Connectify: jouw digital signage specialist 

Op zoek naar een digital signage specialist voor jouw onderneming? Connectify is dé specialist bij uitstek die de uitstraling van jouw zaak naar een hoger niveau kan tillen! Onze Pixee ultra high brightness digital signage schermen zijn van de beste kwaliteit en zullen gegarandeerd indruk maken op je eerstvolgende klant, bezoeker of voorbijganger. Bovendien kunnen we je dankzij onze jarenlange ervaring en partnership met Telenet steeds de beste kwaliteit en service garanderen!

Digital signage specialist - Connectify
Digital signage specialist - Connectify

Het beste digital signage platform - Pixee

Onthaalkiosk Connectify - Onthaal

Het beste digital signage platform - Pixee

Connectify kiest resoluut voor het Pixee digital signage platform van Telenet. Het is betrouwbaar, kwalitatief hoogstaand en een echte streling voor het oog. Kortom: de ideale oplossing voor alle interne en externe communicatie van je bedrijf!

Met Pixee stuur je met enkele drukken op de knop elke gewenste boodschap naar elk scherm in je zaak. Of dat nu een reclameboodschap is, een verwelkoming, een reminder of een aankondiging van een evenement: jouw design komt altijd haarscherp in beeld, zodat de boodschap voor iedereen duidelijk is.

Narrowcasting: converteer voorbijgangers naar potentiële klanten

Het grote voordeel van Pixee digital signage is dat je steeds de juiste boodschap, naar de juiste personen, op het juiste moment verstuurt. Je past de content eenvoudig aan naargelang tijd, plaats of zelfs doelgroep! De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Met Pixee heb je zelfs de mogelijkheid om je content op voorhand in te plannen, waardoor de werklast voor jou en jouw personeel zo min mogelijk is.

Dankzij de digital signage schermen van Pixee heb je de mogelijkheid om als bedrijf te connecteren met klanten. Je hoeft je niet vast te houden aan één reclameboodschap, maar kan steeds inspelen op de context van dat moment. Zo kan je ‘s morgens de boodschap “Kom binnen voor een lekker tasje koffie!” weergeven, of wanneer het regent “Kom binnen, bij ons is het droog!”. Op die manier stel je je als bedrijf veel persoonlijker en openhartiger op. Voorbijgangers zullen gegarandeerd overtuigd zijn om een kijkje te nemen in jouw zaak en worden zo geconverteerd naar potentiële klanten.

Digital signage voor de interne communicatie met je personeel

Digital signage voor de interne communicatie met je personeel

Maar ook voor de interne communicatie van je bedrijf is digital signage van Pixee een uitstekende oplossing! Zo kan je de schermen gebruiken om belangrijke data, veiligheidsvoorschriften of andere nuttige informatie mee te geven. Maar de schermen kunnen ook voor iets meer ‘luchtige’ doeleinden worden ingezet, zoals bijvoorbeeld het voorstellen van nieuw personeel op een leuke manier.

Zoals je kan lezen in dit artikel van Probiblio is een goede interne communicatie van groot belang voor elke organisatie die goed wil functioneren. Een goede interne communicatie zorgt er namelijk voor dat je organisatie effectiever en efficiënter kan draaien én dat werknemers zich beter in hun vel voelen. De Pixee digital signage software kan dat volledige proces voor jou vereenvoudigen!

Pixee is inzetbaar in alle sectoren!

Digital signage specialist - Connectify

Pixee is inzetbaar in alle sectoren!

Pixee is als product inzetbaar in alle sectoren. Van healthcare tot hospitality, van retail stores tot immokantoren: iedereen heeft baat bij een goede interne en externe communicatie. Je kan de content volledig aanpassen aan jouw noden en behoeften, volledig op maat van jouw zaak. Met Pixee heb je de volledige vrijheid om te communiceren wat je maar wil, wanneer je maar wil!

Meer weten over de digital signage-mogelijkheden in jouw branche?

Waarom Pixee het beste digital signage platform is

Digitale kiosk - Connectify

Waarom Pixee het beste digital signage platform is

Er zijn tal van redenen om Pixee te verkiezen boven andere digital signage-platformen. Eerst en vooral biedt Pixee een gebruiksgemak dat nergens anders te vinden is. De software en het menu zijn ontworpen zodat ze eenvoudig en intuïtief in gebruik zijn, voor jong en oud. Jouw volledige team van werknemers kan de schermen besturen, zelfs vanop afstand!

Daarnaast is Pixee ook enorm flexibel: je bent niet gebonden aan plaats, noch tijd om de content op de schermen aan te passen. Je past de content aan waar en wanneer je maar wil, zelfs vanuit je luie zetel! Met de content editor heb je zelfs de mogelijkheid om content op voorhand in te plannen, zodat jij gerust op twee oren kan slapen.

Ook het feit dat je niet gelimiteerd bent in de content die je verspreidt op de schermen, maakt van Pixee de beste tool voor al jouw communicatie, intern of extern. Je hangt niet langer vast aan een statisch reclamebord of een affiche, maar past de content met één druk op de knop aan aan tijd, doelgroep of plaats. Zo kan je als bedrijf steeds inspelen op de laatste en nieuwste trends

Deze bedrijven gingen je voor

Etalage TV Immo

Bovendien is dynamische content veel aantrekkelijker dan de verouderde, traditionele reclamevormen. Voorbijgangers worden van alle kanten gestimuleerd en gelokt door aantrekkelijke reclameboodschappen en mooie beelden van andere bedrijven. Het is nu aan jou om daarop in te spelen en je te onderscheiden van de concurrentie!

De media die je afspeelt, zullen ook de interactie met voorbijgangers en potentiële klanten aanzienlijk vergroten! Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om een QR-code naar jouw website te integreren in de content op de schermen, wat voorbijgangers al één stap dichter brengt bij een eerste aankoop.

Tot slot is ook de installatie van Pixee in jouw zaak a piece of cake. Er zijn zero requirements waaraan je bestaande infrastructuur hoeft te voldoen om van alle voordelen van Pixee te kunnen genieten. Je hoeft dus niet te investeren in nieuwe voorzieningen, want alles is reeds aanwezig in jouw zaak!

Deze bedrijven gingen je voor

Deze bedrijven gingen je voor

Connectify bracht digital signage van Pixee al naar tal van andere bedrijven uit verschillende sectoren, die het platform nu dagelijks gebruiken voor alle interne en externe communicatie. 

Immo Axel Lenaerts

Immo Axel Lenaerts

"Onze panden worden nu op een dynamische en interactieve manier weergegeven, wat mensen veel meer aanspreekt dan vroeger."
Sain et Sauf

Sain et Sauf

"Een dynamische raampresentatie die meteen in het oog springt is een uitstekend lokmiddel voor nieuwe klanten."
Digital signage specialist - Connectify

WZC De Gerstjens

"Met één druk op de knop pushen we onze boodschap naar alle tv-schermen, wat ons enorm veel tijd bespaart."
Digital signage specialist - Connectify

IC Grote Beer

"We moesten hier goed rekening houden met de esthetiek van dit prachtige gebouw. En daar is Connectify absoluut in geslaagd."

Connectify is een vaste Telenet Business partner

Sinds enkele jaren is Connectify een vaste partner van Telenet Business. Dat wil zeggen dat je als klant telkens 100% verzekerd mag zijn van de beste kwaliteit. Onze jarenlange experience en expertise in information technology, gecombineerd met de producten en diensten die Telenet aanbiedt, zorgt werkelijk voor een winning combo. Daarnaast kan je natuurlijk ook altijd rekenen op uitstekende support van onze deskundige helpdesk.

Connectify, your digital signage specialist

Years and years of experience

Door zijn jarenlange ervaring gaat Connectify nooit digital signage specialist jobs uit de weg! Bedrijven en organisaties uit alle sectoren en van alle groottes zijn dan ook welkom. Ons team staat met veel plezier voor je klaar om je van begin tot eind te begeleiden naar je nieuwe manier van communiceren. Van de systems configuration tot technische bijstand achteraf: je mag zeker zijn dat je op ons kan rekenen!

Toch nog niet helemaal overtuigd? Geen paniek! Je kan in onze showrooms bij ons op locatie genieten van een
gratis demo, zodat je alle voordelen van Pixee digital signage zelf kan ervaren!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht