Connectify verbindt bedrijven met hun klanten

Restaurant digital signage: verbeter de customer experience in jouw restaurant

Een restaurant is een drukke plek, en er komt dan ook heel wat kijken bij hoe je het moet runnen. Toch kan je het jezelf makkelijker maken. Hoe precies? Met de restaurant digital signage oplossing van Pixee natuurlijk! In dit artikel legt Connectify je uit hoe digital signage een meerwaarde kan zijn voor jouw restaurant.

Digital signage displays
Restaurant digital signage

Digital signage-schermen zijn een grote meerwaarde voor restaurants

Digital signage voordelen

Digital signage-schermen zijn een grote meerwaarde voor restaurants

Met de term digital signage wordt verwezen naar digitale schermen waarmee je informatie kan verspreiden. Het kan hierbij gaan over algemene informatie, zoals je menu of goede reviews, maar ook specifieke zaken, zoals een speciale dagschotel.

Restaurant digital signage: informeer je klanten!

Met onze handige technologie van Pixee geef je je klanten makkelijk updates over nieuwe menu items, one-time offers of weekend specials. Dankzij het eenvoudige digital signage systeem van Connectify vertel je je klanten alles wat ze moeten weten in een handomdraai! Deze IT-oplossing past zich volledig aan aan jouw noden en wensen.

A great way to communicate

Iedereen die in restaurants werkt zal het beamen: er moet altijd heel wat gebeuren, en liefst zo snel mogelijk. Flexibel kunnen communiceren met je personeel is dan ook van het grootste belang.

Met digital signage kan je via narrowcasting doelgerichte boodschappen sturen naar individuele schermen. Je kan dus zowel je klanten op de hoogte houden van je menu als je chefs laten weten wat ze nog moeten bereiden. De juiste boodschap stuur je naar de juiste persoon, op het juiste moment!

Digital signage for your restaurant: de vele voordelen

Restaurant digital signage

Digital signage for your restaurant: de vele voordelen

In the long run heeft digital signage heel wat voordelen voor jouw restaurant. De innovatieve technologie biedt dan ook allround oplossingen om je restaurant beter en effectiever te doen werken:

Tijd en geld besparen

Dankzij digital signage kunnen je klanten makkelijk je menu bekijken, meer leren over tijdelijke aanbiedingen en nog veel meer! Je spaart dus een hoop tijd en geld uit door te vermijden dat je telkens opnieuw je nieuwe menu moet laten afprinten en verdelen.

Digital signage for your restaurant: you’ll find the engaging technology you never knew you needed!

Snel en makkelijk informeren

Moet je snel een aanpassing in je menu doorvoeren? Of wil je je klanten in een handomdraai op de hoogte stellen van een nieuwe aanbieding? Dat kan makkelijk met digital signage. Zo’n flexibiliteit vind je nergens anders!

Digital menu boards: het beste communicatiemiddel

Eén van de manieren waarop je als restaurant digital signage kan inzetten is natuurlijk door gebruik te maken van een digital menu board. Toch zijn er nog heel wat andere mogelijke toepassingen! Connectify biedt tal van digital signage oplossingen aan, 100% op maat van elke zaak.

Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van onze infokiosk. Dit is een interactieve vorm van digital signage, die je bijvoorbeeld kan gebruiken om je klanten te registreren aan de ingang van je restaurant. Zo hoef je dus geen extra werknemer in te zetten om reservaties op te nemen of mensen naar de juiste tafel te sturen - ook dat kan technologie voor jou doen!

Professionaliteit uitstralen

In the industry is het niet alleen belangrijk dat je een goed menu opbouwt, maar ook hoe je je presenteert naar de buitenwereld toe kan heel wat betekenen. Met digital signage straalt je restaurant professionaliteit en innovatie uit, wat ook nieuwe klanten kan aantrekken.

Creëer een customer experience

Wil je je klanten graag een wauw-effect geven? Showcase dan je nieuwe technologie door digital signage in je restaurant te integreren! Je kan je klanten op een leuke manier met je restaurant kennis laten maken, waardoor ze na het eten vertrekken met een volle maag en een nieuwe beleving.

Digital signage can elevate your restaurant’s menus and entertain your guests - all at once!

Toepassingen digital signage for restaurants

Restaurant digital signage

Toepassingen digital signage for restaurants

De toepassingen van restaurant digital signage zijn in principe eindeloos. Je kan zelf ontdekken wat het best bij jouw restaurant past! De toepassingen voor jouw digital signage kunnen dan ook op maat worden aangepast waar nodig. Hier geven we alvast enkele mogelijkheden mee:

Digital menu boards

Digital signage to show customers your menu - daar gaat het eigenlijk over. Je kan in je restaurant digital signage inzetten om je klanten op de hoogte te stellen van je one-day offers, nieuwe items of gewoon het volledige menu.

Promoties

Een makkelijke en snelle manier om de klanten van restaurants op de hoogte te brengen van nieuwe discounts? Digital signage natuurlijk! Stel je klanten meteen op de hoogte van promoties of happy hours.

Nieuws en social media

Ook een weergave van het laatste nieuws is een mogelijkheid - en dankzij de geïntegreerde IPTV-functie kan dat zelfs volledig live! Digital signage kan je eveneens gebruiken om je klanten naar je sociale media te leiden. Door bijvoorbeeld mentions van klanten in jouw posts te plaatsen, vergroot je de interactie tussen jouw restaurant en je klanten.

Communicatie met het personeel

Natuurlijk is de verbinding met je personeel ook belangrijk. Dankzij narrowcasting kan je gerichte boodschappen sturen naar individuele schermen. Zo beheer je je digital signage op een eenvoudige en snelle manier en kan je je boodschappen aanpassen naargelang elke situatie. Breng de juiste boodschap bij de juiste persoon, op het juiste moment!

Geïnteresseerd in digital signage for your restaurant? Contacteer ons dan snel! 

Tellie: restaurant digital signage software op maat

Digital signage software

Pixee: restaurant digital signage software op maat

Bij Connectify werken we met de digital signage software van Tellie. Dankzij de hoogstaande hardware en software kan jouw restaurant digital signage optimaal gebruiken!

1.

All-in formule

Onze all-in formule houdt in dat we de installatie en hardware en software voor onze eigen rekening nemen. Beschik je zelf al over geschikte schermen? Dan kunnen we de software daar makkelijk op installeren. Is dat nog niet het geval? Dan brengen wij zelf nieuwe schermen mee. Voor elke situatie is er een Tellie-oplossing!

2.

Makkelijk te implementeren

De software op individuele schermen installeren was nog nooit zo makkelijk als met onze handige System-On-Chip technologie. Een kleine chip installeren op jouw apparaat is alles wat nodig is om het systeem op jouw apparaat te introduceren. Dankzij dit systeem kan je op elke gewenste manier allerlei soorten content afspelen.

3.

Pas je content makkelijk aan

Ook kan je de content helemaal aanpassen aan jouw eigen restaurant. Heb je bijvoorbeeld een huismerk, dan kan dat makkelijk geïntegreerd worden in al je content. Ben je niet zo handig met grafisch design? Geen nood! Ons geweldig grafisch team staat voor je klaar.

Kies Connectify voor jouw restaurant!

Wij bieden bij Connectify de digital signage van Tellie aan voor een vast bedrag per maand. Daarmee geniet je van alle voordelen van digital signage, bovenop hoogkwalitatieve technologie én onze eigen expertise.

Klantentevredenheid dragen we bij Connectify hoog in het vaandel. Je kan dan ook bij ons terecht met al je vragen en IT-problemen. We staan je bij tijdens elke stap: van installatie tot keurige technische bijstand achteraf!

Neem vandaag nog contact op

Sta je al te trappelen om je digital signage avontuur te starten? Neem dan zeker contact met ons op, of kom langs in onze innovation rooms!

    Telefoonnummer *

    E-mail *

    Bericht