Connectify verbindt bedrijven met hun klanten

Digital signage: dynamische content via digitale schermen

De sleutel naar succes voor elk bedrijf, dat is goede communicatie. Gerichte interne en externe communicatie zorgen er namelijk voor dat je bedrijf netjes blijft draaien, en tegelijk ook opvalt. Voor zulke strategische communicatie bestaat er een all-in-one oplossing: digital signage! Met de Pixee digital signage schermen van Connectify maak je gegarandeerd indruk op je volgende klant, en zorg je ervoor dat je personeel steeds op de hoogte is van de belangrijke zaken. Verspreid de juiste boodschap op het juiste moment naar het juiste publiek via digital signage, op meerdere schermen en verschillende locaties! 

Lees hier meer over Pixee, het beste digital signage systeem voor bedrijven uit verschillende sectoren.

Hoe doe je digital signage
Digital signage dynamische content

Digitale schermen voor narrowcasting

Hoe doe je digital signage

Digitale schermen voor narrowcasting

Als het om bedrijfscommunicatie gaat, dan wordt tegenwoordig vaak digital signage ingezet. Maar om wat voor communicatie gaat het nu precies? Om effectief te communiceren binnen en buiten je bedrijf, doe je best aan narrowcasting. Dat houdt in dat je steeds de juiste soort content verstuurt naar het juiste publiek, op de juiste plaats en op het juiste moment. Het is het tegengestelde van broadcasting, waarbij je dus een boodschap verstuurt naar zoveel mogelijk mensen ineens. 

Met narrowcasting heb je de mogelijkheid om een doelpubliek met actieve interesse te informeren. Of dat nu werknemers, voorbijgangers of je Instagram-volgers zijn!

Eén van de allerbeste digital signage oplossingen vind je bij Connectify. Met ons digital signage systeem til je je bedrijfscommunicatie snel en eenvoudig naar een hoger niveau! Of het nu gaat om je producten en diensten promoten, veiligheidsinformatie verspreiden, evenementen aankondigen of statistieken delen; alles is mogelijk met Pixee!

Wat is digital signage?

Hoe doe je digital signage

Wat is digital signage?

Wat is digital signage nu precies, en waarom is het zo voordelig voor je zaak? Wel, digital signage betekent letterlijk “digitale bewegwijzering”. Het is dus een tool waarmee je eenvoudig al je interne en externe communicatie kan voeren. Daarvoor worden digitale schermen ingezet en moet je de juiste software integreren, zodat je digital signage het centraal punt van communicatie wordt binnen en buiten jouw bedrijf!

Op de beeldschermen, die je plaatst op eender welke locatie(s), kan je nu alle gewenste boodschappen communiceren. Met enkele drukken op de knop verspreid je gemakkelijk spontane berichten, links naar webpagina’s, afbeeldingen en video’s, reclame voor je producten, en nog oneindig veel meer! 

Het grote voordeel van deze digital signage schermen is dat je de boodschap op elk moment kan aanpassen: aan de doelgroep, aan de plaats of zelfs aan de tijd. Daarover verder meer!

Voordelen van digital signage gebruiken op de werkvloer

Vraag je je af welke toepassingen en voordelen een digital signage display precies kan bieden? Ontdek hier wat signage toestellen en software voor jou kunnen betekenen!

1. Narrowcasting: attract new customers!

Het belangrijkste voordeel van digital signage is dat je ermee aan narrowcasting kan doen, zoals we hierboven al uitlegden. Via narrowcasting bereik je mensen met een actieve interesse in jouw product of dienst, door je content aan te passen aan het doelpubliek, de tijd en de plaats! Dit doe je intern naar werknemers toe, maar ook extern naar potentiële klanten. Zo stel je je als bedrijf persoonlijk op, en toon je je werknemers ook dat je geeft om hun welzijn. Een goede interne communicatie, aangepast aan je personeel, is namelijk cruciaal volgens dit artikel van Medamyne.nl.

2. Stel je als bedrijf persoonlijk op

Met spontane boodschappen kan je inspelen op de gevoelens van je potentiële klanten, waardoor je je erg persoonlijk opstelt als bedrijf. Op je digitale schermen kan je bijvoorbeeld op Internationale Vrouwendag alle vrouwelijke voorbijgangers tonen dat je aan hen denkt. Zo richt je je alweer naar een specifiek publiek, wat de juiste weg is naar het hart van de mensen!

3. Vergroot de zichtbaarheid van je bedrijf

Als succesvol ondernemer weet je hoe belangrijk het vandaag dat je opvalt in het straatbeeld. Voetgangers worden van alle kanten gebombardeerd met aantrekkelijke reclameboodschappen, die hen willen overtuigen om tot actie over te gaan: een product kopen, de winkel binnenstappen, enzovoort.

Het is nu aan jou om jouw bedrijf zo goed mogelijk in de schijnwerpers te zetten, zodat voorbijgangers en klanten meteen een wauw-effect hebben wanneer ze jouw zaak voorbijkomen. Onze digital signage-solutions komen steeds met schermen van de hoogste resolutie en beste kwaliteit, zodat jouw content haarscherp in beeld komt! Je vergroot de zichtbaarheid van je bedrijf, zodat jouw zaak steeds in de kijker blijft staan.

Lees ook: de 5 grootste voordelen van het digitaliseren van jouw bedrijf

4. Bespaar tijd en geld

Wanneer je ervoor kiest om digital signage screens in te zetten in jouw bedrijf of organisatie, bespaar je ook heel wat tijd en geld. Je personeel hoeft zich namelijk niet meer bezig te houden met tijdrovende taken, zoals het manueel opstellen en uitprinten van papieren of affiches. In plaats daarvan kunnen ze heel eenvoudig en in een mum van tijd een boodschap opstellen en verspreiden naar alle schermen binnen je organisatie, zelfs naar schermen op verschillende locaties! Zo kan jij je bezighouden met de belangrijke taken in je bedrijf. 

Omdat je personeel nu meer tijd vrij heeft voor andere zaken, bespaar je tegelijk heel wat geld. Maar ook dankzij onze System-On-Chip technologie, waarbij de software rechtstreeks geïnstalleerd wordt op de schermen via een microchip, bespaar je kosten. Meestal worden digital signage screens aan externe players gekoppeld. Deze zorgen echter voor een aanzienlijk extra verbruik, zijn niet zo makkelijk te monitoren vanop afstand, en maken gebruik van heel wat kabels. Met onze Pixee digital signage software daarentegen hoef je je geen zorgen te maken om al deze zaken. Met Pixee vergroot je je return on investment!

5. Digital signage geeft je een make-over

Zin om je zaak een verjongde uitstraling of een digitale upgrade te geven? Dat en nog veel meer doe je met Pixee! Met onze hardware en software integreer en innoveer je je huisstijl via dynamische content; bewegende beelden, flashy kleuren en templates naar jouw behoeften. In plaats van statische posters te gebruiken, toon je met je digital signage display nu dat je mee bent met de huidige tijden! 

6. Bezoekers verwelkomen en informeren

Met de Pixee informatiekiosk en onthaalkiosk doe je meer dan alleen content verspreiden. Bezoekers en klanten verwelkomen en informeren, en hen begeleiden naar de juiste kantoren zonder tussenkomst van een receptionist; dát is de toekomst! 

Met onze Pixee digital signage software, met hardware voorzien van een touchscreen, kunnen bezoekers zelfstandig informatie opzoeken over een bepaald product en zelf de weg zoeken binnen je bedrijf of zaak. Op die manier hoeft je personeel niet steeds dezelfde vragen te beantwoorden en kunnen ze zich bezighouden met hun dagdagelijkse taken!

Meer weten over de Pixee Onthaalkiosk en de Pixee Informatiekiosk?

7. Audiovisuele afspeellijsten

In sommige zaken, zoals bijvoorbeeld kledingwinkels en koffiehuisjes, zijn audiovisuele afspeellijsten een belangrijk onderdeel van de sfeer. Entertainment is vaak cruciaal op plekken waar mensen veel tijd spenderen, zoals in de horeca en in retail. Met muziek op de achtergrond is het mogelijk om een bepaalde ambiance te creëren in je zaak, wat de ervaring van je klanten gegarandeerd positief zal beïnvloeden! Pixee displays helpen je dus ook de juiste sfeer zetten in jouw zaak. 

8. Sociale media promoten

Tegenwoordig is het enorm belangrijk om veel volgers te hebben op je sociale media accounts en en website, zodat je ook online zoveel mogelijk mensen kan bereiken. Met Pixee digital signage displays zet je je website en sociale media extra in de kijker! Je kan bezoekers naar het juiste webadres of de juiste Instagrampagina leiden met bijvoorbeeld een QR-code. Op die manier vergroot je alweer de zichtbaarheid van je bedrijf!

9. Veiligheidsinformatie weergeven

Na de uitbraak van het coronavirus is het ook belangrijk geworden om personeel en klanten op de hoogte te houden van de juiste veiligheidsinformatie, zoals de mondmaskerplicht. Ook in de industriesector is veiligheid van cruciaal belang. Met een digital signage display deel je steeds de recentste en meest up-to-date veiligheidsvoorschriften met je klanten en personeel.

Lees meer over je voorgangersatsen

Lees meer over je voorgangers

Al tal van bedrijven gingen je voor en gebruiken dagelijks Pixee digital signage. Lees hier enkele testimonials van tevreden klanten die digital signage van Pixee dagelijks in hun organisatie inzetten:

“Dankzij de Pixee digital signage software hebben we een minimale administratieve werklast.”

“De ultra-high brightness displays beschikken over een veel hogere lichtsterkte, wat voor ons als immokantoor een belangrijke vereiste was.”

“Dankzij de digital signage schermen van Connectify tonen wij onze bezoekers dat we een stapje verder kunnen gaan. Mensen appreciëren dat.”

“Digital signage van Pixee was de beste oplossing voor ons, want het is snel én gebruiksvriendelijk.”

Voetbalclub Antwerp - Logo

Enter your text here...

Connectify is een vaste Telenet Business partner

Connectify is sinds enkele jaren een vaste Telenet Business partner. Hierdoor kunnen we jouw bedrijf steeds verzekeren van de beste service en kwaliteit. Onze expertise in IT en digital signage vormt samen met Telenet de beste match om jouw organisatie digital signage solutions op maat te bezorgen die jouw bedrijf van kop tot teen goedgunstig zullen veranderen!

Connectify, your digital signage expert

Zin gekregen om jouw bedrijf digitaal te upgraden met onze digital signage innovaties? De specialisten van Connectify staan met veel plezier voor je klaar. Samen met jou bekijken we wat de beste signage-oplossing is voor jouw bedrijf.

Wil je graag alle voordelen van de Pixee software in actie zien? Onze innovation rooms te Beernem zijn volledig uitgerust met het Pixee signage-systeem, waarmee we je kunnen demonstreren hoe eenvoudig en gebruiksvriendelijk de software is! Aarzel niet en neem snel contact met ons op, en geniet van een gratis demo!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht