Digital signage platform: Pixee

Digital signage platform is een complete oplossing voor alle interne en externe communicatie in jouw organisatie of bedrijf. Met Pixee digital signage verspreid je op elk moment nuttige en belangrijke informatie naar de juiste personen, op het juiste moment. Bovendien maak je dankzij onze ultramoderne displays een eerste goede indruk op elke volgende klant, gast of bezoeker. 

Connectify helpt jou bij het zoeken naar de ideale oplossing voor jouw bedrijf!

Digital signage platformen
Digital signage
Interne en externe communicatie

Digital signage: interne en externe communicatie

Digital signage voor externe communicatie

Met digital signage maak je gebruik van digitale schermen om te communiceren met klanten, bezoekers, voorbijgangers of andere doelgroepen. Je kan snel en efficiënt nuttige en belangrijke informatie delen, zonder dat het veel tijd in beslag neemt.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om bezoekers te verwelkomen, producten of diensten te promoten of zelfs belangrijke veiligheidsinformatie mee te delen. Het soort content dat je deelt op je digital signage bepaal je volledig zelf. De mogelijkheden zijn onbeperkt!

Ontdek in de video hoe kledingwinkel Deleye Pixee digital signage gebruikt voor al haar externe communicatie.

Digital signage voor interne communicatie

Digital signage is niet alleen nuttig voor externe communicatie met je klanten, bezoekers of voorbijgangers, maar ook voor interne communicatie is digital signage een uitstekende oplossing! 

Het belang van een goede interne communicatie wordt alleen maar groter. Lees hier het artikel van Remind rond interne communicatie en waarom het nu juist zo belangrijk is.

Extern winnen, is intern beginnen: een goede interne communicatie met het personeel is de bouwsteen van elk succesvol bedrijf. Investeren in de verbetering ervan is dus een slimme zet. Met digital signage schermen op kantoor, in de refter of gang hou je het personeel op elk moment van de dag op de hoogte van belangrijk nieuws.

Voordelen van digital signage

Digital signage brengt daarnaast ook heel wat voordelen met zich mee:

Digital signage platform

Vergroot de zichtbaarheid van je bedrijf

Ten eerste vergroot je met digital signage de zichtbaarheid van je bedrijf. De dynamische content springt meteen in het oog van iedereen die voet zet in jouw zaak. Met Pixee maak je gegarandeerd een eerste goede indruk bij nieuwe klanten!

Toon meteen waar je voor staat

Bovendien heb je ook de mogelijkheid om de content op de schermen volledig aan te passen aan jouw noden. Zelfs jouw huisstijl kan helemaal verwerkt worden in de content die je toont, zodat iedereen meteen weet waar je voor staat. Met de gebruiksvriendelijke Pixee-software kan je zelf een ontwerp en lay-out creëren, 100% op maat van jouw onderneming.

Bespaar tijd en geld

Digital signage bespaart je ook heel wat tijd en geld. De content is eenvoudig te beheren  en aan te passen vanuit één centraal systeem en is makkelijk in gebruik voor al jouw personeel. Jouw personeel verspilt geen kostbare tijd meer met het opmaken en uitprinten van papieren of affiches: met enkele klikken passen ze makkelijk de digital signage schermen aan om de gewenste boodschap te verspreiden!

Geef je bedrijf een stijlvolle make-over

Onze ultramoderne displays zijn een echte eyecatcher en zetten jouw producten en diensten in de kijker.  Digitale schermen zijn bovendien veel aantrekkelijker dan ouderwetse communicatiemiddelen, zoals papieren of affiches. Dankzij de kleurrijke en dynamische content krijgen jouw producten en diensten de aandacht die ze verdienen! 

Waardevolle communicatie

En tot slot het belangrijkste voordeel: dankzij digital signage van Pixee beschikt jouw bedrijf voortaan over een waardevol communicatiemiddel. Pixee is een flexibele oplossing die ook nog eens makkelijk in gebruik is. Een goede communicatie met klanten is bovendien ook voordelig voor de algemene customer satisfaction van jouw bedrijf.

Voordelen digital signage

Digital signage software

Narrowcasting

Met de digital signage oplossing van Pixee kan je eenvoudig en efficiënt aan narrowcasting doen: je bereikt de juiste, specifieke doelgroep op het juiste moment. Op dat vlak is narrowcasting veel doeltreffender dan andere vormen van communicatie, zoals bijvoorbeeld grote marketingcampagnes.

Met Pixee verspreid je namelijk gerichte en nuttige informatie naar een geïnteresseerd en geëngageerd doelpubliek, en dat is nu net waardevol voor jouw bedrijf. Bovendien is de kans dat jouw doelpubliek getriggerd wordt om in interactie te gaan ook veel groter.

Hoe kan ik digital signage gebruiken?

Digital signage content

De mogelijkheden voor digital signage content zijn werkelijk onbeperkt! Pixee is een ideale oplossing voor bedrijven en organisaties uit elke sector die hun interne en externe communicatie willen verbeteren.

Enkele voorbeelden van digital signage in de praktijk:

Verwelkomen bezoekers

Met digital signage schermen is het mogelijk om bezoekers of klanten meteen welkom te heten met een warme boodschap. Zo maak je als bedrijf meteen duidelijk dat je om jouw klanten geeft en is de kans groter dat voorbijgangers aangezetworden om binnen te komen.

Promoten nieuwe producten en diensten

Ook het promoten van nieuwe producten en diensten is met Pixee makkelijker dan ooit tevoren. Dankzij de mooie, dynamische content springen jouw beste en nieuwste producten meteen in het oog van elke voorbijganger. 

Bovendien heb je dankzij de digitale schermen ook de mogelijkheid om op elk gewenst moment een ander product in de kijker te zetten. Zo kan een broodjeszaak bijvoorbeeld in de ochtend koffiekoeken pushen, vanaf de middag broodjes en in de namiddag taarten en gebakjes. Bedrijven uit elke sector kunnen profiteren van de flexibiliteit van digital signage om producten te promoten!

Live RSS-feeds weergeven

RSS-feeds (wat staat voor Really Simple Syndication feeds) zijn een handige manier om steeds op de hoogte te blijven van belangrijk nieuws. Ze bezorgen je snel een beknopt overzicht van alle informatie die je wil displayen, zoals het laatste nieuws of weerberichten. Met de Pixee digital signage software heb je de mogelijkheid om deze RSS-feeds ook live weer te geven op jouw displays; zo blijft iedereen altijd up-to-date.

Spelen audiovisuele afspeellijsten

In sommige sectoren kunnen de digital signage schermen ook bijdragen tot de algemene sfeer. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om audiovisuele afspeellijsten te laten afspelen op elk scherm. Deze functie kan van toepassing zijn in bepaalde horecazaken of hippe kledingwinkels. Voor ieder wat wils!

Live televisie kijken

Live tv is vaak een grote meerwaarde voor zaken waar mensen veel tijd spenderen. Denk maar aan cafés, restaurants, frituren of andere horecabedrijven waar mensen tijdens het wachten graag even televisie kijken. 

Meer weten over live televisiekijken?

Maar ook in hotels en rusthuizen zijn onze Pixee digital signage schermen een ideale oplossing. In de kamers van gasten en bewoners kunnen de schermen dienen als digital signage scherm én als gewone televisie. Het zenderaanbod kan zelfs helemaal aangepast worden, precies op maat van de gebruiker. 

Meer weten over televisie-oplossingen voor de zorg- en hotelsector?

Wijs bezoekers de weg

Digital signage schermen kunnen natuurlijk ook gebruikt worden om bezoekers de weg te wijzen. Zo kan je bijvoorbeeld weergeven op welke verdieping ze worden verwacht en welke activiteit daar zal plaatsvinden. Dit is een uitstekende oplossing voor plaatsen waar meerdere evenementen of activiteiten plaatsvinden op verschillende tijdstippen. De content die verschijnt op de digital signage schermen kan makkelijk op voorhand worden ingepland, en zelfs gekoppeld worden met jouw huidige boekingssysteem. 

Lees hier hoe meetingcenter O-Forty digital signage gebruikt om bezoekers te verwelkomen en de weg te wijzen.

Geef belangrijke veiligheidsinformatie mee

Pixee kan ook gebruikt worden voor andere nuttige zaken, zoals het verspreiden van belangrijke veiligheidsinformatie of andere waarschuwingen. Opnieuw is hier het grote voordeel dat je de content op eender welk moment kan aanpassen, zodat de schermen altijd up-to-date zijn. 

Sociale media

Ook het promoten van sociale media is mogelijk met Pixee. Zo zet je jouw bedrijf of organisatie extra in de kijker bij elke voorbijganger.

Digital signage software

Pixee digital signage software: the technology

Eenvoudig in beheer

Het Pixee content management system is visueel hoogstaand en eenvoudig in beheer. Als cloud-based digital signage solution kunnen de schermen vanuit één centraal systeem beheerd worden, zodat we altijd technische bijstand kunnen verlenen wanneer nodig. Bovendien wordt met de ‘System-On-Chip’-technologie (SoC) de software op elk toestel apart geïnstalleerd, voor een 100% gepersonaliseerde aansturing. Hierbij wordt gewoon een klein chipje in je apparaat geïnstalleerd; zo simpel is het.

All-in-formule

Je kan bij Connectify genieten van een all-in-formule, waar zowel de schermen als de software inbegrepen zijn. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het aanschaffen van schermen, want Connectify garandeert steeds voor de beste kwaliteit voor jouw zaak. 

Gebruik je toch liever jouw eigen schermen? Geen probleem, ook dan helpt Connectify je graag met het aansluiten van de schermen op de Pixee software. Het enige dat we moeten doen, is de SoC-chip in jouw apparaatinstalleren.

Volledig op maat van jouw organisatie

Onze Pixee digital signage software kan volledig aangepast worden, 100% op maat van jouw organisatie. De gebruiksvriendelijke software laat je toe om je huisstijl volledig te integreren in al jouw content. Met de easy-to-use editor ga je zelf aan de slag om een layout te maken die iedereen duidelijk maakt waar jullie voor staan. Niet creatief aangelegd? Ons grafisch team ondersteunt je graag met grafische beelden voor een maximaal effect. 

Digitale receptie: Pixee onthaalkiosk

Nood aan een digitale receptie? Onze Pixee onthaalkiosk is een uitstekende manier om gasten, bezoekers of klanten op professionele wijze te ontvangen! Vanaf nu heb je de mogelijkheid om iedereen 24/7 te ontvangen, zonder tussenkomst van een receptionist. 

Zin om de hospitality in jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Lees hier meer over onze Pixee onthaalkiosk.

Connectify, vaste Telenet Business partner

Als vaste Telenet Business partner kunnen we je bij Connectify steeds de beste kwaliteit garanderen. Betrouwbaarheid, professionaliteit en kwaliteit is waar we voor staan! De producten en diensten van Telenet, gecombineerd met onze know-how, is een winnende combo voor elk bedrijf dat zijn IT-infrastructuur onder handen wil nemen!

Kies Connectify voor jouw signage solutions!

Op zoek naar een digital signage oplossing voor jouw zaak? Onze experts staan graag klaar met hun expertise om jouw organisatie te voorzien van een complete oplossing! Van een complete hardware en software solution, tot een uitstekende klantenservice met technische bijstand achteraf! Bovendien bieden we een gratis, vrijblijvende demo aan zodat je alle voordelen van digital signage zelf kan ervaren!


Vraag hieronder je gratis demo aan

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht