Connectify verbindt bedrijven met hun klanten

Een digitaal informatiescherm: Inspireer je klanten!

Of je nu een kledingzaak, immokantoor, restaurant of hotel uitbaat: als zaakvoerder weet je dat het vandaag belangrijker dan ooit is om op te vallen in het straatbeeld. Mensen worden van alle kanten gebombardeerd met aantrekkelijke reclameboodschappen, vaak via een digitaal informatiescherm, waardoor het voor jouw zaak steeds moeilijker wordt om in het oog te springen. En misschien kan ook de interne communicatie van jouw zaak wel een duwtje in de rug gebruiken? Connectify helpt je hierbij! 

Wat als we je vertelden dat er een goedkope en eenvoudige tool bestaat die al jouw communicatie in één overzichtelijk systeem integreert? Met digital signage van Pixee til je de interne en externe communicatie van jouw organisatie naar een hoger niveau!

Digitaal informatiescherm
Digitaal informatiescherm

Digital signage, wat is dat?

Digital signage oplossingen

Digital signage, wat is dat?

Wat is digital signage nu juist en waarom heb jíj het nodig? 

Digital signage (letterlijk: “digitale bewegwijzering”) houdt in dat je met een digitaal informatiescherm bepaalde boodschappen verspreidt naar bezoekers en voorbijgangers. Dit kan reclame zijn, maar ook nuttige en belangrijke informatie. Dat is nu net het grote voordeel van digital signage: het soort content dat je kan weergeven is eindeloos!

Een digitaal informatiescherm ook perfect worden ingezet voor de interne communicatie van je bedrijf. Zo kan je bijvoorbeeld nieuwe werknemers introduceren, het menu van de dag weergeven, tonen welke vergaderzalen in gebruik zijn, veiligheidsvoorschriften meedelen… Ook hier heb je tal van manieren waarop je Pixee in jouw bedrijf kan inzetten.

Zo'n digitaal informatiebord kan niet alleen gebruikt worden in winkels, maar ook in ziekenhuizen, rusthuizen, hotels en zelfs in de openbare ruimte. De boodschap die je weergeeft is volledig aan elke plaats en situatie aan te passen. Zo wordt digital signage in het smart city-verhaal gebruikt om inwoners in te lichten over activiteiten in de buurt, over welke uren nog beschikbaar zijn in de sporthal en nog veel meer. Dit wordt al gedaan in Eindhoven, waar ze verwijzen naar hun smart city-displays met de naam ‘Citybeacons’.

Waarom heeft mijn zaak digital signage nodig?

Digital signage display

Waarom heeft mijn zaak zo'n digitaal informatiescherm nodig?

Waarom biedt digital signage nu zo’n groot voordeel voor jouw zaak?

Door de toenemende digitalisering van de maatschappij is het geen slecht idee om te investeren in het digitaliseren van jouw zaak. Als het op marketing aankomt, zijn mensen vandaag niet snel onder de indruk van een traditionele etalage met affiches en statische beelden. Met digital signage van Pixee til je jouw raampresentatie naar een hoger niveau, dankzij de dynamische beelden met felle kleuren in hoge kwaliteit. Een digitaal informatiescherm is werkelijk een streling voor het oog en zal het imago van jouw zaak gegarandeerd naar een hoger niveau tillen!

Een tweede voordeel van digital signage is ‘narrowcasting’. Dat betekent dat je vanaf nu de juiste boodschap, naar de juiste personen, op het juiste moment kan verspreiden. In tegenstelling tot broadcasting, waarbij je zoveel mogelijk mensen probeert te bereiken, kan je jouw boodschap nu dus op elk moment aanpassen aan jouw doelgroep. Je hangt niet langer vast aan één statisch reclamebord waar je de boodschap niet op kan veranderen, maar verspreidt steeds relevante, up-to-date informatie.

Zo kan je bijvoorbeeld inspelen op het weer (“Kom binnen, bij ons is het droog!”) of op het tijdstip van de dag (“Nog niet goed wakker? Kom binnen voor een lekker tasje koffie!”). Maar je kan ook inspelen op de periode van het jaar (“De medewerkers van Connectify wensen je een fijn kerstfeest!”). Op die manier stel je je als zaak veel persoonlijker op en creëer je een vertrouwelijke sfeer. Voorbijgangers zullen bovendien veel sneller geneigd zijn om jouw zaak binnen te komen wanneer je je gastvrij opstelt.

Tot slot zullen de audiovisuele oplossingen van Pixee je ook heel wat tijd en geld besparen. Je personeel hoeft zich niet langer bezighouden met tijdrovende taken, zoals het manueel opstellen en uitprinten van affiches. Met slechts enkele klikken op de computer stel je met gemak een reclameboodschap op en verstuur je ze naar alle signage-schermen in jouw zaak of zelfs naar een zaak op een andere locatie! Pixee biedt je een enorme flexibiliteit en laat je toe om op elk moment van de dag een boodschap te creëren of aan te passen!
Digitaal informatiescherm

Hoe kan ik een digitaal informatiescherm inzetten in mijn zaak? 

Omwille van zijn flexibele eigenschappen kan digital signage voor tal van toepassingen worden ingezet. Zo’n digitale informatiescherm biedt dan ook voordelen voor elke organisatie of zaak die beter wil communiceren met klanten of bezoekers, ongeacht de sector waarin die zich bevindt.

Enkele voorbeelden van hoe je een digitaal informatiescherm kan inzetten in jouw zaak:

 • Reclame: promoot je nieuwste producten en diensten
 • Geef weerberichten en nieuwsfeeds weer
 • Verwelkom iedereen die jouw zaak binnenstapt
 • Wijs klanten en bezoekers de weg
 • Geef veiligheidsinformatie en andere mededelingen weer
 • Kondig toekomstige evenementen of activiteiten aan
 • Speel audiovisuele afspeellijsten of live tv
 • Promoot je sociale media of website

Pixee: de beste digital signage-software op de markt!

Digitaal informatiescherm

Pixee: de beste digital signage-software op de markt!

Met Pixee kunnen we je de beste en meest gebruiksvriendelijke digital signage-software garanderen die vandaag te vinden is op de markt! Onze templates zijn een streling voor het oog en bovendien is de software ook nog eens enorm eenvoudig in beheer. Communiceren was nog nooit zo eenvoudig!

De Pixee digital signage-software is erg gebruiksvriendelijk en is zo ontworpen dat het voor iedereen makkelijk en intuïtief in gebruik is. Jouw personeel kan meteen aan de slag: het beheren, wijzigen en delen van content gebeurt met enkele klikken op je muisknop, zelfs van thuis uit!

Connectify biedt steeds een all-in formule aan, waarin zowel hardware als software inbegrepen zijn. We leveren schermen van de beste kwaliteit, zodat jouw boodschap steeds op een krachtige manier kan worden overgebracht naar je doelpubliek. 

Gebruik je liever de huidige displays die al aanwezig zijn in jouw bedrijf? Geen probleem. We kunnen ook van elke gewone televisie een informatiescherm maken, door onze Pixee-software erop te installeren. Dit wordt gedaan via onze System-On-Chip technologie. Gewoon een chip met de Pixee-software in je apparaat zetten, en you’re ready to go.

Wat zeggen onze klanten hierover?

Wat zeggen onze klanten hierover?

De referentiecases die je hieronder vindt tonen tevreden gebruikers van Pixee digital signage. Ze gebruiken de digitale informatieschermen dagelijks voor een actieve communicatie met klanten en voorbijgangers.

Immo Axel Lenaerts

Immo Axel Lenaerts

“Onze panden worden nu op een dynamische en interactieve manier weergegeven, wat mensen veel meer aanspreekt dan vroeger.”
Sain et Sauf

Sain & Sauf

“Een dynamische raampresentatie die meteen in het oog springt is een uitstekend lokmiddel voor nieuwe klanten.”

De Pixee informatiekiosk: interactieve digital signage

Heb je eerder nood aan een interactieve communicatie met klanten of bezoekers? Dan is onze Pixee informatiekiosk een uitstekende oplossing voor jou! Klanten kunnen zichzelf bedienen, waardoor je personeel niet steeds dezelfde vragen hoeft te beantwoorden en geen kostbare tijd verspilt.

Daarnaast bieden we ook de Pixee onthaalkiosk aan, die alle taken van je receptionist overneemt en onderbrengt in één overzichtelijk systeem. Bezoekers melden zich aan bij de Pixee onthaalkiosk met hun naam of QR-code en worden meteen de weg naar de juiste ruimte gewezen.

Telenet Business partner

Connectify is al vele jaren een vaste Telenet Business partner, wat betekent dat we jouw zaak steeds de beste kwaliteit kunnen garanderen. Onze expertise, gecombineerd met de producten en diensten van Telenet, is werkelijk een winning combo. Op die manier verzekeren we keer op keer de beste service voor jouw zaak!

Telenet Business Partner

Connectify, expert in digital signage

Interesse om de communicatie binnen jouw zaak een upgrade te geven? Onze experts staan graag voor je klaar om samen met jou naar de beste allround oplossing te zoeken voor jouw zaak. We zorgen voor een snelle implementatie van het systeem, dat naadloos geïntegreerd wordt met de aanwezige infrastructuur. Contacteer ons snel voor een eerste consultatie!

Toch nog niet overtuigd? Bij Connectify bieden we iedereen een gratis, vrijblijvende demo aan. Zo kan je zelf alle voordelen van Pixee ervaren.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht