Digital signage bank: met Connectify de toekomst in!

Wil je de customer experience in je bank naar een hoger niveau tillen? Gebruik dan digital signage als oplossing! In dit artikel vertelt Connectify je alles over bank digital signage en hoe het je bank een boost kan geven.

Bank digital signage
Bank digital signage

Wat is digital signage? 

Digital signage

Wat is digital signage? 

Digital signage is een vorm van content management waarbij je allerlei informatie op schermen tevoorschijn kan laten komen. In plaats van fysieke affiches, kan je prachtige grafische designs projecteren, die op elk moment aangepast kunnen worden.

Daarnaast kan je overal je huismerk aan toevoegen, zodat je makkelijk aan consistent branding kan doen. Je kan digital signage voor heel wat zaken gebruiken:

 • promoten van nieuwe producten
 • highlighten van belangrijk nieuws
 • verwelkomen van klanten

Display real time products and services

Biedt je bank bepaalde nieuwe diensten aan in een gelimiteerd time frame? Dan kan je die bijvoorbeeld promoten met digital signage. Dit gaat ook veel gemakkelijker dan affiches omdat je altijd snel informatie kan aanpassen.

Naast je eigen promoties en evenementen kan je op je digital signage schermen in de wachtkamer bijvoorbeeld ook de laatste nieuwtjes of zelfs het weer tonen. Zo zorg je ervoor dat klanten het gevoel hebben dat ze minder lang moeten wachten.

Reduce perceived wait times with digital signage! 

Ook zijn er studies die aantonen dat 90% van de klanten een bank “betrouwbaar” noemt wanneer een branche digital signage gebruikt. Je reputatie als bank zal dus zeker de hoogte in gaan.

Digital signage for communication

Toch is digital signage niet enkel geschikt om je customer experience te verbeteren. Je kan er namelijk ook mee communiceren met je werknemers of collega’s.

Je kan de digital signage features bijvoorbeeld gebruiken om de taken van de dag aan te geven aan je team. Het platform kan echter ook gebruikt worden om marketing information te tonen of om boodschappen door te sturen.

Zo brengen digital signage schermen in jouw bank de juiste boodschap aan de juiste persoon, op het juiste moment.

Voorbeelden

Bank digital signage

Voorbeelden

Digital signage kan dus voor heel wat zaken gebruikt worden. Zo kunnen ze:

 • je bezoekers verwelkomen

 • safety guidelines aangeven

 • je bezoekers wegwijs maken in je bank

Je kan er allerlei soorten content op afspelen, van afbeeldingen tot video. Zo kan je bijvoorbeeld ook het weer, een live nieuwsbericht of zelfs afspeellijsten tonen. Better yet, je kan ook je social media platform tonen. Je kan dus digital signage gebruiken om je bedrijf nog beter in de verf te zetten!

Voordelen digital signage voor banken

Bank digital signage

Voordelen digital signage voor banken

Digital signage komt natuurlijk met heel wat voordelen. Hier zetten we dan ook alle redenen waarom jouw bank voor digital signage zou moeten kiezen op een rijtje. 

Information en content management

De eerste reden is uiteraard convenience. Het is nu eenmaal ongelooflijk makkelijk om digital signage te gebruiken.

Vanaf één plaats kan je al je schermen beheren, klanten de juiste kant opsturen en ondertussen manage je je bedrijf door makkelijk en snel met je werknemers te communiceren. Met digital signage zet je je bank meteen in de top van professionele bedrijven.

Betere customer experience

Een andere reden waarom digital signage top is voor financial institutions is dat het je klanten aanspreekt. De schermen zijn namelijk erg fijn om naar te kijken en zien er altijd stijlvol en professioneel uit.

Deze moderne communicatiemiddelen zorgen er dan ook voor dat je klanten een hoge dunk hebben van je bedrijf. Show off your business en kies voor de kwalitatieve digital signage displays van Connectify.

Digital signage voor consistente branding

Convenience gaat niet enkel over hoe makkelijk het is om content op je schermen te zetten, het gaat ook over hoe je je marketing kan stimuleren. Met digital signage kan je namelijk je branding een stapje verder brengen.

Of je nu een video of je nieuwe offers voorbij laat komen op je digital signage schermen, je kan er altijd je eigen huismerk in integreren. Weet je niet goed hoe je dit kan aanpakken? Geen nood, ons fantastisch grafisch team staat voor je klaar!

Narrowcasting and meer

Narrowcasting betekent dat je een boodschap gericht gaat uitsturen, afhankelijk van tijd, plaats en persoon. In tegenstelling tot broadcasting ga je dus altijd heel precies de juiste boodschap op het juiste moment kunnen tonen.

Nodig voorbijgangers uit voor een kop koffie in de ochtend of toon een interessant nieuwtje aan de juiste afdeling. Alles is mogelijk en kan tot in de puntjes gepersonaliseerd worden.

Bespaar tijd en geld

Time is money, dat hebben we allemaal wel al eens gehoord. Zeker voor banken bevat dit gezegde heel wat wijsheid!

Met digital signage kan je gelukkig heel wat tijd uitsparen. Met het maps-systeem kan je je klanten bijvoorbeeld gewoon via schermen de juiste weg uit sturen in plaats van het hen zelf te moeten uitleggen. Dit zorgt ervoor dat klanten een stuk minder gefrustreerd geraken, en toont dat jij als bedrijf het belangrijk vindt om te investeren in technologie. Lees hier meer over maps-systemen en de voordelen ervan.

Je kan op voorhand precies plannen wat er op je schermen verschijnt en je hoeft je helemaal niet meer bezig te houden met het printen van papieren flyers. Digital signage is dus een grote support voor je bedrijf!

The customer self-service platform: de infokiosk

Infokiosk

The customer self-service platform: de infokiosk

Naast digital signage kan je voor je bedrijf ook voor een digitale receptie of infokiosk kiezen. Hier leggen we je graag uit wat dat inhoudt. 

Interactieve digital signage

Een infokiosk is eigenlijk een interactief scherm waarmee je je bezoekers kan verwelkomen. Op die manier bespaar je je receptionist heel wat tijd en werk. 

 • Meest gebruikt systeem:

  Meestal wordt de digitale receptie gebruikt om klanten welkom te heten en ze te registreren. Zo kan een klant zich makkelijk aanmelden, eventueel zelfs met een QR-code, en krijgt de werknemer waar ze voor komen vervolgens een melding dat de klant is aangekomen.

 • Andere voorbeelden:

  Zo’n interactief scherm kan je echter ook voor heel wat andere doeleinden gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het laten invullen van een vragenlijst, surfen op het internet of zelfs het tonen van gepersonaliseerde advertenties.

  De mogelijkheden zijn eindeloos!

Digital signage software van Pixee

Bij Connectify werken we met de digital signage van Pixee. Deze is van een hoge kwaliteit en erg eenvoudig te gebruiken. 

1.

All-in-one

Bij de installatie is ook de hardware inbegrepen. Heb je zelf al schermen? Dan kunnen we de digital signage-software daar ook makkelijk op installeren. 

Dankzij onze handige System-on-a-chip technologie kunnen we de software op elk individueel toestel installeren. Er wordt gewoon een chip met de Pixee-software in elk toestel gemonteerd. De software op die chip kan natuurlijk naar jouw wensen en noden aangepast worden. Zo zorgen we voor een gepersonaliseerde aanpak op jouw maat.
2.

Gepersonaliseerde content management voor jouw bank

Dankzij het centrale beheersysteem voor de digital signage schermen is het makkelijk om de technologie te gebruiken. Verder laat het ons ook toe om snel technische bijstand te bieden als er toch iets mis zou gaan. 

3.

Grafisch ontwerp - improve and share your content

Wil je je content graag net iets meer laten stralen? Dan kan ons grafisch team je helpen om hoogstaande beelden toe te voegen aan je kwalitatieve schermen. Met een beetje creativiteit kan je dit natuurlijk ook zelf doen. 

Waarom Connectify?

Waarom Connectify?

Ondertussen ben je overtuigd van de vele voordelen van digital signage. Maar waarom zou je nu voor Connectify kiezen?

Heb je toch nog wat twijfels? Hieronder geven we de redenen die je ongetwijfeld zullen overtuigen over de expertise van Connectify!

Connectify

Jarenlange ervaring

IT-services - Connectify

Jarenlange ervaring

Onze 50 werknemers hebben meer dan 20 jaar ervaring in de IT-sector. Daardoor hebben we kennis van zaken en weten we als geen ander hoe we jou kunnen bijstaan op weg naar een digitale toekomst. 

Using digital signage: the latest digital features for your bank

Verder staan we erop altijd naar de toekomst te kijken. Onze producten zijn dan ook innovatief en even duurzaam als onze klantenservice. Met onze IT services zorgen we voor een totaaloplossing voor jouw bank, zonder onnodige snufjes en met de beste technologie voor een vlotte werking van jouw bank.

Gratis demonstratie

Wil je toch meer weten over hoe digital signage een meerwaarde voor je bank kan vormen? Contacteer ons dan zeker voor een gratis demonstratie!

In onze innovation rooms zie je alle technologie die we aanbieden en kan je direct de voordelen ervaren van kwalitatieve digitale middelen voor jouw bank. We beantwoorden graag al je vragen over onze producten en staan je doorheen heel het proces bij met advies.

Bezoek de Connectify innovation rooms

Wil je een kijkje nemen en al onze mogelijkheden met eigen ogen kunnen waarnemen? Boek dan nu je afspraak, door je e-mail hieronder in te geven. Wij nemen dan verder contact met je op.

Our digital support team

Connectify staat voor een goede klantenservice. We leveren niet alleen onze producten, we staan je ook achteraf bij met technische bijstand en advies. Ook houden we je op de hoogte van de nieuwste innovaties op het gebied van technologie. Zo heb jij altijd de meest recente technologie in huis

Wil je meer lezen over onze missie? Klik dan zeker hier.

Overtuigd? Bestel nu digital signage for banks!

Ben je overtuigd van digital signage en Connectify? Kies dan nu voor de gebruiksvriendelijke software van Pixee en de hoogkwalitatieve displays die wij te bieden hebben! Verbeter de customer experience, optimaliseer je communicatie en investeer in een duurzame digitalisering. Neem snel contact met ons op en vraag vandaag nog je tools voor de toekomst aan.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht