Hotel Television Systems: interactieve televisie voor jouw gasten

Connectify is dé IPTV-specialist bij uitstek voor Hospitality TV. Met onze hotel television systems zoals IPTV van Tellie brengen we jouw gasten de beste en meest flexibele interactieve televisie-ervaring, voor een maximaal comfort in de kamer. Bovendien is Tellie méér dan alleen interactief tv-kijken. Met Tellie ontvang je een handig communicatiemiddel dat je rechtstreeks in verbinding zet met jouw gasten. 

Hotel television systems
Hotel television systems
Hotel television systems
 • TV en Video-On-Demand voor al jouw gasten
 • Verkoop extra diensten zoals room service, massage, delayed checkout…
 • Bezorg gasten een wauw-gevoel dankzij de gepersonaliseerde boodschappen die op hun televisiescherm in de kamer verschijnen
 • Informeer gasten over unieke diensten en to do’s in de buurt
 • Ontlast de receptie en het personeel

Waarom kiezen voor Hotel TV een goed idee is

Hotel television systems

Waarom kiezen voor Hotel TV een goed idee is

Als hoteluitbater wil je jouw gasten eersteklas hotel services bieden, zodat ze kunnen genieten van een onvergetelijk verblijf. Of het nu gaat om de kamer, maaltijdverzorging, roomservice of activiteiten in buurt: alles moet tip-top in orde zijn om aan de verwachtingen van jouw gasten te voldoen. Ook een hoogwaardige televisie-beleving draagt bij tot de ultieme guest experience.

Na een lange dag met veel verplaatsingen, meetings, shoppen… willen gasten zich ‘s avonds even kunnen ontspannen. De meest gekozen vorm van vrijetijdsbesteding is nog steeds de televisie. Volgens dit artikel van VRT NWS kijkt de Belg gemiddeld maar liefst 3 uur en 17 minuten per dag naar een scherm, en daar maakt televisiekijken een belangrijk onderdeel van uit.

Bovendien verwachten we vandaag ook steeds meer als het aankomt op televisiekijken. We willen toegang tot interactieve opties, zoals TV-On-Demand, terug- en vooruitspoelen, opnemen, enzovoort. Steeds meer Belgen abonneren zich dan ook op streamingdiensten zoals Netflix, Streamz of Disney+, die een snel antwoord bieden op ons hartstochtelijk verlangen naar entertainment.

Uit de Digimeter van 2020, een jaarlijkse monitor van het Vlaamse mediagebruik, bleek dat het maandelijks gebruik van streamingplatformen blijft stijgen. Maar liefst 46% van de Vlamingen is reeds geabonneerd op dergelijke diensten. Het is dus ook vanzelfsprekend dat meer en meer hotels op diezelfde kar springen en hun gasten willen voorzien van maximaal comfort, met behulp van streamingdiensten en TV-On-Demand opties.

Tellie Interactive TV-System

Hotel television systems

Tellie Interactive TV-System

Om antwoord te bieden op de groeiende vraag naar interactieve televisie in hotels, rusthuizen, ziekenhuizen of andere plaatsen waar mensen vaak tv-kijken, bedacht Connectify in samenwerking met Telenet het Tellie Interactive TV-System. Deze IPTV-software zorgt voor een upgrade van de kijkervaring.

Tellie is echter meer dan alleen een IPTV-software die je toelaat om interactief televisie te kijken. Met het Tellie Interactive TV-System willen we het voor uitbaters van hotels ook eenvoudiger maken om te communiceren met gasten. Dankzij de handige digital signage-functies die we hebben geïntegreerd in het platform, sta je in no-time in contact met elke kamer en til je de guest experience gegarandeerd naar een hoger niveau!

Dat Hotel TV meer is dan enkel een mooi beeld is al langer gekend. Wikipedia beschrijft de term ‘Hotel TV’ als volgt: “Hotel TV is the in-suite television content presented in hotel-rooms, other hotel environments and in the hospitality industry for in-room entertainment.”

Hotel TV gaat dus om alle verschillende vormen van in-room entertainment. Of het nu gaat om televisiekijken, gepersonaliseerde boodschappen weergeven of andere interactieve functies: Tellie brengt een optimale schermbeleving voor elke gast die in jouw hotel verblijft!

Voordelen van Tellie IPTV

Interactive television

Het eerste - en meest voor de hand liggende voordeel - van IPTV van Tellie is dat het jouw gasten de mogelijkheid geeft om interactief televisie te kijken. Niet alleen hebben ze toegang tot alle gewenste tv-channels die ze van thuis gewend zijn, ze kunnen ook flexibel televisiekijken dankzij de interactieve opties die Tellie biedt.

TV-On-Demand, live pauzeren, terug- of vooruitspoelen, movie rental services… Het Tellie TV-System maakt het voor jouw gasten mogelijk om te genieten van een optimale schermbeleving in jouw hotel! Tellie biedt op die manier een comfort dat nog in weinig andere hotels te vinden is.

Digital signage: gepersonaliseerde boodschappen

Daarnaast maakt Tellie van alle schermen in jouw hotel uitstekende communicatiemiddelen, die het enorm eenvoudig maken om snel en efficiënt in contact te staan met jouw gasten. De handige digital signage-functie die we hebben geïmplementeerd in de software laten je zo toe om gepersonaliseerde boodschappen te delen met je gasten.

Zo kan je bijvoorbeeld het welcome screen op de televisie aanpassen met een persoonlijke boodschap voor de gast, zodat hij zich meteen welkom voelt op de kamer. Zo’n persoonlijke aanpak zorgt voor een echt wauw-gevoel voor iedereen die in jouw hotel verblijft!

Verkoop extra diensten

Bovendien biedt Tellie je dankzij zijn digital signage-functie de mogelijkheid om extra diensten te verkopen binnen jouw hotel, zoals room service, massage, delayed checkout and other services.

Deze functie is een enorme meerwaarde voor hotels die hun diensten extra in de kijker willen zetten. Gasten hebben namelijk niet altijd oog voor brochures en foldertjes die op de kamer liggen. Wanneer je je diensten op het televisiescherm weergeeft, springen ze meteen in het oog wanneer de gast zijn kamer binnenkomt.

Informeer je gasten over to do’s in de buurt

Uiteraard kan je je gasten ook informeren over leuke to do’s in de buurt: inspireer hen om de omgeving beter te leren kennen of stel enkele leuke activiteiten voor. Op die manier stel je je bovendien ook persoonlijker op!

Ontlast de receptie en personeel

Tellie ontlast bovendien ook de receptie en jouw personeel. Voor dringende zaken hoef je niet telkens telefonisch contact op te nemen met een kamer of langs te gaan, maar kan je eenvoudig je boodschap delen op het televisiescherm in de kamer! Bovendien hoeft je personeel zich ook niet langer bezig te houden met het handmatig opstellen en uitprinten van brochures en folders.

Maar ook jouw technische dienst wordt ontlast wanneer je kiest voor Tellie. Bij Connectify staan we steeds voor een optimale service en opvolging van onze klanten. Je kan steeds rekenen op steun van onze ervaren helpdesk bij vragen of problemen.

Easy-to-use

Tellie is zo ontworpen dat het enorm eenvoudig in gebruik is voor jong en oud. De software is intuïtief, zodat zelfs mensen met weinig ervaring op vlak van technologie er goed mee overweg kunnen.

De digital signage features zoals persoonlijke berichten, news, music, movies… kan je zelfs eenvoudig op voorhand inplannen! Zo hoef jij je verder geen zorgen te maken.

Wat is IPTV?

Hotel television systems

Wat is IPTV?

IPTV (Internet Protocol TeleVision) wil zeggen dat je televisie kijkt via het internet, in plaats van met de traditionele coaxkabel. IPTV wordt steeds vaker de norm omdat het heel wat voordelen met zich meebrengt.

Zo kan je niet alleen ongelimiteerd tv-kijken, maar geniet je ook van tal van extra functies, zoals digital signage. Bovendien is de installatie van IPTV enorm eenvoudig, aangezien er geen kabels moeten getrokken worden.

IPTV werkt namelijk via System-On-Chip technologie. Een chip met de nodige software wordt geïnstalleerd in het gekozen display, waardoor de televisie nu alle functionaliteiten van een smart tv heeft. Ook gepersonaliseerde TV systems worden hierdoor mogelijk, want de chip kan aangepast worden naar smaak van de gebruiker! Gebruik je huidige displays of koop hoogkwalitatieve schermen aan bij Connectify. Wij staan ook garant voor een stabiel wifinetwerk in jouw hotel!

Connectify is een vaste Telenet Business partner

Telenet Business Partner

Connectify is een vaste Telenet Business partner

Connectify is sinds vele jaren een vaste Telenet Business partner. Je geniet dus steeds van een constructieve samenwerking met twee ervaren partners, die dankzij hun gecombineerde expertises de beste service en kwaliteit kunnen bieden!

De producten en diensten van Telenet, gecombineerd met de jarenlange expertise van Connectify in schermbeleving en IT, is werkelijk een winning combo voor iedere zaak die de guest experience naar een hoger niveau wil tillen!

Tellie Hotel TV Systems in jouw hotel?

Zin gekregen om de schermbeleving in jouw hotel een upgrade te geven? Wij ook! Onze Interactive TV-Systems zijn één van de beste en meest flexibele IPTV-softwares die momenteel op de Belgische markt te vinden zijn. Bovendien kan je bij Connectify altijd rekenen op een persoonlijke service en expertise op maat. Samen met jou zoeken we de oplossing die perfect past bij jouw hotel! Neem snel contact met ons op voor een gratis, vrijblijvende demo in onze innovation rooms.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht