Airport digital signage bij Connectify

Bij een luchthaven komt heel wat kijken: passagiers moeten naar hun gates raken, misschien willen ze eerst nog een hapje eten, en na het landen moeten ze ook hun bagage terug kunnen vinden. De beste manier om dit makkelijker te maken?Connectify lost het probleem op met de airport digital signage oplossing. Lees in dit artikel hoe je digital signage volledig kan afstemmen op de passagiers.

Digital signage aiport
Digital signage aiport

Wat is digital signage?

Digital signage aiport

Wat is digital signage?

Digital signage is de term die gebruikt wordt om te verwijzen naar digitale beeldschermen die bijvoorbeeld in de luchthaven informatie kunnen verspreiden. Dat kan over algemene informatie gaan, maar bijvoorbeeld ook over de promotie van bepaalde producten.

Airport digital signage solutions for you

The primary function of an airport is helping travelers, zegt International Airport Review. En dat is ook de belangrijkste functie van digital signage! Dankzij deze innovatieve technologie kan je de reizigers constant up-to-date houden door informatie te verspreiden in een handomdraai. Deze IT-oplossing past zich dus aan aan jouw wensen en noden!

Real time communication

Digital signage is niet alleen handig voor de passagiers, maar ook voor het luchthavenpersoneel. Met deze technologie kan je namelijk ook makkelijk voor doelgerichte communicatie zorgen. Dankzij narrowcasting stuur je vanaf een centraal systeem de juiste boodschap naar de juiste persoon, op het juiste moment.

Digital signage software: de vele voordelen

Digital signage aiport

Digital signage software: de vele voordelen

Dankzij de digital signage software van Connectify voorzie je een allround oplossing voor de luchthaven. Lees hier meer over alle voordelen.

Snel en makkelijk informeren

Het klinkt waarschijnlijk bekend in de oren: “Attention passengers, gates are changed for flight X” of “The owners of the baggage of flight X are asked to report here”. Je passagiers snel updates geven is in een luchthaven van groot belang. Toch let niet iedereen altijd op boodschappen die worden omgeroepen. Veel passagiers lopen namelijk rond met een hoofdtelefoon waardoor ze amper dergelijke boodschappen horen.

Digital signage maakt het dan veel gemakkelijker om snel een boodschap te verspreiden. In een handomdraai pas je de displays aan - zo’n flexibiliteit vind je nergens anders!

Bespaar tijd en geld

Dankzij digitale schermen zien je passagiers in één oogopslag de nieuwste updates, een kaart van de luchthaven of advertising over een van de producten in de winkels. Zo hoef je niet nog meer werknemers in te zetten om passagiers naar hun vlucht te begeleiden of te sukkelen met papieren affiches.

Communiceer effectiever

Met digital signage vergroot je de interactie met de passagiers. Denk bijvoorbeeld aan interactieve digital signage, zoals de infokiosk, waarmee reizigers zelf informatie kunnen opzoeken. Ook kan je de link leggen met je sociale media of je reizigers prikkelen voor hun volgende reis.

Daarnaast kan je dankzij narrowcasting ook effectiever communiceren met het luchthavenpersoneel. Laat hen weten naar welke gate ze moeten of waar er hulp nodig is - en dat in een handomdraai!

Professionele en betrouwbare uitstraling

Met een digital signage display verspreid je niet alleen handige informatie, je straalt ook professionaliteit en betrouwbaarheid uit naar je reizigers. Zo kiezen ze je zeker opnieuw voor hun volgende vlucht!

Airport customer experience

Hetgene waar passagiers het moeilijk mee hebben in een luchthaven is zonder twijfel wayfinding. Met alle winkels, restaurants, gates en meer is een luchthaven dan ook een beetje een doolhof. 

Dankzij digital signage wordt dat echter een stuk makkelijker! Wijs je passagiers de juiste weg uit en vertel ze ondertussen ook over de nieuwste promoties in de shops.

Mogelijke toepassingen digital signage

Digital signage aiport

Mogelijke toepassingen digital signage

Digital signs, waarmee je passagiers de juiste weg uit worden gewezen, is natuurlijk niet de enige toepassing waarvoor digital signage gebruikt kan worden. De mogelijkheden zijn eindeloos! Lees hier waarvoor je deze handige technologie nog kan gebruiken.

1.

Advertising effectively and easily

Maak reclame voor je luchthaven of prijs de nieuwste promoties in de winkels of restaurants aan via deze digitale schermen! Pas jouw displays aan volgens je eigen behoeftes, wanneer je maar wil.

2.

Travel information

De juiste reisinformatie verspreiden is erg belangrijk voor je luchthaven. Toon je reizigers de juiste weg naar hun gate en houd hen op de hoogte van de nieuwste updates op een flexibele en eenvoudige manier!

3.

Nieuws en social media

Natuurlijk is het ook belangrijk je passagiers op de hoogte te houden van wat er overal gebeurt. Dankzij digital signage kan je hen dan ook het laatste nieuws uit hun bestemmingsland meegeven of je eigen sociale media in de schijnwerpers zetten.

4.

Communicatie

Dankzij narrowcasting, het omgekeerde van broadcasting, communiceer je snel en makkelijk met het luchthavenpersoneel door specifieke boodschappen naar bepaalde werknemers of passagiers te sturen. Personaliseer boodschappen naargelang de situatie en maak je bedrijf nog effectiever! Met Connectify breng je de juiste boodschap naar de juiste persoon, op het juiste moment.

Pixee: your digital displays for airport use

Digital signage software

Pixee: your digital displays for airport use

Voor jouw airport digital signage werken we met de hoogkwalitatieve software van Pixee. Dankzij hun hardware en software geniet jij van alle eerder genoemde voordelen!

Makkelijk te implementeren

Pixee werkt met de handige System-on-a-chip technologie. Daarmee hoeven we slechts een kleine chip op je apparaat te installeren en voila, de handige software wordt er meteen op geïnstalleerd! 

Deze software kan op elk scherm individueel worden geplaatst. Zo kan je je content afspelen op elk gewenst scherm, op elk moment!

Lees meer over de hardware en software van onze digital signage oplossing!

All-in formule

Met Pixee gebruiken we een all-in formule. Concreet betekent dit dat we zowel de hardware als de installatie voor onze eigen rekening nemen. Heb je al schermen, dan kunnen we daar de software makkelijk op installeren. Beschik je nog niet over schermen, dan kan je bij ons terecht voor hoogkwalitatieve schermen.

Aangepaste content

Je content kan je ook makkelijk aanpassen aan je eigen noden of wensen. Heeft je luchthaven een huismerk? Dan kan dat makkelijk geïmplementeerd worden op je boodschappen.

Voor een extra mooi resultaat bieden we ook de ondersteuning van ons geweldig grafisch team aan. Zij maken van jouw airport digital signage een feest voor het oog!

Kies Connectify!

Telenet Business Partner

Kies Connectify!

Connectify biedt de hoogwaardige software van Pixee aan voor een vast bedrag per maand. In die prijs zit niet alleen kwalitatieve technologie besloten, maar ook onze eigen expertise. 

Als vaste Telenet Business partner garanderen we jouw bedrijf van de beste IT-service en kwaliteit. De combinatie van Connectify en Telenet zorgt voor een ultieme match om jouw organisatie een digital signage upgrade te geven, dat je als modern bedrijf naar een nieuw niveau zal tillen!

Tijdens het overschakeling-proces naar digital signage staan we je bij elke stap bij om al je vragen te beantwoorden. Voor ons is klantentevredenheid dan ook van het grootste belang!

Klaar voor het airport digital signage avontuur?

In onze innovation rooms in Beernem, kan je al eens proeven van onze airport digital signage-technologie. Geïnteresseerd in een digital upgrade? Neem dan nu nog contact met ons op en informeer naar onze innovatieve technologie!

 • Hier komt er een voordeel te staan van Connectify.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht