zijn onze LG UHD displays beschikbaar in verschillende vormen en formaten. Je kiest dus wat jij nodig hebt en wat past binnen jouw budget.

Tellie is een totaaloplossing

Met Tellie ontvang je meer dan enkel entertainmentmogelijkheden voor je gasten; met de digital-signage functies die Tellie biedt heb je nu ook de mogelijkheid om andere producten en diensten die je hotel aanbiedt, aan te prijzen. Via één overzichtelijk systeem toon je gepersonaliseerde en zelfgekozen boodschappen op de LG displays in je hotelgangen en lobby, zoals bijvoorbeeld extra diensten die je je gasten aanbiedt. Ook hou je achter de schermen met de digital signage-functies je personeel steeds op de hoogte van belangrijke informatie.

Ontdek hier meer over digital signage.

Interactieve schermbeleving

Hospitality TV van Connectify brengt interactieve schermbeleving naar de hotelkamer. Onze software maakt het mogelijk om bijvoorbeeld activiteiten in de buurt te livestreamen naar de LG displays op de kamers van je gasten. Zo zien je gasten jouw stad ook uit een ander perspectief, en verzeker je hen ervan dat ze echt alles gezien hebben.

Ook is het met verschillende applicaties mogelijk om de functionaliteiten van Tellie uit te breiden. Er zijn er al heel wat verschillende apps beschikbaar, maar wij ontwerpen er ook op maat van jouw hotel. Als je dus een specifieke behoefte hebt, kunnen wij je daar zeker mee verder helpen.

Aansluiting met verschillende apparaten, zoals computers, smartphones en tablets, is voor ons ook geen enkel probleem. Tellie IPTV kan perfect ingebouwd worden in jouw hotel!

Tellie bespaart tijd én geld

Door onze eenvoudige en intuïtieve software is het voor je gasten en personeel erg gemakkelijk om onze Tellie software te gebruiken. Ook bedien jij als manager gemakkelijk je software op afstand, en bespaar je je jezelf en je technische dienst heel wat tijd! En tijd is geld, natuurlijk.

Hotel Astoria ging je al voor!

Hotel Astoria ging je al voor!

Connectify plaatse al in heel wat hotels LG Hospitality TV, waaronder ook Hotel Astoria in De Haan. Hotel Astoria was voor de renovatie van het hotel op zoek naar één betrouwbare vaste partner voor al hun IT-benodigdheden. Die partner vonden ze bij Connectify.

We zorgden op korte termijn voor LG Hospitality TV in alle kamers van Hotel Astoria. Dit verliep snel en eenvoudig, maar toch met de beste expertise. Met Tellie IPTV maken ze nu steeds een professionele indruk op elke gast die in het hotel verblijft! Lees hier het volledige interview met Hotel Astoria.

“Tellie vereenvoudigt de communicatie met onze gasten aanzienlijk en bespaart ons ook heel  wat tijd.” - Colin Dearman

Hotel Astoria De Haan

Connectify is een Telenet Business partner

Telenet Business Partner

Connectify is een Telenet Business partner

Sinds enkele jaren werkt Connectify nauw samen met Telenet, de bekendste en beste aanbieder van telefonie en TV in België. Daarom zijn we nu ook een vaste Telenet Business Partner. Door onze samenwerking met Telenet kunnen we jouw hotel steeds de beste producten en diensten aanbieden op vlak van IT, telefonie en schermbeleving, zelfs in het buitenland. Onze producten zijn het resultaat van een match tussen de beste IT-experts in de Belgische industrie, waardoor we je verwachtingen vast en zeker zullen overtreffen.

Klaar om je hotel een upgrade te geven?

Zin gekregen om je guest experience te verbeteren met een televisie-upgrade? Bij Connectify staan onze IT- en Hospitality experts voor je klaar om samen met jou de beste tv-oplossing op maat te vinden. We bieden niet alleen Hotel TV-oplossingen, maar ook andere IT-services, zoals 3XC VoIP en security.

Neem contact met ons op, of breng een bezoekje aan onze innovation rooms te Beernem, die volledig uitgerust zijn met LG Hospitality TV!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht