Digital signage marketing: zet je producten en diensten in de kijker!

Als je succesvol je bedrijf of zaak wil promoten op de markt, weet je als zaakvoerder dat digitale displays een uitstekende manier zijn om op te vallen in het straatbeeld. Met Pixee digital signage schermen van Connectify zet je jouw product or service in de kijker, en maak je gegarandeerd indruk op je volgende klant!

Digital signage marketing
Digital signage marketing

Digital signage: a great way to reach your audience

Digital signage marketing

Digital signage: a great way to reach your audience

Wat is digital signage?

Wat is digital signage?

Je vraagt je misschien af wat de term ‘digital signage’ nu precies inhoudt. Letterlijk betekent digital signage digitale bewegwijzering’, wat verwijst naar alle mogelijke vormen van communicatie op een digitale manier: dat kan intern naar je personeel toe, of extern naar klanten, gasten of voorbijgangers. Digital signage is dus een tool om informatie en reclame te verspreiden naar het juiste publiek, op de juiste locatie en het juiste moment, en dat met maar enkele drukken op de knop!

Gebruik digital signage voor al je interne en externe communicatie

Interne of externe communicatie met digital signage hoeft niet alleen marketinggericht te zijn; je kan ook spontane boodschappen verspreiden naar klanten of medewerkers, je sociale media promoten, voorbijgangers een fijne dag wensen, enzovoort. Your digital signage has endless possibilities!

Benieuwd hoe je je digital signage scherm kunt inzetten voor interne communicatie met je personeel? Met aangepaste digital signage content deel je eenvoudig de juiste boodschap met de juiste medewerkers, op het juiste moment! Digital signage is dus niet alleen een uitstekende marketing strategy, maar ook een goede manier om je personeel op de hoogte te houden van belangrijke informatie!

Lees hier hoe je digital signage kan inzetten voor allerlei doeleinden.

Digital signage marketing

Digital signage marketing

Digital signage marketing

Als zaakvoerder of winkelier is het zonneklaar wat het belangrijkste nut is van digital signage en digital signage displays: marketing! Maar er  natuurlijk a variety of possibilities, en dus vraag je je misschien wel af: welk digital signage scherm past het beste bij mij? Kies je voor een klein, middelgroot of een groot digital display? Voor LED-schermen, LCD-schermen of OLED-schermen? En voor een indoor of outdoor advertising digital display? Vandaag kan je op zoveel plekken een LED-scherm kopen, dat het vaak moeilijk kan zijn om door de bomen het bos nog te zien.

Connectify: digital signage for your store and your brand!

Een digital signage display op maat van jouw zaak en jouw wensen, vind je bij Connectify! We beschikken over een groot aanbod van digital signage marketing displays en samen met jou zoeken we dé oplossing op maat van jouw zaak!

Iedereen kan profiteren van de voordelen van digital signage, dus helpen we bedrijven en organisaties uit alle sectoren om hun ideale displays voor digital signage te vinden. Digital marketing is one of the most beneficial marketing strategies, dus willen wij iedereen de mogelijkheid geven om hiervan te genieten! Van industriële bedrijven, horecazaken, retail stores, immokantoren of kantoren en bedrijven uit andere sectoren: we zoeken de beste digital signage displays en digital signage software die perfect past bij jouw zaak! Reclame maken met digital signage wordt zo een fluitje van een cent!

Pixee digital signage: a great way to promote your brand

Pharmacy digital signage

Pixee digital signage: a great way to promote your brand

Gebruikmaken van digital signage, en dan vooral digital signage software, is niet altijd even eenvoudig. Om digital signage juist in te kunnen zetten als marketing strategy, zonder te veel horten en stoten, ontwierpen we Pixee: the best platform software for digital signage! Onze software vereist geen technologische voorkennis, en is daarom erg makkelijk in gebruik voor jong en oud.

Benieuwd naar de voordelen van Pixee voor digital signage marketing? Hier lijsten we ze even op:

1. Attract a new customer base with narrowcasting!

Zoals we al vermeld hebben, is het grootste en belangrijkste voordeel van signage dat je steeds de juiste boodschap naar de juiste persoon op het juiste moment kan versturen. Dit noemen we ook wel ‘narrowcasting’, wat het tegengestelde is van het beter bekende ‘broadcasting’: je boodschap verspreiden naar zoveel mogelijk mensen. Narrowcasting is tegenwoordig de ideale digital marketing techniek, omdat je zo net specifieke, geïnteresseerde doelgroepen bereikt!

Je digital signage content zal met Pixee dus een volledig nieuwe customer base bereiken, die een actieve interesse heeft in jouw product or service!

2. Digital signage can get personal

Digital signage content hoeft niet altijd marketinggericht te zijn.  Een goede manier om jezelf te adverteren naar een nieuw publiek, is inspelen op de gevoelens van klanten en voorbijgangers op dat moment. Je kan bijvoorbeeld voorbijgangers binnen uitnodigen voor een tas koffie, of specifieke producten of diensten in de kijker zetten omdat het zonnig weer is. Zo stel je je als bedrijf persoonlijk op en zullen voorbijgangers sneller geneigd zijn om een kijkje te komen nemen in jouw zaak!

Use a digital signage screen for your marketing message to ensure the best customer experience!

3. Save time and money with a digital screen

Bedrijven en zaken die gebruik maken van digital signage, besparen op termijn ook een pak tijd en geld! Omdat je je niet meer moet bezighouden met het manueel opstellen en uitprinten van affiches en papieren, kan je focussen op de belangrijkere taken. Met onze Pixee digital signage software verspreid je je digital signage content met slechts enkele drukken op de knop.

Pixee digital signage is a way to save time and money! 

Omdat onze Pixee digital signage software werkt via System-On-Chip technologie, kan je je schermen ook perfect besturen vanop afstand. Als je dus digitale schermen hebt in andere filialen, moet je niet ter plekke aanwezig zijn om er de juiste digital signage content op weer te geven.

In feite heb je dus maar één persoon nodig die de content opstelt en verspreidt, wat je dus heel wat tijd en kosten bespaart! Naast digital marketing, ga je met signage dus ook lucratief aan de slag.

4. Digital signage: crucial to increase your brand awareness

Traditionele reclame is meestal erg statisch, en springt niet in het oog. Wanneer je daarentegen digital signage gebruikt als marketing strategy, vergroot je de zichtbaarheid van je zaak aanzienlijk. Digitale schermen zijn een echte eye-catcher voor iedereen die je zaak voorbij komt, waardoor ze écht een troef zijn voor iedereen die zijn brand awareness wil vergroten!

Jouw producten en diensten zullen met schermen van de hoogste kwaliteit worden gepromoot als je gebruik maakt van een Pixee digital signage display.

Zelfs in fel zonlicht zullen de dynamische beelden en levendige kleuren blijven opvallen door onze ultra-high brightness displays! Zo blijft jouw etalage glimmen in het straatbeeld, ongeacht zon of regen.

Pixee, the digital signage display for your brand!

Naast dit alles heeft Pixee nog het voordeel dat het scherm bestand is tegen hoge temperaturen. Wanneer ze in de etalage staan, is dat natuurlijk geen overbodige luxe! Met Pixee investeer je in de allerbeste marketing strategy, en bespaar je kosten op lange termijn!

5. Digital signage is a way to create your brand

Met digital signage promoot je niet alleen je products and services, maar toon je ook waar je voor staat als merk. Wanneer je je huisstijl verwerkt in je content, zorg je voor samenhang in elke boodschap die je verspreidt, waardoor klanten en voorbijgangers je meteen zullen herkennen in het straatbeeld!

Met digital signage als je marketing strategy zorg je dus dat je je als merk opnieuw in de markt zet en spring je in het oog van klanten en voorbijgangers.

Digital signage can be used to increase the visibility of your company!

6. Get stylish with digital signage

Digitale schermen met dynamische bewegende beelden, taferelen met diepgang en contrasterende kleuren ogen veel stijlvoller dan andere, statische en traditionele vormen van reclame, dat spreekt voor zich. Digital signage zorgt ervoor dat je als bedrijf veel stijlvoller en hedendaags overkomt. Zo toon je dat je investeert in de tevredenheid en het welzijn van je klanten.

Digital marketing voor jouw zaak

Reclameborden stadion

Digital marketing voor jouw zaak

Benieuwd hoe je digital signage concreet kan inzetten in jouw zaak? De mogelijkheden zijn eindeloos! Businesses uit tal van verschillende sectoren kunnen genieten van de voordelen van digital signage: retail stores, restaurants, hotels, meeting centers, enzovoort.

Ontdek hier hoe je digital signage kan inzetten in jouw zaak:

1. Digital signage is a way to welcome visitors

Met digital signage aan de inkom van je zaak of bedrijf kan je bezoekers verwelkomen en begroeten met een vriendelijke boodschap. Zo laat je hen meteen weten dat ze welkom zijn!

Wil je misschien ook de mogelijkheid om bezoekers zichzelf te laten aanmelden? Met onze Pixee onthaalkiosk doe je precies dat: digital signage you can interact with! Bezoekers kunnen zich met de Pixee onthaalkiosk zelfstandig aanmelden, zonder tussenkomst van een receptionist. Dat spaart jou uiteindelijk ook heel wat tijd en geld uit, en biedt immens veel mogelijkheden voor je bedrijf!

Benieuwd naar ervaringen van mensen die de Pixee onthaalkiosk al gebruiken? Lees hier de referentie van Innovatiecentrum IC Grote Beer!

2. Use digital signage to promote your product or service

Digital signage vormt natuurlijk een ideale tool om je producten en diensten te promoten, en zal er gegarandeerd voor zorgen dat jij als bedrijf in het oog springt! Een mooie foto of video met activerende tekst en flashy kleuren toont jouw product in actie, wat duizenden malen aantrekkelijker is dan traditionele reclame.

Met deze nieuwe marketing strategy zorg je ervoor dat potentiële klanten meer voeling krijgen met jouw product. Wat je promoot komt veel beter tot zijn recht met dynamische beelden, alsof je het zelf ervaart!

Digital signage will increase your sales and brand awareness!

3. Show the news and weather with the help of digital signage

De content die je via your digital signage weergeeft, kan oneindige vormen aannemen. Wil je de lokale nieuwsfeed of weerberichten weergeven, of eerder een persoonlijke RSS-feed die de laatste ontwikkelingen in jouw bedrijf toont? Dat doe je met één druk op de knop. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos: choose your message with the help of digital signage!

4. Play music or watch live TV by using digital signage

In koffiehuisjes, cafés en bepaalde restaurants, maar ook in hippe winkels, is de juiste muziek op de achtergrond erg belangrijk bij het vormen van je brand identity. Ook de mogelijkheid om live televisie te kunnen kijken is vaak cruciaal op plekken waar mensen veel tijd besteden, zoals in de horeca. Ook deze twee functies worden mogelijk met digital signage. Een beetje achtergrondmuziek is voor jouw zaak misschien wel dé digital marketing oplossing die je brand identity naar een nieuw niveau tilt!

5. Your digital signage: share important safety information

Je klanten up-to-date houden van alle belangrijke informatie, zoals misschien de mondmaskerplicht of net gepubliceerde nieuwsfeiten, is ook een vorm van digital marketing: zo toon je dat je geeft om het welzijn van je klanten. Met digital signage van Pixee doe je precies dat, zodat klanten en bezoekers altijd op de hoogte zijn. Zo zorg je ook voor een prettige customer experience!

Ook in andere specifieke sectoren, zoals de industriesector, kunnen veiligheidsvoorschriften een erg belangrijk onderdeel zijn van de job. Zeker in zulke sectoren is het nuttig en noodzakelijk om een all-in-one tool te hebben die je personeel meteen inlicht over de huidige veiligheidsvoorschriften of andere belangrijke informatie.

6. Want to attract your audience during an event? Consider a digital signage display!

Organiseer je binnenkort een groot evenement, of neem je misschien deel aan een conferentie of expositie? Ook dan zijn digital signage schermen een uitstekende manier om je evenement aan te kondigen. Met dynamische beelden en flashy kleuren zal je zeker opvallen op het evenement. Gegarandeerd succes!

7. Find your target audience via your social media and website

Pixee is ook de perfecte tool om de social media of website van je bedrijf te promoten! Online vertoeven er een stuk meer jongeren, die misschien moeilijker te bereiken zijn voor bepaalde sectoren. Via Pixee digital signage zet je je Instagram-, Facebook- of Twitteraccount in de kijker, waardoor je een pak meer volgers zal vergaren! Communiceren naar een online en vaak jonger publiek, wordt op die manier een stuk eenvoudiger!

Pixee, the best solution for digital signage marketing

Reclame raam display immo

Pixee, the best solution for digital signage marketing

Wie net begint te proeven van nieuwe technologieën voor zijn of haar zaak, wil natuurlijk niet te lang zitten sukkelen met software. Pixee is dé oplossing voor zaakvoerders die op korte tijd krachtige boodschappen en designs willen opstellen die gegarandeerd de aandacht zullen trekken van voorbijgangers. Onze software is gebruiksvriendelijk, efficiënt en bruikbaar voor jong en oud: geen technologische voorkennis vereist dus!

Het Pixee content management systeem: eenvoudig en overzichtelijk

Onze prioriteit bij het ontwerpen van Pixee, was simpel: we wilden een eenvoudig en overzichtelijk content management systeem ontwikkelen, waarmee iedereen overweg kan. Wel, dat is ons gelukt!

Pixee is een intuïtief systeem, dat zo ontworpen is dat het eenvoudig is voor mensen zonder technologische kennis, maar toch tal van functionaliteiten biedt. Er zijn immens veel mogelijkheden: reclameborden beheren, content aanpassen of inplannen, een huisstijl opmaken… In slechts enkele tellen stel je de meest aantrekkelijke content op!

Ontdek hier de verschillende digital signage oplossingen die mogelijk zijn bij Connectify!

Our Pixee displays are of the best quality

Give your tech support a break!

Our Pixee displays are of the best quality

Bij Pixee krijg je waar voor je geld: schermen van de allerbeste kwaliteit, want alleen het beste is goed genoeg voor jouw zaak! De schermen beschikken naast de hoogste resolutie ook over ultra-high brightness capacity, en ze zijn bestand tegen hoge temperaturen. Zelfs urenlang in fel zonlicht zal je Pixee display optimaal blijven presteren. In etalages is dat natuurlijk onontbeerlijk!

Wat is digital signage

Give your tech support a break!

Tot slot verlicht Pixee de werklast van je technische dienst, dankzij onze flexibele System-On-Chip technologie! De software rechtstreeks op je schermen geïnstalleerd, waardoor wij bij Connectify meteen een melding ontvangen wanneer er een fout optreedt. In dat geval grijpen we meteen in, en zoeken we de beste oplossing voor jouw probleem. Je technische dienst hoeft zich dus niet te bekommeren om het beheer en onderhoud van je schermen!

Telenet Business partner

Sinds enkele jaren is Connectify een vaste Telenet Business partner. Deze match van ervaring en expertise op vlak van IT is een winnende combinatie, waardoor we jouw zaak de beste kwaliteit kunnen garanderen!

Bij Connectify geniet je van een uitstekende support en security met een persoonlijke aanpak. We zoeken steeds dezelfde dag nog een passende oplossing, en geven ook graag IT-advies voor je probleem!

Connectify, your digital signage expert

Zin gekregen om de Pixee digital signage marketing oplossing in te zetten in jouw zaak? Onze signage-experts staan voor je klaar om Pixee te voor je te integreren en installeren, waardoor je je toekomstige klanten en bezoekers omver zal blazen! Aarzel niet om ons te contacteren, of bezoek onze Innovation Rooms te Beernem!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht