Connectify verbindt bedrijven met hun klanten

Narrowcasting met digital signage, telecom en IT-support via Connectify

Communicatie, productiviteit en tevredenheid. Dit zijn de doelen van narrowcasting. Het zijn ook de drie elementen die een bedrijf draaiende houden, en uiteindelijk doen leiden naar succesvol zakendoen met klanten. Met Connectify krijg je meteen de beste narrowcasting-software voor jouw organisatie! Digital signage gaat je daarbij helpen.

Narrowcasting Connectify
Narrowcasting Connectify

Het belang van een narrowcasting-systeem voor jouw externe en interne communicatie

Interne communicatie

Het belang van een narrowcasting-systeem: intern en extern

Het succes van je bedrijf begint intern! Werknemers moeten effectief en efficiënt met elkaar kunnen communiceren, productief kunnen zijn zonder grote hindernissen, en tevreden zijn binnen de organisatie waarin ze werken.

Op extern vlak vormen communicatie, productiviteit en tevredenheid vanzelfsprekend cruciale componenten van een welvarend bedrijf. Het op de hoogte en tevreden houden van klanten, en zorgen dat ze zo productief mogelijk kunnen interageren met je bedrijf, is cruciaal.

Om dit allemaal te bevorderen, is narrowcasting the way to go. Maar welke narrowcasting-software is de beste? En hoe installeer je best narrowcasting-schermen in jouw organisatie? De ideale partner om hiermee van start te gaan is Connectify! Wij helpen je altijd en overal connected te blijven.

Wat is narrowcasting nu precies?

narrowcasting - Connectify

Wat is narrowcasting nu precies?

Kort uitgelegd is narrowcasting een manier om de communicatie binnen en buiten een bedrijf te optimaliseren. Dit kan, onder andere, via behendig geplaatste narrowcasting-schermen.

Dit hangt ook nauw samen met digital signage. Zo zet je bijvoorbeeld een narrowcasting-scherm centraal op kantoor, zodat je werknemers bepaalde informatie snel en effectief kunnen opnemen. Dit kan vanalles zijn: de vergaderagenda, interessante statistieken of evenementen na de werkuren. Zo informeer en motiveer je je medewerkers en geef je hen gemakkelijk actuele informatie.

De mogelijkheden van narrowcasting

De mogelijkheden van narrowcasting

Connectify geeft je de mogelijkheid om zulke gepersonaliseerde boodschappen te tonen aan je medewerkers, maar ook aan klanten. Zo zijn er dus mogelijkheden voor elke organisatie, in elke sector. Verwelkom met een narrowcasting-scherm je bezoekers en wijs ze de weg!

Maar ook je producten promoten of in het oog springende media afspelen op audiovisuele displays is een mogelijkheid. The possibilities are endless. Dit kan allemaal precies zoals jij het wil, in de huisstijl van je eigen bedrijf. Zo komt je bedrijf natuurlijk nog meer in the spotlight. 

Digital signage display infokiosk

Één van Connectify’s unieke implementaties van deze digital signage is de digitale receptie. Wanneer klanten of bezoekers binnenkomen, worden ze begroet door de kiosk en gevraagd zich in te checken. Er hoeft zelfs geen receptionist tussen te komen.

Wanneer de klant zich heeft aangemeld via het touchscreen en zijn of haar contactpersoon heeft opgezocht, krijg jij een sms of e-mail. Zo kan je hem of haar makkelijk gaan ophalen en begeleiden naar je kantoor. Op deze manier minimaliseer je de wachttijden, en kan de receptie een actueel overzicht houden van de bezoekers in het gebouw.

De beste narrowcasting-software

Narrowcasting

De beste narrowcasting-software

De software van Connectify die dit mogelijk maakt, is de Pixee software. Met Pixee kan je onthaal- en informatiekiosken in je organisatie zetten zodat je interne en externe communicatie volledig geoptimaliseerd wordt.

Maar je kan ook gebruiken maken van Tellie IPTV binnen je narrowcasting-systeem. Zoals de naam al een beetje verklapt, staat het je ook toe televisie te kijken. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een internetverbinding. Je kan dus programma’s van verschillende zenders kijken, waar en wanneer je maar wil, onafhankelijk van het vaste uitzendschema. Televisie op je kantoor zal je klanten zich comfortabel doen voelen, en geeft jou als bedrijf een fijne uitstraling.

Telefonie en internet 

Narrowcasting is natuurlijk meer dan alleen beeldschermen plaatsen. Zo is een betrouwbare infrastructuur binnen je bedrijf ook van buitengewoon belang. Zeker nu, in een periode waarbij telewerken de norm wordt, is overal verbonden kunnen blijven een doel waarnaar je moet streven.

Connectify realiseert dit via hun unieke vorm van Voice over IP, kortweg VoIP. Dit is een telecominfrastructuur voor je interne telefonienetwerk. Dit is essentieel binnen een bedrijf. Naast dit alles biedt Connectify ook uiterst persoonlijke service en supersnel internet aan via Telenet. Als Telenet business partner is Connectify dus een innovatieve en betrouwbare oplossing. Zo wordt narrowcasting een fluitje van een cent.

Interesse in narrowcasting?

Ben je geïnteresseerd in narrowcasting? Met onze experts is er geen twijfel mogelijk, wij bieden je de beste oplossing op maat van jouw bedrijf! Neem vandaag nog contact met ons op.

 • Al meer dan 20+ bedrijven gingen je voor!

IT-support

Bedenk je je al over technische moeilijkheden die narrowcasting met zich kan meebrengen? Maak je geen zorgen, want Connectify helpt je met alle uitdagingen die op je pad kunnen komen. Mocht je problemen hebben met je netwerk, dan komt de IT-support van Connectify snel met een doeltreffende oplossing. Zij verzorgen de infrastructuur, hardware en software zelfs voordat je merkt dat je een probleem hebt. Zo kan jij je aandacht vestigen op je core business. 

Je netwerk en data zullen natuurlijk ook genieten van de beste beveiliging, door experts bij Connectify die de meest actuele kennis hebben van cybersecurity. Je mails, je documenten en zelfs je hardware worden op maat beveiligd, precies zoals jij dat wil.

Overweeg je een upgrade voor je netwerk? Connectify geeft je een gratis IT-audit cadeau, waarbij er naar je huidige infrastructuur gekeken wordt. Mogelijke risico’s in je netwerk worden geanalyseerd en aangepakt. Zo vind je, samen met de IT-services van Connectify, een optimaal netwerk voor jouw bedrijf.

Schrijf je in voor de gratis audit en ontdek de voordelen!

Connectfy: Unieke partner voor ICT

De uniciteit van Connectify kan je waarnemen in hun missie en visie. Connectify is een enorm flexibel bedrijf dat inspeelt op de meest actuele trends in de ICT-wereld, zonder weg te nemen van eenvoudige en duidelijke communicatie met de klant. Klantentevredenheid is dus prioriteit, en dat weerspiegelt zich in medewerkers die steeds weer creatieve oplossingen vinden op maat van de klant. Bij Connectify is iedere werknemer een mens met passie voor technologie en innovatie.

Heb je al zin om je bedrijf te moderniseren? Contacteer ons vandaag nog. 

Bovenop dit alles is er ook de mogelijkheid om een gratis demo aan te vragen bij Connectify. Zo kan je een eerste keer proeven van al deze technologie! Aarzel dus niet, en contacteer Connectify voor meer informatie.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht