Digital signage consultant van Connectify

Heb je er altijd van gedroomd om je bedrijf extra in de kijker te zetten bij passanten en bezoekers, maar weet je niet precies hoe? Digital signage is de perfecte oplossing. De digital signage consultants van Connectify bezitten samen tientallen jaren ervaring en staan klaar om de uitstraling van je zaak naar een hoger niveau te tillen!

Digital signage consultant
Digital signage consultant

Wat is digital signage? 

Digitale Signage consultant

Wat is digital signage? 

Digital signage of beeldschermcommunicatie wordt gebruikt om klanten, bezoekers en voorbijgangers te informeren via digitale beeldschermen. Maar digital signage kan ook worden gebruikt voor interne communicatie. Dat is nu net het grote voordeel van beeldschermcommunicatie: communiceer wat je wil, wanneer je maar wil.

Informatie

Met digital signage kan je allerlei informatie naar je klanten overbrengen op een professionele manier. Denk bijvoorbeeld aan een bepaalde korting, een nieuw product, een nieuwsfeed… Wat het soort content betreft, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Communicatie

Onze digital signage-schermen kunnen ook makkelijk worden ingezet voor communicatiedoeleinden. Denk bijvoorbeeld aan een interactieve infokiosk of een digitale receptie. Daarbij tonen de schermen niet alleen informatieve content, maar doen ze ook dienst als een soort digitale receptie. Met zo’n infokiosk verminder je wachttijden en verhoog je de efficiëntie van je bedrijf.

Voordelen digital signage

Voordelen digital signage

Digital signage heeft heel wat voordelen. Zo kan je de content die op de schermen verschijnt helemaal personaliseren, afhankelijk van jouw bedrijf of project. Door je huisstijl op de schermen te brengen vergroot je ook de zichtbaarheid van jouw bedrijf, wat veel nieuwe klanten kan aantrekken.

De digitale schermen helpen je in de werking van je bedrijf. Ze brengen de juiste boodschap aan de juiste persoon, op het juiste moment. Daardoor spaar je heel wat tijd en geld uit en maak je je bedrijf nog efficiënter.

Digital signage software van Pixee

Digital signage software van Pixee

Connectify werkt met de digital signage software van Pixee om jouw team bij te staan. Op die manier bieden we kwalitatief hoogstaande schermen aan met één centraal beheersysteem. Dankzij de ‘System-On-Chip’-technologie kunnen we de software ook op elk apart toestel installeren Dit houdt in dat we een kleine chip in je apparaat monteren. Op deze chip staat alle software die je nodig. Zo  kan jij genieten van een nog persoonlijkere aanpak. 

Ons team staat je graag bij in het overschakelen op deze nieuwe manier van content verspreiden. Onze installatie is dan ook volledig inbegrepen in de prijs. Verder zorgen we er ook voor dat jouw werknemers de training krijgen die ze nodig hebben om met dit systeem te werken.
Digital signage consultant

Connectify: partner van Telenet

telenet_logo

Connectify: partner van Telenet

Natuurlijk werken we bij Connectify niet alleen. Ons bedrijf is dan ook een trotse partner van Telenet. Onze gecombineerde expertise zorgt voor een meer kwalitatieve customer experience voor jouw bedrijf. 

Jouw digital signage consultant van Connectify

Ben je overtuigd van de voordelen van digital signage, wil je de software uitproberen of ben je benieuwd naar onze training? Om ook jouw experience beter te maken bieden we een gratis demo van onze diensten aan. Zo ervaar je ook zelf eens alle voordelen die Pixee met zich meebrengt.

Bezoek de Connectify innovation rooms

Wil je een kijkje nemen en al onze mogelijkheden met eigen ogen kunnen waarnemen? Boek dan nu je afspraak, door je e-mail hieronder in te geven. Wij nemen dan verder contact met je op.

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer vragen of om een gratis demo aan te vragen. Geniet van onze degelijke prijzen en schaf je nu een van onze digital signage-systemen aan. Bekijk ook zeker onze referenties om te horen welke voordelen Pixee bood aan voorgaande klanten.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht