Connectify verbindt bedrijven met hun klanten

Display reclame: digital signage van Connectify

Wil je graag een reclame display voor jouw bedrijf dat niet alleen je producten in de kijker zet, maar ook de interne communicatie in je onderneming verbetert? Dan is de Pixee etalage tv van Connectify perfect voor jou! Lees er in dit artikel alles over.

Display reclame
Display reclame

Wat is digital signage?

Display reclame

Wat is digital signage?

Digital signage is een term die gebruikt wordt voor digitale displays waarmee je gepersonaliseerde afbeeldingen, tekst, video’s… kan verspreiden. Je kan er eenvoudig mee communiceren met je klanten én je collega’s.

Als je digital signage gebruikt, doe je eigenlijk aan narrowcasting; dat is het tegengestelde van broadcasting. Bij narrowcasting probeer je je content naar het juiste publiek te sturen, op de juiste plaats en op het juiste moment, terwijl je bij broadcasting juist zo veel mogelijk mensen tegelijk probeert te bereiken. Met digital signage is het dus gegarandeerd dat je boodschap bij de juiste mensen aankomt!

Met deze schermen van hoge kwaliteit kan je van veel voordelen genieten. Je kan ze gebruiken als professionele en makkelijk aanpasbare reclameborden, maar ook als een manier om te communiceren met je personeel. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos!

Voordelen van digital signage

Het is belangrijk dat er wat aandacht gaat naar de verschillende voordelen van digital signage:

1. Zichtbaarheid vergroten

Outdoor schermen zorgen er niet alleen voor dat je boodschap letterlijk meer zichtbaar is voor passanten, ook in direct zonlicht of onder felle verlichting, maar een digital signage display geeft je bedrijf heel ook wat meer zichtbaarheid. Dankzij een digital signage scherm van Pixee zet je je onderneming opnieuw in de spotlight!

2. Aantrekkelijk voor het oog

Het is nu eenmaal een universele waarheid: een product verkoopt beter wanneer het er aantrekkelijk uitziet. Dankzij de hoogkwalitatieve displays van Pixee kan je je producten altijd in een mooi jasje steken.

Wil je graag reclame gebruiken die zal opvallen, maar ben je zelf niet de beste graphic designer? Geen nood! Dankzij ons fantastisch grafisch team kan je reclame ook ontworpen worden door echte professionals. Dat kies je helemaal zelf!

3. Efficiëntie verbeteren

Misschien ken je het wel: bij elk nieuw evenement of bij alle nieuwe artikelen moet je opnieuw zorgen voor flyers en posters, en als er dan iets niet correct vermeld wordt, moet alles opnieuw. Ook je collega’s moet je soms e-mail na e-mail sturen om een verandering in de planning aan te geven.

Dit kan allemaal een stuk makkelijker en efficiënter met displays van Pixee. Bij elke stap in de productie kan je nieuwe frames maken, en iets aanpassen gaat heel snel - zeker aangezien alles van één centraal platform werkt: het Pixee content management system!

4. Persoonlijke touch

Natuurlijk moet je als producent van je eigen producten ook je huismerk of digitale handtekening mee kunnen geven aan je reclame. Op een reclame display van Pixee gaat dat in een handomdraai!

Weet je niet goed hoe je je huismerk kan integreren in je boodschappen? Schakel dan zeker de hulp in van ons geweldig grafisch team! Ze helpen je graag een ontwerp te maken dat bij al jouw content past.

5. Meer engagement

Het belangrijkste voordeel van het in de kijker zetten van je bedrijf is natuurlijk het verhoogde engagement met je klanten. Dankzij de reclameborden kan je hen niet alleen je nieuwste promoties meegeven, maar bijvoorbeeld ook naar je website leiden via een QR-code.

Een led-scherm is eveneens de beste plek om reclame te maken voor je sociale media. Op die manier moeten je klanten dus geen nieuwe zoekopdracht invoeren, maar kunnen ze zonder veel moeite rechtstreeks met jouw bedrijf interageren, bijvoorbeeld met een QR-code.

6. Snel en eenvoudig aan te passen

Heb je een klein foutje gemaakt in je nieuwste reclame? Of wil je dat je boodschappen nog meer opvallen? Elke pagina kan je makkelijk aanpassen wanneer nodig, en dat in een handomdraai!

Dankzij het gebruiksvriendelijke systeem van Pixee kan je alle schermen snel aanpassen. Benieuwd naar alle mogelijke toepassingen van deze geweldige software? Lees dan zeker verder!

Mogelijke toepassingen digital signage

Display reclame

Mogelijke toepassingen digital signage

In principe heeft een display van Pixee oneindig veel mogelijke toepassingen. Toch geven we je hier graag al wat opties mee!

1.

Nieuwe diensten en producten in de kijker

In een handomdraai vertel je klanten over je nieuwste producten, diensten of evenement via je display.

2.

Bezoekerservaring verbeteren

Door digital signage voelen klanten zich snel meer betrokken bij je bedrijf. Ook ziet je bedrijf er meteen nog professioneler uit! 

3.

Sociale media

Met digitale displays kan je je klanten snel en makkelijk in de richting van je sociale media sturen. Zo vergroot je het engagement van je klanten nog meer!

4.

Evenementen aankondigen

Op je displays kan je altijd de juiste informatie en details over je nieuwste evenement voorbij laten komen, of zelfs digital signage gebruiken op je evenement of expositie! 

Ook Sain et Sauf maakt reeds gebruik van Pixee!

Ook Sain et Sauf maakt reeds gebruik van Pixee!

Connectify maakte in het verleden al tal van klanten gelukkig met de digital signage displays van PIxee. Ook Sain et Sauf, een paramedische groepspraktijk, maakt gebruik van de Pixee digital signage-schermen voor alle communicatie met klanten.

“Een dynamische raampresentatie die meteen in het oog springt is een uitstekend lokmiddel  voor nieuwe klanten.” 

Lees hier de volledige testimonial.

Sain et Sauf

All-in formule

Display reclame

All-in formule

Bij Connectify maken we gebruik van een all-in formule. Dat betekent dat we zowel de installatie van hardware als software voor onze rekening nemen. Beschik je al over eigen schermen? Dan kunnen we de software van Pixee daar ook op installeren.

Installatie en uitleg Connectify

We maken gebruik van het handige System-on-chip systeem om de software te installeren. Deze technologie houdt in dat alle informatie die je Pixee display nodig heeft, op één kleine microchip geplant staat. Deze chip wordt simpelweg in je display geïnstalleerd, waardoor die meteen klaar is voor gebruik. Tijdens en na het installatieproces geven we je ook graag uitleg over alle aspecten van je nieuwe Pixee displays.

Kies voor Connectify!

Met Connectify kies je voor kwaliteit. Ons team van 50 werknemers heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de IT-sector, en we gebruiken die graag om jou te helpen! Neem snel contact met ons op voor je eerste display, of kom langs in onze Innovation Rooms te Beernem!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht