Connectify verbindt bedrijven met hun klanten

Infokiosk: zet jouw zaak in de kijker!

Digital signage is de dag van vandaag onmisbaar. Daarom is een infokiosk de ideale manier om snel en efficiënt gerichte boodschappen en belangrijke informatie te versturen naar klanten, bezoekers of voorbijgangers.

Met de knappe infokiosken informeer en verwelkom je bezoekers met enkele drukken op de knop! Bovendien garandeert Connectify je dankzij de ultramoderne displays een goede eerste indruk op iedereen die jouw zaak binnenstapt. Lees dit artikel voor meer informatie over de infokiosk. 

Schermbeleving digital signage
Digitale Signage

Verspreid snel gerichte informatie naar elk publiek!

Verspreid snel gerichte informatie naar elk publiek!

Met een infokiosk hebben jouw klanten of bezoekers op elk moment toegang tot nuttige informatie. Je laat je klanten zich als het ware zelf bedienen, zodat je personeel niet steeds dezelfde vragen hoeft te beantwoorden en geen kostbare tijd verspilt.

Bezoekers verwelkomen, een overzicht van nieuwe producten weergeven, een korte nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes van jouw zaak voorstellen, de weg wijzen… Met de digital signage infokiosk verspreid je elke soort content die je maar wil!

De mogelijkheden van de infokiosk is eindeloos: bedrijven en organisaties van alle categorieën en uit alle sectoren kunnen deze kiosken inzetten voor een breed spectrum aan doeleinden. Zo zie je bijvoorbeeld steeds meer self-service kiosken verschijnen in restaurants of take-away zaken, zodat klanten zichzelf kunnen bedienen en het personeel efficiënter kan werken. Ook in hotels kunnen gasten zich makkelijk inchecken met een self-service kiosk.

Zijn deze self-service kiosken nu echt een verrijking voor de klant? Ontdek het hier.

De infokiosken kunnen gebruikt worden als informatiepunt, een 24/7 beschikbaar digitaal baken dat bezoekers en gasten kunnen raadplegen om nuttige informatie terug te vinden. Zo is het in winkels bijvoorbeeld mogelijk om klanten een geschikt product te suggereren, hen daarna meer gedetailleerde uitleg te geven en als klap op de vuurpijl ook nog de weg te wijzen, zodat ze het gezochte item snel kunnen terugvinden. En dat allemaal zonder tussenkomst van jouw personeel!

Infokiosk in de praktijk

Ontdek in onderstaande video hoe kledingzaak Deleye infokiosken gebruikt om klanten te verwelkomen en te informeren:

Fashion store Deleye Signage

Ook in het smart city-verhaal beginnen infokiosken meer en meer in opgang te komen. ‘Smart cities’ introduceren technologie in de openbare ruimte om mensen te informeren en te inspireren: in ziekenhuizen of gemeentehuizen, langs autowegen, ... meer en meer zie je digitale kiosken verschijnen in het straatbeeld. Op deze manier is het mogelijk om de inwoners van steden en gemeenten permanent op de hoogte te houden met up-to-date informatie. Zo staan er verspreid door het Nederlandse Eindhoven de zogenaamde Citybeacons, waarop bijvoorbeeld men reclame kan maken voor toekomstige tentoonstellingen in de Eindhovense musea. 

De TELLIE-software kan trouwens feilloos worden geïntegreerd met de bestaande software die momenteel in jouw organisatie wordt gebruikt. Zo kan de content op

 de schermen in real-time worden geüpdatet aan de hand van informatie uit jouw huidige softwaresysteem, zodat alles geautomatiseerd gebeurt en jij en je personeel geen kostbare tijd verspillen aan het handmatig updaten van de displays.

Infokiosk

Voordelen van een infokiosk

Goede eerste indruk

Dankzij onze ultramoderne Pixee displays maak je een goede eerste indruk op elke klant of bezoeker die jouw zaak binnenstapt. Een onthaalkiosk zorgt voor een professionele uitstraling van jouw zaak en voegt een nieuwe dimensie toe aan de bezoekersbeleving. Onze toestellen zijn gemaakt van de beste materialen en springen meteen in het oog!

Efficiënt

Infokiosken zijn bijzonder efficiënt: het is mogelijk om bezoekers en klanten allerlei diensten te verlenen, zonder tussenkomst van personeel. Daarnaast beheer je vanuit één centraal systeem elke kiosk in jouw winkel, en kan je zelfs op voorhand content inplannen. Ons gebruiksvriendelijke Pixee softwaresysteem maakt het beheer van de kiosken makkelijker dan ooit tevoren!

Tijd- en kostenbesparend

Uiteraard besparen jij en je organisatie dankzij infokiosken heel wat tijd en kosten, want jouw personeel hoeft zich niet langer bezig te houden met tijdrovende taken zoals het manueel aanpassen van de displays. Tevredenheid bij klanten en personeel gaat omhoog omdat iedereen efficiënter kan werken. 

100% gepersonaliseerd

De kiosken kunnen volledig worden aangepast aan jouw smaken en wensen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Je kan het logo en de huisstijl van jouw organisatie volledig verwerken in alle content die je weergeeft op de displays, zodat iedereen meteen weet waar je voor staat. Ook het soort content dat je wil weergeven op de displays kan volledig worden aangepast, op maat van jouw zaak. 

Voordelen van digital signage

Digitale kiosk - Connectify

Onthaalkiosk: geef bezoekers een warm welkom!

De infokiosk inzetten als onthaalkiosk? Geen probleem. Een digitale receptie is een uitstekende manier om bezoekers en klanten op een professionele manier welkom te heten. Met een QR-code op de kiosk die de bezoeker scant met zijn telefoon, kan hij zich makkelijk registreren via sms of e-mail.

Connectify, vaste Telenet Business partner

Als vaste Telenet Business partner is Connectify de ideale partner voor het installeren van een infokiosk in jouw zaak. Al sinds jaar en dag verzorgen wij de IT-infrastructuur van talloze bedrijven in heel België. De producten en diensten van Telenet in combinatie met onze know-how is een perfecte match voor iedereen die de IT-infrastructuur van zijn zaak in een nieuw jasje wil steken.

Interesse in een informatiekiosk?

Digitale dienstverlening is de toekomst. Heb je interesse gekregen in het implementeren van een informatiekiosk in jouw zaak? Onze experts staan met veel plezier klaar om met jou mee te denken over de beste oplossingen voor jouw zaak. Bovendien bieden we een gratis, vrijblijvende demo aan, zodat je de luxe van een informatiekiosk zelf kan ervaren. Aarzel niet en neem snel contact met ons op via onderstaand formulier.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht