Hospitality televisie: smart TVs in jouw hotel

Als hotelmanager weet je dat televisie kunnen kijken op je hotelkamer een must is wanneer je op vakantie bent. Niet alleen dat, maar ook effectief kunnen communiceren met je gasten én personeel is een cruciale factor om een succesvol hotel te worden. De beste oplossing voor communicatie en televisie in jouw hotel, dat is Tellie Hospitality TV van Connectify! Met Tellie kijken je gasten eenvoudig wat ze willen, wanneer ze willen, en hou jij hen ook nog eens op de hoogte van alle belangrijke hotelinformatie. Je biedt dus elke gast een smart TV aan, gewoon op de kamer! 

Met gepersonaliseerde boodschappen, oneindig veel televisiezenders, een eenvoudige interface en de beste resolutie zal je de verwachtingen van je gasten gegarandeerd overtreffen. Ontdek hier alle voordelen van een hospitality smart TV bij Connectify.

Hospitality smart tv
Hospitality smart tv

Wat is hospitality TV?

Hospitality smart tv

Wat is hospitality TV?

Hospitality TV is vandaag de dag dé oplossing voor hoteluitbaters die de entertainment en communicatie in hun hotel naar een hoger niveau willen tillen. Het is erg eenvoudig: je verspreidt strategisch TV toestellen doorheen je hotel en zorgt voor een aansluiting op het internet of je lokale ethernet LAN netwerk, waardoor al je verschillende apparaten samengebundeld worden in één overzichtelijk systeem. 

En wat is het nut hier nu van? Wel, met een smart TV in elke hotelkamer en verspreid door de gangen en lobby, verwelkom en entertain je je gasten nu veel gemakkelijker! 

Bij het ontvangen van je gasten krijgen ze meteen een gepersonaliseerde boodschap te zien, en weten ze ook meteen om hoe laat het ontbijt geserveerd wordt. Wanneer ze dan naar hun kamer trekken, toont het on screen display in de gang hen waar hun kamer zich precies bevindt. En als ze moe zijn van de lange reis, kunnen ze in hun kamer meteen genieten van goede televisie. Met Tellie IPTV toon je je gasten dat je geeft om hun welzijn en verzeker je hen van een aangenaam verblijf in jouw hotel. 

Hospitality smart TV

Hospitality smart tv

Hospitality smart TV

Met een smart TV op hun kamer kunnen je gasten natuurlijk meer dan enkel televisie kijken. De belangrijkste functie van een smart TV is dan ook dat je gasten kunnen genieten van TV- en Video on Demand! Ze kijken dus wat ze willen, wanneer ze willen, en hoeven zich geen zorgen te maken over een gemiste aflevering van hun favoriete serie. Zo til je de guest experience naar een hoger niveau! Daarbovenop hebben onze Tellie smart TVs ook de beste resolutie en is ook het geluid van de beste kwaliteit, waardoor entertainment gegarandeerd is!

Op vlak van interne en externe communicatie biedt hospitality TV ook oneindig veel mogelijkheden! Met de digital signage-functies van Tellie IPTV hou je je personeel op de hoogte van belangrijke informatie, en geef je je gasten mee wat voor andere producten en diensten je als hotel aanbiedt. Ook muziek afspelen is met Tellie geen probleem! Digital signage gebruiken op TV toestellen is in the hospitality industry dé manier om je gasten de beste guest experience te garanderen.

Meer weten over hospitality TV?

Wat is Tellie IPTV?

Wat is Tellie IPTV?

Met onze Tellie IPTV kijk je televisie via het internet, in plaats van via kabel of satelliet. Het enige wat je nodig hebt is dus een internetverbinding, en onze IPTV software doet de rest! Bovendien biedt Tellie ook tal van andere handige communicatiefuncties, zoals gepersonaliseerde boodschappen en eenvoudig beeldbellen via het internet.

IPTV, of Internet Protocol TeleVision, houdt dus in dat je televisie kijkt via het internet. In dit proces wordt een traditioneel tv-signaal omgezet naar een compact digitaal signaal, en dat wordt dan via internet verstuurd. Met Connectify als provider kan je zo meteen genieten van TV- en Video On Demand, en tal van andere functies!

Hospitality smart tv

Enter your text here...

Tellie voor de hospitality industry

In de hospitality industry is Tellie een handige tool voor heel wat doeleinden. Al heel wat hotels maken er gebruik van! Omdat Tellie communicatie en entertainment bundelt in één overzichtelijk systeem, maakt het je werk alleen maar makkelijker en de guest experience alleen maar beter. Dit zijn een aantal voordelen van Tellie als hospitality TV: 

  • TV en Video-On-Demand voor al je gasten

  • Verkoop extra diensten zoals room service, massages, delayed checkout…

  • Eenvoudig beeldbellen via het internet, en zelfs via de Tellie Family App op smartphones en tablets

  • Gebruiksvriendelijke TV-gids

  • Interactieve functies zoals terug- en vooruitspoelen, live pauzeren, en opnemen

  • Stuur gasten gepersonaliseerde boodschappen zonder hen te storen

  • Geef je gasten mee welke bezienswaardigheden en activiteiten in de buurt de moeite waard zijn

  • Verlicht het werk van je receptie en personeel

Meer weten over Tellie IPTV

Voordelen van Hospitality TV

1. Tellie is een totaaloplossing

Met Tellie doe je meer dan entertainen, je kan er ook mee informeren! Met een allround product als Tellie is het mogelijk om je gasten mee te geven dat je ook roomservice of een ander hospitality product aanbiedt. Verder toon je ook zelfgekozen boodschappen, de weersvoorspelling van de dag, en activiteiten in de buurt. Zelfs een druk plein in het centrum van de stad livestreamen, voor een kijkje in het dagelijks leven van de lokale bewoners, is mogelijk!

Met één druk op de knop hou je je gasten én je personeel op de hoogte van spontane en belangrijke informatie.

2. Smart TV-functies

Met een smart hotel TV op de kamer hebben je gasten natuurlijk oneindig veel entertainmentmogelijkheden. Of ze nu zin hebben in hun persoonlijke Spotify-playlist terwijl ze zich klaarmaken voor de dag, of ‘s avonds even willen Netflixen. Alles ligt binnen handbereik. Ook Googlen ze gemakkelijk welke restaurants er in de buurt zijn, hoe ze de bus of metro kunnen nemen, en waar er leuke souvenirwinkeltjes te vinden zijn. Met toegang tot het internet op de kamer zal je je gasten van hun sokken blazen!

Een smart hotel TV op je kamer, dat is een product om eens even mee te kunnen relaxen natuurlijk. Na een hele dag wandelen en bezienswaardigheden bezoeken in een nieuwe stad kunnen je gasten nu even rusten met hun favoriete films en series. Via je Tellie smart TV kijken je gasten in 4K Ultra HD naar gemiste afleveringen, lokale zenders, en hun favoriete YouTubers. Onze IPTV software biedt je gasten een oneindig groot aanbod aan televisie, met tal van verschillende features en in de beste kwaliteit. Zo herladen je gasten zich voor de volgende drukke dag!

3. TV en Video on Demand

Heb je de seizoensfinale van je favoriete programma gemist? Dat is geen probleem, want met één druk op de knop kijk je eenvoudig terug! Met Tellie IPTV zijn je gasten niet meer afhankelijk van het vaste uitzendschema van de televisiezenders. Je kijkt dus wat je wil, wanneer je wil!

Geen zin in de programma’s die op standaard televisie getoond worden? Met Video on Demand hebben je gasten een immens aanbod aan films en series. 

4. Interactieve schermbeleving

Smart TVs in je hotel zorgen ook voor een interactieve schermbeleving. Met Tellie IPTV kan je gemakkelijk activiteiten in de buurt livestreamen in de lobby van je hotel, of naar de kamers van je gasten. Zo gun je je gasten een kijkje in het dagelijks leven van de bewoners van je stad! Een lokaal marktje of een activiteit op het centrale plein van de stad streamen naar je hospitality TV’s is een creatieve manier om je stad te promoten aan toeristen en gasten. 

5. Applicaties op maat

De Tellie-software en functionaliteiten uitbreiden op maat van jouw noden is ook mogelijk door middel van verschillende beschikbare applicaties! Bij Connectify is het daarnaast mogelijk om een voorstel voor een applicatie te doen, zodat we precies kunnen voldoen aan jouw vraag. Zo ontvang je een product met een gebruiksvriendelijke interface dat perfect is ingebouwd in jouw hotel.

6. Eenvoudige installatie en integratie met apparaten

Omdat onze IPTV software werkt via de eenvoudige maar hoogtechnologische System-On-Chip technologie, heb je in een handomdraai een smart TV tot je beschikking! Deze technologie houdt in dat alle Tellie-software gepland staat op een microchip, die eenvoudigweg in je hotel TV geplaatst wordt.

We plaatsen onze software dus op je eigen toestellen, of onze gespecialiseerde Tellie toestellen, die beschikbaar zijn in verschillende vormen en formaten. Ook heb je geen extra kabels nodig, aangezien onze technologie niet werkt via externe players, zoals de meeste televisies. Met een ingebouwde ontvanger heb je in een mum van tijd je eigen digitale televisie! Ook integratie en aansluiting met verschillende apparaten is voor onze IT-experts geen probleem. We doen alles op maat van jouw wensen.

7. Hardware en software op maat

Hotel TV met de meest recente hardware en software vinden wij bij Connectify cruciaal. Alleen zo creëer je namelijk de beste professionele TV op de markt! Bij Connectify bieden we een all-in formule aan, maar kan je natuurlijk ook opteren voor enkel hardware of enkel software. Onze displays zijn daarbij ook beschikbaar in verschillende vormen en formaten, zodat je precies vindt wat jij nodig hebt en wat past binnen jouw budget. Hospitality smart TV op maat, dus!

8. Tellie bespaart tijd en geld

Tijdens het ontwikkelen van onze Tellie IPTV software hielden we jonge én oude gebruikers in het achterhoofd, wat resulteerde in een eenvoudig en intuïtief product. Je personeel zal dus snel wennen aan onze hospitality TV software, en kan die zelfs gebruiken op afstand! Vanuit onze multifunctionele interface en allround beheersysteem beheer jij elk scherm vanop elke locatie, en bespaar je je technische dienst dus alweer een pak tijd. En wie tijd bespaart, bespaart geld!

Benieuwd naar het prijskaartje? Tellie smart TV is niet alleen enorm functioneel, maar het is ook een pak goedkoper dan traditionele televisie. Bij ons ontvang je een breed aanbod aan kanalen, een gebruiksvriendelijke interface, een kwaliteitsvol televisiescherm en de beste hardware, zoals je afstandsbediening en speakers. Een smart TV bij Connectify, dat is de beste deal op de markt!

Tellie TV voor Hospitality: een totaaloplossing

Tellie TV voor Hospitality: een totaaloplossing

Met de Tellie IPTV software van Connectify vereenvoudig je je administratie, interne en externe communicatie, en behering van boekingen in één overzichtelijk systeem. Je kan met onze software zelfs communiceren met hotels op andere locaties door aansluiting op je huidige telefoniesoftware, of onze 3CX VoIP telefoniesoftware voor ondernemingen.  Daar bovenop bieden we ook WiFi solutions aan voor hotels!

Omdat er ook een verbinding is tussen alle televisietoestellen in je hotel, heb je de mogelijkheid om steeds de juiste boodschap te versturen naar de juiste gast. Zo hoef je specifieke gasten niet te storen wanneer er een belangrijke mededeling is voor hen. 

Hospitality smart tv

Enter your text here...

Enhance the guest experience

Met Tellie til je eenvoudigweg de volledige guest experience van je gasten naar een hoger niveau. Je entertaint je gasten met goed getimede berichten, maar ook spontane boodschappen, tijdens hun volledige verblijf. Zo toon je hen dat je geeft om hun welzijn en gevoelens. Gasten zullen het vast en zeker appreciëren wanneer je hen inlicht over extra diensten die je aanbiedt of activiteiten in de buurt!

Hotel tv is de norm

Tegenwoordig is het steeds meer de norm dat er Hotel Television Systems aanwezig zijn in het hotelgebouw, en zeker in de hotelkamers zelf. Toch komt dit vandaag de dag nog niet genoeg voor, wat vaak een teleurstelling kan zijn voor gasten. Wanneer je Tellie integreert in je hotel, zullen je gasten dit immens waarderen! 

Met toegang tot programma’s in hun eigen taal en hun favoriete films, bied je entertainment aan tijdens het volledige verblijf van je gasten. Na een drukke dag even TV kijken is dé manier om te herladen, en de volgende dag weer te kunnen genieten van de vakantie. 

Je voorganger: Hotel Astoria

Hotel Astoria De Haan Connectify

Je voorganger: Hotel Astoria

Connectify plaatste al meermaals de Tellie IPTV hardware en software in hotels, en Hotel Astoria in De Haan is daar een voorbeeld van. Hotel Astoria was op zoek naar één vaste en betrouwbare partner oor al hun IT-zaken voor de renovatie van hun hotel. Met Connectify hadden vonden ze die betrouwbare partner!

We installeerden in Hotel Astoria een allround IT-oplossing, op korte termijn. Binnen de twee weken zorgden we voor een totaaloplossing, op maat van Hotel Astoria: IPTV in alle kamers, VoIP-telefonie, Telenet Connectiviteit en camerabewaking. Dankzij Connectify kan Hotel Astoria nu steeds voldoen aan de wensen van hun klanten! Lees hier het volledige interview met Hotel Astoria, of bekijk het hier.

“Tellie vereenvoudigt de communicatie met onze gasten aanzienlijk en bespaart ons ook heel wat tijd.” - Colin Dearman

Connectify is een Telenet Business partner

Sinds enkele jaren is Connectify een vaste Telenet Business partner. Door onze samenwerking met Telenet, dé aanbieder van telefonie en TV in België, kunnen we steeds de beste producten en diensten aanbieden voor jouw hotel, zelfs in het buitenland! Tellie is het resultaat van een perfecte match tussen de beste IT-experts, waardoor we jouw verwachtingen, en die van je gasten, gegarandeerd zullen overtreffen.

Klaar om je guest experience te upgraden?

IT-services - Connectify

Klaar om je guest experience te upgraden?

Zin gekregen om te switchen naar onze hospitality smart TV? Onze IT-experts staan voor je klaar om, samen met jou, de beste deal te vinden op maat van jouw noden en wensen. We garanderen je dat je zal genieten van je nieuwe digitale televisie en alle software die erbij hoort. Verder bieden we ook heel wat andere IT-services aan, zoals beveiliging, VoIP-telefonie en IT-services.

Wil je liever onze Tellie smart TVs eens in actie te zien? Breng gerust een bezoekje aan onze innovation rooms te Beernem, die volledig zijn uitgerust met het Tellie-systeem. Zo kan je zien hoe alles precies in zijn werk gaat. Onze experts tonen je met alle plezier wat Tellie voor jou kan betekenen. Aarzel niet en contacteer ons voor een gratis demo.