Connectify verbindt klanten met juiste producten

Etalage TV - Professionele schermen in jouw etalage

Een verzorgde etalage is een eerste stap in het uitbouwen van een succesvolle zaak. Heeft jouw etalage een upgrade nodig? Of ben je benieuwd wat het effect is van digital signage in je etalage? Met Etalage TV van Connectify zorg je voor een professionele indruk in de etalage. 

Lees het artikel en maak een eerste goede indruk op voorbijgangers en potentiële klanten!

Etalage TV
Etalage TV

Wat is een etalage TV of etalagescherm?

Vitrine Signage

Wat is een etalage TV of etalagescherm?

Of je zaak nu gelegen is in een drukke winkelstraat of op een rustig plein, het is belangrijk om op te vallen en met je product boven de concurrentie uit te steken. Etalage TV-schermen met bewegende beelden zijn dé manier om aandacht te trekken en een eerste goede indruk te maken op jouw volgende potentiële klant.

Een verzorgde, professioneel ogende etalage is namelijk het eerste wat voorbijgangers zien wanneer ze jouw zaak of winkel voorbij komen en het bepaalt vaak of ze al dan niet de stap zetten om naar binnen te gaan. Daarom is het belangrijk om te investeren in jouw etalage.

Hoe werkt een etalagescherm?

Etalage TV - Connectify

Hoe werkt een etalagescherm?

Met etalageschermen heb je de mogelijkheid om relevante content te communiceren naar klanten, bezoekers of voorbijgangers, en dat de hele dag door. Je kan je boodschap aanpassen aan elke situatie. Zo kan je jouw digitale etalage afstemmen op tijd (‘s morgens promoot je producten zoals koffie en gebak, op de middag broodjes), publiek (felle kleuren bij een hippe cocktailbar of een stijlvol menu bij een sterrenrestaurant) of zelfs op het weer (wanneer het regent: “Kom binnen! Bij ons is het droog.”). Dankzij technieken als hoge lichtopbrengst (“ultra high brightness”) zijn de displays ook zichtbaar in volle zon. De mogelijkheden zijn eindeloos en onze slimme schermen passen zich aan elke situatie aan zodat de content altijd up-to-date blijft.

Dit soort narrowcasting is essentieel en enorm effectief. Passanten op straat worden vandaag de dag overal overstelpt met informatie. Een gerichte boodschap communiceren naar de juiste personen op het juiste moment is dan ook waardevol voor elke zaak! Alleen zo steek je er met kop en schouders bovenuit.

Voordelen van etalage schermen

Voordelen van etalage schermen

Digital signage of beeldschermcommunicatie in de vorm van een etalagescherm is een ideale oplossing om via een etalage je klanten, bezoekers en voorbijgangers te informeren. Je kan je boodschap aanpassen naargelang tijd, locatie of zelfs persoon. Communiceer wat je wil, wanneer je maar wil. Een maximale impact in het straatbeeld met een minimum aan inspanning. Maar er is meer:

Prikkelende communicatie

Prikkel elke voorbijganger met krachtige etalage-televisie met de juiste boodschap, promoties, ...

Beleving

Zorg voor een hoogstaande klantbeleving voor iedereen die de etalage bewondert.

Snel en efficiënt

De inhoud op het etalagescherm is snel en efficiënt aanpasbaar. 

Centraal beheer

Met één centraal beheerpunt voor alle schermen is het bijzonder gemakkelijk om alle etalageschermen te beheren, ongeacht hoeveel schermen of filialen er zijn.

Etalage TV - Connectify

Personalisatie

De Pixee digital signage software zorgt voor een visueel hoogstaande presentatie en is eenvoudig en intuïtief in gebruik. Er is één centraal beheersysteem voor alle displays, zodat wij moeiteloos vanop afstand technische bijstand kunnen bieden. Bovendien wordt de software met de ‘System on a chip’-technologie ook op elk toestel apart geïnstalleerd voor een gepersonaliseerde aansturing. Content management 100% aangepast aan de gebruiker dus!

All-in-formule

Kiezen voor Pixee staat voor een all-in formule zonder zorgen en een complete oplossing met alle hardware inbegrepen. Wij leveren kwalitatieve displays met een ultieme beeldkwaliteit en hoge betrouwbaarheid, allemaal volgens het budget van de klant. Gebruik je liever je eigen display? Ook dan helpen we je graag met de aansluiting.

Vormgeving à la carte

Met digital signage van Pixee haal je high-end technologie in huis. Niet alleen komt je creatief design altijd haarscherp in beeld, het is ook een krachtige manier om jouw boodschap over te brengen naar elk gewenst publiek. Ons grafisch team ondersteunt je graag met sterke beelden voor maximaal effect. Ben je een creatieve doe-het-zelver? Ga met de editor eenvoudig zelf aan de slag. 

Connectify: kwalitatieve beeldschermen op maat

Etalage TV - Connectify

Connectify: kwalitatieve beeldschermen op maat

Bij Connectify staan we voor kwaliteit, zowel op vlak van software als hardware. Onze Ultra High Brightness displays hebben een hoge helderheid zodat jouw etalagescherm altijd goed zichtbaar is, vanuit elke kijkhoek en zelfs in de meest zonovergoten etalages. Bovendien zijn de schermen bestand tegen extreme temperaturen, wat in een etalage geen overbodige luxe is.

Wij hebben er natuurlijk ook voor gezorgd dat de schermen bijdragen tot een stijlvolle omgeving. Onze moderne, professionele displays zijn veel aantrekkelijker dan ouderwetse communicatiemiddelen zoals affiches of flyers. Dankzij de gedurfde kleuren en dynamische patronen zijn deze displays van nature fijn om naar te kijken en dragen ze bij tot een leuke omgeving voor klanten en personeel.

Infokiosk

Digital signage | Connectify

Infokiosk

De mogelijkheden van etalageschermen zijn eindeloos, en bedrijven uit alle sectoren kunnen genieten van de voordelen ervan. De buurtslager, high street retail, groothandels of industriële bedrijven... Iedereen heeft baat bij een goede communicatie met klanten en werknemers. Bovendien nemen we bij Connectify de installatie van de beeldschermen volledig voor onze rekening en krijgt jouw personeel een gratis opleiding, zodat je zélf de displays volledig kan bedienen en aanpassen naar jouw wens.

Inbegrepen in het aanbod:

 • Tv-toestel met Ultra High Brightness (hoge helderheid)
 • Pixee-softwareplatform
 • Installatie en opleiding
 • Ondersteuning na verkoop
 • Jaarlijkse Pixee-updates
 • Koppeling met uw software
 • Keuze uit verschillende templates om uw content in weer te geven
 • Template aangepast aan uw huisstijl

Connectify, jouw partner voor Etalage TV

Connectify biedt een complete service voor al je communicatienoden. We hebben aantrekkelijke prijzen tegenover andere digital signage providers. Ook de plaatsing van de digitale schermen nemen wij volledig op ons. Bovendien bieden wij een gratis demo aan. Aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie.Ook zin om jouw etalage een upgrade te geven? Bij Connectify hebben we tal van experts die klaarstaan om advies te geven en je te helpen bij jouw zoektocht naar de perfecte allround oplossing voor jouw zaak. Bovendien bieden wij een gratis, vrijblijvende demo aan. Aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie.


Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

  Telefoonnummer *

  E-mail *

  Bericht