Connectify verbindt bedrijven met hun klanten

Digital signage companies: vertrouw op Connectify

Elk succesvol bedrijf weet dat een goede communicatie met klanten of bezoekers van groot belang is. Heb je genoeg van verouderde communicatiemiddelen, zoals flyers of papieren posters? Wij hebben dé oplossing, digital signage. Kom hier en wij bij Connectify leggen je alles uit wat je moet weten over de voordelen van Pixee digital signage companies!

Digital Signage companies
Digital signage business

Wat is digital signage?

Digital signage

Wat is digital signage? 

Digital signage is de naam die in de sector gebruikt wordt om te verwijzen naar digitale displays waarmee je allerlei soorten content kan verspreiden. Deze schermen zijn een allround solution voor alle interne en externe communicatie van een bedrijf, en ogen bovendien ook nog eens enorm stijlvol en professioneel.

Zet je bedrijf in de schijnwerpers

Heb je een nieuw product, een tijdelijke aanbieding of een belangrijk evenement? Al deze dingen kan je makkelijk aangeven op je Pixee digital signage schermen. Dankzij het grafisch design en de bewegende beelden kijken je potentiële klanten sneller naar jouw etalage. Het is dus een geweldige manier om het imago van je bedrijf een boost te geven!

Natuurlijk zijn er verschillende types informatie die je met zo’n display kan verspreiden. Denk bijvoorbeeld aan het promoten van nieuwe producten, het weerbericht of het laatste nieuws weergeven, veiligheidsvoorschriften, je social media platform aanbevelen, bezoekers de weg wijzen… De mogelijkheden zijn eindeloos en bedrijven uit alle sectoren kunnen profiteren van de voordelen van digital signage.

Communicatie verbeteren

Deze hardware heeft echter niet enkel voordelen voor je klanten. Digital signage biedt ook oplossingen voor je interne communicatie. Zo kan je de schermen ook gebruiken om je collega’s te laten weten wat er vandaag op het menu staat in de cafetaria of wat hun volgende taak is. Met andere woorden: de juiste boodschap bij de juiste persoon brengen, op het juiste moment.

Voordelen voor jouw business

Voordelen voor jouw business

Digital signage heeft natuurlijk heel wat voordelen voor allerlei soorten companies and businesses. 

Gecentraliseerd systeem

Met de Pixee digital signage software kan je vanaf één computer al je schermen individueel aansturen. Zo kan je op het ene display bijvoorbeeld content tonen die te maken heeft met je marketing, op het andere je sociale media-platform tonen en op nog een ander het menu van die dag weergeven. 

Tijd en geld besparen

Zowel in retail als in marketing geldt het gezegde “time is money”. Content en data verspreiden vanaf je eigen computer naar de rest van je team was dan ook nooit zo makkelijk! Jouw personeel hoeft ook niet langer steeds opnieuw dezelfde uitleg te geven aan klanten: vanaf nu zet je al die informatie op je Pixee digital signage displays! Potentiële klanten zullen hierdoor misschien zelfs plots geïnteresseerd zijn in een product waar ze eerder geen koopintentie voor hadden.. 

Display makkelijk aanpassen

Besef je net dat je een foutje hebt gemaakt bij het opstellen van de content voor je digital signage displays? Of wil je snel de designs op je schermen aanpassen? Dat kan! De digital signage schermen van Pixee zijn makkelijk en snel aan te passen. 

Aantrekkelijke designs

Why stop at managing information, data and offers when you could be manufacturing a digital signage dream? Je tekst in het Engels plaatsen is maar één van de vele trucjes out there om je bedrijf professioneler en aantrekkelijker te doen klinken. 

Ook jij kan er met Pixee voor zorgen dat je bedrijf extra professioneel overkomt op de klant door te werken met een knap grafisch design dat meteen in het oog springt. Try to deliver a company that the people believe in!

Zichtbaarheid verbeteren

Met Pixee digital signage kan je je bedrijf natuurlijk makkelijk extra in de schijnwerpers zetten. Plaats bijvoorbeeld je huismerk op alle beelden op je schermen om potentiële klanten kennis te laten maken met je enterprise. 

Meer interactie met je klanten en team

Door je klanten en je team op de hoogte te houden van wat er gebeurt binnen je bedrijf verhoog je natuurlijk ook de interactie. Dat zorgt ervoor dat potentiële klanten je bedrijf langer zullen onthouden. Digital signage is dus de beste vorm van reclame!

Pixee digital signage solutions

Digital signage business

Pixee digital signage solutions

Bij Connectify werken we met het digital signage-systeem, hardware and software, van Pixee. Deze schermen zijn van hoge kwaliteit en komen met heel wat voordelen.

Easy to use software

De software is ten eerste erg gebruiksvriendelijk. Je kan de content voor elk individueel scherm makkelijk aanpassen vanaf één plaats. Zo plaats je in een handomdraai een andere afbeelding of video op je displays. Je kan de content zelfs op voorhand inplannen, zodat jij je verder geen zorgen hoeft te maken!

Wil je graag iets bijzonder doen met je display? Dan kan je ook ons top grafisch team inschakelen om jouw beelden net iets meer spectaculair te maken. Met een beetje creativiteit en de juiste programma’s kan je dat uiteraard ook zelf doen.

All-in formule

Bij Connectify bieden we ook een all-in formule aan voor onze Pixee digital signage-technologie. Wat houdt dat in? Wij leveren de schermen, software en hardware meteen bij jou ter plaatse. Heb je zelf al schermen, dan kunnen we daar ook de software van Pixee op installeren. 

Verder zorgen we er ook voor dat je precies weet hoe je met het nieuwe systeem moet werken en hoe je ons kan bereiken bij eventuele problemen. De installatie gaat makkelijk en snel omdat je servers er niet voor moeten worden aangepast.

Gepersonaliseerd voor jou

Dankzij de ‘System-On-Chip’-technologie kunnen we de digital signage software makkelijk installeren op elk apart toestel. Hiervoor moeten we alleen maar een kleine chip installeren in je apparaat. Met het centrale besturingssysteem in de chip wordt het voor jou eenvoudig om alles te bedienen én kunnen we je vanop afstand bijstaan indien nodig. 

Interactieve digital signage

Digital Signage companies

Interactieve digital signage

Anders dan andere digital signage companies bieden we bij Connectify ook interactieve digital signage aan.

Digitale receptie: een onthaalkiosk

Een onthaalkiosk is de perfecte manier om je klanten welkom te heten. De kiosk spaart ook heel wat tijd en geld uit. Hier geven we je graag wat meer informatie. 

Werking interactieve digital display

Bij het binnenkomen kunnen klanten zich eenvoudig aanmelden aan de onthaalkiosk

De juiste contactpersoon krijgt vervolgens een e-mail of sms dat de klant is aangekomen. De klant kan ook op voorhand al een QR-code ontvangen, die hij vervolgens bij de digitale receptie kan scannen.

Na deze scan krijg je een melding en kan je je klant meteen naar je kantoor begeleiden.

Voordelen

Zo’n kiosk zorgt ervoor dat je bezoekers meteen een professionele indruk krijgen van je bedrijf. Ook is het meteen een stuk efficiënter: het spaart je receptionist tijd en werk uit en kan helemaal op jouw maat worden gemaakt!

Tijdens deze pandemie is het ook handig dat je het actuele bezoekersaantal kan raadplegen met de bijhorende software.

Wie is Connectify?

Voor je beslist met ons bedrijf samen te werken wil je misschien meer over onze werking weten.

Partner van Telenet

Als partner van Telenet is het voor ons extra eenvoudig om alle software te installeren. Zo hoeven we geen grote aanpassingen door te voeren om de technologie te laten werken. 

Klantentevredenheid

Onze grootste missie is het tevreden houden van onze klanten. Dat doen we door onze klanten regelmatig op de hoogte te houden van de nieuwste top-technologieën en de vele mogelijkheden ervan. 

Ook staan we garant voor een duurzame en eenvoudig bereikbare service.

Expertise en kwaliteit

Onze 50 medewerkers kunnen gebruikmaken van meer dan 20 jaar ervaring in de ICT-sector. Daardoor leveren ze enkel kwalitatief werk af!

Dankzij innovatieve technologie en oplossingen op maat maken we jouw bedrijf efficiënter.

Onze missie

Ons bedrijf wil er voor klanten zijn, op een eerlijke en professionele manier. Daarom bieden we steeds een service van de hoogste kwaliteit. 

Betrouwbare partner

Solutions that help established companies more forward, daar leven we naar! Met onze persoonlijke aanpak en expertise helpen we jouw bedrijf graag vooruit.

Kies voor Connectify!

Kies voor Connectify!

Met Connectify kies je voor heel wat voordelen!

 • Digital signage software and more:

  Naast digital signage bieden we ook een klantvriendelijke service aan. We staan je bij voor al je vragen en problemen. 

 • Andere diensten:

  Ook bieden we nog heel wat andere diensten aan! Denk bijvoorbeeld aan beeldbellen, IT services of camerabeveiliging - wij helpen je er graag mee!

 • Cutting edge software:

  Met onze software ben je zeker van innovatie en kwaliteit. 

Team Connectify

Neem vandaag nog contact op

Ben je klaar om je digital signage-avontuur te starten met je bedrijf? Neem dan vandaag nog contact met ons op via onderstaand formulier.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht