Connectify verbindt bedrijven met hun klanten

TV scherm etalage - digital signage van Connectify

Ben je nog op zoek naar een manier om klanten via je etalage interesse te doen krijgen in jouw producten? Zoek dan niet langer! Dankzij de digital signage van Connectify lok je nieuwe klanten zo je winkel binnen - en deze handige technologie heeft nog heel wat andere voordelen. Ontdek ze hier!

TV scherm etalage
TV scherm etalage

Wat is digital signage?

TV scherm etalage

Wat is digital signage?

Het gaat bij digital signage, letterlijk ‘digitale bewegwijzering’, eigenlijk om een soort van TV-schermen die je kan gebruiken om allerlei soorten content te verspreiden. Dat kan gaan om statische beelden, maar ook bewegende beelden kan je op je digitale displays voorbij laten komen. Op die manier kan je een blijvende indruk nalaten op je potentiële klant. 

Met digital signage krijg je de mogelijkheid om aan narrowcasting te doen, in tegenstelling tot broadcasting. Bij narrowcasting verstuur je je content naar het juiste publiek, op de juiste plaats en op het juiste moment, terwijl je bij broadcasting juist zo veel mogelijk mensen probeert te bereiken. Zo weet je dus zeker dat je boodschap aankomt bij mensen die actief geïnteresseerd zijn!

Informatie verspreiden met dynamische content

Dankzij de hoge helderheid van de schermen zijn alle mooie afbeeldingen en teksten goed zichtbaar voor iedereen. Meerdere schermen in je etalage plaatsen zorgt er ook voor dat je verschillende soorten dynamische content kan maken over wat dan ook.

In welke sector je ook werkt, met deze displays kan je je producten op een krachtige manier tentoonstellen! Denk bijvoorbeeld aan digitale menuborden, de promotie van je nieuwste producten, informeren over je volgende evenement… De mogelijkheden zijn eindeloos

Communiceren met werknemers

Schermen kan je echter voor meer gebruiken dan enkel een digitale etalage. Een van de meest krachtige toepassingen van deze beeldschermen is dat je via de schermen met je collega’s of werknemers kan communiceren.

Dankzij de software kan je de juiste boodschap naar de juiste persoon sturen, op het juiste moment. Met meerdere schermen kan je bijvoorbeeld vanaf je bureau aan je personeel in het magazijn laten weten welke leveringen er nog aankomen, terwijl je ondertussen het publiek in de winkelstraat vertelt over je nieuwste product. 

Voordelen van digital signage

Pharmacy digital signage

Voordelen van digital signage

Deze innovatieve etalage-schermen hebben niet alleen voordelen voor jou, maar ook voor je klanten! Welke dat zijn lees je hier.
Aantrekkelijker en professioneler voor potentiële klanten
Dankzij de hoge lichtopbrengst van de Pixee schermen is de content niet alleen informatief, maar ziet die er ook nog eens mooi uit. Ook zijn de schermen zo afgesteld dat voorbijgangers zelfs in direct zonlicht je display kunnen lezen.

Met dank aan de innovatieve schermen van Pixee kan je je producten op een mooie en professionele manier in de kijker zetten en zo klanten overtuigen om binnen te stappen. 

Gepersonaliseerde digitale etalage

Natuurlijk moet je display ook jouw eigen digitale handtekening bevatten, zodat voorbijgangers meteen jouw bedrijf kunnen herkennen. Daarom laten deze schermen ook toe dat je je eigen huismerk in je content integreert.

Ben je zelf niet creatief aangelegd? Dan kan je vertrouwen op ons eigen grafisch team om digitale content op jouw maat te creëren. 

Etalage staat meer in de kijker

De digitale displays van Pixee zorgen ervoor dat jouw bedrijf beter onder de aandacht gebracht kan worden. De juiste producten komen in de schijnwerper te staan en geven zo je etalages heel wat meer zichtbaarheid

Lees meer over Etalage TV van Connectify!

Meer efficiëntie met professionele displays

Communicatie naar je klanten en personeel toe kan heel wat tijd in beslag nemen. Met de schermen van Pixee wordt dat echter verleden tijd! Vanaf je bureau kan je in een handomdraai boodschappen versturen en je etalage-schermen content laten afspelen.

Snel en eenvoudig boodschap aanpassen

Wil je snel wijzigingen doorvoeren aan je boodschap of moet je meteen een boodschap doorgeven aan je collega’s? Communiceer snel en eenvoudig dankzij deze handige technologie! 

Dankzij de gebruiksvriendelijke software van Pixee pas je al je content makkelijk aan wanneer jij dat wil. Op die manier hou je je klanten altijd op de hoogte zonder zelf veel moeite te moeten doen!

Engagement en interactie publiek stimuleren

Wat echt de verkoopcijfers naar omhoog kan trekken is het feit dat een scherm zorgt voor meer engagement van de klant. Zo kan je bijvoorbeeld ook de sociale media van je bedrijf promoten op je schermen om je kopers dichter bij het bedrijf te betrekken. 

De beste manieren om digital signage te gebruiken

De beste manieren om digital signage te gebruiken

Natuurlijk bestaan er talloze digital signage oplossingen voor allerlei problemen. De mogelijkheden zijn in principe dan ook eindeloos! Om je toch al wat ideeën te geven lijsten we hier graag enkele mogelijke toepassingen op. 

Promoot je diensten of producten

Zet je graag een nieuw product of een nieuwe dienst extra in de schijnwerper? Dan is een digitaal scherm daar de beste plek voor! In een handomdraai kan je je nieuwste activiteit op een mooie manier aan passanten tonen.

Verbeter de klantbeleving

Met behulp van digitale displays voelen mensen zich al snel dichter betrokken bij je winkel of bedrijf. Maar met deze schermen kan je ook op andere manieren je klanten betrekken: je kan hen bijvoorbeeld met pijlen de juiste richting uitwijzen of hen meer informatie geven over wat jouw bedrijf voor hen kan doen

Veiligheidsinformatie verspreiden

Na de pandemie is het voor iedereen vrij duidelijk geworden dat het belangrijk is om iedereen te informeren over veiligheidsvoorschriften. Ook daarvoor kan je deze digitale displays gebruiken!

Evenementen aankondigen met etalage-schermen

Organiseer je binnenkort een evenement waar je passanten van op de hoogte wil stellen? Dan is een scherm van Pixee de beste reclame!

Sociale media promoten

Een goede manier om mensen bij je bedrijf te betrekken is door je sociale media te delen. Laat op je schermen instructies achter om je te vinden op verschillende platformen, of werk rechtstreeks met een QR-code. 

Reclameborden stadion

Digital signage-oplossingen van Pixee

Bij Connectify maken we gebruik van de digital signage van Pixee. Deze hebben heel wat voordelen die we graag hier even aan bod laten komen. 

Geef je content een persoonlijke touch

Extra kwalitatieve beelden verkrijg je dankzij ons fantastisch grafisch team, maar natuurlijk kan je ook zelf aan de slag om je scherm in te vullen. Zowel jouw bedrijf als je huisstijl komen zo mooi onder de aandacht. 

All-in formule

Dankzij onze all-in formule zijn zowel hardware als software bij onze installatie inbegrepen. Beschik je al over TV’s? Dan kunnen we die aansluiten op het systeem van Pixee. 

Installatie van Connectify

Voor de installatie sturen we de experts van Connectify op je af. Dankzij de System-on-a-chip technologie kunnen zij de aansturing makkelijk op je schermen installeren en je uitleg geven over het systeem.

Gratis demonstratie

Twijfel je nog en wil je graag eerst zien hoe alles in zijn werk gaat? Vraag dan je gratis demonstratie aan! We laten je met veel plezier zien hoe het systeem jou kan helpen. 

Kies Connectify!

Kiezen voor Connectify betekent kiezen voor kwaliteit. We hebben echter nog meer voordelen voor jou in petto.

Partner van Telenet Business

Zo zijn we al enkele jaren vaste partner van Telenet Business. Dat betekent dat het voor ons een stuk eenvoudiger wordt om nieuwe schermen te installeren, maar ook dat jij makkelijk met deze software te werk kan gaan zonder grote aanpassingen in je bedrijf te moeten doorvoeren.

Professionele aanpak

Bij Connectify bieden we je op professionele manier een complete ervaring. Onze werknemers hebben een passie voor hun job, waardoor ze je graag verder helpen

Expertise, kwaliteit en aftersales services

We steunen je graag doorheen het proces van installatie tot aftersales. Bij ons kan je altijd terecht met vragen - een goede klantenservice is voor ons van het grootste belang!

Neem vandaag nog contact met ons op

Ben je klaar om je bedrijf de toekomst in te sturen? Neem dan vandaag nog contact met ons op, of kom langs in onze innovation rooms te Beernem! 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht