Pixee – Digital signage for companies

Digital signage is een uitstekende manier voor bedrijven om aan interne en externe communicatie te doen. Het kan gebruikt worden om boodschappen over te brengen naar klanten, bezoekers of voorbijgangers. Dit kunnen reclameboodschappen zijn, maar ook tal van andere informatie. De digital signage software van Pixee is bovendien enorm gebruiksvriendelijk en tijdsefficiënt, zodat jij je verder geen zorgen hoeft te maken. Bij Connectify vind je gegarandeerd de meest passende digital signage hardware and software voor jouw zaak!

Digital signage hardware en software
Digital signage hardware en software

Wat is digital signage?

Digital signage hardware en software

Wat is digital signage?

Digital signage (of letterlijk: “digitale bewegwijzering”) zijn digitale schermen die je inzet doorheen je zaak of organisatie, om mensen allerlei soorten informatie mee te geven. Dit kunnen reclameboodschappen zijn, maar ook aankondigingen van evenementen, nieuwsfeeds, veiligheidsvoorschriften, enzovoort. Dat is nu net het mooie aan digital signage: je verspreidt eender welke content, waar en wanneer je maar wil.

Het grootste voordeel van digital signage-schermen is de flexibiliteit die ze met zich meebrengen. In tegenstelling tot traditionele vormen van reclame, zoals affiches en posters, hang je bij digital signage niet voor een lange tijd vast aan één boodschap. Je past je content aan op basis van plaats, tijd en zelfs doelgroep! Op die manier kan je altijd uitstekend inspelen op de gedachten en gevoelens van jouw publiek.

Het belang van digital signage

Digital signage hardware en software

Het belang van digital signage

Het inzetten van digital signage-schermen in jouw zaak of organisatie is een uitstekende beslissing, omwille van verschillende redenen. Digital signage zorgt namelijk niet alleen voor een betere communicatie met klanten en bezoekers, maar draagt ook bij aan de zichtbaarheid van je bedrijf. Bovendien bespaar je heel wat tijd en geld.

Waardevolle communicatie

Digital signage is een waardevol communicatiemiddel, dat de interne en externe communicatie van je bedrijf niet alleen vereenvoudigt, maar ook samenbrengt in één overzichtelijk systeem.

Je past je boodschap op eender welk moment aan, zodat je precies inspeelt op de noden en vragen van de consument. Maar ook voor de interne communicatie van je bedrijf is digital signage erg praktisch. Je houdt werknemers eenvoudig op de hoogte van belangrijke zaken: geen gedoe meer met mails, chats of papier!

Vergroot de zichtbaarheid van je bedrijf

Als succesvol ondernemer weet je hoe belangrijk het vandaag is om op te vallen in het straatbeeld. Voetgangers worden van alle kanten gebombardeerd met aantrekkelijke reclameboodschappen, die hen willen overtuigen om tot actie over te gaan: een product kopen, de winkel binnenstappen, enzovoort.

Het is nu aan jou om jouw bedrijf zo goed mogelijk in de schijnwerpers te zetten, zodat voorbijgangers en klanten meteen een wauw-effect hebben wanneer ze jouw zaak voorbijkomen. Onze digital signage-solutions komen steeds met schermen van de hoogste resolutie en beste kwaliteit, zodat jouw content haarscherp in beeld komt!

Lees ook: de 5 grootste voordelen van het digitaliseren van jouw bedrijf

Draagt bij aan brand identity van je bedrijf

Bovendien draagt digital signage ook bij aan de brand identity van jouw bedrijf. Met de gebruiksvriendelijke Pixee digital signage software heb je de mogelijkheid om jouw logo en huisstijl volledig te integreren in alle content die je verspreidt. Je creëert zelf een ontwerp en lay-out, 100% op maat van jouw onderneming. Zo toon je meteen wie je bent en waar je voor staat aan iedereen die een blik werpt op jouw signage-schermen!

Bespaart tijd en geld

Wanneer je ervoor kiest om digital signage-schermen in te zetten in jouw bedrijf of organisatie, bespaar je ook heel wat tijd en geld. Je personeel hoeft zich namelijk niet meer bezig te houden met tijdrovende taken, zoals het handmatig opstellen en uitprinten van papieren of affiches. In plaats daarvan kunnen ze heel eenvoudig en in een mum van tijd een boodschap opstellen en verspreiden naar alle schermen binnen je organisatie, zelfs naar schermen in andere filialen!

Omdat je personeel nu meer tijd vrij heeft voor andere zaken, bespaar je tegelijk heel wat geld. Maar ook dankzij onze System-On-Chip technologie, waarbij de software rechtstreeks geïnstalleerd wordt op de schermen, bespaar je kosten. Generally speaking worden aan digital signage-schermen externe players gekoppeld. Deze zorgen echter voor een aanzienlijk extra verbruik en zijn niet zo makkelijk te monitoren vanop afstand. Aan externe players komen ook heel wat kabels te pas, die moeilijk te verbergen zijn. Onze Pixee digital signage software is dus niet alleen gebruiksvriendelijk, maar werkt ook enorm besparend!

De System-On-Chip werkt intern, door het installeren van een chip in jouw beeldscherm. Deze chip dient als het ‘brein’ van je apparaat, en maakt zo digital signage mogelijk. Daarnaast kan je via de System-On-Chip technologie blijven gebruik maken van jouw geprefereerde operating system; Windows, Android, iOS, en Chrome OS, Connectify ondersteunt ze allemaal.

Geeft je zaak een stijlvolle make-over

Misschien denk je er al lang over na om je zaak een verjongde uitstraling of een digitale upgrade te geven. Met de digital signage oplossingen van Pixee ben je aan het juiste adres! Digital signage zorgt voor een magnifieke, stijlvolle make-over van je zaak. Onze schermen zijn een echte eye-catcher voor iedereen die je zaak voorbij- of binnenkomt. Met deze stijlvolle displays toon je dat je verstand hebt van zaken doen.

Jouw producten en diensten worden op een prachtige, professionele manier in de kijker gezet, zodat ze goed tot hun recht komen. Dankzij de kleurrijke, dynamische beelden zullen klanten meteen overstag gaan!

Hoe kan ik digital signage inzetten in mijn bedrijf?

Hoe kan ik digital signage inzetten in mijn bedrijf?

Digital signage-schermen kunnen voor allerlei verschillende soorten content en communicatie worden ingezet. Of het nu gaat om marketing-getinte boodschappen voor klanten en voorbijgangers of belangrijke interne communicatie met werknemers: met een digital signage-scherm bereik je in no-time de juiste persoon!

 • Digital signage voor externe communicatie

 • Digital signage voor interne communicatie

Digital signage voor externe communicatie

Uiteraard kan je digital signage uitstekend gebruiken voor al je externe communicatie met klanten, bezoekers en voorbijgangers. Het soort content dat je kan weergeven is onbeperkt en kan je aanpassen naar eender welk moment.

Enkele voorbeelden van hoe je digital signage-schermen kan inzetten voor de externe communicatie met klanten, bezoekers en voorbijgangers:

Nieuwe producten en diensten promoten

Het eerste - en meest voor de hand liggende - gebruik van digital signage-schermen is het promoten van nieuwe producten en diensten. Een digital signage-scherm is een uitstekende manier om producten en diensten op een zo duidelijk mogelijke manier afwisselend in de kijker te zetten. Aangezien je niet meer vast hangt aan één affiche met een vaste boodschap, kan je nu meer producten en diensten uitlichten!

Bezoekers verwelkomen - Pixee Digitale receptie

Daarnaast kan je de schermen ook gebruiken om bezoekers te verwelkomen. De Pixee digital signage software kan bijvoorbeeld gekoppeld worden met andere software binnen je bedrijf, zodat elke bezoeker een gepersonaliseerde boodschap te zien krijgt!

Meer weten over de Pixee Digitale receptie? 

Bezoekers informeren - Pixee Informatiekiosk

Met de Pixee Infokiosk, een andere uitwerking van onze digital signage-schermen, kan je bezoekers en klanten op een interactieve manier informeren. Deze displays zijn voorzien van touch screens, zodat bezoekers zelfstandig meer informatie kunnen opzoeken over een bepaald product of de weg kunnen vinden binnen je bedrijf. Op die manier hoeft je personeel niet steeds dezelfde vragen te beantwoorden en kunnen ze zich bezighouden met hun dagdagelijkse taken.

Meer weten over de Pixee Infokiosk?

Audiovisuele afspeellijsten

In sommige zaken zijn audiovisuele afspeellijsten een belangrijk onderdeel om bij te dragen aan de algemene sfeer. Met zo’n media player kan je een bepaalde ambiance creëren in jouw zaak. Veel horecazaken en retail stores maken hier bijvoorbeeld gebruik van. Het afspelen van audiovisuele afspeellijsten is met digital signage van Pixee uiteraard ook mogelijk.

RSS-feeds weergeven

Ook live RSS-feeds (wat staat voor Really Simple Syndication feeds) is iets waar veel zaken gebruik van maken. Met een RSS-feed, die het lokale weer of nieuws weergeeft, informeer je bezoekers en houd je hen op de hoogte van belangrijk nieuws. Zo stel je je als zaak persoonlijk op en blijft iedereen altijd up-to-date van belangrijke informatie.

Live televisiekijken

Uiteraard is ook live televisiekijken via IPTV mogelijk met de digital signage displays van Pixee. Zo’n digital signage media wordt onder andere vaak in de horecasector gebruikt, zodat klanten bijvoorbeeld kunnen genieten van een potje voetbal, het nieuws, enzovoort.

Live televisie kunnen kijken is een grote meerwaarde voor plaatsen waar mensen veel tijd spenderen, zoals restaurants, frituren, hotels of andere horecabedrijven waar schermbeleving tijdens het wachten goed van pas komt.

Meer weten over IPTV?

Bezoekers de weg wijzen

Digital signage-schermen worden ook gebruikt om klanten en bezoekers de weg te wijzen. Zo kan je heel makkelijk duidelijk maken waar ze bepaalde producten kunnen terugvinden, waar ze terecht kunnen voor meer uitleg, enzovoort. Zo zorg je er tegelijk ook voor dat je personeel niet steeds dezelfde vragen moet beantwoorden en meer tijd heeft voor ander werk.

Sociale media promoten

Tegenwoordig is het enorm belangrijk om een grote audience te bouwen op je sociale media en website, zodat je ook online zoveel mogelijk mensen kan bereiken. Digital signage-schermen zijn een uitstekende manier om je website en sociale media extra in de kijker te zetten. Je kan bezoekers naar het juiste webadres leiden met bijvoorbeeld een QR-code. Op die manier vergroot je tegelijk ook de zichtbaarheid van je bedrijf.

Veiligheidsinformatie weergeven

Sinds de uitbraak van Covid-19 is ook het meedelen van veiligheidsinformatie belangrijk geworden. Het is echter niet voor iedereen even gemakkelijk om steeds op de hoogte te zijn van de laatste maatregelen. Met een digital signage-scherm deel steeds de recentste en meest up-to-date veiligheidsvoorschriften met je klanten en personeel.

Pixee, a digital signage software

Digital signage hardware en software

Pixee, a digital signage software

Het Pixee digital signage platform van Telenet is de beste en meest gebruiksvriendelijke software die momenteel op de markt te vinden is. Pixee laat je toe om in een handomdraai content te delen of in te plannen, zonder dat je er enige technologische voorkennis voor nodig hebt.

A digital signage system that won’t let you down

De Pixee digital signage software is een uitstekend systeem dat niet alleen eenvoudig in gebruik is, maar ook enorm stabiel is. De software is er uiteraard op voorzien om verschillende schermen tegelijk te supporten, zelfs als die zich in filialen op andere locaties bevinden. Dat maakt van Pixee ook een van de meest flexibele signage softwares die op de markt te vinden zijn.

Pixee is eenvoudig in gebruik

Pixee is enorm eenvoudig in gebruik, voor jong en oud. Al je werknemers kunnen de software gemakkelijk bedienen, zelfs wanneer ze niet goed overweg kunnen met technologie. Telenet heeft de software op een intuïtieve manier ontworpen zodat het voor iedereen easy-to-use is. Dat is tenslotte ook erg belangrijk voor het rendement van jouw organisatie, want je hoeft geen extra personeel in te huren om de schermen te bedienen.

System-On-Chip, the technology

Dankzij de System-On-Chip technologie, waarbij we de software rechtstreeks installeren op de schermen, bespaar je heel wat kosten. Traditionele signage-schermen maken vaak gebruik van externe players, maar die verbruiken heel wat meer dan wanneer je de software rechtstreeks op het scherm installeert.

Technische bijstand achteraf

Bovendien kan Connectify dankzij de System-On-Chip technologie de schermen eenvoudig beheren en monitoren vanop afstand. Wanneer een scherm geen verbinding meer heeft, krijgen we meteen een melding zodat we snel kunnen opsporen van waar het probleem precies komt en een oplossing bieden.

100% op maat van jouw organisatie

Connectify zorgt steeds voor een oplossing die volledig past bij jouw organisatie. Je maakt zelf de keuze of je voor een all-in formule gaat (met hardware en software inbegrepen), voor welke grootte van schermen je kiest en hoeveel schermen je wil installeren. We zorgen steeds voor de beste allround oplossing, 100% op maat van jouw organisatie!

Digital signage voor jouw sector

Vind je jouw sector niet terug? Neem dan snel contact met ons op. Samen bekijken we wat de beste oplossing is voor jouw organisatie.

Connectify, trusted by more than 425 satisfied customers

Deze bedrijven gebruiken het Pixee digital signage system dagelijks

Al tal van bedrijven gingen je voor. Lees hier enkele testimonials van tevreden klanten die digital signage van Pixee dagelijks in hun organisatie inzetten.

Immo Axel Lenaerts
“De ultra-high brightness displays beschikken over een veel hogere lichtsterkte, wat voor ons als immokantoor een belangrijke vereiste was.”
World Expo Dubai
“Dankzij de digital signage schermen van Connectify tonen wij onze bezoekers dat we een stapje verder kunnen gaan. Mensen appreciëren dat.”
Gebouw O-Forty
“Dankzij de Pixee digital signage software hebben we een minimale administratieve werklast.”
“Digital signage van Pixee was de beste oplossing voor ons, want het is snel én gebruiksvriendelijk.”

Connectify is een vaste Telenet Business partner

Telenet Business Partner

Connectify is een vaste Telenet Business partner

Connectify is sinds enkele jaren een vaste Telenet Business partner. Hierdoor kunnen we jouw bedrijf steeds verzekeren van de beste service en kwaliteit. Onze gecombineerde expertises vormen een ultieme match om jouw organisatie digital signage solutions op maat te bezorgen die de guest and customer satisfaction gegarandeerd naar een hoger niveau zullen tillen!

Connectify, your digital signage expert

Zin gekregen om jouw bedrijf een digitale upgrade te geven en de interne en externe communicatie naar een hoger niveau te tillen? Jouw digital signage schermen zullen gegarandeerd indruk maken op jouw volgende (potentiële) klant! De digital signage specialisten van Connectify staan met veel plezier voor je klaar. Samen met jou bekijken we wat de beste signage-oplossing is voor jouw bedrijf.

Uiteraard biedt Connectify als IT-specialist ook tal van andere oplossingen aan, zoals IT-services, IT-support, IPTV, communicatie en connectiviteit, camerabeveiliging en nog veel meer. Indien je dat wenst, kunnen we jouw bedrijf een complete oplossing aanbieden op vlak van IT. Zo kan je steeds terecht bij één vaste, betrouwbare partner die altijd paraat staat!

Wil je graag alle voordelen van de Pixee digital signage software zelf eens ervaren? Dat kan! Onze innovation rooms te Beernem zijn volledig uitgerust met het Pixee signage-systeem, zodat we uitstekend kunnen demonstreren hoe eenvoudig en gebruiksvriendelijk de software is! Interesse? Neem dan snel contact met ons op en geniet van een gratis demo!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht