Connectify verbindt bedrijven met hun klanten

Digital signage Totem

Versterk je merkimago en trek meer klanten aan met dynamische content op maat.

Ontworpen om de verbeelding te prikkelen en de zintuigen te prikkelen, bieden onze totems een unieke kans om jouw merk tot leven te brengen binnen in elke ruimte.

Of je nu op zoek bent naar een indrukwekkende aanwezigheid in een drukke winkelstraat, een interactieve manier om je boodschap over te brengen op een beurs, of een dynamische manier om informatie te delen in een lobby of winkel - onze totems zijn de ideale oplossing.

Verleg de grenzen van traditionele marketing en ontdek hoe onze totems een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan jouw strategie voor binnengebruik.

Digitale Signage

Verspreid snel gerichte informatie naar elk publiek!

Onze totem oplossingen

  • Effectieve Informatieoverdracht: Met onze totemoplossingen kunt u moeiteloos informatie overbrengen naar uw doelgroep, of het nu gaat om product details, promoties, nieuws of bedrijfsinformatie.
  • Visuele Aantrekkelijkheid: Met levendige afbeeldingen en heldere tekst trek je de aandacht van voorbijgangers en zet je hen aan tot actie.
  • Eenvoudige Implementatie: Dankzij hun gebruiksvriendelijke ontwerp kunnen onze totems gemakkelijk worden geplaatst in verschillende indooromgevingen, waardoor u snel en efficiënt kunt profiteren van de voordelen van digitale signage.

Infokiosk

Voordelen van een totem

Opvallende aanwezigheid

Onze totems zijn ontworpen om een opvallend middelpunt te vormen in elke ruimte waarin ze worden geplaatst. Met hun indrukwekkende grootte en opvallende ontwerp trekken ze direct de aandacht van voorbijgangers, waardoor uw merk prominent aanwezig is en blijft hangen in het geheugen van het publiek.

Dynamische content

Dankzij de mogelijkheid om dynamische content weer te geven, bieden onze totems een unieke kans om uw boodschap voortdurend aan te passen en relevante informatie te delen met uw doelgroep. Of het nu gaat om promoties, productinformatie, nieuwsberichten of entertainment, u kunt eenvoudig de inhoud aanpassen aan de behoeften en interesses van uw publiek, wat resulteert in een effectievere communicatie en betrokkenheid.

Flexibele inzetbaarheid

Of het nu gaat om retail, evenementen, beurzen of openbare ruimtes, onze totems zijn veelzijdig inzetbaar en passen zich aan elke omgeving aan. Ze kunnen worden geplaatst in winkelcentra, luchthavens, hotels, conferentiezalen, musea en meer, waardoor u de flexibiliteit heeft om uw boodschap te verspreiden waar en wanneer dat nodig is, om zo uw publiek effectief te bereiken en te betrekken.

Voordelen van digital signage

Klantgerichte  oplossingen

Productpresentaties: Gebruik de totem om producten te presenteren met afbeeldingen, video's en beschrijvingen. Dit kan handig zijn in winkels, showrooms of beurzen om klanten te informeren over beschikbare producten en hun kenmerken.

Promoties en aanbiedingen: Laat actuele promoties, kortingen en speciale aanbiedingen zien om klanten te verleiden tot aankoop. Dit is vooral effectief in retailomgevingen waar klanten snel kunnen zien welke deals beschikbaar zijn.

Nieuws en evenementen: Houd klanten op de hoogte van recent nieuws, aanstaande evenementen of belangrijke data. Dit kan van pas komen in openbare ruimtes zoals luchthavens, hotels of ziekenhuizen.

Informatie over de locatie: Toon praktische informatie zoals openingstijden, locatieplattegronden, contactgegevens en faciliteiten om klanten te helpen hun weg te vinden en vragen te beantwoorden.

Bedrijfspresentaties: Laat bedrijfspresentaties zien met informatie over de geschiedenis, missie, visie en waarden van het bedrijf. Dit kan helpen om het merkimago te versterken en klanten aan te trekken die affiniteit hebben met uw bedrijf.

Welkomstberichten: Creëer een gastvrije sfeer door klanten te begroeten met welkomstberichten of bedrijfspresentaties. Dit kan nuttig zijn bij recepties, inkomhallen of wachtruimtes.

Connectify, vaste Telenet Business partner

Als vaste Telenet Business partner is Connectify de ideale partner voor het installeren van een totem in jouw zaak. Al sinds jaar en dag verzorgen wij de IT-infrastructuur van talloze bedrijven in heel België.

De producten en diensten van Telenet in combinatie met onze know-how is een perfecte match voor iedereen die de IT-infrastructuur van zijn zaak in een nieuw jasje wil steken.

Interesse in een totem?

Ontdek vandaag nog hoe onze totems je kunnen helpen om je marketingdoelstellingen te bereiken en je merk naar nieuwe hoogten te tillen!

Aarzel niet en neem snel contact met ons op via onderstaand formulier.

    Telefoonnummer *

    E-mail *

    Bericht