Connectify verbindt bedrijven met hun klanten

Real estate digital signage: zet jouw immokantoor in de kijker!

Elk succesvol immokantoor weet dat het belangrijk is om op te vallen in het straatbeeld. Een mooie, verzorgde etalage die meteen in het oog springt is een eerste belangrijke stap om nieuwe klanten aan te trekken. Bovendien wil je met je etalage natuurlijk altijd de juiste personen bereiken op het juiste moment, en dat is met de huidige raamsystemen die veel immokantoren gebruiken helaas niet mogelijk. Onze digital signage oplossing kan je helpen. Daar brengen we met Tellie real estate digital signage voor eens en altijd verandering in.

Met behulp van Connectify beschik je over een stijlvol en model raamsysteem, helemaal op maat van jouw zaak!

Vitrine Signage
Vitrine Signage

Improve your real estate agency

Real estate agency

Improve your real estate agency

Als real estate agency is een fraaie raampresentatie van groot belang: je moet jouw product - jouw vastgoed - zo optimaal mogelijk presenteren, zodat het tot zijn volste recht komt. Tot op heden maken veel agencies gebruik van het oude kabelsysteem met led-verlichting om hun aanbod aan vastgoed uit te stallen. 

Deze manier van adverteren is echter achterhaald: het uitprinten en vervangen van de papieren neemt enorm veel tijd in beslag, en bovendien is de tekst op de papieren door de felle led-verlichting maar moeilijk te lezen. Wat als we je vertelden dat er een veel eenvoudigere oplossing bestaat, die al die processen voor jou automatiseert én er ook nog eens veel aantrekkelijker uitziet?

Tellie is de digital signage oplossing van Telenet voor elk bedrijf dat zijn producten en diensten extra in de kijker wil zetten en de communicatie met klanten naar een hoger niveau wil tillen. Met Tellie adverteer je niet alleen jouw product op een stijlvolle manier, maar heb je ook de mogelijkheid om in interactie te gaan met huidige of toekomstige klanten. Bovendien zal Tellie je ook heel wat tijd en geld besparen, aangezien je dankzij de gebruiksvriendelijke digital signage software die je ontvangt met Tellie eenvoudig op voorhand al je content kan inplannen! Adverteren wordt een fluitje van een cent!

Digital signage: wat is dat?

Digital signage immokantoor

Digital signage: wat is dat?

Met digital signage - ook bekend als “beeldschermcommunicatie” - informeer je klanten, bezoekers en voorbijgangers via digitale beeldschermen. Digital signage kent de laatste jaren een grote opkomst, aangezien het adverteren, communiceren en in interactie gaan met klanten een stuk makkelijker maakt. Waar vroeger alles handmatig moest gebeuren, is het nu met digital signage mogelijk om alle content op voorhand in te plannen, zodat adverteren bijna een geautomatiseerd proces wordt, waar je als zaak geen kostbare tijd meer aan verspilt.

Het feit dat je vanaf nu je content eenvoudig kan inplannen, brengt heel wat voordelen met zich mee. Je kan je content namelijk heel makkelijk gaan aanpassen aan het tijdstip, de locatie of zelfs de doelgroep. Dit heet ‘narrowcasting’ en betekent dat je voortaan altijd de juiste personen op het juiste moment bereikt. Daar waar je met oude vormen van adverteren geen specifieke doelgroep bereikt, is het met digital signage mogelijk om jouw doelgroep specifiek te gaan targeten, wat erg waardevol is voor elk bedrijf dat belang hecht aan een goede communicatie met zijn klanten. 

Met digital signage verbeter je dus ook de communicatie met klanten en werknemers. Daarnaast kan je de informatie op je beeldscherm heel makkelijk aanpassen. Ten slotte toon je door de moderne uitstraling van digital signage dat je als bedrijf mee bent met de nieuwste technologieën!  

Met digital signage ben je op elk moment verzekerd van een geïnteresseerd en interactief doelpubliek, waar je advertentie veel meer effect op zal hebben.

Tellie: it’s that easy!

Pixee: it’s that easy!

Bij Connectify maken we voor onze digital signage screens gebruik van de Tellie digital signage software van Telenet, waardoor je 100% verzekerd bent van de beste kwaliteit voor jouw vastgoedkantoor. De Tellie-software is ook eenvoudig en intuïtief in gebruik, wat het beheer van de schermen enorm toegankelijk maakt voor iedereen binnen jouw organisatie. Met enkele klikken verspreidt jouw personeel in no-time elke boodschap naar de gewenste schermen!

Tellie kan worden ingezet voor allerlei doeleinden. Niet alleen heb je de mogelijkheid om jouw panden in de kijker te zetten en boodschappen te verspreiden, Tellie maakt elk scherm ook interactief. Zo kan je jouw klanten bijvoorbeeld met een QR-code op het scherm meteen naar jouw website leiden, of kan je ze binnen uitnodigen voor een gezellig tasje koffie!

Enkele voorbeelden van hoe je Tellie kan implementeren in jouw real estate agency:

 • Verwelkom bezoekers:

  Spreek de mensen die jouw immokantoor voorbijkomen meteen aan om jouw zaak binnen te komen. Je kan jouw boodschap zelfs aanpassen aan het moment van de dag: ‘s morgens nodig je hen uit voor een gezellig tasje koffie, in de namiddag bijvoorbeeld voor een hapje. Hiermee differentieer je je als immokantoor van alle andere agencies in de buurt en toon je dat je houdt van een persoonlijke aanpak.

 • Zet jouw panden in de kijker:

  Real estate digital signage heeft uiteraard ook de mogelijkheid om jouw panden in de kijker te zetten, en dat op een veel dynamischere manier dan vroeger. Met de Tellie digital signage software heb je de mogelijkheid om prachtige slideshows te maken van jouw panden, met zelfs videobeelden waarin je bijvoorbeeld een rondleiding geeft van het pand! Deze manier van adverteren is veel aantrekkelijker en geeft de mensen een veel beter beeld van het pand.

 • Nieuwsfeed over jouw immokantoor weergeven:

  Je kan de slideshow met je panden natuurlijk ook afwisselen met bijvoorbeeld de laatste nieuwtjes van jouw zaak: jullie laatste accomplishments of persoonlijk nieuws van binnen het bedrijf dat je graag naar buiten brengt. Ook zo toon je meteen aan iedereen die een blik werpt op jouw schermen dat je waarde hecht aan een persoonlijke benadering.

 • Weather updates:

  Zelfs het weer kan je in jouw voordeel gebruiken om nieuwe klanten aan te trekken. Zo kan je bijvoorbeeld wanneer het regent de boodschap “Kom binnen! Bij ons is het droog.” weergeven of “Zat je op dit moment liever in warmere oorden? Ontdek ons aanbod aan moderne villa’s in Calpe!” Je kan je content volledig aanpassen aan jouw aanbod en tegelijk inspelen op de gevoelens en gedachten van passanten op dat moment.

 • Social media feeds:

  Ook het promoten van social media is mogelijk met de digital signage software van Tellie en zorgt voor interactie met (potentiële) customers. Klanten kunnen namelijk een QR-code op het scherm scannen met hun smartphone en zo snel naar jouw website of social media pagina geleid worden. Zo is de kans ook groter dat mensen op een later moment nog aan jouw immokantoor terugdenken en opnieuw contact opnemen.

Voordelen van Tellie

Easy-to-use

Zoals eerder vermeld, is Tellie enorm eenvoudig en intuïtief in gebruik. Het scherm is vanaf dag 1 ready-to-go. Het is dan ook voor iedereen binnen jouw organisatie een fluitje van ‘n cent om de software zelfstandig te beheren, zelfs voor mensen die minder ervaren zijn op vlak van technologie. Je personeel geniet zelfs een gratis opleiding van de experts van Connectify, zo kan iedereen gebruik maken van de handige functies die de Tellie digital signage software met zich meebrengt.

Bespaar heel wat tijd en geld

Het moderniseren van jouw organisatie is een heuse investering. Toch zal die investering je op termijn heel wat tijd en geld besparen. Zo hoeft jouw personeel zich niet langer bezig te houden met tijdrovende bezigheden, zoals het handmatig uitprinten en ophangen van papieren affiches. 

Dankzij de handige functies van onze Tellie digital signage software verspreid je je boodschap met enkele drukken op de knop, of plan je je boodschap zelfs op voorhand in! Zo kan je op jouw twee oren slapen, terwijl Tellie het werk voor jou doet!

Zorg voor interactie met klanten of bezoekers

Tellie zorgt ook voor interactie met klanten of bezoekers. Op dat vlak verschilt Tellie dan ook van andere digital signage platformen: de schermen geven niet zomaar een dode slideshow weer, maar dynamische en interactieve content die de aandacht van klanten en bezoekers gegarandeerd trekt! Zo is het mogelijk om QR-codes weer te geven die mensen kunnen scannen om meer informatie te krijgen. De codes kunnen bezoekers de weg wijzen of hen zelfs aansporen om gebruik te maken van onze Tellie infokiosken, waarmee ze zich makkelijk zelf kunnen bedienen!

100% op maat van jouw zaak

Connectify zorgt steeds voor een oplossing die volledig antwoordt op alle noden van jouw organisatie en 100% op maat van jouw zaak gemaakt is. De Tellie digital signage software kan volledig worden aangepast aan jouw behoeftes, ongeacht de sector waarin je organisatie zich bevindt: immokantoren, horecazaken, de transportsector, gezondheidszorg, handel en dienstverlening … Iedereen kan profiteren van de voordelen van Tellie !

Ontdek in welke sectoren wij al een verschil hebben gemaakt aan de hand van onze referentie-verhalen.

De beste kwaliteit

Uiteraard kiezen we bij Connectify enkel en alleen voor de beste kwaliteit, want alleen het beste is goed genoeg voor jouw zaak! Real estate agencies hebben nood aan een kwalitatieve raampresentatie die alle vastgoed goed tot hun recht laat komen. Onze ultra high brightness displays behoren tot de beste klasse van schermen die momenteel op de markt te verkrijgen zijn en dragen bij tot een stijlvolle en professionele uitstraling van jouw zaak.

Bovendien zijn digitale schermen veel aantrekkelijker dan verouderde, traditionele vormen van reclame, zoals affiches. De dynamische content en felle kleuren maken gegarandeerd indruk op elke volgende klant die jouw immokantoor binnenstapt!

Wat onze klanten uit de immosector hierover zeggen

Benieuwd hoe tevreden andere real estate agents zijn over Tellie digital signage? Hieronder lezen jullie wat onze immokantoren vinden van de real estate digital signage.

Immo Axel Lenaerts Gent

Real estate digital signage

Immo Axel Lenaerts Gent

Immo Axel Lenaerts in Gent had nood aan een upgrade van hun huidige traditionele raamsysteem. Daarom stelden we voor onze ultra high brightness displays te installeren met de bijhorende Tellie digital signage software.

Volgens zaakvoerder Axel Lenaerts zijn de displays een absolute meerwaarde voor de externe communicatie die het immokantoor wil voeren met voorbijgangers en potentiële klanten. 

Axel Lenaerts: “Dankzij Tellie kunnen we doelgericht werken en meer beelden naar buiten brengen dan voordien. De hoge lichtsterkte van de ultra high brightness displays zijn bovendien een grote meerwaarde en was voor ons als immokantoor een belangrijke vereiste, want onze content moet op elk moment zichtbaar zijn voor iedereen die ons kantoor voorbijkomt. "Onze panden worden nu op een dynamische en interactieve manier weergegeven, wat de mensen veel meer aanspreekt dan vroeger.”

UK Realty Agents Limited London

Digital signage

UK Realty Agents Limited London

Vastgoedgroeps UK Realty Agents Limited in Londen was op zoek naar een stabiel en betrouwbaar signage-systeem dat aan hun specifieke vereisten kon voldoen en feilloos werkte op verschillende locaties heen. 

We zorgden hier voor een 98” LG OLED Videowall en een muur met 20 digital signs die de immopanden in hoge resolutie kunnen weergeven.

System Engineer Stijn Deryckere: “Dankzij de cloud-based digital signage functies van Tellie kunnen we nu met één lokale server werken, over de verschillende locaties heen, wat feilloos werkt. Bovendien zijn de displays een complete wauw-factor voor elke klant die voet zet in onze zaak.”

Telenet Business partner

Als vaste Telenet Business partner kunnen we jouw immokantoor steeds verzekeren van de beste kwaliteit. De hoogwaardige producten en diensten van Telenet in combinatie van de expertise van onze professionals, is weliswaar een winning combo. Bovendien kan je, dankzij het feit dat je samenwerkt met een zelfstandige partner, wanneer dan ook genieten van 24/7 technische bijstand van onze in-house Telenet-afdeling. Onze experts staan elke dag met veel plezier klaar om kleine en grote brandjes te blussen, indien nodig.

Connectify, digital signage for real estate and more…

Ook zin om de customer experience in jouw immokantoor naar een hoger niveau te tillen? Connectify helpt! We voorzien een betaalbare IT-oplossing van A tot Z voor jouw kantoor, zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken! Bovendien bieden we je een vrijblijvende, gratis demo aan, zodat je de vele voordelen van Tellie aan den lijve kan ondervinden. Je kan ons ook gerust contacteren via onderstaand formulier voor meer informatie!

  Telefoonnummer *

  E-mail *

  Bericht