Connectify verbindt toerisme met de wereld

Hotelsector: hospitality TV op maat

Elke hotelkamer heeft baat bij een goede televisie: waar we ook zijn, we kijken allemaal graag naar onze favoriete programma’s en films. Ons Tellie IPTV platform is een complete oplossing voor hotels die de ervaring van digitale televisie naar een hoger niveau wil tillen. Met Tellie van Connectify kijk je altijd wat je wil, wanneer je maar wil. Daarbovenop biedt deze budgetvriendelijke oplossing tal van andere handige communicatiefuncties voor de hotelsector!

Hotelsector
Meetingruimte 2 - O-Forty

Tellie: interactieve televisie voor de hotelsector

Hotelsector

Tellie: interactieve televisie voor de hotelsector

Wat is Tellie IPTV voor de hotelsector?

Met IPTV of IP-televisie kijk je televisie op een gewone TV via het internet. Dat is mogelijk door de combinatie van onze Tellie-software, een in de TV ingebouwde ontvanger, en een internetverbinding via draadloos netwerk of ethernetkabel. Met Tellie IPTV beschik je over een zeer uitgebreid en personaliseerbaar aanbod aan TV-zenders; het is dan ook dé oplossing voor elk hotel dat het televisieaanbod wil optimaliseren voor zijn gasten.

TV en Video On Demand

Dankzij het grote aanbod aan televisiezenders inbegrepen bij Tellie IPTV voelt het verblijf voor bewoners net als thuis aan. Bovendien kan het aanbod makkelijk gepersonaliseerd worden per bewoner, patiënt, groep of afdeling.

Gepersonaliseerde boodschappen

Bewoners kunnen beeldbellen met familie en vrienden wanneer ze nood hebben aan een gesprek, maar ze kunnen binnen hetzelfde platform ook worden herinnert aan een afspraak of activiteit. Tientallen innovatieve use cases kunnen worden gerealiseerd dankzij bijkomende applicaties in de Tellie-software. Zo is het mogelijk op eenvoudige wijze te verbinden met een IP-camera om zo zélf een live gebeurtenis te streamen naar alle kamers (bv. een misdienst in de eigen kapel of parochiekerk).

Voordelen van Hospitality TV

Pixee-hospitality_IPTV_Low-1920w

Voordelen van Hospitality TV

Ongelimiteerd TV-kijken

Het is een ware luxe voor hotelbezoekers om na een lange, drukke dag even te kunnen uitrusten terwijl ze naar hun favoriete series en programma’s kijken. Hospitality televisie creëert een echt thuisgevoel en lost al deze verwachtingen in. Met TV On Demand genieten jouw gasten van urenlang kijkplezier in hoge beeldkwaliteit. Dankzij onze Tellie IPTV-software hebben alle TV-toestellen in jouw hotel toegang tot een breed aanbod aan entertainment, en dat in Full HD.

TV toestellen worden multifunctioneel

Hospitality TV is letterlijk een smart TV: naast televisie kijken en muziek luisteren is Tellie IPTV immers de complete oplossing voor al je interne en externe communicatie. Je tovert het scherm met één druk op de knop om tot een professioneel digital signage scherm. Je boodschap kan eenvoudig gewijzigd worden naargelang tijd, plaats of zelfs de personen die je wil bereiken. Weekmenu’s, activiteiten in de buurt of andere belangrijke informatie communiceer je met één druk op de knop naar jouw gasten of personeel.

Interactieve schermbeleving op je smart TV

Hotel televisie brengt een interactieve schermbeleving naar je hotel. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om activiteiten in de buurt te livestreamen, rechtstreeks op de televisies in de kamers van jouw gasten. Dit zorgt voor comfort en vrijheid voor iedereen die in jouw hotel verblijft. De functionaliteit van de Tellie-software kan op eenvoudige wijze worden uitgebreid door middel van applicaties. Een gevarieerd aanbod aan applicaties is reeds beschikbaar, maar indien gewenst beschikken wij natuurlijk over de expertise om die op maat van uw hotel te ontwerpen. Ook een app die de integratie vraagt van Tellie met verschillende apparaten zoals smartphones is voor ons geen enkel probleem.

Eenvoudige installatie

Onze hospitality TV’s vallen heel eenvoudig te installeren: wij plaatsen onze Tellie software snel en eenvoudig op elke geschikte smart TV of leveren en monteren TV-toestellen klaar voor gebruik. In veel gevallen heb je geen extra kabels nodig, aangezien de aansluiting van de televisies op het internet zowel via een ethernetkabel als draadloos netwerk kan verlopen.


Bij Connectify kiezen we voor hospitality TV steevast voor innovatie en toepassing van de nieuwste technologieën, en dat niet enkel op het vlak van software maar ook op hardware. Connectify biedt een all-in formule aan met zowel de Tellie IPTV-software als door ons geselecteerde kwalitatieve schermen met ultieme beeldkwaliteit en loepzuiver geluid. Onze displays zijn beschikbaar in verschillende vormen en formaten, allemaal volgens jouw budget.

Maximale tijdswinst

Onze Tellie IPTV-software is voor jouw gasten eenvoudig te bedienen en intuïtief in gebruik, terwijl jij als uitbater probleemloos elk scherm kan aansturen vanop afstand. Dankzij één multifunctioneel beheersysteem bespaar je jezelf én je technische dienst heel wat tijd.

Goedkoper dan gewone televisie

Ons IPTV-platform is veel goedkoper dan gewone televisie-abonnementen. Je krijgt een breed aanbod aan kanalen in hoge kwaliteit, en dat voor een lagere prijs dan traditionele digitale televisie. De beste deal voor jou en je gasten!

Wat onze klanten zeggen over Tellie IPTV hospitality televisie

Wat onze klanten zeggen over Tellie IPTV hospitality televisie

Hotel Astoria in De Haan

Hier zorgden we voor een feilloze uitwerking van:

 • camerabewaking
 • connectiviteit
 • Tellie hospitality TV en Digital Signage
 • VoIP telefonie
 • IT-infrastructuur en server
 • Telenet Business connectiviteitsoplossing

Hospitality TV van Connectify

Waarom zou je voor jouw zaak kiezen voor Tellie interactieve televisies van Connectify

 • Connectify levert expertise op maat. Onze specialisten bekijken samen met jou wat de beste oplossing is voor jouw hotel en budget.
 • Aangezien het Tellie-platform beschermd wordt door een robuuste firewall is het mogelijk om elk televisiescherm individueel aan te sturen over het internet. Dit zorgt ervoor dat we op elk moment technische bijstand kunnen verlenen indien nodig. Je hoeft dus geen uren te wachten tot er iemand met een oplossing voor de dag komt; Connectify staat altijd paraat om bijvoorbeeld wifiproblemen snel en efficiënt op te lossen.
 • De Tellie IPTV-software wordt op elk TV toestel apart geïnstalleerd, waardoor elk scherm op eenvoudige wijze 100% kan worden aangepast aan elke gebruiker. 
 • Met Tellie haal je high-end technologie in huis van de beste kwaliteit. Jouw gasten kijken televisie in de hoogste resolutie én jij verstuurt volledig gepersonaliseerde boodschappen met een haarscherp design. De mogelijkheden van Tellie zijn eindeloos.

Klaar om jouw guest experience te verbeteren?

Ook zin om de digitale televisie-ervaring in jouw hotel naar een hoger niveau te tillen? Bij Connectify hebben we tal van Hospitality TV-experts die klaarstaan om advies te geven en je te helpen bij jouw zoektocht naar de perfecte allround televisie-oplossing voor jouw hotel. Connectify kan je een totaaloplossing voorstellen tegen aantrekkelijke prijzen, en bovendien bieden wij een gratis, vrijblijvende demo aan. Aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie. 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht