Connectify verbindt bedrijven met hun klanten

Digital signage oplossingen van Connectify

Wil je je producten meer in de schijnwerpers zetten? Of zoek je naar applicaties waarmee je ook de communicatie met je werknemers kan beheren? Connectify heeft dé oplossing voor jou! Met de digital signage oplossingen brengen we de communicatie van jouw organisatie naar een hoger niveau.

Benieuwd? Lees er alles over in dit artikel. Wij beantwoorden aan al jouw digitale noden. 

Digital signage oplossingen
Digital signage oplossingen

Wat is digital signage? 

Digital signage schermen

Wat is digital signage? 

Digital signage is een term die gebruikt wordt om te verwijzen naar digitale schermen die bijvoorbeeld in jouw etalage relevante content verspreiden. Dit kan algemene informatie zijn of specifieke boodschappen voor de klant of bezoeker.

Op maat gemaakte content voor jouw bedrijf

Met digital signage kan je een display creëren met bewegende beelden die altijd up-to-date informatie geeft aan je publiek. Zowel voor retail of marketing als voor elke andere sector bestaat er de geschikte digital signage oplossing voor een IT-aanpak 100% op maat van jouw noden en wensen.

Interne communicatie in een handomdraai

Naast het verspreiden van dynamische content naar je klanten kan je onze digital signage ook gebruiken voor doelgerichte communicatie op een specifiek tijdstip of een bepaalde locatie. Met narrowcasting kan je doelgericht via een centraal systeem een precieze boodschap uitsturen. Zo breng je de juiste boodschap naar de juiste persoon, op het juiste moment.

Digital signage oplossingen: de vele voordelen

Digital signage oplossingen: de vele voordelen

Digital signage software komt met heel wat voordelen voor jouw bedrijf. Connectify zorgt voor een allround oplossing voor jouw bedrijf. 

Tijd en geld besparen

Door digitale schermen belangrijke informatie te laten weergeven bied je je klanten in één oogopslag informatie over je product, zonder daar een extra werknemer voor te moeten inzetten. 

Verder hoef je ook geen flyers af te laten drukken voor elk nieuw product of evenement - je kan voor alle promotie gewoon voordeel halen uit dezelfde digital signage oplossing.

Informeer mensen snel en makkelijk

De digitale signage software is makkelijk te gebruiken. Je kan heel snel aanpassingen doorvoeren en nieuwe informatie afspelen wanneer je dat wil. Die flexibiliteit biedt mogelijkheden voor jouw bedrijf die je nergens anders kan vinden!

Professionaliteit in een oogopslag

Een digitaal display ziet er niet alleen mooi uit, het straalt ook nog eens professionaliteit uit. Je kan je producten en personeel in de schijnwerpers zetten en tegelijkertijd je publiek overtuigen van jouw bedrijfsvisie. 

Digital signage oplossingen voor interactie

Met digital signage komt ook heel wat meer interactie met je klanten. Denk bijvoorbeeld aan digitale menuborden of interactive digital signage schermen waarmee klanten of bezoekers zich kunnen registreren. Met links naar je sociale media-platform vergroot je ook de online interactie. Met een infokiosk verbeter je dus de communicatie met de klant. 

Creëer een beleving

Met behulp van de innovatie van digital signage entertain je ook je publiek. Zo kan je hen op leuke manieren met je nieuwe product kennis laten maken of bewegende posters voorbij laten komen op de schermen. 

Mogelijke toepassingen digital signage

Digital signage oplossingen

Mogelijke toepassingen digital signage

De mogelijkheden van digital signage zijn in principe eindeloos. De mogelijke toepassingen van interactieve schermen voor jouw organisatie kunnen volledig op maat samengesteld worden. 

Promotie

Digitale signage is perfect om je producten in de schijnwerper te zetten. Je kan promoties weergeven, de ontwikkeling van je product tonen… Alles volgens de behoeften van jouw bedrijf! Zo kan je bv. panden (real estate) in de kijker zetten met onze digital signage schermen.

Klantbeleving

Digital content creëren die expertise en betrouwbaarheid uitstraalt was nog nooit zo makkelijk! Met digital signage verbeter je de verbinding en het vertrouwen tussen jouw bedrijf en je (potentiële) klanten.

Afspeellijsten

Is je winkelervaring gebaseerd op muziek? Dan kan je met onze digital signage software ook je afspeellijst weergeven. Zo kunnen je klanten makkelijk al jouw goede nummerkeuzes terugvinden. 

Nieuws en sociale media

Natuurlijk kan je ook voor een weergave van het laatste nieuws zorgen. Dankzij de videowalls kan dat zelfs met bewegende beelden! Ook kan je instructies op het scherm voorbij laten komen over hoe men je social media-platform kan vinden.

Informeren en communiceren

Ook de verbinding met je personeel is erg belangrijk! Dankzij narrowcasting (het omgekeerde van broadcasting) kan je heel doelgericht de communicatie beheren door de boodschappen te personaliseren naargelang de situatie. 

Laat hen bijvoorbeeld weten wat er op het menu staat in de cafetaria of welke taken hen vandaag staan op te wachten. Zo breng je de juiste boodschap naar de juiste persoon, op het juiste moment.

Technologie-oplossingen van Pixee

Digital_Signage_ws_02

Technologie-oplossingen van Pixee

Pixee is de digital signage software waar we bij Connectify mee werken. Met de hardware en software van Pixee creëer je totaaloplossingen voor jouw bedrijf!

All-in formule

Met Pixee bieden we een all-in formule aan. Dat houdt in dat we de hardware en installatie zelf voor onze rekening nemen. Naargelang jouw behoeften kunnen we nieuwe schermen meebrengen of het programma op jouw eigen schermen of servers installeren. 

Makkelijke implementatie

Dankzij het System-on-a-chip systeem kunnen we de digital signage technologie makkelijk op elk individueel scherm installeren. Het enige dat we moeten doen, is een kleine chip installeren op je apparaat. Op deze chip staat alle software die je nodig hebt. Zo kan je content afspelen op elk gewenst scherm, op elke gewenste manier! 

Aangepaste content

Verder kan je jouw content ook helemaal aanpassen aan jouw bedrijf. Ons geweldig grafisch team helpt je graag om je content aangenaam voor het oog te maken.

Denk bijvoorbeeld aan het implementeren van je huismerk op je content, of speciale effecten voor promoties in retail.

Kies voor Connectify!

Bij Connectify bieden we de digital signage van Pixee aan voor een vast bedrag per maand. Daarmee betaal je voor kwalitatieve technologie en onze eigen expertise. 

We staan je bij tijdens het proces van overschakelen op digital signage en beantwoorden al je vragen. Klantentevredenheid dragen we hoog in het vaandel!

Bekijk ook onze artikels over de oplossingen per sector:

Neem vandaag nog contact op

Ben je klaar om je digital signage-avontuur te starten? Neem dan vandaag nog contact met ons op via onderstaand formulier. 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht