Digital signage display: Onmisbaar in onze maatschappij

Digital signage displays zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Winkels, horecazaken, immokantoren… Iedereen maakt gebruik van digitale schermen om de aandacht van voorbijgangers te trekken en producten en diensten te promoten. Maar ook bedrijven en kantoren gebruiken deze digitale displays voor hun interne communicatie.

De mogelijkheden van digital signage displays zijn werkelijk eindeloos. Bovendien zijn ze een absolute meerwaarde voor elk bedrijf dat zijn interne en externe communicatie naar een hoger niveau wil tillen. Connectify is de expert wat betreft digital signage. Lees het hier!

Digitale etalage schermen
Digitale etalage schermen

Welke voordelen biedt digital signage mijn bedrijf?

Digital signage display

Welke voordelen biedt digital signage mijn bedrijf?

Een goede interne en externe communicatie is de bouwsteen van elk goed functionerend bedrijf. Je moet enerzijds klanten en voorbijgangers ervan overtuigen dat jouw product/dienst het beste op de markt is, en wil anderzijds ook je personeel tevreden houden.

De digital signage displays van Pixee zijn een uitstekende manier om al jouw communicatie te integreren in één overzichtelijk systeem. Bovendien is de software ook nog eens eenvoudig in gebruik en is de content die je erop afspeelt ongelimiteerd. Een ideale oplossing voor bedrijven uit alle sectoren!

Digital signage doet opvallen!

Met een digital signage display vergroot je de zichtbaarheid van je bedrijf aanzienlijk. Een modern, digitaal scherm met levendige kleuren en dynamische beelden is immers veel aantrekkelijker voor klanten en voorbijgangers dan een statisch reclamebord. 

Bovendien is het een uitstekende manier om je als merk te profileren en meteen te tonen waar je voor staat. Zo is het mogelijk om je huisstijl volledig te verwerken in de content die je weergeeft, wat voor klanten en voorbijgangers erg professioneel overkomt. Met de Pixee software kan je eenvoudig een eigen ontwerp en lay-out creëren, die 100% past bij jouw bedrijf. Ga meteen aan de snel in de editor of schakel ons grafisch team in!

Een schitterend communicatiemiddel

Digital signage display

Een schitterend communicatiemiddel

Digital signage van Pixee is een schitterend communicatiemiddel dat voor allerlei doeleinden kan worden ingezet. Reclameboodschappen, bezoekers verwelkomen, veiligheidsvoorschriften meedelen, nieuwe werknemers voorstellen … De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. De content die je deelt, pas je op elk gewenst moment aan, op basis van de tijd, plaats of zelfs doelgroep! Geen enkel ander communicatiemiddel is zo flexibel en veelzijdig in gebruik.

Dit wil ook zeggen dat Pixee inzetbaar is in alle sectoren. Van industriële bedrijven, tot retail stores, tot de slager om de hoek: iedereen kan profiteren van een goede interne en/of externe communicatie! Met interactieve digital signage schermen verhoog je dan ook nog eens de interactie met de klant.

Digital signage bespaart je heel wat tijd

Digital signage displays besparen je bovendien ook heel wat tijd (en bijgevolg ook kosten). Je personeel hoeft zich niet langer bezig te houden met het bedenken van content, een passende lay-out te vinden, de affiche op te stellen, uit te printen en op te hangen. In plaats daarvan beschik je vanaf nu over het handige Pixee digital signage platform, waarmee je je boodschap in enkele klikken op elk gewenst scherm verspreidt, zelfs naar schermen in andere filialen! Op die manier bespaar je heel wat tijd en kan je personeel zich bezig houden met belangrijkere taken.

Pixee werkt kostenbesparend!

In tegenstelling tot andere signage softwares, werkt Pixee met een System-On-Chip (SoC) technologie, wat betekent dat de software rechtstreeks op de display wordt geïnstalleerd. Op deze kleine SoC-chip staat alle Pixee-software die je nodig zal hebben; klein maar fijn, dus!

Andere signage-technologieën maken veelal gebruik van een externe player. Dit houdt in dat er niets geïnstalleerd wordt binnenin je display, maar je display dus verbonden wordt aan een externe computer. Deze technologie verbruikt veel meer, en is ook duurder.. Daarnaast is het ook moeilijker om zo’n externe player te verbergen; er komen veel kabels aan te pas.

Concreet betekent SoC-technologie dus voor jou dat je scherm er netjes uit zal zien, en je, buiten het verbruik van je display, geen extra kosten maakt!

Narrowcasting: bereik altijd de juiste personen!

Met een digital signage display pas je op elk moment je content aan, waardoor je steeds de juiste personen, op het juiste moment bereikt! Zo is je boodschap veel effectiever en zal die veel vaker tot interactie met voorbijgangers leiden. In tegenstelling tot broadcasting, waar je net zoveel mogelijk mensen tegelijk probeert te bereiken, wil je met narrowcasting net die ene specifieke doelgroep bereiken, om ze zo te converteren naar potentiële klanten! 

Pixee is eenvoudig in gebruik

Pixee is eenvoudig in gebruik

De Pixee digital signage software is speciaal ontworpen zodat het eenvoudig in gebruik is voor jong en oud. Je volledige team kan dus gebruikmaken van de software, zonder enige technologische voorkennis. Bovendien geven onze digital signage experts een gratis Pixee-opleiding bij jou op locatie, zodat je team meteen zelfstandig aan de slag kan.

Indien je later toch nog vragen hebt, staat Connectify via het contactformulier 24/7 klaar om ze te beantwoorden. Dankzij de System-On-Chip technologie kunnen we eenvoudig technische bijstand vanop afstand verlenen, zodat we snel kunnen ingrijpen waar nodig.
Smart City - digitaliseer je stad of gemeente

Connectify zorgt voor displays van de beste kwaliteit

Digital signage

Connectify zorgt voor displays van de beste kwaliteit

Onze ultra high brightness displays zijn van de hoogste kwaliteit, zodat ze gegarandeerd opvallen in het straatbeeld! Dankzij de hoge helderheid zijn de schermen steeds goed zichtbaar, zelfs in fel zonlicht. Verder zijn ze ook bestand tegen de hoge temperaturen die kunnen ontstaan door urenlang in het zonlicht te staan. Een ideale oplossing voor zaken die hun signage display gebruiken als Etalage TV.

Digital signage van Pixee brengt jouw zaak schermen met een hoge resolutie (pixel density) en levendige kleuren, zodat jouw presentatie steeds goed tot zijn recht komt. Onze schermen zijn werkelijk een streling voor het oog en vallen gegarandeerd op bij voorbijgangers!

De schermen zijn verkrijgbaar in LED, LCD of OLED en in verschillende groottes, zodat je precies de display kan vinden die perfect past bij de noden van jouw zaak én jouw budget! Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om verschillende groottes te combineren, zodat je de verschillende schermen kan gebruiken voor andere soorten content.

Bezoek de Connectify innovation rooms

Wil je een kijkje nemen en al onze mogelijkheden met eigen ogen kunnen waarnemen? Boek dan nu je afspraak, door je e-mail hieronder in te geven. Wij nemen dan verder contact met je op.

Pixee informatiekiosk - Interactieve digital signage

Digital signage display infokiosk

Pixee informatiekiosk - Interactieve digital signage

Ben je op zoek naar een meer interactieve manier om klanten, voorbijgangers of bezoekers te informeren? Dan is onze Pixee Infokiosk de ideale oplossing voor jou! Deze infokiosken met touch screens laten klanten toe zichzelf te bedienen. Klanten kunnen zelf informatie opzoeken over een product, een bestelling plaatsen … noem maar op!

Onze Pixee Digitale receptie laat gasten en bezoekers toe om zich zelfstandig in te checken, zonder tussenkomst van een receptionist. Met een QR-code die gescand wordt met een smartphone of tablet kan de bezoeker zich inchecken of zich aanmelden met zijn persoonlijke gegevens. Al deze acties zorgen ervoor dat de juiste persoon meteen verwittigd wordt, en de bezoeker naar de juiste plaats geleid wordt. De Pixee Onthaalkiosk verbindt gasten met de juiste persoon en is een ideale oplossing voor bedrijven waar veel meetings plaatsvinden.

Deze bedrijven gingen je voor

Immo Axel Lenaerts

Immo Axel Lenaerts Gent

“De ultra-high brightness displays beschikken over een veel hogere lichtsterkte, wat voor ons als immokantoor een belangrijke vereiste was.”
World Expo Dubai

World Expo Dubai

“Dankzij de digital signage schermen van Connectify tonen wij onze bezoekers dat we een stapje verder kunnen gaan. Mensen appreciëren dat.”
Gebouw O-Forty

Meeting Center O-Forty

“Dankzij de Pixee digital signage software hebben we een minimale administratieve werklast.”
RAFC voetbalstadion

RAFC (Voetbalstadion)

“Digital signage van Pixee was de beste oplossing voor ons, want het is snel én gebruiksvriendelijk.”

Producten en diensten van Telenet Business

Telenet Business Partner

Producten en diensten van Telenet Business

Connectify is een vaste Telenet Business partner. In samenwerking met Telenet kunnen we jouw bedrijf de beste kwaliteit én service bieden die vandaag in België te vinden is. Onze gecombineerde expertises zijn de perfecte match om jouw bedrijf een digitale upgrade te geven die gegarandeerd voor succes zorgt!

We voorzien bedrijven van connectiviteit en communicatie, schermbeleving en andere IT-services, zodat ze terecht kunnen bij één vaste, betrouwbare partner die altijd paraat staat!

Zin om jouw bedrijf een moderne upgrade te geven?

Met digital signage van Pixee verbeter je de interne en externe communicatie van je bedrijf en trek je gegarandeerd de aandacht van voorbijgangers, klanten of gasten! Zin gekregen om jouw bedrijf een moderne upgrade te geven? Wij ook! De digital signage experts van Connectify staan klaar met persoonlijk advies om jouw bedrijf helemaal klaar te maken voor de toekomst.

Neem contact op

Wil je eerst de voordelen van Pixee digital signage zelf eens ervaren? Vraag dan vandaag nog je gratis, vrijblijvende demo aan. Onze innovation rooms zijn helemaal uitgerust met de Pixee signage-technologie, zodat je alle functies zelf kan uittesten!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht