Interactive digital signage and more - Connectify

Wil je graag tijd en geld besparen en toch je klanten een goede ervaring bezorgen? Met de digital signage schermen van Pixee geef je klanten en bezoekers dynamische content op een heldere wijze. Connectify brengt je op de hoogte van de voordelen van interactive digital signage

Digitale schermen
Interactive digital signage

Digital signage

Digital signage

Digital signage

Wat is digital signage nu precies? Het gaat hierbij over schermen (digital displays) waarmee je content over jouw bedrijf kan verspreiden naar klanten of bezoekers. Je kan deze schermen overal in je etalage of winkel installeren, afhankelijk van jouw noden.

De juiste content voor jouw bedrijf

Met digital signage displays kan je dus allerlei soorten content afspelen voor je klanten. Je kan je nieuwe producten promoten, een toekomstig evenement in de schijnwerper zetten of je blog of website op het scherm voorbij laten komen. 

Er zijn echter nog mogelijkheden met je digital display! Zo kan je de schermen ook gebruiken om te communiceren met je personeel. In een handomdraai breng je de juiste boodschap bij de juiste persoon, op het juiste moment.

Kom meer te weten over onze digital signage aanbiedingen op onze website.

Interactive digital signage: de ultieme onthaalkiosk

Ondertussen weet je iets over digital signage, maar wat nu met interactive digital signage? Het gaat hier niet gewoon om digital displays, maar om schermen met een touch screen. Met een digitale receptie geef je mensen makkelijk de mogelijkheid om zich aan te melden.

Met interactive digital displays kunnen users zelf aan de slag gaan met de technologie. Deze technologie kan dan ook voor heel wat doeleinden gebruikt worden!

Interactive digital experience

Interactive digital experience

Images, videos and text - dat is wat je verwacht van de content op digital signage schermen. Hier gaat het echter om interactive content. 

Dat betekent dat je klanten via een touch screen direct met het scherm - en dus ook je bedrijf - kunnen interageren. Dit maakt het niet alleen leuker voor hen, ook jij kan er heel wat voordelen door ondervinden!

Werking interactive digital signage software

Hoe werkt zo’n interactive digital signage nu precies? Bij het binnenkomen kunnen je klanten zich aanmelden op het Pixee scherm. Daar kunnen ze ook meteen te weten komen wat het actuele bezoekersaantal is, een erg handige tool tijdens de pandemie!

Na het aanmelden krijgt de werknemer van dienst een melding, via sms of e-mail, dat de klant is aangekomen en kan die hen naar het juiste kantoor begeleiden. Met onze meest innovatieve solutions kunnen klanten ook QR-codes toegestuurd krijgen voor hun bezoek die ze dan gewoon moeten scannen bij aankomst. Na het scannen van de QR-codes krijgen je werknemers opnieuw een melding.

Voordelen interactive displays

Interactive digital signage

Voordelen interactive displays

Een touch-screen met interactive content zorgt voor een geschikte persoonlijke aanpak, waarbij de klant of bezoeker meteen de juiste informatie krijgt.

Geschikte content voor klanten en bezoekers

Het creëren van goede content voor gebruikers is heel wat makkelijker dan het lijkt. We staan je graag bij tijdens het proces van overschakelen op interactive digital signage. Met al je vragen kan je bij ons terecht!

De beste bezoekerservaring

Dankzij de handige technologie van Pixee was een geweldige bezoekerservaring nog nooit zo makkelijk! Zo kunnen we met het inschakelen van meerdere schermen je bezoekers bijvoorbeeld de juiste kant uit sturen door pijlen te laten verschijnen wanneer nodig.

Alle informatie blijft up-to-date en is makkelijk aan te passen vanaf je eigen bureau.

Tijd- en kostenefficiënt

Zo’n digitale receptie spaart natuurlijk ook heel wat tijd en geld uit. Door je bezoekers zichzelf te laten aanmelden bespaar je bijvoorbeeld werk voor je receptionist én je geeft je bedrijf een boost vanuit het perspectief van je klanten. 

Volledig naar jouw stijl en wensen

De schermen van Pixee zorgen voor interactive digital signage solutions op maat van jouw bedrijf. Zo kan je niet alleen aan bezoekersregistratie doen, maar ook werken met gepersonaliseerde advertenties, surfen op het internet, vragenlijsten…

Verder zorgen we er ook voor dat de content jouw huisstijl bevat en uniek is voor jouw bedrijf.

Een professionele oplossing voor jouw bedrijf

Digital signage is niet alleen erg handig voor jou, het zorgt er ook voor dat (potentiële) klanten je bedrijf als erg professioneel zien. Een professionele aanpak zorgt meteen voor meer vertrouwen bij je klanten - erg veel voordelen dus!

Zorg voor interactie tussen gebruiker en product 

Interactie

Zorg voor interactie tussen gebruiker en product 

Digital signage kan dus gebruikt worden om dichter bij je klanten te staan en hen dichter bij je producten of diensten te brengen. Dankzij de technologie van Pixee leid je je bedrijf meteen de toekomst in!

Interactive signage met Pixee

Bij Connectify werken we met de hoogkwalitatieve interactive digital signage van Pixee. Vanaf slechts 199 euro per maand kan je al genieten van alle voordelen van deze innovatieve technologie!

Deze schermen kunnen ook zonder problemen met jouw bestaande telefooncentrale verbonden worden voor minimale aanpassingen aan je infrastructuur. Ook aan reeds aanwezige schermen kan een nieuwe dimensie worden toegevoegd.

Connectify: jouw partner in interactive digital signage

Connectify: jouw partner in interactive digital signage

Connectify helpt je graag op weg bij je reis naar de toekomst. Ons team van 50 werknemers heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de IT-sector. Die expertise gebruiken we dan ook graag in jouw voordeel!

Verder staan we je altijd bij met vragen of andere diensten. Op onze website ontdek je meer over waar we je nog mee van dienst kunnen zijn.

Contacteer ons vandaag!

Heb je nog vragen over interactive digital signage of wil je graag een gratis demonstratie? Of ben je meteen klaar voor de plaatsing van je nieuwe schermen van Pixee? Neem dan zeker vandaag nog contact met ons op via onderstaand formulier. We helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht