De Pixee onthaalkiosk: een modern POS-systeem!

Je klanten vriendelijk ontvangen is van uiterst belang als je wil overkomen als een succesvolle horecaonderneming. Het binnenkomen in jouw zaak is voor klanten dan ook hun eerste ervaring met jouw restaurant, café of hotel. Een functioneel en fijn ontvangst kunnen bieden, brengt dus ook geld in het laatje! Maar wist je dat er een nieuwe, moderne manier is om gasten te ontvangen, en dus mee te zijn met de huidige tijden? Lees hier meer over de Pixee onthaalkiosk van Connectify, dé oplossing voor wie het verwelkomen van zijn gasten naar een hoger niveau wil tillen!

Digital signage software
Digitaal informatiescherm

Digital signage, wat is dat?

Digital signage prijzen

Wat zijn POS-systemen? 

Kortgezegd is een POS (of: Point-of-Sale) de plaats waar een transactie plaatsvindt. Het is de plek waar de klant een betaling doet, in ruil voor de ontvangst van goederen. In de breedste zin kan een POS dus een heel warenhuis zijn, of een markt of stad.

Een POS-systeem wordt gebruikt om een software te omschrijven dat winkeliers en restaurants ondersteuning biedt bij hun verkoop, voorraadbeheer, analyses, en het managen van hun werknemers.  

Waarom heeft mijn zaak digital signage nodig?

pos systeem 2

POS-systeem horeca

Een POS-systeem wordt gebruikt om personeel in de horeca te ondersteunen bij niet alleen hun verkoop, maar ook bijvoorbeeld bij het voorraadbeheer. Zo wordt alles gedigitaliseerd, en moet jij geen tijd meer steken in het manueel bijhouden van je voorraad. Het verbinden van de POS-systemen over meerdere locaties is ook een groot voordeel, alsook de mogelijkheid tot online bestellen.

In de horeca wordt het POS-systeem het vaakst gebruikt aan de toonbank waar de maaltijd wordt afgerekend.  Wordt er afgerekend aan tafel?an is deze plaats de POS. 

Waarom heeft mijn zaak digital signage nodig?

Digital signage software

POS-systeem winkels

In een kledingwinkel is de Point Of Sale de rij kassa’s waar men de kleding afrekent en inpakt. Om de verkoop zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, maken horecazaken en fysieke winkels vaak gebruik van POS software die deel uitmaakt van hun POS-systeem. Een POS-systeem is tegenwoordig één van de beste kassasystemen op de markt!

Wanneer men in een kledingwinkel, warenhuis of eender welkefysieke winkel een POS-systeem gebruikt, zijn er een aantal voordelen aan verbonden voor de werknemers. Zo kan het personeel gebruik maken van:

 • een geavanceerd voorraadbeheer en klantrelatiebeheer
 • een betrouwbare hardware en software
 • een automatische barcodescanner

Waarom heeft mijn zaak digital signage nodig?

Digital signage platform

POS-systemen in steden

Ook steeds meer steden integreren "Smart city"-oplossingen.  Zo kan je als stad makkelijk POS-systemen gebruiken om het openbaar vervoer te automatiseren, dag en nacht.

Gekoppeld aan een POS-systeem vormt onze Pixee software een allround oplossing voor jouw restaurant, winkel of detailhandel!

Waarom heeft mijn zaak digital signage nodig?

Zorgsector

Klanttevredenheid staat centraal

Je hebt natuurlijk niet alleen een kassasoftware nodig  om jouw horecazaak of winkel uit te baten. Je klanten moeten zich ook goed voelen in jouw restaurant, café, hotel of winkel. Essentieel hierbij is ze zo vriendelijk mogelijk, maar ook zo efficiënt mogelijk ontvangen. Als je vaste werknemers eens een slechte dag hebben, kan het moeilijk zijn om je gasten goed te bedienen.

Connectify biedt jou hierbij dé oplossing: vergemakkelijk het ontvangen van je gasten met onze Pixee onthaalkiosk!

Digitaal informatiescherm

Hoe kan ik een POS-systeem inzetten in mijn zaak? 

De Pixee onthaalkiosk vergemakkelijkt het ontvangen van jouw klanten of gasten, waar en wanneer dan ook, zonder dat je extra personeel moet inschakelen! What you see is what you get: een touch-screen kiosk die je gebruikt voor het efficiënt en eenvoudig ontvangen van jouw klanten en gasten.

Omwille van zijn flexibele eigenschappen kan een touch-screen kiosk voor tal van toepassingen worden ingezet. Zo’n interactieve informatiescherm biedt dan ook voordelen voor elke organisatie of zaak die beter wil communiceren met klanten of bezoekers, ongeacht de sector waarin die zich bevindt. Zo heb je met de infokiosk een 24/7 beschikbaar informatiepunt, zonder tussenkomst van personeel!

Enkele voorbeelden van hoe je een interactieve informatiescherm kan inzetten in jouw zaak:

 • Virtuele receptionist: een all-in-one-oplossing die je access, visitor en mailroom management automatiseert.
 • Reclame: promoot je nieuwste producten en diensten
 • Geef weerberichten en nieuwsfeeds weer
 • Verwelkom iedereen die jouw zaak binnenstapt
 • Wijs klanten en bezoekers de weg
 • Geef veiligheidsinformatie en andere mededelingen weer
 • Kondig toekomstige evenementen of activiteiten aan
 • Speel audiovisuele afspeellijsten of live tv
 • Promoot je sociale media of website

Pixee: de beste digital signage-software op de markt!

Digitaal informatiescherm

Pixee software

Maak je als horecazaak of winkel al gebruik van een POS-systeem, maar nog niet van een digitaal systeem om jouw klanten te ontvangen of te informeren? Geen probleem, want POS kan geïntegreerd worden in Pixee. Pixee werkt namelijk via System-On-Chip technologie, die aangepast kan worden aan de gebruiker!

Alle software die jij nodig hebt, staat op onze Pixee-chip geplant. Door onze hoogstaande Pixee-technologie kan je je bestaande POS-systeem inplanten op Pixee, waardoor je kiosk ook gebruikt kan worden om bestellingen te plaatsen en te betalen. Het beheren en verwerken van je inkooporders is zo ook geklaard!

Voordelen van de Pixee infokiosk hardware en software

Zo’n digitaal ontvangstsysteem kan misschien wel ingewikkeld klinken, maar het brengt immens veel voordelen met zich mee. Lees verder om meer te weten te komen over alle voordelen van onze Pixee infokiosk!


Save time, save money

Wanneer jouw personeel naast hun belangrijkste taken ook continu moet controleren of er geen mensen aan de inkom staan te wachten op een tafel of op zoek zijn naar een product, wordt de werklast een heel stuk hoger. Met de Pixee infokiosk heb je 24/7 een informatiepunt in jouw winkel of horecazaak, en loopt het werk dus heel wat soepeler! Zo bespaar je dus heel wat tijd, en tijd is geld, natuurlijk!

Bedrijven en organisaties uit allerlei verschillende sectoren die informatiekiosken gebruiken, kunnen genieten van oneindig veel voordelen en mogelijkheden. In quick service restaurants of take-away zaken zie je tegenwoordig steeds meer self-service kiosks verschijnen, waarmee klanten zichzelf kunnen bedienen. Ze bestellen hun eten rechtstreeks aan de kiosk, waardoor het personeel efficiënter kan werken. 

Maar hoe ervaren de klanten het bestellen via zo’n kiosk? Lees er hier meer over.

De Pixee infokiosk trekt klanten aan

Uit onderzoek van Tillster, een wereldleider in digitale bestel- en engagementoplossingen voor restaurants, blijkt dat mensen sneller binnenstappen in horecazaken en winkels waar een informatiekiosk gebruikt wordt. Zo’n 65% van de klanten zegt dat ze een restaurant sneller zouden binnenstappen wanneer er een self-service kiosk aanwezig is. Vooral jongeren gaan sneller een restaurant, café of bar binnenwandelen wanneer ze zien dat er digitale kiosks aanwezig zijn. 

Bovendien geven klantenzelfs tot 23% meer geld uit aan bestelkiosks. Deze resultaten komen uit een gezamenlijk onderzoek van drie organisaties, waaronder de Nationale Universiteit van Singapore.

De kassasoftware interface van Connectify zorgt dus niet alleen voor een hoger gebruiksgemak, maar zal dus letterlijk de klanten binnen doen stromen, het aantal bestellingen doen stijgen en zelfs een jonger cliënteel aantrekken! Met Connectify wordt jouw zaak één van de beste full service restaurants.

Pixee onthaalkiosk: gebruiksvriendelijk en voordelig!

Pixee heeft een moderne look

Onze Pixee infokiosk is niet alleen gebruiksvriendelijk en voordelig, maar het ziet er ook modern uit! Als bedrijf spring je uiteraard in het oog wanneer je gebruik maakt van een geavanceerde kiosk, waardoor jouw brand identity ook naar een hoger niveau getild wordt. 

Met onze intuïtieve interface en moderne hardware val je op, in real life en op sociale mediakanalen! 

Na de verkoop

Nadat het Point Of Sale systeem is geïnstalleerd,, is er natuurlijk nog werk te doen. De Pixee onthaalkiosk van Connectify helpt je een duidelijk overzicht te behouden van de klanten die jouw zaak binnenwandelen of van de bezoekers in jouw hotel. Zo kun je het overzicht bewarenvan wanneer er meer of minder klanten zijn, en waar je dus nog op moet inzetten om optimale winst te maken.

Als je ervoor kiest om ook een POS-systeem te gebruiken in je zaak, in combinatie met de Pixee onthaalkiosk, wordt ook de voorraadbeheer een stuk gemakkelijker. Met onze Pixee software kan je nauwkeurig bijhouden welke producten je precies in huis hebt, en welke er nog moeten binnenkomen via jouw leveranciers. Transacties bijhouden gaat automatisch, gedetailleerde rapporten printen is a piece of cake, en jij kan je focussen op de belangrijke zaken!

Gebruik je als restaurant ook Uber Eats, of lever je als winkel aan huis ? Met de Pixee onthaalkiosk kan je gemakkelijk de Uber Eats-bezorgers of postbodes ontvangen en begeleiden naar de plek waar ze de bestelling kunnen ophalen. Het is duidelijk: Pixee brengt alleen meerdere voordelen met zich mee!

Wat zeggen onze klanten hierover?

Wat zeggen onze klanten hierover?

De referentiecases die je hieronder vindt tonen tevreden gebruikers van Pixee digital signage. Ze gebruiken de digitale informatieschermen dagelijks voor een actieve communicatie met klanten en voorbijgangers.

Immo Axel Lenaerts

Immo Axel Lenaerts

“Onze panden worden nu op een dynamische en interactieve manier weergegeven, wat mensen veel meer aanspreekt dan vroeger.”
Sain et Sauf

Sain & Sauf

“Een dynamische raampresentatie die meteen in het oog springt is een uitstekend lokmiddel voor nieuwe klanten.”

Hoe werkt het systeem? 

De Pixee onthaalkiosk werkt op basis van System-On-Chip technologie. Je krijgt van ons een scherm waarop alle nodige Pixee-software geïnstalleerd is, and you’re good to go! Ook het eenvoudig beheer van binnenkomende leveranciers,of van de verplaatsing van producten binnen jouw winkel, is mogelijk via Pixee. 

Onze gebruiksvriendelijke software staat je toe om al jouw behoeften als winkelier te vervullen, en ook aan te vullen waar nodig!

POS integratie

Met een geïntegreerd POS-systeem wordt het beheren van alle processen binnen jouw zaak natuurlijk nog een stuk eenvoudiger. Dit kan in een horecazaak of warenhuis van elk formaat: kleine cafés, grote restaurants, internationale winkelketens of small businesses. De mogelijkheden zijn oneindig!

De hardware

Vraag je je af hoe de Pixee hardware nu precies in elkaar zit? Naast de microchip met onze Pixee software ontvang je natuurlijk ook een Pixee display. De displays van Connectify zijn van de allerhoogste kwaliteit, want enkel het allerbeste is goed genoeg voor jouw zaak!

Verschillende schermtypes en groottes

Onze Pixee-schermen zijn verkrijgbaar in LED, LCD of OLED en in verschillende groottes, zodat je precies de display kan vinden die perfect past bij de noden van jouw horecazaak of winkel! Verschillende schermgroottes en types combineren is ook geen probleem. De experts van Connectify helpen jou bij het vinden van de perfecte oplossing op maat.

Telenet Business partner

Connectify is al vele jaren een vaste Telenet Business partner, wat betekent dat we jouw zaak steeds de beste kwaliteit kunnen garanderen. Onze expertise, gecombineerd met de producten en diensten van Telenet, is werkelijk een winning combo. Op die manier verzekeren we keer op keer de beste service voor jouw zaak!

Telenet Business Partner

Connectify, expert in digital signage

Benieuwd naar hoe de Pixee onthaalkiosk en software eruit zal zien in jouw horecazaak of winkel? Aarzel dan niet en contacteer ons voor een gratis proefversie, of kom onze POS systemen gratis uitproberen in onze innovation rooms te Beernem!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht