Connectify verbindt klanten met juiste producten

Etalage TV immobiliën: Op maat van jouw zaak!

Als vastgoedmakelaar is een verzorgde etalage die snel in het oog van voorbijgangers springt van groot belang. Je wil de juiste personen nu eenmaal bereiken op het juiste moment, wat met de huidige systemen niet altijd mogelijk is. Daar brengt Connectify verandering in met Etalage TV in verschillende formaten en een strak design, helemaal op maat van jouw zaak!

Etalage TV Immo
Etalage TV Immo

Titel h2

Vitrine Signage

Een high-tech upgrade van jouw raampresentatie

Doorgaans gebruiken makelaars een kabelsysteem met led-verlichting om vastgoed te displayen. Systemen met kabels zijn vaak echter onoverzichtelijk en moeilijk te lezen, terwijl veel tijd kruipt in het printen en vervangen van de posters. Met Pixee Etalage TV til je jouw raampresentatie naar een hoger niveau en geef je jouw vitrine een totale make-over. Een passende oplossing voor elke zaak die er met kop en schouders bovenuit wil steken.

Een display in elk gewenst formaat, met een strak design en dynamische content die je in een vingerknip kan aanpassen: dat is de perfecte oplossing voor elk immokantoor dat een goede eerste indruk wil maken. Bovendien is onze Pixee-software ook nog eens eenvoudig en intuïtief in gebruik. Adverteren was nog nooit zo makkelijk!

Digital signage als Etalage TV, een winnende combinatie

Etalage TV Immo

Digital signage en Etalage TV immobiliën, een winnende combinatie

Digital Signage is vandaag de dag niet meer weg te denken uit ons leven. Overal op straat zie je digitale informatieborden die ons overstelpen met informatie: routebeschrijvingen, menu’s, video’s, marketingboodschappen, reclame… De mogelijkheden van digital signage zijn eindeloos, en ook jij kan deze efficiënte manier van promotie gebruiken in het voordeel van jouw kantoor.

Het grote voordeel van digital signage is dat je boodschappen kan communiceren naar de juiste personen op het juiste moment. Dit soort narrowcasting is van groot belang voor elk bedrijf. Zo kan je je content op voorhand inplannen, zodat je altijd de juiste doelgroep bereikt en jouw zichtbaarheid aanzienlijk vergroot. Ben je benieuwd naar de andere voordelen van digital signage? Bekijk ze hier!

Pixee - Digital Signage op maat van jouw immokantoor

Pixee - Digital Signage op maat van jouw immokantoor

Maak je makelaarskantoor interactief

In tegenstelling tot bestaande raampresentatie systemen is het bij Pixee displays altijd mogelijk om in interactie te gaan met het scherm. Zo kan er bijvoorbeeld een QR-code verschijnen die klanten meteen naar de juiste pagina op jouw website brengt. Op die manier staat een potentiële klant al één stap dichter bij jouw zaak.

Bovendien zijn bewegende beelden veel aantrekkelijker en overtuigender dan een presentatie met foto’s. Overtuig voorbijgangers dan ook met animaties, virtuele rondleidingen, filmpjes en meer.

Producten op maat van je zaak

De Pixee Digital Signage software wordt 100% op maat van jouw kantoor geconfigureerd en is volledig compatibel met de software die je op dit moment gebruikt. Op die manier moeten geen onnodige kosten worden gemaakt. Ook jouw logo en huisstijl worden geïntegreerd in de interface van alle displays, zodat jouw zaak nog meer in het oog springt.

Wat betreft de oppervlakte van de raampresentatie kan je opnieuw alle kanten uit. Van één of enkele displays tot een set die het complete raam bedekt: elke combinatie of formaat is mogelijk en wordt door ons voor u gemonteerd.

Bespaar tijd met digitale raampresentatie

Met een digitale raampresentatie bespaar je jezelf en je medewerkers bovendien ook heel wat tijd. Gedaan met tijdrovende bezigheden zoals het handmatig afdrukken en ophangen van papieren en posters. Ook printproblemen en inktkosten zijn verleden tijd. Met de Pixee Etalage TV stream je met één druk op de knop de juiste informatie naar al jouw displays, zelfs die van andere filialen!

De beste kwaliteit van jouw presentatie

Met onze Pixee displays kunnen we met een gerust hart de beste kwaliteit voor jouw zaak garanderen. Deze Ultra High Brightness displays met hoge kwaliteit zijn een echte blikvanger voor elke voorbijganger die jouw zaak voorbij loopt en geven jouw zaak een professionele uitstraling.

Met de automatische en slimme helderheidsaanpassingen zijn de schermen altijd zichtbaar in de felle zon en niet te fel in het donker. Zelfs wanneer blootgesteld aan direct zonlicht blijft het scherm helder en de presentatie perfect zichtbaar. Bovendien zijn de schermen bestand tegen extreme temperaturen, wat in een etalage geen overbodige luxe is.

Digitale etalage schermen

Pixee Etalage TV immobiliën: wat zeggen de klanten?

Immo Naessens

Hier zorgden we voor een feilloze uitwerking van digital signage met koppeling naar de bestaande vastgoedsoftware, zodat panden automatisch op de schermen verschijnen en verdwijnen.

Jouw vitrine met Pixee

Pixee biedt Ultra High Brightness TV-schermen aan in verschillende formaten en montagemogelijkheden, zodat je nieuwe raampresentatie perfect past in jouw etalage. Het is zeker mogelijk om alle formaten te combineren, zodat - indien gewenst - grote of belangrijke projecten kunnen worden weergeven op een groter formaat scherm.

Onze complete set van Etalage TV's:

46/49 inch toestel

1062 x 616.6 x 54.5 mm

55 inch toestel

1062 x 616.6 x 54.5 mm

75 inch toestel

1062 x 616.6 x 54.5 mm

Connectify, expert in Etalage TV

Bij Connectify vinden we het belangrijk om jouw zaak te voorzien van de beste digital signage-producten. Onze experts staan graag klaar met advies voor jouw etalage en presentatie. Wij monteren de complete raam-presentatieset, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. Na iedere installatie geniet jouw team bovendien van een gratis opleiding bij jou op locatie of in ons trainingcenter. 


Interesse? Aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

    Telefoonnummer *

    E-mail *

    Bericht