Pixee - Digital signage software

Digital signage software: a content management system

Digital signage is een perfecte manier om als bedrijf aan interne en externe communicatie te doen. Digital signage kan je gebruiken om een boodschap te sturen naar potentiële klanten, voorbijgangers, of bezoekers aan je bedrijf. Daarnaast kan het ook ingezet worden om je werknemers van allerlei soorten informatie te berichten: de vergaderagenda, het weekmenu…

Met digital signage wordt interne en externe communicatie dus een makkie. Daarbovenop is de digital signage software flexibel, gebruiksvriendelijk, efficiënt en persoonlijk. Zo kan jij met gemak je digitale signage content beheren.

Connectify is één van de beste digital signage providers in België. Lees hier meer over de Pixee digitals signage software en digitale schermen van Connectify!
Digital signage software
Digital signage software

Wat is digital signage?

Digital signage software

Wat is digital signage?

Digital signage verwijst naar het inzetten van digitale schermen doorheen je zaak, kantoor of organisatie, maar ook bijvoorbeeld in de etalage of op straat. Letterlijk betekent digital signage namelijk “digitale bewegwijzering”.

Waarom kiezen voor digital signage?

Er zijn allerlei redenen dat je zulke digitale displays zou plaatsen. Samengevat verspreid je ermee eender welke content, waar en wanneer je maar wil. Dit kan reclame zijn, maar ook aankondigingen van evenementen, het weekmenu op kantoor, sociale feeds of rss feeds. Er is een breed scala aan mogelijkheden, en dat maakt digital signage nu net de meest flexibele oplossing voor jouw zaak!

Een groot nadeel van traditionele vormen van reclame en signage, zoals affiches en posters, is dat je de boodschap niet kan aanpassen aan plaats, tijd en doelgroep. Je zendt één boodschap uit, die natuurlijk niet bij elke potentiële klant even goed ontvangen wordt. Digital signage daarentegen is extreem flexibel, omdat je niet voor een lange tijd aan één boodschap vasthangt! Je verandert de content van je digitale displays wanneer je maar wil, afhankelijk van je locatie, de tijd, de doelgroep, en je eigen voorkeur!

Inspelen op jouw publiek, en de gedachten en gevoelens die ze ervaren, was nog nooit zo makkelijk. Lees verder en trek duizenden klanten aan met Pixee digital signage van Connectify!

Voordelen van digital signage

Digital signage software

Voordelen van digital signage

Nieuwe waardevolle communicatievorm in huidige tijden

Tegenwoordig is het als bedrijf een stuk moeilijker om de juiste boodschap naar het juiste publiek te sturen. Op sociale media zorgen algoritmes voor voor de klant gegenereerde inhoud, waardoor je als bedrijf vaak moeite hebt om ook jouw boodschap naar buiten te krijgen.

Digital signage is een modern communicatiemiddel dat ervoor zorgt dat je op een flexibele manier de juiste boodschap, intern of extern, zo efficiënt mogelijk kan overbrengen. Daarnaast brengt het de communicatie in en uit jouw bedrijf samen tot één vereenvoudigd en overzichtelijk systeem.

Op eender welk moment kan je je content management system beheren, zelfs vanop afstand! Zo speel je in op de noden en vragen van de consument, en scoor je een hogere customer satisfaction. Ook intern is digital signage erg waardevol, want je houdt je werknemers gemakkelijk op de hoogte van belangrijke zaken!

Geen duizenden onbelangrijke mails meer, maar effectieve communicatie op jouw manier.

Digital signage bespaart tijd

Digital signage software

Digital signage software bespaart tijd

Als je ervoor kiest om als bedrijf te investeren in het zetten van digital signage-schermen en het gebruiken van digital signage software, zal je ook heel wat tijd besparen.

Omdat je met digital signage heel wat taken vereenvoudigt, zorg je er ook voor dat je personeel geen lange, tijdrovende taken meer moet uitvoeren. Handmatig de layout van een papieren affiche ontwerpen, uitprinten en zorgen dat het op het juiste moment op de juiste plek terechtkomt; dat is allemaal verleden tijd!

In plaats van zich bezig te houden met zulke taakjes, kan je personeel zich bezighouden met wat er écht toe doet. Met één druk op de knop stellen ze nu een boodschap op, die in een mum van tijd verspreid wordt naar alle juiste locaties, op exact het juiste moment.

Je kan je digitale signage content ook vanop afstand beheren, en zo zelfs informatie verspreiden naar andere filialen en locaties: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Digital signage: niet alleen eenvoudig, maar ook lucratief!

Digital signage software bespaart geld

Digital signage

Digital signage software bespaart geld

Wie tijd bespaart, bespaart ook geld: iedereen met wat business intelligence weet wel waarom. Met de digital signage software van Pixee bespaar je meer dan ooit tevoren, dankzij de cloudgebaseerde software!

Cloud based digital signage software, wat is dat precies? 

De meeste digital signage toepassingen werken via externe players. Dat houdt in dat je digitale displays via kabels gekoppeld worden aan externe hardware. Omdat er extra hardware aan te pas komt, wordt er ook veel meer energie verbruikt. Ook is het van op afstand beheren en monitoren van zulke digitale displays veel moeilijker, en ogen al die kabels natuurlijk ook veel minder professioneel.

Aan onze Pixee digital signage software komen geen kabels of externe players te pas, want onze digital signage solution is een volledig cloudgebaseerde oplossing. De digitale displays worden verbonden met een internetverbinding, die door de sterke software erg stabiel en betrouwbaar is.

Digital signage gebaseerd op the cloud bespaart dus ook geld, want tegenwoordig hebben alle bedrijven al een vaste internet- of wifiverbinding. Ook verloopt de installatie van cloud based digital signage veel soepeler dan analoge digital signage, aangezien het veel makkelijker is om een apparaat in een bestaand netwerk te integreren, dan een volledig nieuwe omgeving voor digital signage op te stellen.

Eenvoudige integratie met jouw netwerk

Networking op basis van System-On-Chip technologie

Eenvoudige integratie met jouw netwerk

De Pixee digital signage software is gecreëerd op basis van System-On-Chip technologie. Deze technologie vormt het basisbeginsel van vandaag de dag veel dagelijks gebruikte apparaten: smartphones, laptops, tablets en andere toestellen die in elk huishouden belangrijke elementen zijn. Maar hoe werkt het precies?

System-On-Chip betekent dat het complete systeem dat je nodig hebt, in zijn geheel geplant staat op één enkele chip. Dat houdt in: de Graphical Processing Unit (GPU), Central Processing Unit (CPU), het RAM geheugen, en andere essentiële zaken. Het enige wat nodig is om eender welk apparaat de juiste software te bezorgen, is de chip in het apparaat plaatsen. De klus is dus zo geklaard!

Voor onze digital signage software betekent dat dus dat er gemakkelijk een Pixee chip in jouw digitale display geplaatst kan worden, die je meteen alle Pixee functionaliteiten zal geven. Zo geef je je scherm het Pixee ‘brein’, dat geïntegreerd kan worden met je favoriete bestuurssysteem: including Windows, Android, iOS, Mac OS, Linux, Chrome OS… Ze worden allemaal ondersteund.

Pixee: an easy to use digital signage solution

Digital signage doet je bedrijf opvallen

Digital signage software

Digital signage doet je bedrijf opvallen

Opvallen in het straatbeeld is essentieel als bedrijf, en onze Pixee digital signage software kan je hierbij helpen!

Tegenwoordig is reclame niet meer weg te denken uit het straatbeeld: posters, billboards, affiches die uitgedeeld worden, we zijn het allemaal ondertussen gewend geraakt. Juist door die wenning is het voor ondernemers net moeilijker geworden om je publiek succesvol te bereiken.

Een aantrekkelijke reclameboodschap is niet meer genoeg: de manier waarop je je boodschap overbrengt, is nu meer dan ooit van belang.

Voorbijgangers van jouw zaak zullen meteen een wauw-gevoel krijgen als ze je pand voorbijkomen, wanneer je gebruik maakt van de Pixee digital signage software solution. Digital signage is nieuw en modern, wat veel meer aantrekkingskracht heeft dan traditionele reclame. Daarnaast is de digitale beeldweergave van onze Pixee schermen gemaakt met de hoogste resolutie en de beste kwaliteit, zodat jouw signage content haarscherp overgebracht wordt!

Digital signage draagt bij aan je brand identity

Digital signage platform

Digital signage draagt bij aan je brand identity

Een bedrijf zonder persoonlijkheid zal erg moeilijk het juiste publiek aantrekken. Onze Pixee digital signage software solution zal bijdragen aan de brand identity van je bedrijf, en zo jouw organisatie in the spotlight zetten!

Je eigen logo ontwerpen, een huisstijl samenstellen, kiezen uit duizenden design templates, en nog veel meer: Pixee is een digital signage platform met krachtige functies, dat jouw persoonlijkheid aan duizenden klanten zal overbrengen! Integreer jouw stijl in al je digital signage content, volledig gepersonaliseerd en op maat van je onderneming. Zo toon je iedereen wie je bent en wat voor voor staat: de perfecte mix van business en personality.

Digital signage geeft je bedrijf een esthetische en elegante look

Bedrijven met een eentonige en smakeloze uitstraling worden tegenwoordig vaak weggeconcurreerd door zaken met een meer stijlvol en kleurrijk aanzien. Onder jongeren is dit zeker het geval, waarbij looks en trends steeds een belangrijke rol spelen.

Digital signage kan jouw bedrijf de stijlvolle make-over geven die je nodig hebt, waardoor iedereen die voorbijkomt meteen zijn ogen op je digitale displays zal vestigen. Je toont dus niet alleen dat je verstand hebt van zakendoen met digital signage, on the other hand ook dat je mee bent met de huidige tijden.

Laat je producten en diensten volledig tot hun recht komen met dynamische beelden via de Pixee digital signage software!

De Pixee digital signage software solution heeft dus tal van voordelen, die jouw bedrijf alleen maar naar een nog groter succes zal leiden!

Interesse in digital signage?

Wil jij ook je bedrijf naar het volgend niveau tillen d.m.v. digital signage? Bij Connectify kan je op beiden oren slapen. Neem hier contact met ons op en verhoog de zichtbaarheid van jouw bedrijf.

 • Reeds 30+ Vlaamse bedrijven gingen je voor.

Digital signage software in jouw bedrijf

Digital signage software

Digital signage software in jouw bedrijf

Benieuwd hoe je onze Pixee digital signage software solution kan inzetten in jouw specifieke bedrijf? Lees hieronder meer over de oneindige mogelijkheden van Pixee!

Digital signage kan voor allerlei vormen van communicatie ingezet worden: intern in jouw bedrijf, extern naar klanten toe, marketinggerichte of eerder informatieve boodschappen. Wie je ook wil bereiken en wat je ook wil overbrengen, met digital signage bereik je al je doelen!

Digital signage software voor interne communicatie

Interne communicatie van je zaak zal gegarandeerd profiteren van onze Pixee digital signage software. Informatie eenvoudig delen, of het nu zakelijke of eerder spontane communicatie is, is essentieel in een succesvolle organisatie. Hou je personeel op de hoogte van de stand van zaken, nieuws binnen je bedrijf, en de laatste ontwikkelingen van belangrijke zaken.

Breng je werknemers op de hoogte

Met de Pixee digital signage software solution hou je je personeel op elk moment van de dag op de hoogte van de belangrijke zaken binnen je bedrijf. De mogelijkheden zijn eindeloos: deel de vergaderagenda van de dag op een centraal geplaatst scherm op kantoor, toon de cijfers en groei van de dag, of wanneer er een bepaalde belangrijke klant zal langskomen. Op die manier hebben je werknemers altijd een duidelijk overzicht van wat er intern gebeurt.

Als je als bedrijf verschillende diensten bevat, is het erg slim om te investeren in digital signage. Wanneer verschillende groepen apart werken, maar toch tot eenzelfde bedrijf behoren, is communicatie tussen de delen essentieel. Digitale displays bevorderen de communicatie en coördinatie tussen verschillende diensten, en maakt het werken veel efficiënter. Zo hoef je dus ook niet steeds heen en weer te lopen of mails uit te sturen, maar deel je je boodschap met één druk op de knop.

Luchtige boodschappen meedelen

Natuurlijk hoeft zo’n digitaal bord niet enkel business-related information te delen. Wil je meedelen dat je samen iets wil gaan drinken na het werk? Of is er binnenkort een verjaardagsfeestje op kantoor waar iedereen van op de hoogte moet zijn? Of misschien wil je je werknemers eraan herinneren wat er vandaag in de kantine op het menu staat?

Ook zulke spontane zaken, die niet aan werk gerelateerd zijn, deel je via digital signage. Dat zorgt er ook voor dat de sfeer op kantoor steeds optimaal blijft!

Digital signage is dus een perfecte methode om al je interne communicatie te beheren via één overzichtelijk systeem. Efficiënt nuttige informatie verspreiden naar al de juiste mensen was nog nooit zo makkelijk!

Veiligheidsinformatie delen

In bepaalde sectoren is het delen van de juiste informatie rond veiligheid van uiterst belang. Denk maar aan sommige bedrijven in de industriële sector, waar werknemers zich aan veiligheidsvoorschriften moeten houden voor ze de werkvloer betreden.

In zulke bedrijven kan digital signage een heel nuttige tool zijn. Met onze Pixee digital signage software deel je eenvoudig alle veiligheidsvoorschriften, zodat de juiste informatie getoond wordt aan de juiste mensen.

Moeten mensen zich aan verschillende voorschriften van veiligheid houden, afhankelijk van hun shift? Geen probleem, want met digital signage stel je gemakkelijk in welke informatie op welk moment van de dag getoond wordt. Zo blijven alle werknemers veilig tijdens de werkuren.

Pixee Onthaalkiosk: ontvang je bezoekers en wijs ze de weg

Als je een bedrijf bent dat vaak gasten ontvangt, is de Pixee Onthaalkiosk dé oplossing voor jou. Pixee maakt het mogelijk om digital signage software te integreren in een onthaalsysteem, waardoor je gemakkelijk bezoekers ontvangt, zonder tussenkomst van een receptionist.

Als bezoeker in een onbekend gebouw is het vaak moeilijk om je weg te vinden naar het juiste kantoor, van de juiste persoon. Via de Pixee digital signage software wordt dit een makkie, en stel je je bezoekers gerust.

Wanneer je gast aankomt, meldt die zich simpelweg aan met een QR-code, die hij of zij scant op hun smartphone of tablet. Omdat de  kiosk verbonden wordt met je bestaande netwerk en telefonie-systeem, ontvang je dus een bericht wanneer je bezoeker zich heeft aangemeld op de kiosk. Op die manier kan je dus gemakkelijk je klant gaan onthalen en begeleiden naar jouw kantoor!

Heb je liever dat de bezoeker zelf naar je kantoor komt, zonder dat je zelf al die trappen naar beneden moet? Pixee lost dat probleem eenvoudig op met een geïntegreerd maps-systeem. Het gebouw waar je bedrijf zich bevindt wordt volledig uitgelijnd op de onthaalkiosk, en de bezoeker ziet zo dus automatisch in welk kantoor hij of zij moet zijn. De weg wijzen was nog nooit zo gemakkelijk!

Digital signage software voor externe communicatie

Software voor externe communicatie

Digital signage software voor externe communicatie

Naast interne communicatie, kan je onze Pixee digital signage solution ook gebruiken voor al je externe communicatie. Content overbrengen naar klanten, bezoekers en voorbijgangers doe je onbeperkt en aangepast aan elk moment. Increase customer satisfaction with digital signage!

Maak reclame voor jouw producten en diensten

Het meest vanzelfsprekende doel van signage software is het promoten van nieuwe producten en diensten van je bedrijf. Via digitale displays toon je gemakkelijk welke producten en diensten je als bedrijf aanbiedt, en zet je ze op een erg frisse manier in de kijker.

Omdat je niet meer vasthangt aan de grenzen van traditionele reclamevormen, zoals affiches en posters, licht je nu ook meerdere producten en diensten uit! Wat je promoot, op welke locatie en op welk moment van de dag, bepaal je met de Pixee digital signage software volledig zelf.

Audiovisuele afspeellijsten in jouw zaak

In bepaalde winkels en zaken wordt al gebruik gemaakt van audiovisuele afspeellijsten om de sfeer een boost te geven. Met muziek of livestream videos draag je bij aan de uitstraling of ambiance in je zaak. In een gezellig koffiehuisje hoort natuurlijk die cozy coffeehouse music.

Ook in andere zaken, zoals retail en andere horecazaken, is ambiance van belang. Met de cloud based digital signage van Pixee verbind je je digitale displays gemakkelijk met bijvoorbeeld Spotify of Youtube. Zo beschik je dus over digitale displays waarmee je niet alleen informatie verspreid, maar ook entertainment.

RSS-feeds

Veel zaken maken ook gebruik van RSS-feeds (Really Simple Syndication feeds). Met zo’n feed toon je het lokale weer, breaking news, of informeer je je bezoekers van andere essentiële zaken.

Met deze feeds in jouw zaak oog je ook veel persoonlijker naar je cliënteel toe, en blijft iedereen altijd up-to-date van belangrijke informatie.

Live TV

Nog een sterke functie van een cloud based digital signage software is dat het de mogelijkheid biedt om live televisie te kijken via IPTV (Internet Protocol TeleVision). Vooral in de horeca wordt dit gebruikt, zodat cafégangers met een drankje gemakkelijk naar een potje voetbal kunnen kijken. Natuurlijk kan je op je digitale displays tonen wat er ook maar uitgezonden wordt op dat moment, op welk tv-kanaal dan ook.

Op café en restaurants besteden mensen vaak meerdere uren. Ook op plekken waar ze soms lang moeten wachten, zoals frituren of andere take-away horecabedrijven, staan mensen vaak lang te wachten op hun bestelling. De IPTV-functie is een digital signage solution die ervoor zorgt dat je klanten tijdens hun wachttijd nog televisie kunnen kijken, wat zorgt voor een betere ervaring in jouw zaak.

Laat de oude bestaande tv’s in je zaak achter, en vervang ze door de lucratieve Pixee digitale displays!

Promoot je sociale media

Vandaag de dag is sociale media niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ook als bedrijf is het belangrijk om mee op die kar te springen, want zo bereik je nog een heel ander, groter publiek.

Een groot publiek opbouwen op sociale media of een eigen website is extra challenging als bedrijf, omdat het moeilijk is om persoonlijk te ogen als grote organisatie. Met digitale displays waarmee je je sociale media en website kan promoten, zet je jezelf als bedrijf extra in de kijker.

Via digitale displays toon je je bezoekers en klanten waar op sociale media ze je kunnen vinden, waardoor je automatisch een grotere zichtbaarheid krijgt online. Dit kan je bijvoorbeeld doen via een QR-code, of de gebruikersnamen van je sociale media accounts. Pixee trekt jou dus mee in die nieuwe wereld!
Pixee: social media marketing made easy!

Veiligheidsinformatie tonen

Sinds de uitbraak van het coronavirus is het voor bedrijven ook erg belangrijk geworden om mee te zijn met de meest actuele veiligheidsvoorschriften, en die ook correct te delen. Voor veel mensen, die misschien geen toegang hebben tot nieuws-apps of een eigen televisie, is het soms namelijk moeilijk om mee te zijn met de actualiteit.

Met onze cloud based digital signage deel je steeds de meest recente veiligheidsinformatie met klanten, bezoekers, voorbijgangers en personeel. Zo voelt iedereen zich veilig, binnen en buiten jouw bedrijf.

Pixee Onthaalkiosk

De Pixee Onthaalkiosk toepassing van onze digital signage software is voor bedrijven in alle sectoren een nuttige aanwinst. Lees hier meer over hoe digital signage voor externe communicatie gebruikt kan worden om je bezoekers zo hartelijk mogelijk te ontvangen!

Verwelkom je bezoekers

Wanneer iemand je bedrijf bezoekt, kan die zich vaak verdwaald voelen in je gebouw. In een onbekende omgeving is het immers moeilijk om te juiste weg te vinden.

Pixee cloud based digital signage lost dit probleem gemakkelijk op. Je koppelt je Pixee onthaalkiosk aan het netwerk binnen jouw bedrijf, zodat je bezoeker een persoonlijke boodschap en roadmap naar het juiste kantoor ontvangt.

Dit allemaal zonder tussenkomst van een receptionist! Zo heb je meteen ook geld bespaard.

Informeer je bezoekers

De Pixee Informatiekiosk is nog een andere toepassing van onze cloudgebaseerde software voor digital signage. Met deze digitale schermen informeer je je bezoekers en klanten op een interactieve en effectieve manier.

Bezoekers kunnen zelfstandig alle nodige informatie opzoeken over je bedrijf, je producten en diensten via een eenvoudige touch screen. Op deze manier kan je receptie en personeel zich bezighouden met belangrijkere zaken, en vinden je bezoekers zelf hun weg.

Meer weten over de Pixee Informatiekiosk?

Wijs je bezoekers de weg

Onze Pixee digital signage solution kan ook gebruikt worden om klanten en bezoekers de weg te wijzen in jouw bedrijf!

Moet je bezoeker op een bepaald kantoor zijn, of is een klant in je winkel op zoek naar een specifiek product? Met onze cloudgebaseerde software vinden ze zelfstandig de plaats waar ze moeten zijn. Zo moet je personeel niet steeds dezelfde vragen beantwoorden en hebben ze tijd voor ander, belangrijker werk.

Pixee: stress-free digital signage software

Digital signage software

Pixee: stress-free digital signage software

De cloudgebaseerde oplossing voor digital signage van Pixee is de beste en meest gebruiksvriendelijke oplossing op de markt, die Connectify in samenwerking met Telenet aanbiedt. Zonder enige technische voorkennis ontvang je stress-free digital signage, die je gemakkelijk beheert.

A single stress-free digital signage software

Het Pixee content management system biedt niet alleen tal van voordelen op vlak van communicatie, maar het bespaart je ook onnodige stress. Het systeem is namelijk zo gemaakt dat het bruikbaar is voor iedereen, zelfs voor mensen met weinig technische voorkennis!

Door de flexibele en gebruiksvriendelijke software, waarbij multi screen support  en remote screens inbegrepen zijn, is Pixee het beste digital signage content management systeem op de markt. Eenvoudig in gebruik en enorm stabiel, meer heb je niet nodig!

Eenvoudig in gebruik

De Pixee software is erg makkelijk te bedienen, voor jong én oud. Telenet en Connectify hebben de software zo ontworpen dat het voor iedereen erg gebruiksvriendelijk is.

Je hoeft dus geen extra personeel in te huren om je digital signage platform te beheren. Alweer geld bespaard!

System-On-Chip

Dankzij de System-On-Chip technologie die we voor Pixee gebruiken, bespaar je heel wat geld dat je anders zou moeten investeren in externe players en traditionele digitale displays.

Technische bijstand van onze IT-experts

Mocht er een scherm een probleempje hebben, zoals het verlies van verbinding, krijgen wij bij Connectify daar meteen een melding van. Op die manier kunnen we precies opsporen van waar het probleem komt, en een gepaste oplossing bieden.

Compleet op maat van jouw organisatie

Bij Connectify vinden we oplossingen op maat van het bedrijf, van uiterst belang!

Wanneer je opteert voor onze digitale displays met digital signage platform, kies je voor persoonlijkheid en gebruiksvriendelijkheid. We passen de formule aan aan jouw voorkeur; enkel hardware, enkel software, of beide, de grootte en hoeveelheid van je schermen en nog veel meer.

Connectify zorgt voor een allround oplossing op maat van jouw organisatie!

Connectify,vertrouwd door meer dan 425 tevreden klanten

Deze bedrijven gebruiken het Pixee digital signage software dagelijks

Al tal van bedrijven gingen je voor. Lees hier enkele getuigenissen van tevreden klanten die digital signage van Pixee dagelijks in hun organisatie inzetten:

Immo Axel Lenaerts

Immo Axel Lenaerts

“De ultra-high brightness displays beschikken over een veel hogere lichtsterkte, wat voor ons als immokantoor een belangrijke vereiste was.”

World Expo Dubai

“Dankzij de digitale displays van Connectify tonen wij onze bezoekers dat we een stapje verder kunnen gaan. Mensen appreciëren dat.”
O-Forty

Meeting Center O-Forty

“Dankzij de Pixee digital signage software hebben we een minimale administratieve werklast.”
RAFC voetbalstadion

RAFC (Voetbalstadion)

“Digital signage van Pixee was de beste oplossing voor ons, want het is snel én gebruiksvriendelijk.”

Connectify: jouw vaste Telenet Business partner

Telenet Business Partner

Connectify: jouw vaste Telenet Business partner

Sinds enkele jaren is Connectify een vaste Telenet Business partner!

Door samenwerking met Telenet kunnen we jouw onderneming garanderen dat we de beste service en kwaliteit bieden. Telenet is immers bekend als dé aanbieder van telefonie en media in België, en die status hebben zij zeker en vast verdiend.

De combinatie van de expertises van Telenet en Connectify is een ultieme match om jouw organisatie stress-free digital signage oplossingen op maat te bezorgen.

Connectify, your digital signage expert

Kan je je al inbeelden hoe jouw bedrijf een digitale upgrade zal ervaren met digital signage?

Heb je al zin om de interne en externe communicatie in je onderneming naar een hoger niveau te tillen?

Jouw Pixee digitale displays met digital signage software zullen duizenden klanten aantrekken en op iedereen gegarandeerd indruk maken!
The digital signage experts van Connectify staan met veel plezier klaar om jouw bedrijf klaar te maken voor een nieuwe stap.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht

Een formule op maat bij Connectify

Samen bekijken we wat de beste digital signage solution is voor jouw bedrijf. Op maat en 100% gepersonaliseerd, met jouw voorkeuren in het achterhoofd: zo zoeken wij de beste oplossing voor jouw onderneming.

Uiteraard biedt Connectify als IT-specialist ook tal van andere oplossingen aan: IT-versterking en services, IT-support, IPTV, camerabeveiliging, connectiviteit en nog veel meer. Met veel plezier zoeken wij een complete oplossing op vlak van IT, speciaal voor jouw bedrijf.

Connectify staat altijd paraat, en vormt zo een betrouwbare vaste partner voor al je IT-zorgen!

Innovation rooms

Wil je alle voordelen van onze Pixee digital signage in actie zien en zelf ervaren? Dat is mogelijk! Te Beernem hebben wij Innovation Rooms die volledig uitgerust zijn met het Pixee signage-systeem, zodat we aan jou kunnen demonstreren hoe onze software werkt.

Interesse in onze Pixee digital signage software? Aarzel niet en neem snel contact met ons op, en geniet van een gratis demo!