Connectify verbindt bedrijven met hun klanten

Hospitality TV system: enhance your guest experience

In de hotelsector is het vanzelfsprekend dat elke hotelkamer baat heeft bij een goede televisie en room entertainment. Na een lange, vermoeiende dag op citytrip in een nieuwe stad, is het natuurlijk fijn om ‘s avonds even te kunnen relaxen met je favoriete series en films. 

Met het Tellie IPTV hospitality TV system van Connectify bied je je gasten de allerbeste televisie aan op hun hotelkamer, en til je meteen ook de interne en externe communicatie van je hotel naar een hoger niveau! Je gasten kijken wat ze willen, wanneer ze willen, en jij houdt ze op de hoogte van alle belangrijke zaken. Met het overzichtelijke Tellie systeem genieten jij en je gasten van een over the top experience! Bekijk hier alle voordelen en functionaliteiten van Tellie IPTV

Enhance the guest experience in the hospitality industry with Tellie IPTV!

Hospitality TV system
Hospitality TV system

Wat is hospitality TV?

Entertain and inform your guests

Hospitality TV system

Wat is hospitality TV?

Entertain and inform your guests

Hospitality TV is in de hospitality industry tegenwoordig dé manier om je gasten te verzekeren van een aangenaam verblijf. Op de hotel TV in je lobby, maar ook in de hotelkamers, toon je je gasten gepersonaliseerde boodschappen en geef je ze belangrijke informatie mee. Met de hotel TV op hun kamer genieten ze daarbovenop ook nog eens van TV- en Video On Demand, toegang tot het internet, en allerlei oneindig veel verschillende functies die de smart TV hen biedt. 

Declutter your communication and administration

Hospitality TV system

Declutter your communication and administration

Met hotel TV systems, volledig geïntegreerd in je bestaande software, hou je ook je boekingen bij en verspreid je digital signage-boodschappen. Samengevat regel je dus via één overzichtelijk systeem alle communicatie en entertainment in jouw hotel!

Watch television, whatever and whenever

Hospitality TV system

Watch television, whatever and whenever

De allerbelangrijkste functie van een hotel TV op de hotelkamer is natuurlijk de mogelijkheid om te kunnen kijken naar je favoriete series en films. Met onze Tellie TV systems kijken je gasten wat ze willen, wanneer ze willen. Ze hoeven zich dus geen zorgen te maken over een gemiste aflevering of match! Met onze gebruiksvriendelijke interface en de allerbeste beeldkwaliteit genieten gasten van elke leeftijd van de beste IPTV technology.

Connectify delivers the best IT services and provides a great solution for Hotel TV systems!

Tellie: allround technology

Tellie: allround technology

Met Tellie IPTV (Internet Protocol Television) kijk je niet enkel televisie, je ontvangt een allround systeem om de volledige hotel experience, van de gasten én van je personeel, naar een nieuw niveau te tillen. Tellie is dus een totaaloplossing

Met Tellie bundel je je televisie- en communicatiebenodigdheden in één overzichtelijk systeem. Je geeft je gasten de mogelijkheid om zélf te kiezen wat ze kijken, en tegelijkertijd communiceer je met ze via digital signage. Op die manier geef je ze mee welke producten en diensten je verder nog aanbiedt: massages, room service, guided tours, enzovoort. 

Ook communicatie met je personeel en je administratie regel je met onze software. De combinatie van Tellie Hospitality TV met digital signage en VoIP telefonie vormt één overzichtelijk platform voor communicatie. 

Met onze Unified Communications-functie bundel je alle communicatiefuncties, zoals email, fax en chat, in één systeem. Zo delen je medewerkers eenvoudig bestanden en gegevens via een duidelijk platform, en kunnen ze steeds in real time met elkaar samenwerken. Met digital signage stuur je spontane maar ook belangrijke boodschappen naar iedereen of naar specifieke gasten. 

Bij Connectify zoeken we een oplossing op maat van jouw onderneming: enkel hardware, enkel software, of beide? Bepaalde softwarepakketten wel, maar andere niet? Wij zoeken samen met jou een antwoord op jouw probleem, dat past binnen jouw budget!
 samen met jou een antwoord op jouw probleem, dat past binnen jouw budget!

Voordelen van Tellie IPTV voor jouw hotel

Ontdek hier een aantal voordelen van Tellie IPTV!

1. TV en Video on Demand

De gasten in je hotel hoeven zich met Tellie IPTV op hun kamer geen zorgen meer te maken over het missen van hun favoriete programma’s. Met één druk op de knop kijk je via Tellie wat je wil, wanneer je wil. Door de aansluiting op het internet ben je namelijk niet meer afhankelijk van het vaste uitzendschema van de zenders. Met Video on Demand heb je een enorm aanbod aan films en series, zodat er altijd wel iets in de smaak zal vallen. Zo kunnen gasten met een druk schema ook steeds kijken naar hun favoriete series via Netflix of Streamz.

2. Eenvoudige installatie

Tellie IPTV werkt eenvoudigweg via de System-On-Chip technologie. Dat betekent dat alle software op kleine Pixee-chips staat, die in je TV toestellen geïnstalleerd worden. We plaatsen onze Tellie software via deze chips dus snel en eenvoudig op de TV toestellen die jij verkiest: je eigen toestel, of één van onze gespecialiseerde Tellie displays. Omdat ons systeem niet via a set top box werkt, wat tegenwoordig verouderd is, heb je ook geen extra kabels nodig. Zo ziet je installatie er ook nog eens netjes uit!

3. Tellie bespaart tijd

Tellie zal je ook heel wat tijd besparen! Onze gebruiksvriendelijke en intuïtieve software is bedienbaar op afstand en eenvoudig voor jong en oud, waardoor je het werk van je technische dienst een pak kan verlichten.

Natuurlijk biedt Tellie je hotel nog heel wat andere voordelen. Lees er hier meer over!

Telenet Business partner

Connectify is ook een vaste Telenet Business Partner! Door onze nauwe samenwerking met Telenet garanderen we de allerbeste producten en diensten voor jouw hotel, in het binnen- en buitenland! Onze expertise zal je van je sokken blazen! 

Klaar voor een upgrade?

Interesse gekregen in Tellie, de televisie- en communicatieoplossing voor je hotel? Connectify zoekt samen met jou de beste oplossing op maat van jouw hotel. Contacteer ons, of breng een bezoekje aan onze innovation rooms te Beernem!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht