Hospitality tv: digitale televisie op je hotelkamer.

Wanneer je op vakantie bent, is televisie kunnen kijken op je hotelkamer een must. Na een lange dag een nieuw land of nieuwe stad verkend te hebben, geniet je ‘s avonds graag nog van je favoriete programma’s en films. Hospitality televisie is daarvoor dé oplossing, en met ons Tellie IPTV platform zit je goed! Met Tellie kijken je gasten eenvoudig wat ze willen, wanneer ze willen. Zo til je de guest experience in je hotel naar een hoger niveau, niet alleen met televisiezenders, maar ook met gepersonaliseerde boodschappen, de allerbeste beeldkwaliteit en muziek doorheen je hotelgangen. Lees hier meer over dé hospitality TV-oplossing van Connectify!

Hospitality tv
Hospitality tv

Hospitality TV

Hospitality smart tv

Hospitality TV

Met hospitality TV zullen alle gasten in je hotel kunnen genieten van een aangenaam verblijf. Op je hotel TV en andere verschillende apparaten toon je bij aankomst van de gasten bijvoorbeeld een gepersonaliseerde boodschap, geef je ze mee wanneer het ontbijt geserveerd wordt, en welke bezienswaardigheden in de buurt het écht waard zijn. Door belangrijke hotelinformatie en andere zaken mee te geven zet je jezelf als hotel in de kijker!

De belangrijkste functionaliteit van een televisiescherm op hotel is natuurlijk dat je gasten kunnen genieten van hun favoriete vorm van entertainment: hun lievelingsprogramma's en -films, of kunnen zappen door de lokale kanalen van je streek. Dit doen ze met schermen van de beste beeldkwaliteit, die eenvoudig te bedienen zijn. Je toestel wordt zo bruikbaar voor jong en oud!

Tellie: a way to enhance the guest experience in the hospitality industry

Benieuwd naar de voordelen van hospitality TV? Lees vlug verder!

Voordelen van Hospitality TV

Ongelimiteerd TV-kijken

Voor gasten in je hotel is het niet alleen een luxe, maar ook een noodzaak om na een drukke dag vol bezienswaardigheden en wandelingen goed te kunnen uitrusten. De beste oplossing hiervoor is een digitale televisie op de kamer. Televisies creëren namelijk een echt thuisgevoel, en zorgen ervoor dat je gasten zich kunnen herladen voor de volgende drukke dag.

Urenlang kijkplezier via TV en Video on Demand? Daar zullen je gasten geen nee tegen zeggen! Met Tellie IPTV hebben alle TV’s in je hotel toegang tot een oneindig groot aanbod aan entertainment, zodat hotelbezoekers hun favoriete serie zeker niet hoeven te missen. Dit allemaal natuurlijk in de beste kwaliteit en full HD, want alleen de allerbeste professionele TV is goed genoeg voor jouw hotel!

Smart TV-functies

Met hotel TV kijken je gasten niet alleen TV, maar hebben ze ook een smart TV tot hun beschikking. Muziek luisteren, video’s bekijken op YouTube of de beste restaurants in de buurt opzoeken, … Alles ligt binnen handbereik! Digitale televisie aanbieden op hotel zal de verwachtingen van je gasten vast en zeker overtreffen.

Tellie is een totaaloplossing

Tellie IPTV is een all round product. Je biedt je gasten niet enkel entertainment aan, maar hebt ook de mogelijkheid om andere producten en diensten die je hotel aanbiedt aan te prijzen. Zo heb je dus een totaaloplossing voor jouw hotel, en dat allemaal via één overzichtelijk systeem. Toon zelfgekozen boodschappen op displays in je lobby en gangen, geef mee van welke diensten je gasten gebruik kunnen maken, enzovoort. Met één druk op de knop hou je je gasten en personeel op de hoogte!

TV en Video on Demand

De seizoensfinale van je favoriete programma gemist? Geen probleem. Met één druk op de knop kijk je eenvoudig terug, want met IPTV ben je niet meer afhankelijk van het vaste uitzendschema van de televisiezenders! Dankzij terugkijk televisie en de mogelijkheid om programma’s op te nemen kijk je wat je wil, wanneer je wil.

Geen zin in de programma’s die op standaard televisie getoond worden? Met Video on Demand heb je een enorm aanbod aan films en series. Deze flexibiliteit is van groot belang voor gasten met een druk tijdschema. Zo bied je hen extra comfort en een betere guest experience.

Interactieve schermbeleving

Hospitality TV is meer dan alleen een smart TV. Tellie brengt interactieve schermbeleving naar de TV toestellen in jouw hotel. Zo kan je bijvoorbeeld activiteiten in de buurt livestreamen naar de TV’s op de kamers van je gasten.

Door middel van verschillende applicaties is het met de Tellie-software mogelijk om functionaliteiten uit te breiden. Er zijn er al heel wat beschikbaar, maar wij ontwerpen er ook op maat van jouw hotel. Integratie en aansluiting met verschillende apparaten, zoals smartphones en tablets, is voor ons ook geen enkel probleem. Met Tellie IPTV ontvang je een product dat perfect ingebouwd kan worden in jouw hotel!

Eenvoudige installatie en integratie

Onze Tellie-software werkt erg eenvoudig via de System-On-Chip technologie: alle informatie en software staat op kleine Pixee-chips gepland, die in je TV toestellen geïnstalleerd worden. Zo heb je eigenlijk in een handomdraai een smart TV tot je beschikking! We plaatsen onze Tellie software snel en eenvoudig op de TV toestellen die jij verkiest: je eigen toestel, of één van onze gespecialiseerde hospitality TV’s. Je hebt ook geen extra kabels nodig, aangezien de aansluiting van de televisies op het internet zowel via een ethernetkabel als draadloos netwerk kan verlopen.

Hardware en software: een all-in formule

In de hospitality industry is innovatie en de allernieuwste technologie een must. Alleen zo til je de diensten in je hotels naar een hoger niveau! Bij Connectify bieden we een all-in formule aan, met zowel de recentste IPTV-software als een toestel met de beste hardware op de markt. Zo krijg je ultieme beeldkwaliteit en loepzuiver geluid. Natuurlijk kan je ook opteren voor enkel hardware of enkel software, en zijn onze displays beschikbaar in verschillende vormen en formaten. Hospitality TV op maat, dat vind je bij Connectify!

Tellie bespaart tijd

Voor je gasten én personeel is het gebruiken van de Tellie smart TV en software een makkie. Onze eenvoudige en intuïtieve software is erg gebruiksvriendelijk en zelfs bedienbaar op afstand, waardoor jij als manager elk scherm vanop elke locatie kan besturen. Door ons multifunctioneel en all round beheersysteem bespaar je jouw technische dienst heel wat tijd. 

Hotel TV is goedkoper dan gewone televisie

Onze Tellie smart TV heeft niet alleen meer functies dan gewone TV toestellen, maar het is ook goedkoper. Bij ons ontvang je een breed aanbod aan kanalen in hoge kwaliteit, en dat voor een lagere prijs dan traditionele digitale televisie. Kwalitatieve televisie aan een degelijke prijs, dat vind je dus bij Connectify!

Tellie IPTV: een totaaloplossing voor jouw hotel

Tellie IPTV: een totaaloplossing voor jouw hotel

Met de Hotel TV software van Tellie komt alle communicatie en administratie samen in één overzichtelijk systeem. De Hotel TV software en verbonden applicaties worden namelijk gekoppeld aan je huidige software, waardoor je gemakkelijk je boekingen beheert en communicatie voert in je hotel, en zelfs met hotels op andere locaties. Je beheert dus eenvoudig elk scherm in elke kamer, zodat de juiste boodschap steeds terecht komt bij de juiste gast. Zo hoef je je gasten ook niet te storen wanneer er een belangrijke boodschap meegedeeld moet worden.

Tegenwoordig kunnen hotels niet vaak meer aan de verwachtingen van hun gasten voldoen. Met Tellie daarentegen heb je tal van interactieve functies zoals terug- en vooruitspoelen, live pauzeren, opnemen, TV- en Video On Demand en streamingdiensten zoals Streamz en Netflix. Met Tellie TV zal je ver uitspringen boven de rest in de hospitality industry!

Meer weten over IPTV?

Hospitality tv

Waarom Tellie hotel TV?

Enhance the guest experience

Vraag je je af wat Tellie Hotel TV nu precies zal bijdragen aan jouw hotel? Met Tellie til je de hele guest experience van jouw gasten naar een hoger niveau. Tijdens het volledige verblijf in jouw hotel begeleid en entertain je je gasten namelijk met goed getimede maar ook spontane boodschappen, wat toont dat je kennis van zaken hebt en met jouw gasten inzit. Gasten zullen het appreciëren als je hen inlicht over extra diensten, producten, of activiteiten in de buurt.

Hotel tv is de norm

Natuurlijk zullen je gasten ook de verbeterde TV-ervaring zelf immens waarderen! Het wordt steeds meer de norm dat hotels digitale televisies in de kamer aanbieden, maar toch komt dit weinig voor. Als gasten geen toegang hebben tot programma’s in hun eigen taal of hun favoriete serie, zijn ze helemaal benadeeld en zullen ze je hotel niet optimaal ervaren. Met een digitale televisie van Tellie los je dit dus met gemak op!

Op hotel kunnen ontspannen na een lange, drukke dag. Dat is deel van de full experience van op vakantie zijn. Toegang hebben tot interactieve functies en streamingdiensten, zoals Netflix en Streamz, is dus noodzakelijk, en met hospitality televisies van Tellie doe je precies dat!

Je voorganger: Hotel Astoria!

Hotel Astoria De Haan

Je voorganger: Hotel Astoria!

Benieuwd naar wie je al voorging? Connectify plaatse al in heel wat hotels de Tellie IPTV software, waaronder ook Hotel Astoria in De Haan. Hotel Astoria was voor de renovatie van het hotel op zoek naar één betrouwbare vaste partner voor al hun IT-benodigdheden. Die partner vonden ze bij Connectify.

We zorgden er op korte termijn voor IPTV van Tellie in alle kamers. Snel en eenvoudig, maar toch met de beste expertise. Met Tellie TV maken ze steeds een professionele indruk op elke gast die in het hotel verblijft en kunnen ze hun gasten het neusje van de zalm aanbieden op vlak van televisie! Lees hier het volledige interview met Hotel Astoria. 

“Tellie vereenvoudigt de communicatie met onze gasten aanzienlijk en bespaart ons ook heel wat tijd.” - Colin Dearman

Connectify is een Telenet Business partner

Telenet Business Partner

Connectify is een Telenet Business partner

Sinds enkele jaren is Connectify een vaste Telenet Business Partner. Door onze nauwe samenwerking met Telenet, dé telefonie-aanbieder van België, kunnen ze de beste producten en diensten aanbieden voor jouw hotel, in het binnen- en buitenland. Onze gebundelde expertises zullen je versteld doen staan! 

Klaar om je guest experience te upgraden?

Zin gekregen om over te schakelen naar de beste televisie voor jouw hotel? Onze experts staan voor je klaar om samen met jou de beste oplossing op maat van jouw hotel te vinden. Wij zorgen al jaren voor IPTV solutions van de beste kwaliteit en bieden ook andere IT-services voor hotels, zoals all round communicatie met 3CX VoIP en onderhoud van je IT met de beste cyber security.

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie!

Wil je liever de voordelen van Tellie televisie in actie zien? Breng dan gerust een bezoekje aan onze innovation rooms, die volledig uitgerust zijn met het Tellie hotel televisie-systeem! Onze Tellie-experts tonen je met veel plezier alle handige functies die Tellie je kan bieden, voor de beste TV-experience in jouw hotel!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht