Pixee: digital signage for corporate

De interne en externe communicatie op punt houden binnen jouw organisatieis één van de belangrijkste factoren voor een succesvol bedrijf. Dé oplossing die Connectify aanbiedt om zo efficiënt en doeltreffend mogelijk de communicatie te regelen, is Pixee: een all-in-one oplossing voor corporate digital signage! Met de Pixee digital signage screens for corporate geef je jouw werkomgeving een gebruiksvriendelijke en gemakkelijke oplossing voor de bedrijfscommunicatie

Lees hier meer over onze Pixee digital signage solutions bij Connectify.

Corporate digital signage
Corporate digital signage

Corporate digital signage: Jouw bedrijf professioneel laten communiceren

Digital signage aiport

Corporate digital signage: Jouw bedrijf professioneel laten communiceren

Externe communicatie

De sleutel naar succes voor elk bedrijf is een goede externe communicatie aankondigingen naar voorbijgangers, bezoekers, potentiële en bestaande klanten, enzovoort. Zonder tactische externe communicatie zal je niet opvallen tussen andere bedrijven, die ook de aandacht van het publiek willen trekken. 

Interne communicatie

Daarnaast is ook een effectieve interne communicatie van erg groot belang; communicatie naar jouw medewerkers, binnen en buiten de fysieke meeting rooms, speelt een belangrijke rol. Jouw werknemers moeten steeds op de hoogte zijn van belangrijke informatie, zodat ze zo adequaat mogelijk hun werk kunnen vervullen.

We weten het nu: communication is key. Bovendien draagt een goede interne communicatie ook bij aan het welzijn van jouw personeel, zoals je hier kan lezen. Keep employees happy with good communication!

Dé oplossing voor jouw bedrijfscommunicatie is corporate digital signage! Maar wat is digital signage nu precies?

Wat is digital signage?

Digital signage (letterlijk: “digitale bewegwijzering”) is een digitale tool waarmee je al jouw interne en externe communicatie kan voeren. Hierbij maak je gebruik van een digitaal display waarop je al jouw content verspreidt, met slechts enkele drukken op de knop! Eén van de grootste voordelen van een corporate digital signage display is dat je je boodschap waar en wanneer je wil kan aanpassen: aan het publiek, aan de locatie of zelfs aan de tijd. Erg flexibel dus!

Use digital signage to engage visitors and employees!

Vitrine signage

Pixee: why it’s the best digital signage for you

Corporate digital signage

Pixee: why it’s the best digital signage for you

Lees hier meer over de voordelen van onze Pixee digital signage solution!

Aantrekkelijk voor bezoekers en klanten: narrowcasting!

Het grootste en meest doorslaggevende voordeel van digital signage for corporate is dat het je toelaat om aan ‘narrowcasting’ te doen. Dat houdt in dat je steeds de juiste boodschap, naar de juiste persoon op het juiste moment kan versturen. 

Terwijl je bij broadcasting zoveel mogelijk mensen probeert te bereiken, pas je bij narrowcasting net jouw boodschap aan aan jouw doelpubliek. Het resultaat is dat je de juiste mensen bereikt, die actief geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten!

 

Bespaar tijd én geld!

Wanneer je digital signage gebruikt voor de interne en externe communicatie van je bedrijf, bespaar je ook heel wat tijd en geld! Je hoeft zelf geen papieren en affiches op te stellen en af te drukken.Met de gebruiksvriendelijke, easy-to-use Pixee digital signage software verspreid je jouw boodschap met enkele drukken op de knop!

Je hebt zelfs de mogelijkheid om digital signage displays van andere filialen vanop afstand te besturen. Eigenlijk heb je dus maar één persoon nodig die de content opstelt en verspreidt, waardoor je alweer heel wat tijd en kosten bespaart!

Deel en beheer belangrijke informatie en updates

Met de Pixee digital signage software vereenvoudig je de interne communicatie naar jouw medewerkers toe, waardoor iedereen steeds op de hoogte is van de laatste updates! Is er last-minute een vergadering gepland in één van de meeting rooms, is er een dubbele room booking, wordt er een medewerker gevraagd in de lobbies, of wil je de aankondigingen en updates van de dag delen? 

Met jouw digital signage displays designed for corporate deel je dit allemaal, en nog veel meer! De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

Evenementen aankondigen

Organiseert jouw bedrijf binnenkort een groot evenement? Of een kleiner evenement in een meeting room? Met onze digital signage displays is het aankondigen van je evenement kinderwerk! Zo zijn al jouw personeel, klanten en bezoekers meteen op de hoogte. 

Nieuwe producten en diensten promoten

Vandaag de dag wordt een digital signage display vaak gebruikt om nieuwe producten en diensten te promoten. Met felle kleuren, activerende teksten of video's zet je jouw producten en diensten in de kijker! Een digitaal scherm is natuurlijk ook veel aantrekkelijker dan traditionele, statische reclame.

Via jouw digital signage komt jouw product of dienst veel beter tot zijn recht, omdat je het met bewegende beelden en de juiste kleuren ook veel beter kan ervaren. Op die manier trek je een groter publiek aan!

Sociale media of website promoten

Met digital signage is er ook de mogelijkheid om jouw sociale media of website eens extra in de kijker te zetten! Zo vergaar je meer volgers en groeit jouwsocial media account, waardoor communiceren naar een jonger publiek eenvoudiger wordt!

Toon het nieuws en het weerbericht

Natuurlijk hoeft jouw digital signage content niet altijd marketinggericht te zijn. Uiteraard kan je de signage-schermen ook gebruiken om een lokale nieuwsfeed of weerberichten te geven, of een persoonlijke RSS-feed die de laatste ontwikkelingen in jouw bedrijf toont. Met digital signage zijn de mogelijkheden eindeloos!

Servers

Pixee, corporate digital signage software

Pixee is dé tool om een professionele eerste indruk te maken bij werknemers en bezoekers. De Pixee-software biedt de mogelijkheid om jouw content volledig te personaliseren aan de hand van jouw huisstijl, en is daarnaast ook erg eenvoudig en intuïtief in gebruik! Al jouw werknemers, jong en oud, kunnen de schermen makkelijk bedienen en de digital signage content aanpassen.

Na de installatie wordt het Pixee Content Management System meteen geactiveerd, en is ready-to-go. Connectify zorgt steeds voor een volledige service, met hardware en software inbegrepen, zodat jij meteen kan beginnen experimenteren met digital signage!

Telenet Business partner

Telenet Business Partner

Telenet Business partner

Sinds enkele jaren is Connectify een vaste Telenet Business partner. Door onze gecombineerde expertises op vlak van IT zijn wij dus de perfecte match voor jouw corporate digital signage! Dankzij onze gecombineerde jarenlange ervaring kunnen we jouw zaak steeds opnieuw verzekeren van de beste kwaliteit, want alleen het beste is goed genoeg voor jouw zaak!

Connectify: de beste klantenservice

Verder geniet je bij Connectify ook van een uitstekende klantenservice: als kleinere speler kunnen we jouw bedrijf steeds een persoonlijke aanpak garanderen, samen met de expertise van Telenet. Onze helpdesk met de beste digital signage-experts staat dagelijks met veel plezier voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. 

Wij zorgen steeds op dezelfde dag voor een oplossing op maat!

Pixee on your mind?

Al zin gekregen om jouw zaak een digitale upgrade te geven? Onze professionals gaan graag samen met jou op zoek naar de beste signage oplossing voor jouw zaak! Met Connectify blaas je jouw toekomstige klanten en bezoekers omver! Kom langs bij onze innovation rooms te Beernem, of geniet van een gratis demo!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht