Pharmacy digital signage met Connectify

Ben je apotheker en wil je jouw vestiging graag de toekomst in sturen? Heb je er genoeg van dat je belangrijke informatie of promoties altijd moet verspreiden met papieren flyers? Dan is pharmacy digital signage de perfecte manier om dit te verhelpen. Connectify staat voor je klaar met de beste digital signage oplossingen!

Pharmacy digital signage
Pharmacy digital signage

Wat is digital signage? 

Pharmacy digital signage

Wat is digital signage? 

Digital signage is een term die gebruikt wordt voor het gebruik van beeldschermen om informatie over te brengen naar klanten of te communiceren met collega’s.

Digital signage in your pharmacy

Je kan digital signage bijvoorbeeld gebruiken om informatie te tonen over nieuwe medicatie of je diensten. Ook je openingsuren, het weer of het laatste nieuws kan je op zo’n scherm voorbij laten komen.

Gebruik digital signage voor je personeel

Verder kan je pharmacy digital signage ook gebruiken om te communiceren met je collega’s of werknemers. Zo kan je de dagelijkse taken bijvoorbeeld op een scherm zetten of bepaalde informatie over nieuwe medicatie aan je werknemers doorgeven. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Web based digital signage

Voordelen digital signage

Natuurlijk komt digital signage met heel wat voordelen voor jouw bedrijf. What can digital signage do for the pharmacy? Kom er hier achter!

De impact op de wachtrij

Met een beeldscherm kan je je klanten informeren, maar je kan ze er uiteraard ook mee afleiden. Volgens finchannel.com wordt zo de wachttijd snel veel minder!

Eens je klanten in de wachtrij plaatsnemen kunnen ze dankzij de beeldschermen lezen welke nieuwe producten je aanbiedt of van welke promoties ze kunnen genieten. Nog voor ze het goed en wel beseffen is de rij al veel opgeschoven én hebben ze een product leren kennen dat perfect voor hen is!

Verspreid waardevolle informatie

Natuurlijk kan digital signage vooral worden ingezet om belangrijke informatie te delen. Dat kan niet alleen naar je klanten, maar bijvoorbeeld ook naar je werknemers. In de gezondheidssector kan een miscommunicatie, of niet communiceren, namelijk erg gevaarlijk zijn. Via digital signage voorkom je misverstanden, omdat alles dubbel gecheckt kan worden of op het moment zelf kunnen worden aangepast.

Narrowcasting

Dankzij onze handige narrowcasting-techniek kan je ook elk scherm individueel beheren, waardoor je op hetzelfde moment je klanten van de laatste nieuwtjes op de hoogte kan brengen en je werknemers kan laten weten welke bestellingen van medicatie nog verpakt moeten worden. 

Breng met onze schermen de juiste boodschap naar de juiste persoon, op het juiste moment. Communicatie was nog nooit zo makkelijk!

Pharmacy digital signage: professioneel en toekomstgericht

Digital signage zorgt er ook voor dat je bedrijf meteen professionaliteit uitstraalt. Geen gedoe meer met papieren folders waar de datum verkeerd op staat afgedrukt, geen geld meer moeten verspillen aan printshops - met de handige beeldschermen van Pixee is dat verleden tijd!

De toekomst is digitaal

Dankzij de schermen lanceer je je apotheek meteen de digitale toekomst in. Processen kunnen met een goede digitalisering meteen geautomatiseerd worden. Zo maak je het jezelf niet alleen makkelijker, je zorgt er ook voor dat je klanten een hogere dunk van je krijgen.

Optimaliseer de zichtbaarheid

Zichtbaarheid is erg belangrijk wanneer je probeert te verkopen. Met digital signage is dat dan ook geen probleem!

Ook in je etalage

Zo kan je bijvoorbeeld een scherm in je etalage zetten. Daarmee kan je alle voorbijkomende potentiële klanten informeren van je doelen, promoties en evenementen.

Personaliseer je schermen

Natuurlijk is het belangrijk dat je schermen niet exact dezelfde content aanbieden als je concurrentie. Dankzij onze digital signage kan je je content dan ook volledig personaliseren!

Zo kan je bijvoorbeeld je huismerk toevoegen aan al je boodschappen of een extra touch toevoegen door zelf een creatieve lay-out te ontwerpen.

Bestel nu je digital signage en lanceer je apotheek!

Met onze digital signage kan je jouw bedrijf nog beter in de spotlights plaatsen. Wij bieden de meest kwalitatieve oplossing aan.

 • Reeds 20+ Vlaamse bedrijven gingen je al voor!

Digital signage in your pharmacy met Pixee

Pharmacy digital signage

Your pharmacy digital signage with Pixee

Bij Connectify werken we met de digital signage schermen van Pixee. Maar wat betekent dat voor jou?

All-in formule

Eerst en vooral werken we met een all-in formule. Concreet betekent dit dat we instaan voor de installatie van zowel de software als de hardware. Ook wanneer je al schermen hebt kunnen we daar de software op installeren dankzij onze System-on-a-chip technologie.

System-On-Chip is een eenvoudige technologie, die tegenwoordig in bijna elke smartphone, tablet en smart TV gebruikt wordt. Alle nodige Pixee-software wordt op de chip gezet, waarna die in de nodige toestellen geïnstalleerd wordt. De software kan ook naar jouw persoonlijke wensen aangepast worden, zodat je alle functionaliteiten ontvangt die je nodig hebt.

Personaliseer je pharmacy digital signage

Met een beetje creativiteit kan je je boodschap nog beter doen overkomen. Weet je zelf niet goed hoe je aan interessante vormgeving kan doen? Geen probleem! Ons top grafisch team staat je graag bij om geweldige beelden te creëren.

The pharmacy digital fingerprint

Het systeem van Pixee is makkelijk te installeren en eenvoudig in gebruik. Toch is het een stukje high-end technologie waarmee je meteen een stap richting de toekomst zet. 

Door je apotheek uit te rusten met digital signage druk je meteen je stempel op de bezoekerservaring van je klanten. Laat je digitale vingerafdruk achter en contacteer ons vandaag nog! 

Interactive digital signage: onthaalkiosk

Pharmacy digital signage

Interactive digital signage: onthaalkiosk

Interactive digital signage is een geweldige manier om je klanten meer bij je apotheek te betrekken. However, dat is niet de enige manier waarop je interactief met hen aan de slag kan. Daarvoor kan je ook de infokiosk inschakelen!

Wat is een onthaalkiosk?

Een infokiosk of onthaalkiosk is eigenlijk een interactief touch-screen scherm dat je kan gebruiken voor bezoekersregistratie. Je kan er je klanten op een professionele manier mee verwelkomen zonder nood te hebben aan een receptionist. 

Voordelen voor een apotheek

Beeldbellen dokters

Voordelen voor een apotheek

Ook in een apotheek kan zo’n interactieve digital signage handig zijn. Wanneer een klant bijvoorbeeld een bestelling komt afhalen kan hij of zij dat op zo’n scherm aangeven en krijgt de werknemer in de apotheek meteen een melding dat de klant is aangekomen. 

Ook kan je vragenlijsten of gepersonaliseerde advertenties op het scherm laten verschijnen, waardoor je kan peilen naar wat populair is bij je klanten en zo gerichter kan adverteren.

Voorbeelden gebruik onthaalkiosk

Een infokiosk brengt heel wat voordelen voor je apotheek met zich mee. Ten eerste is het een erg efficiënte manier om je werknemers te ondersteunen. Ook laat het een professionele indruk achter bij je klanten, die zich hun bezoek aan je apotheek zeker zullen herinneren.

Verder bespaar je heel wat tijd en geld door technologie te gebruiken. Zo spaar je bijvoorbeeld een receptionist uit en kunnen je werknemers zich focussen op hun andere taken. Tenslotte kunnen de interactieve schermen ook helemaal gepersonaliseerd worden.

Waarom Connectify?

Waarom Connectify?

Ondertussen ben je overtuigd van de vele voordelen van digital signage, zowel de schermen als de interactieve infokiosk. Maar waarom zou je nu voor Connectify kiezen?

Connectify

Your pharmacy with digital signage: all behind a button

Connectify werkt met software van Pixee. Daardoor kan jij genieten van eenvoudig beheerbare high-end technologie - de juiste boodschap aan de juiste persoon, op het juiste moment, en dat alles met een paar simpele klikken!

De digital signage van Connectify werkt via System-On-Chip technologie. Dat betekent dat alle nodige software op een kleine chip gebrand staat. Deze chip wordt dan in alle nodige toestellen geïnstalleerd. De software kan ook op maat aangepast worden, zodat jij precies krijgt wat je nodig hebt!

Kwalitatieve digital signage en meer

Onze digital signage producten van Pixee zijn van een hoge kwaliteit. Daardoor garanderen we je een bezoekerservaring die je klanten nog lang bij zal blijven.

Ook bieden we heel wat andere producten aan waar jij van kan genieten. Ben je klaar om de volgende stappen richting de toekomst te zetten of ben je benieuwd wat we nog meer doen? Bekijk dan zeker al onze diensten op onze site!

Duurzame klantenservice

Een van de belangrijkste pijlers voor Connectify is een duurzame klantenservice. We leveren dan ook niet alleen je nieuwe digital signage systeem, we staan je ook daarna bij met uitstekende IT support. Ons team heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de IT-sector. Daardoor kunnen we je bij elk technisch probleem van dienst zijn.

Verder kan je ook gebruik maken van de diensten van ons grafisch team. Zo kan je genieten van een fantastische digitale vormgeving om je producten aan de man te brengen!

Overtuigd? Bestel nu je digital signage!

Ben je helemaal overtuigd van onze werkwijze en onze digital signage producten? Dan kan je ons vandaag nog contacteren om je digital signage schermen te bestellen. Zet een eerste stap richting de toekomst met Connectify!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht