De beste oplossingen voor schermbeleving vind je bij Connectify!

Of het nu gaat om interactief televisiekijken, bezoekers onthalen of reclame maken met digitale schermen: Connectify is jouw partner voor kwalitatieve schermbeleving! We leveren jouw organisatie schermen van de hoogste kwaliteit, gecombineerd met een hoogwaardige software die het leven van je personeel een stuk makkelijker zal maken!

Ontdek op deze pagina onze oplossingen voor schermbeleving voor jouw sector.

Schermbeleving digital signage
Schermbeleving digital signage

Onze oplossingen voor schermbeleving:

Tellie IPTV

Tellie interactieve televisie voor woonzorgcentra en hotels

Pixee digital signage

Digital signage
Infokiosk
Onthaalkiosk - Digitale receptie
Etalage TV
Smart city

Tellie - Interactieve TV

Deleye Fashion Store

Tellie - Interactieve TV

Wil je de bewoners, bezoekers of gasten van jouw organisatie de beste en meest gebruiksvriendelijke televisie-ervaring bieden? Met Tellie IPTV van Telenet ontvang je een televisiescherm met tal van interactieve mogelijkheden, zoals terug- en vooruitspoelen, live pauzeren, opnemen, TV- en Video-On-Demand en zelfs beeldbellen!

Tellie is een uitstekende oplossing voor organisaties en bedrijven uit sectoren waar gasten veel gebruikmaken van de televisie, zoals de zorgsector of hospitality sector. De intuïtieve software zorgt ervoor dat de televisie makkelijk in gebruik is, voor jong en oud.

Bovendien kan je deze interactieve tv ook inzetten voor andere doeleinden, zoals beeldbellen en het versturen van gepersonaliseerde boodschappen, wat je personeel heel wat kostbare tijd zal besparen. Met Tellie verbindt Connectify bewoners met hun familie, en toerisme met de wereld.

Wil je jouw gasten en bezoekers de beste televisie-ervaring bieden?

Pixee - Digital signage

Schermbeleving digital signage

Pixee - Digital signage

Op zoek naar een manier om de interne en externe communicatie van je organisatie naar een hoger niveau te tillen? Met de Pixee digital signage-schermen wordt communiceren makkelijker dan ooit tevoren!

Deze digitale informatieschermen kunnen ingezet worden doorheen je organisatie voor tal van doeleinden: bezoekers de weg wijzen, nieuwe producten of diensten promoten, veiligheidsinformatie of andere belangrijke informatie weergeven, audiovisuele afspeellijsten of live tv afspelen, interne communicatie… De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos!

De veelzijdigheid van de Pixee digital signage software maakt deze schermen uiterst geschikt voor bedrijven en organisaties uit alle verschillende sectoren. Ze zorgen ervoor dat je op elk moment de juiste boodschap bij de juiste persoon krijgt en zo de interne en externe communicatie van je bedrijf stroomlijnt.

De digital signage hardware en software die je met Pixee ontvangt is kwalitatief hoogstaand en eenvoudig in gebruik. Zo kan je personeel zelf snel en eenvoudig content creëren en delen met het Pixee digital signage platform en bespaar je heel wat tijd en geld. 

Connectify is dé digital signage specialist bij uitstek. Onze experts helpen je dan ook graag met je zoektocht naar de perfecte signage-oplossing voor jouw zaak!

Met digital signage van Pixee communiceer je op een eenvoudige en overzichtelijke manier. Interesse?

Infokiosk

Infokiosk

Eerder op zoek naar een interactieve manier om je klanten te informeren? Met de Pixee infokiosk kunnen klanten, bezoekers of gasten zelf informatie opzoeken. Of het nu gaat over informatie over bepaalde producten of diensten, de laatste nieuwtjes van jouw zaak voorstellen, de weg wijzen… Je brengt bezoekers steeds op de hoogte van juiste en relevante informatie!

Vanaf nu kunnen klanten en bezoekers zelf alle gewenste informatie vinden op de Pixee infokiosk. Zo hoeft je personeel niet steeds dezelfde vragen te beantwoorden en wordt er heel wat tijd bespaard. De Pixee infokiosk is inzetbaar in verschillende sectoren: van kantoren, tot retail stores, tot horecazaken (self service kiosks). Ontdek hoe je de Pixee infokiosk kan inzetten in jouw zaak!
Schermbeleving digital signage

Onthaalkiosk - Digitale receptie

Digital signage software

Onthaalkiosk - Digitale receptie

Je kan Pixee ook inzetten als digitale receptie of onthaalkiosk, om bezoekers en gasten op een efficiënte en tijdbesparende manier te ontvangen.

Bezoekers melden zich zelfstandig aan bij de Pixee onthaalkiosk met hun gegevens of met een QR-code, die ze op voorhand toegestuurd krijgen. Vervolgens krijgt de juiste contactpersoon meteen een melding dat de gast aanwezig is en kan hij/zij de gast op een persoonlijke manier onthalen.

De Pixee onthaalkiosk is een uitstekende manier om wat werklast uit handen te nemen van je huidige receptionist(en) en je gasten op een professionele en persoonlijke manier te verwelkomen. Bovendien weet je dankzij de onthaalkiosk op elk moment wie er zich in jouw gebouw bevindt!

Met de digitale receptie van Pixee onthaal je bezoekers op een professionele en persoonlijke manier. Meer weten over de Pixee onthaalkiosk?

Etalage TV

Schermbeleving digital signage

Etalage TV

De Pixee Etalage TV is een digital signage solution, speciaal ontworpen voor etalages en vitrines. Deze Etalage TV’s beschikken over ultra high brightness displays, die goed zichtbaar zijn in fel zonlicht en zijn bestand tegen hoge temperaturen, wat geen overbodige luxe is in een etalage.

De Pixee Etalage TV is een uitstekende manier om etalage reclame te maken en jouw producten en diensten in de kijker te zetten. Maar je kan deze digitale displays ook gebruiken om je als zaak persoonlijk op te stellen, door leuke nieuwtjes te delen of door voorbijgangers uit te nodigen om binnen een tasje koffie te drinken. Je gebruikt de Etalage TV vanaf nu voor al je externe communicatie!

Reclame maken met digital signage displays is een uitstekende keuze, zeker voor zaken zoals immobiliën of winkels. De dynamische, kleurrijke beelden van de Pixee Etalage TV springen immers meer in het oog en zullen voorbijgangers nog een lange tijd bijblijven.

Indruk maken op je volgende potentiële klant doe je met de Pixee Etalage TV. Meer weten over onze Etalage TV?

Smart city

Smart city

Maar ook in smart cities speelt Pixee digital signage een belangrijke rol. Ben je als stad op zoek naar een manier om sneller en efficiënter te communiceren met inwoners en toeristen? Wil je iedereen op de hoogte houden van belangrijk nieuws? Dan is Pixee digital signage voor ‘smart cities’ een uitstekende keuze!

Ook hier kunnen deze slimme schermen uiteraard ingezet worden voor verschillende doeleinden. Zo kan je eenvoudigweg schermen op straten en pleinen installeren, waar ze bewoners op de hoogte houden van belangrijk nieuws. 

Maar de schermen kunnen bijvoorbeeld ook gebruikt worden in de sporthal, zodat mensen kunnen raadplegen welke zalen reeds bezet zijn. De Pixee software kan gekoppeld worden met tal van andere softwares (zoals tellers en meters), zodat bewoners en bezoekers steeds op de hoogte zijn van de laatste, up-to-date  informatie!
Digitalisering in de stad

Waarom kiezen voor Connectify?

Telenet Business Partner

Waarom kiezen voor Connectify?

Connectify is een vaste Telenet Business partner

Connectify is sinds enkele jaren een vaste Telenet Business partner. Dat betekent dat we jouw zaak de beste service en kwaliteit kunnen garanderen, inclusief een keurige technische bijstand achteraf. De producten en diensten van Telenet, gecombineerd met onze jarenlange expertise op vlak van IT, is werkelijk een winning combo voor elk bedrijf dat op zoek is naar een vaste, betrouwbare IT-partner.

Uitstekende service en beste kwaliteit

Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten. Daarom verzekert Connectify je ervan dat je steeds mag rekenen op een uitstekende service en de beste kwaliteit. We kiezen de Pixee- en Tellie-schermen keurig uit, zodat je kan genieten van prachtige schermen met kleurrijke beelden in jouw zaak. Ook de softwares die bij deze pakketten inbegrepen zijn, zijn enorm veelzijdig, maar tegelijk ook eenvoudig en intuïtief in gebruik.

Wie kiest voor Connectify, kiest voor een uitstekende service van A tot Z. We blijven je begeleiden, ook na de aankoop van je schermen. Dankzij de System-On-Chip technologie die gebruikt wordt voor Pixee en Tellie, kunnen onze experts makkelijk de schermen vanop afstand monitoren. En indien er toch verdere technische bijstand vereist is, komen we uiteraard meteen ter plaatse. Je kan rekenen op de experts van Connectify!

Een oplossing 100% op maat van jouw bedrijf

De experts van Connectify gaan samen met jou op zoek naar een oplossing die volledig aansluit op de noden van jouw bedrijf of organisatie. We begeleiden je stap per stap naar een allround oplossing voor schermbeleving voor jouw zaak. Heb je twee, of honderd schermen nodig? Verkies je een groot of klein formaat, of net een combinatie van beide? We vinden een oplossing, 100% op maat van jouw bedrijf.

Schermbeleving van Connectify in jouw zaak

Of het nu gaat om IPTV, digital signage, een infokiosk, digitale receptie, Etalage TV of infoschermen voor smart cities, onze experts staan klaar om een oplossing op maat te vinden voor jouw organisatie of bedrijf!

Neem vandaag nog contact met ons op of vraag je gratis demo aan. Onze experts kunnen bij jou op locatie komen, maar ook onze Innovation Rooms te Beernem zijn uitstekend uitgerust met de Tellie- en Pixee-technologieën, zodat je zelf alle voordelen kan ervaren!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht