Connectify verbindt klanten met juiste producten

Professionele LED-schermen voor winkels

Als winkel met een etalage wil je natuurlijk in het oog springen van elke voorbijganger. Je moet er immers voor zorgen dat mensen jouw zaak binnenstappen, en niet die van een concurrent. De Ultra High Brightness indoor LED-schermen van Connectify zorgen ervoor dat jouw zaak een professionele uitstraling krijgt en mensen meteen een kijkje willen nemen. Ook zin om jouw etalage te vernieuwen? Lees er alles over in dit artikel.

Etalage TV winkels
Etalage TV winkels

LED-schermen trekken de aandacht

Etalage TV - Connectify

LED-schermen trekken de aandacht

Met de opkomst van online shoppen is het belangrijker dan ooit om op te vallen in het straatbeeld. Mensen worden vandaag de dag namelijk overstelpt met reclameboodschappen en knappe verkooppraatjes tijdens het winkelen, en daar moet jouw zaak bovenuit steken. Die uitdaging gaan we graag met jou aan!

Ultra High Brightness indoor LED-schermen zijn dé manier om jouw zaak, showroom of etalage in de kijker te zetten. Dynamische en kleurrijke beelden met krachtige boodschappen trekken onmiddellijk de aandacht, overtuigen de klant met een interactieve beleving en zorgen ervoor dat mensen sneller jouw zaak binnenstappen.

Pixee Etalage indoor LED-schermen

Digital Signage - Deleye

Pixee Etalage indoor LED-schermen

Onze Pixee Etalage LED-displays zijn schermen van de beste kwaliteit en ze zijn een stijlvolle manier om jouw boodschap krachtig over te brengen naar elke voorbijganger. Bovendien zijn ze dankzij de intuïtieve en gebruiksvriendelijke software ook nog eens makkelijk in gebruik. Zo pas je jouw content zelf aan wanneer nodig. Adverteren was nog nooit zo eenvoudig!

Voordelen van Pixee Etalage indoor LED-schermen

Voordelen van Pixee Etalage indoor LED-schermen

Reclame wordt interactief

Onze Pixee Etalage LED-schermen kennen verschillende toepassingen. Naast het weergeven van informatie of reclameboodschappen heb je dankzij ons meegeleverd softwareplatform ook de mogelijkheid om in interactie te gaan met de voorbijgangers. Zo kan je op het scherm bijvoorbeeld een QR-code laten verschijnen die na het scannen met een smartphone meteen naar de juiste pagina op jouw website leidt. Op die manier staat jouw mogelijke klant al één stap dichter bij de aankoop en zal hij jou minder snel uit het oog verliezen.

Volledig op maat van jouw zaak

Pixee kan 100% worden aangepast aan jouw noden, volledig op maat van jouw zaak, en dit op elk vlak. Zo is onze Pixee digital signage-software reeds volledig compatibel met de software die je op dit moment gebruikt, zodat hiervoor geen bijkomende kosten moeten worden gemaakt. Dezelfde flexibiliteit vinden we bij onze schermen: aangezien die in oneindige combinaties van grootte en montagemogelijkheden beschikbaar zijn is werkelijk alles mogelijk! Onze experts bekijken samen met jou wat de beste allround oplossing is voor jouw zaak.

Bespaar tijd

Een indoor LED-scherm bespaart heel veel tijd! Gedaan met het handmatig afdrukken en ophangen van flyers en posters - met de Pixee Etalage LED-schermen verspreid je jouw reclameboodschap of bericht met één druk op de knop naar alle displays in jouw winkel, en zelfs naar LED-schermen in andere filialen!

De beste kwaliteit

Alleen het beste is goed genoeg voor jouw zaak, dus is het van groot belang dat jouw etalage display er in alle omstandigheden goed uitziet. Met een hoge resolutiehoge helderheid en levendige kleuren staan onze Pixee indoor LED-schermen consistent aan de absolute top. Dit hoogtechnologisch product geeft jouw showroom of etalage een stijlvolle uitstraling en is een echte blikvanger voor alle bezoekers.

De Pixee LED-schermen zijn dankzij slimme helderheidsaanpassingen altijd goed zichtbaar, zelfs in het felste zonlicht. Bovendien zijn ze ook bestand tegen extreme temperaturen en hebben ze een lange levensduur.

Etalage TV - Connectify

Jouw etalage met een LED-scherm van Pixee

Onze Pixee Ultra High Brightness displays zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en montagemogelijkheden. Zo kan je het LED-scherm kiezen dat perfect past bij jouw zaak of heb je de mogelijkheid om verschillende groottes te combineren.


Onze complete set van Etalage TV’s:

46/49 inch toestel

1062 x 616.6 x 54.5 mm

55 inch toestel

1062 x 616.6 x 54.5 mm

75 inch toestel

1062 x 616.6 x 54.5 mm

Til jouw etalage-beleving naar een hoger niveau

Zin om jouw etalage of showroom een volledige upgrade te geven? Connectify helpt je graag met het kiezen van de beste allround oplossing voor jouw zaak! Wij leveren en monteren alle schermen met onze gebruiksvriendelijke software reeds geïnstalleerd, zo hoef jij je geen zorgen te maken. Na installatie genieten jij en jouw team bovendien van een inbegrepen Pixee-opleiding, zodat jullie zelf eenvoudig aan de slag kunnen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

    Telefoonnummer *

    E-mail *

    Bericht