Digital signage Nederland - Connectify

Ben je op zoek naar een manier om zowel de interne communicatie in je bedrijf te verbeteren als de connectie met je klanten te verbeteren? En zoek je een gebruiksvriendelijke oplossing met veel verschillende toepassingen? Dan is digital signage van Connectify een complete oplossing! Voor digital signage in Nederland kan je bij Connectify terecht.

Meetingruimte 2 - O-Forty
Meetingruimte 2 - O-Forty

Wat is digital signage?

Team Connectify

Wat is digital signage?

Digital signage is een term die gebruikt wordt voor digitale schermen die je via een gebruiksvriendelijk content management system kan beheren. Via digital signage kan je makkelijk allerlei soorten content verspreiden, en dat naar duizenden klanten!

Dynamische content verspreiden

Digitale displays zijn de beste manier om up-to-date te blijven tijdens de communicatie met klanten. Je kan elke soort content, van tekst tot afbeeldingen en zelfs filmpjes, op meerdere schermen laten afspelen. Deze digitale schermen komen dan ook goed van pas in verschillende sectoren!

De mogelijkheden hierbij zijn eindeloos. Denk aan digitale menuborden, reclame voor je nieuwste dienst of product… 

Interne communicatie verbeteren

Door met verschillende schermen op meerdere locaties te werken kan je ook met je collega’s of werknemers communiceren. De digitale displays kan je vanop afstand beheren, waardoor je makkelijk vanaf je eigen bureau bijvoorbeeld aan het personeel in het magazijn kan laten weten welke levering nog aankomt. Ook het menu in de bedrijfscafetaria kan je zo eenvoudig aangeven. Alweer zijn de mogelijkheden eindeloos!

Gebruiksvriendelijke software met een professionele look

Deze cloudgebaseerde software is niet alleen gebruiksvriendelijk en een slimme oplossing voor een betere interne communicatie, het zorgt er ook nog eens voor dat klanten je bedrijf als erg professioneel ervaren. Mensen zullen zo eerder op je bedrijf vertrouwen en hun bezoek nog lang herinneren.

Digital signage oplossingen: waar gebruik je digital signage schermen voor?

Gebouw O-Forty

Digital signage oplossingen: waar gebruik je digital signage schermen voor?

Digital signage is een cloudgebaseerde oplossing waarmee bedrijven heel wat problemen kunnen aanpakken. Maar wat voor krachtige functies van digital signage bestaan er? Lees er hier alles over!

Nieuwe producten of diensten promoten

Is een nieuw product beschikbaar of wil je je klanten graag informeren over jouw aanbiedingen? Dan is de implementatie van digital signage een goed idee. In een handomdraai kan je nieuwe content genereren over elke topic. Zo trek je makkelijk nieuwe klanten aan!

Veiligheidsinformatie verspreiden

Na een globale pandemie weten we ondertussen allemaal hoe belangrijk het is om veiligheidsinformatie te kunnen verspreiden wanneer nodig. Ook dat is een mogelijke toepassing van digital signage

Bezoekerservaring verbeteren

Digitale displays zorgen ervoor dat klanten zich snel meer betrokken voelen bij je bedrijf. Met de digitale beeldweergave kan je je klanten bijvoorbeeld ook de weg wijzen in je bedrijf of meer vertellen over jouw visie.

Evenementen aankondigen

Een digitaal bord is de perfecte plek om reclame te maken voor je volgende evenement. Dankzij de hoogkwalitatieve schermen van Pixee kan je je klanten op de best mogelijke manier alle details meegeven en hen enthousiast maken voor wat je in petto hebt.

Sociale feeds delen

De sociale media van je bedrijf is enorm belangrijk om in contact te blijven met je klanten en de interactie met hen te vergroten. Dankzij instructies of een QR-code op je digitale schermen wijs je je klanten de juiste weg uit en kunnen ze je makkelijker online vinden.

Afspeellijsten

Is de ervaring in je winkel gebaseerd op goede muziek of vragen je klanten altijd naar de namen van die goede nummers? Dan kan je ook je afspeellijst op je digitale schermen doen verschijnen. Op die manier kunnen je klanten nog lang meegenieten van jouw goede smaak.

Voordelen van digital signage

Voordelen van digital signage

Zowel jij als je klanten kunnen heel wat voordelen halen uit deze innovatieve technologie. Welke dat zijn leggen we je hier graag even uit!

Gepersonaliseerd

Digitale signage content beheren betekent niet alleen dat je boodschappen over je producten of diensten kan delen, het betekent ook dat je altijd je persoonlijke digitale handtekeningen aan deze boodschappen kan toevoegen.

Je huisstijl in al je boodschappen integreren was nog nooit zo makkelijk! Dankzij het gebruik van een specifieke stijl weten je klanten dat het gaat om jouw bedrijf en onthouden ze je logo meteen beter. Kan je zelf niet zo goed overweg met grafisch design? Dan kan je ook gebruik maken van ons top grafisch design team! Ze helpen je graag de perfecte content ontwerpen. 

Zichtbaarheid vergroten

Door allerhande boodschappen te verspreiden via digitale displays kan je je klanten op de hoogte brengen van wat je ook maar kan bedenken. Op die manier vergroot je de zichtbaarheid van je bedrijf!

Efficiëntie vergroten dankzij narrowcasting software

Narrowcasting is de kunst van de juiste boodschap naar de juiste personen te sturen. Zo kan je bijvoorbeeld de schermen in je etalage reclame laten afspelen voor je nieuwste evenement in een specifieke stad terwijl een ander scherm in een andere stad dan weer andere lokale evenementen toont.

Dankzij narrowcasting wordt je bedrijf heel wat efficiënter. Communiceren gaat snel en makkelijk, en je kan ervoor zorgen dat de juiste boodschap bij de juiste persoon terechtkomt, op het juiste moment.

Aangenaam voor het oog

Met de gebruiksvriendelijke software van Pixee kunnen je digitale displays niet alleen informatie en klant-gegenereerde inhoud verspreiden, maar die ook mooi inkleden. Zo creëer je de perfecte mix van informativiteit en aantrekkelijkheid.

Klanten vinden nu eenmaal makkelijker de weg naar jouw bedrijf als je jezelf op een manier kan presenteren die aangenaam is voor het oog. Dankzij de digital displays van Pixee staat je bedrijf dus beter in de schijnwerpers.

Meer engagement met de klant

Wat van deze digital signage de juiste oplossing voor jouw bedrijf maakt, is ongetwijfeld het feit dat het zorgt voor meer engagement met je klanten. Op het scherm kan je bijvoorbeeld een handige QR-code plaatsen waarmee mensen de website van jouw producten of diensten kunnen raadplegen, zonder dat ze nog op zoek moeten naar een andere online oplossing.

Ook kan je op de schermen je sociale media weergeven, waardoor klanten je makkelijk online terug kunnen vinden.

Snel en makkelijk aan te passen

Moet er nog snel een last-minute aanpassing gebeuren aan de agenda of heb je een nieuw product dat je meteen in de kijker wil zetten? Dan kan je de informatie op je digitale displays gelukkig snel en eenvoudig aanpassen!

Dankzij de handige narrowcasting-software van Pixee pas je meerdere schermen zonder problemen aan in een handomdraai. Op die manier hou je je klanten en collega’s van alle nieuwste ontwikkelingen op de hoogte, zonder daar zelf veel moeite voor te moeten doen.

Smart City - digitaliseer je stad of gemeente

Het interactieve digital signage systeem: de infokiosk

De meest interactieve vorm van digital signage is zonder twijfel de onthaalkiosk. Deze andere vorm van innovatieve Pixee-technologie heeft ook heel wat voordelen, waar we je graag over vertellen.

Wat is een infokiosk? 

Bij een infokiosk moet je je verschillende schermen voorstellen waarmee klanten kunnen interageren. Het kan hier bijvoorbeeld gaan om een digitale receptie of digitale menuborden. 

Voordelen digitale receptie

Voordelen digitale receptie

Efficiënt

Met een digitale receptie van Pixee spaar je je receptionist heel wat tijd uit. De belangrijkste informatie kan namelijk worden weergegeven op het scherm, en bezoekers kunnen zelf aangeven dat ze zijn aangekomen zonder dat de receptionist zich daar nog mee bezig moet houden. Op die manier maak je je bedrijf een stuk efficiënter!

Aantal bezoekers weergeven

Op elk moment kan je zelf checken hoeveel bezoekers er aanwezig zijn in het gebouw. Dat is vooral handig in tijden van een pandemie, maar het zorgt er ook voor dat je een beter zicht hebt op wat er precies gebeurt in je bedrijf of winkel.

Professionele indruk

Met een interactief display creëer je niet alleen een efficiëntere omgeving, je zorgt er ook nog eens voor dat je klanten je bedrijf als uiterst professioneel zien. Op die manier overtuig je je klanten van jouw business intelligence.

Interactie klant verhogen

Met een interactief scherm kan de klant zich natuurlijk rechtstreeks engageren. Zo laat je zeker een blijvende indruk achter!

Meeting ruimte - O-Forty

Digital signage software van Pixee

Bij Connectify gebruiken we het digital signage systeem van Pixee. Deze software komt met heel wat voordelen, die we je hier graag even uitleggen

All-in formule

Bij Connectify werken we met een all-in formule. Dat betekent dat we bij de installatie zowel de software als hardware voor onze rekening nemen. Beschik je al over eigen hardware? Dan kunnen we ook die bestaande TV’s voorzien van de handige Pixee software.

Installatie en uitleg van Connectify

Voor de installatie van jouw nieuwe displays en de bijbehorende software kan je vertrouwen op de experten van Connectify. Ze geven je graag alle nodige uitleg over het System-on-a-chip systeem en narrowcasting, en beantwoorden al jouw vragen. 

Gratis demo

Twijfel je nog over hoe de displays in jouw bedrijf zullen passen? Vraag dan zeker een gratis demonstratie aan!

Contacteer Connectify voor jouw digital signage software in Nederland

Ben je klaar om jouw bedrijf in Nederland de toekomst in te sturen? Neem dan snel contact met ons op, of kom langs in onze innovation rooms te Beernem!