Connectify verbindt bedrijven met hun klanten

Digital signage prijzen bij Connectify

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn: een gebruiksvriendelijke software waarmee je zowel je klanten op de hoogte kan houden van jouw producten als met je werknemers of collega’s kan communiceren. Toch bestaat het: digital signage is precies dat! In dit artikel lees je meer over onze digital signage prijzen en de voordelen en toepassingen van digital signage bij Connectify.

Digital signage prijzen
Digital signage prijzen

Wat is digital signage?

Digital signage prijzen

Wat is digital signage?

Digital signage is een systeem waarbij meerdere schermen of displays ingezet kunnen worden in jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan beeldschermen die in de etalage relevante content kunnen verspreiden.

Veel voordelen

 • Bespaart tijd en geld.

 • Vergroot zichtbaarheid en professionaliteit.

 • Aangepast aan je eigen huismerk.

 • De juiste informatie naar de juiste persoon.

 • Groot gebruiksgemak.

 • Meer interactie met klanten en werknemers.

Beheer jouw content

Digital signage is de beste manier om de juiste informatie te verspreiden naar je klanten. Zowel via videostreaming als via stilstaande beelden hou je je klanten op de hoogte van de nieuwste promoties of evenementen. Ook geniet je dankzij Connectify van een aanpak perfect op maat van jouw specifieke noden en wensen.

Gebruiksvriendelijke interne communicatie

Ook voor doelgerichte communicatie zijn digital signage schermen geknipt. De narrowcasting software, waarbij je via een centrale server verschillende schermen kan beheren, is een eenvoudige oplossing om de interactie met je collega’s te verhogen. Op die manier breng je de juiste boodschap naar de juiste persoon, op het juiste moment!

De vele voordelen van digital signage

Digital signage prijzen

De vele voordelen van digital signage

Het integreren van digital signage in jouw bedrijf maakt het leven een stuk makkelijker. Hoe gebeurt dat precies? Dat leggen we je hier graag uit!

De juiste boodschap naar de juiste persoon

Via een digital signage scherm kan je je klanten kennis laten maken met nieuwe producten terwijl je via een ander scherm je werknemers op de hoogte brengt van de taakverdeling van de dag. Informatie bewerken en uploaden ging nog nooit zo snel!

Besparen op tijd en geld

Met een digital signage systeem verspreid je moeiteloos informatie naar je klanten zonder dat je daar een extra werknemer voor hoeft in te zetten. Ook hoef je geen flyers of brochures af te drukken voor elk nieuw product of evenement - al je promotie kan via deze handige technologie.

Interactieve content via digitale schermen

Digital signage systemen zijn de perfecte manier om meer te interageren met je klanten. Zo bestaan er bijvoorbeeld ook interactieve touchscreens, zoals de infokiosk, waarmee je je communicatie met klanten sterk kan verbeteren. Ook via links naar je sociale media maak je het makkelijker voor klanten om jouw bedrijf te vinden.

Digital signage schermen: professionaliteit staat voorop

Met een digital signage systeem creëer je niet alleen een mooie look voor je bedrijf, je straalt ook nog eens professionaliteit uit! Overtuig je klanten van je visie en zet ondertussen je diensten en producten in de spotlight.

Een beleving voor je klanten creëren

Dankzij deze innovatieve technologie kan je je publiek niet alleen informeren maar ook entertainen. Via de digitale beeldweergave promoot je je nieuwe producten op een manier die ook je klanten leuk zullen vinden.

Narrowcasting

Een groot voordeel van digital signage is narrowcasting. Daarmee beheer je al je digitale schermen vanop een centraal punt. Zo kan je dus gerichte informatie verspreiden naar wie je maar wil!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Contacteer ons vandaag nog!

De vele toepassingen van een digital signage systeem

Digital signage

De vele toepassingen van een digital signage systeem

Digital signage kan je bedrijf vooruit helpen op vele manieren. Sterker nog, de mogelijkheden zijn eindeloos! Om je al enkele ideeën te geven bespreken we hier een paar mogelijke toepassingen.

Reclame via dynamische content

De beste manier om je producten te promoten? Een scherm van Pixee natuurlijk! De ontwikkeling van je product, tijdelijke promoties, het nieuwste evenement… Dat alles kan je op een dynamische manier weergeven.

Live tv en sociale media

Dankzij de videowalls kan je ook het nieuws afspelen op je schermen. Wil je er echter voor zorgen dat je klanten focussen op de nieuwtjes binnen jouw bedrijf? Dan kan je ook instructies afspelen om je bedrijf te vinden op sociale media.

Communiceren met je werknemers

Natuurlijk is ook de verbinding met je werknemers van het grootste belang. Dankzij digital signage kan je hen bijvoorbeeld laten weten welke taken op hen staan te wachten of wat er op het menu staat in de cafetaria, en dat allemaal in een handomdraai!

Dit is mogelijk dankzij narrowcasting, het omgekeerde van broadcasting, waarmee je heel doelgericht boodschappen kan versturen. Op die manier krijg je de juiste boodschap bij de juiste persoon, op het juiste moment. 

Lees meer over digital signage voor business.

Verbeter de klantbeleving

Digital signage is de perfecte manier om jouw expertise en betrouwbaarheid aan je klant over te brengen. Zo creëer je een verbintenis met je klantenbestand en vergroot je hun vertrouwen in jouw bedrijf.

Afspeellijsten

Misschien is de ervaring in je winkel gebaseerd op muziek of krijg je continu vragen over die goede nummers. Deel je muzieksmaak met je klanten door je afspeellijst op je digitale schermen weer te geven!

Lees meer over digital signage bij Connectify.

Digital signage software van Pixee

Digital signage software

Digital signage software van Pixee

Bij Connectify werken we met de digital signage oplossingen van Pixee. Met deze hoogkwalitatieve hardware en software zet jouw bedrijf een nieuwe stap richting de toekomst!

1.

Makkelijke implementatie

We maken gebruik van het System-on-a-chip systeem. Dat betekent dat we de software van Pixee makkelijk op elk individueel scherm kunnen installeren. Daarvoor moeten we enkel een kleine chip op je apparaat installeren, en je digital signage-avontuur kan al van start gaan!

Dankzij deze chip beschikt je scherm meteen over alle nodige software om content af te spelen. Zet jouw bedrijf in de schijnwerper op elk gewenst scherm en op elke mogelijke manier!
2.

Elke soort content

Jouw content en de lay-out daarvan kan je helemaal aanpassen aan je eigen bedrijf. Heb je een huismerk of huisstijl? Dan kan dat makkelijk geïmplementeerd worden in al je boodschappen. 

Ook beschikken we over een geweldig grafisch team. Zij helpen je graag om van jouw content een visueel hoogstandje te maken!
3.

All-in formule

Connectify kiest met Pixee voor een all-in formule. Wat betekent dat? Wel, daarmee nemen we de hardware én de installatie voor onze eigen rekening. Beschik je al over schermen? Dan kunnen we die makkelijk uitrusten met de juiste software. Heb je die nog niet? In dat geval zorgen wij voor nieuwe digital signage-schermen. 

Klik hier om naar onze prijzen te vragen!

Connectify: jouw keuze uit digital signage providers

Telenet Business Partner

Connectify: jouw keuze uit digital signage providers

Bij Connectify werken we voor al jouw digital signage oplossingen met een vaste prijs per maand. Daarmee geniet je van digital signage van een hoge kwaliteit en beschik je, naast die innovatieve technologie, ook nog eens over onze eigen expertise. Als Telenet Business Partner kunnen we je de beste combinatie van expertises garanderen. We beschikken dus over een goede prijs-kwaliteit verhouding!

Tijdens het proces van overschakelen naar digital signage staan we je bij elke stap bij. Klantenondersteuning vinden we dan ook erg belangrijk! Met al je vragen kan je bij ons terecht. 

Neem vandaag contact op!

Zoals je kon ontdekken in dit artikel biedt digital signage heel wat voordelen. Voor een vaste prijs per maand kan je beter communiceren met je werknemers én je klanten omverblazen met jouw staaltje van innovatieve techniek. 

Klaar om aan je digital signage-avontuur te beginnen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht